Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

Χαχα.φοβερο!!!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

++++++++ στον geoavr
khaled έχεις pm.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

geoavr έγραψε: Και ως αναφορά την ποιό αφελή ερώτηση που έχω ακούσει τελευταία ''ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο SANTOS ΠΟΙΟΣ ?'' θα ήθελα να πω πως δεν είναι δουλειά των οπαδών να βρουν τον επόμενο προπονητή(είναι καθαρά αρμοδιότητα της διοίκησης)
Ενω το αν θα φυγει ο Σαντος ειναι δικια σου αρμοδιοτητα, και οχι της διοικησης, geoavr? Λογικη να σου πετυχει...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ronaldo, όχι δεν εννοούσα την αποζημίωση. Άλλωστε και πρόπερσι που του φωνάζανε να φύγει απάντησε "no problem" και χθες - λέγεται ότι - έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης. Δεν νομίζω να ζητήσει καν αποζημίωση.
Αυτό που εννοώ είναι ότι όταν έχεις πολλά (πρωταθλήματα, λεφτά, γκόμενες) κάνεις και μια :whatever: παραπάνω. Απομακρύνοντας τώρα τον προπονητή το λιγότερο που χάνεις είναι χρόνο. Ειδικά όταν αιτία απομάκρυνσης είναι μία ήττα στο πρωτάθλημα και ο αποκλεισμός από τον Άρη της Ολλανδίας (θεωρώ πιο λογικό αυτόν τον παραλληλισμό, αν και ο συμπολίτης δεν έπαιξε ποτέ σε ομίλους champions league :lol: )

Πάντως οφείλω να παραδεχτώ ότι η τακτική σου με τους πιτσιρίκους στα άκρα ήταν πετυχημένη. Την ακολούθησε και ο Φερνάντος (για συγκεκριμένους νομίζω λόγους), αλλά πάλι τα άκουσε από το κοινό, γιατί δεν έφερε... αποτέλεσμα. Νομίζω ότι αυτό λέγεται ειρωνεία της τύχης.
arisk έγραψε:
stephanos έγραψε:Πέρσι επίσης η ομάδα διατήρησε το εντός έδρας αήττητο για 11η φορά στην Α' Εθνική (σε 50 διοργανώσεις) και για 5η φορά μετά την χρονιά του τελευταίου πρωταθλήματος.
Αυτό ήταν κατόρθωμα...??
Όχι, δεν κατάλαβες. Δεν γράφτηκε στο paokmania, άλλοι μου τα έπρηξαν για "το απόρθητο της Τούμπας που χάθηκε 3η αγωνιστική", λες και ήταν κάτι που είχαμε πάντα.

[...]
arisk έγραψε:άλλο τόσο γραφικό είναι να προσπαθούμε να επινοήσουμε επιχειρήματα απο το πουθενά (κάτι σαν τη δημιουργική λογιστική των εκάστοτε κυβερνήσεων που θέλουν να μας πείσουν ότι 0%+0%=3% άυξηση...) ώστε να τον υποστηρίξουμε... Δεν υπάρχει λόγος... Απλά υπομονή... ;)
Πρώτον, όχι 3% αλλά 14%, δεν τα θυμάσαι καλά :D
Δεύτερον, το επιχείρημα της απόστασης από την κορυφή το θεωρείς κι αυτό γελοίο και δημιουργική λογιστική;

Κάτι τελευταίο.
Διαπιστώνω όλο και πιο συχνά μία τάση κριτικής που αποσκοπεί κυρίως στην απόδοση ευθυνών. Κάτι έγινε/δεν έγινε, άρα κάποιος φταίει, άρα κάποιος να την πληρώσει. Ελπίζω να μην το κάνουμε αυτό και στη ζωή μας, είναι κρίμα, εκτός κι αν όλοι μας κάνουμε στον ίδιο βαθμό αυτοκριτική...
:pano:
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Olorin έγραψε:
geoavr έγραψε: Και ως αναφορά την ποιό αφελή ερώτηση που έχω ακούσει τελευταία ''ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο SANTOS ΠΟΙΟΣ ?'' θα ήθελα να πω πως δεν είναι δουλειά των οπαδών να βρουν τον επόμενο προπονητή(είναι καθαρά αρμοδιότητα της διοίκησης)
Ενω το αν θα φυγει ο Σαντος ειναι δικια σου αρμοδιοτητα, και οχι της διοικησης, geoavr? Λογικη να σου πετυχει...
Κατάλαβες από τα γραφόμενα μου Olorin πως θέλω να φύγει ΤΩΡΑ ο Santos?
Να τελειώσει κανονικά και με τον νόμο το συμβόλαιο του και ΤΟΤΕ να πάρει τον μπούλο.
Αν πάλι θέλουν να τον κρατήσουν ας τον έχουν να τον χαίρονται.Εγώ δεν θα τους κάνω την χάρη πλέον....
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Αδέρφια να το ξεκαθαρισω:
-Μου πήρε δυο (2) μέρες για να ανασάνω ξανά μετα το μάτς της Κυριακής.
-Έφτασα να δηλώσω πως άλλαξα ομάδα (Π.Α.Ο.Κ. στο χάντμπολ) για να κρύψω την πίκρα μου και να γλυτώσω την καζούρα.
-Είδα στο youtube όλα τα νικηφόρα ντέρμπυ του Π.Α.Ο.Κ. που βρήκα.

Κατέληξα ψύχραιμα στα εξής συμπεράσματα:
-Φέτος η ομάδα (ρόστερ) είναι καλλίτερη απο πέρσυ, άλλα παίζει χειρότερα.(Πω γκινετ ατο?)
-Οι παίκτες δεν φαίνονται να έχουν αυτοματισμούς, φυσική κατάσταση, χημεία, ούτε καν καλές σχέσεις μεταξύ τους. Γιατί? Τι ή ποιος φταίει? Λές και ο καθένας παίζει για τη πάρτη του, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο θυμήθηκα προπέρσινο Π.Α.Ο.Κ.
-Υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας και νοοτροπίας στους παίκτες. Δεν έχει το πρόβλημα ο λαός που στηριζει με ολα τα μέσα, ούτε ο Πρόεδρος που προσπαθει να διωρθωσει αδυναμίες ετών, ούτε ο προπονητής (αυτά τα μεταφυσικά "είναι ηττοπαθής, έχει ταβάνι" εγω δεν τα καταλαβαίνω. Οταν φωνάζει μην κλείνεστε βγείτε μπροστά τί άλλο να κάνει? Να μπεί μέσα να παίξει ή να κανει αλλαγη όλη την ομάδα?)

Και φτάνω στο τελευταίο και στο κρίσιμο:

-Ο Σάντος όσο και να μην φταίει αποκλειστικα(ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ) φέτος κάνει λάθη που δεν τα εχουμε συνηθισει.
-ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ (για να μην πω και απο πρόπερσι). Ακόμα δεν έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα, δεν υπάρχει κορμός δλδ, δεν κατάφερε να περάσει το πλάνο του στους νέους παίκτες.

Με αποτέλεσμα τον Τσιρίλο να τον πιάνει πανικός, τον Σαββίνι να μην εχει αγωνιστεί ούτε λεπτό στη φυσική του θέση (αριστερο μπακ), τον Αμπου και τον Φιλομένο να αναρωτιούνται γιατί αποκτηθηκαν(?), τον Φωτάκη στο πρώτο ματς που έπαιξε μαζί με το Σορλέν να τριγυρνάει στα χαμένα και τον φιλότιμο Κουτσια να μην ξέρει πως να κινηθει στο γήπεδο (παίζω γραμμή-βγάζω σέντρες, μπουκάρω και ψάχνω το φορ ή τελειώνω τις φάσεις εγω).

-Είναι δική του ευθύνη που οι παίκτες στα κρίσιμα ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ?
-Εχει χάσει τα αποδυτηρια?
-Δεν μπορει να δώσει κίνητρο?

Δεν ξέρω. Πάντως εγω δεν είμαι περηφανος για την ομάδα που είδα την Κυριακή και πιστεύω πως πρέπει κατι να άλλαξει αμεσα.
Δεν είμαι εγω υπεύθυνος να πώ τί πρεπει να αλλάξει και δεν θέλω να αλλάξει ο Σάντος το ξεκαθαρίσω.
Αλλά σιγουρα πρεπει κατι να αλλάξει ΑΜΕΣΑ.

ΥΓ συγγνώμη για το μεγαλο ποστ.
ΥΓ προσπαθω παντα να κάνω "κριτική" και να μην το παιζω πολύξερος. Ελπίζω να έχω την ιδια αντιμετώπιση.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ΠΑΟΚ: Κρίνεται η τύχη του Σάντος

Η παραμονή του Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι του ΠΑΟΚ θα κριθεί από τα αποτελέσματα της ομάδας στα δυο προσεχή παιχνίδια που θα δώσει στην Αθήνα. Την Τετάρτη στη Ν.Σμύρνη με τον Πανιώνιο και την Κυριακή στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος προπονητής αμφισβητείται έντονα πλέον και μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό πληθαίνουν οι φωνές για τις λανθασμένες του επιλογές και την ηττοπαθή τακτική.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης που μέσα στο καλοκαίρι προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας με τον Σάντος, δεν έχει πάρει ακόμα θέση, ωστόσο είναι σαφές πως αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει θετικά αποτελέσματα στα προσεχή παιχνίδια, πολύ δύσκολα θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Πορτογάλο.

http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=84674

με τον πανιωνιονακο κ τον ατρομητακο μορεεεεε...ελεοςςςςς....... :whatever:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

thrix έγραψε:Υπάρχει έστω ένας προπονητής στον κόσμο που να μπορούμε να πληρώσουμε και να συμφωνήσει έστω το 90% των ατόμων εδώ μέσα ότι είναι ο κατάλληλος?
Αν ναι ποιος?
Αφού κανείς δεν κάνει την αρχή να προτείνω εγώ αυτόν:
Εικόνα

Επιθετικό ποδόσφαιρο παίζει.
Την Βίλεμ την έχει βγάλει champions league.
Την Άλκμααρ στα ημιτελικά του ΟΥΕΦΑ.
Πρωτάθλημα με την Πόρτο (γκουχ, γκουχ).
Απίστευτη έμπνευση στις δηλώσεις για να μην ταιριάζει με την ομάδα.
Ολλανδός, που έχουμε και παράδοση (Λίμπρεχτς, Ίσραελ, Γιάκομπς, Χάαν).
Με "πρωτοποριακές" μεθόδους στην προπόνηση.
Δεν προτιμά το 4-3-3 (από τον Άγιαξ τον έδιωξαν γι'αυτό το λόγο!)
Και είναι και ελεύθερος!

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Jack Frost

Δημοσίευση από Jack Frost »

Θα συμφωνήσω με όσους ζητούν την κεφαλήν του Δον επί πινάκι. Ο άνθρωπος αποπνέει μιζέρια ακόμα και αν τα λόγια του είναι προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Για το ότι μετά το 1-0 , οι παίχτες λούφαξαν , την ευθύνη φέρει ο προπονητής, ακόμη και αν οι οδηγίες του ήταν διαφορετικές. Το ότι δεν καταφέρνει να τους «πείσει» ή να τους επιβληθεί είναι μόνο αυτός υπεύθυνος.

Όσον αφορά τον σκύλο , τον στηρίζουμε 1000% αλλά πρέπει να πάψει να μας ξενερώνει με την καραμέλα της απειλής παραίτησης κάθε φορά που ασκείται έντονη κριτική στην ομάδα προκειμένου να την μετριάσει. Αυτές είναι δηλώσεις που υποτιμούν την νοημοσύνη του λαού . Άραγε δεν έχει καταλάβει πως ακόμα και αν φέρει τον Αλέφαντο για προπονητή ο κόσμος θα είναι πάλι εκεί μαζί του?
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Τη Δευτέρα ήταν σε συνεχή επαφή με τους στενούς του συνεργάτες, προσπαθώντας να βρει τη λύση του προβλήματος. Θέμα Σάντος δεν συζητά, κάποιοι του πρότειναν να «πάρει κεφάλια» για να επαναφέρει την τάξη και να στείλει μηνύματα στα αποδυτήρια, αλλά σ’ αυτή τη φάση, προτιμά να μην πάρει τέτοιες αποφάσεις.

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article ... id=4383669
Manolis4

Δημοσίευση από Manolis4 »

Εγώ προτείνω αυτόν:

Εικόνα

1.Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας με προηγούμενη θητεία στην ομάδα άρα δεν απαιτείται χρόνος προσαρμογής.
2.Έχει μαθητεύσει δίπλα στον μεγάλο Ερνστ Χάπελ.
3.Έχει κατακτήσει ένα κύπελλο Κύπρου με τον ΑΠΟΕΛ το 1997.
4.Είναι θιασώτης του 4-4-3 του μοναδικού συστήματος που μπορεί να κάνει επιθετικό τον φετινό ΠΑΟΚ.
5.Μπορεί να μεταλαμπαδεύσει στην ομάδα τον τσαμπουκά και το πνεύμα του νικητή,αυτά με τα οποία μόνο στα λόγια ασχολήθηκε ο καρπουζάς.
6.Θα δεθεί με τον κόσμο σε αντίθεση με τον αχώνευτο από το Εστορίλ καθώς με δηλώσεις του δείχνει να έχει καταλάβει απόλυτα την ψυχοσύνθεση του φίλαθλου ΠΑΟΚτσή :
"Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι φανταστικός και είναι αδικημένος και ριγμένος. Δεν μπορώ να καταλάβω. Ο κύριος Αγγελόπουλος μίλησε αντρίκια και είπε ότι δεν ενδιαφέρεται. Τι μένει τώρα; Ψωμιάδης, Σαββίδης. Πήγαινε δώσε αγόρι μου δύο εκατομμύρια να παίξει η ομάδα στο ΟΥΕΦΑ και γίνε Πρωθυπουργός της Βορείου Ελλάδος. Πόσα χρωστάει ο ΠΑΟΚ; 18 εκατομμύρια. Αν τα έχεις, πλήρωσε. Λένε για τον Ζαγοράκη. Αυτόν, αν τον τινάξεις θα πέσουν φραγκοδίφραγκα. Μία δεν έχει. Θες να παίξεις αγόρι μου στον ΠΑΟΚ; Παίξε, αλλιώς φύγε. Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με λεφτά. Τι να πει ο Κόκκαλης δηλαδή; Ήρθε, έβαλε λεφτά, έσωσε την ομάδα, και γι' αυτό ο κόσμος τον λατρεύει."

Και είναι απροσδόκητα ελεύθερος..Άντε τι περιμένεις ρε Ζαγοράκη??Κάνε και ένα καλό πριν φύγεις!Αυτός μόνο μπορεί να εκπληρώσει τα όνειρα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DimisK έγραψε:
PARASANDALOS έγραψε:«Θα πρέπει να είναι υπερήφανοι»

Ο Φερνάντο Σάντος παρά την ήττα στο χθεσινό ντέρμπι δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους που παρά το αποτέλεσμα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι η ομάδα θα πάει πολύ καλά» τόνισε ο προπονητής του «δικέφαλου».

As μου απαντήσει κάποιος: Είναι δηλώσεις αυτές που έκανε; Χάσαμε ένα ακόμα ντέρμπι μέσα στο γήπεδό μας και αυτός λέει ότι είναι ευχαριστημένος; Μα σε ποια ομάδα νομίζει ότι είναι; Στον Θρασύβουλο; Ο ΠΑΟΚ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ!!! Το κατάλαβες; Και χτες ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Δεν θέλω πλέον να "μπαίνω δυνατά το παιχνίδι". Θέλω να κερδίζω γιατί είμαι ΠΑΟΚ!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;
να υποθεσω αδερφε πως την περσινη χρονια,πλην ισως του αγωνα με λεβαδειακο εκτος,με τριπολη εντος,παροτι δεν κερδισαμε,οπως και με ξανθη εντος,να πω και με πανιωνιο εκτος,δε σηκωθηκες αλλη φορα απο την καρεκλα ειτε τον καναπε,οπου παρακολουθουσες τα παιχνιδια της ομαδας.γιατι σ'αυτους τους αγωνες συνδυαστηκε καλο ποδοσφαιρο κι αποτελεσμα.δεν ειρωνευομαι μιλωντας περι καρεκλας-καναπε,μιας και βλεπω πως μενεις αθηνα.παντως,περαν εσου,ολοι οι λοιποι σημερον σαντοαλλεργικοι νομιζω πως κρυφοπανηγυριζανε τις συνεχομενες επιτυχιες της ομαδας,διχως να τους πολυνοιαζει η ηττοπαθεια του ειτε το μιζερον του προπονητικου του χαρακτηρα.περσι ηταν υποφερτος,αλλα φετος,επειδη δε συμβαινει ο ενας απο τους 2 απαραβατους ορους,βασει της ταυτοχρονης ισχυος των οποιων μονον χαιρεται ο παοκτσης,συγκεκριμενα τα θετικα αποτελεσματα,ο προπονητης εγινε αιφνης για το αναθεμα.αρα,η βαση των διαμαρτυριων και των εις βαρος του αλλαλαγμων επικεντρωνεται στο οτι δεν ειμαστε εξισου αποτελεσματικοι,οπως περυσι.ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε.μηπως τελικα δεν περασε ο σαντος την ηττοπαθεια στο DNA της ομαδας αλλα το μικροβιο του κακομαθημενου οπαδου ομαδας του ΠΟΚ,οταν τα πραγματα δεν πηγαινουν καλα,μεταβιβαστηκε στο δικο μας οπαδικο DNA?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 22 Σεπ 2009, 01:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Εγώ λέω να πάρουμε αυτόν!
polo_coach_diagram_play_1055759.jpg
Λίγο σεβασμό ρε παιδιά, ακόμα κι αν δεν τον γουστάρετε, κρατήστε λίγο τους τύπους, τουλάχιστον εδώ..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

καλος μηπως ξερεις τι συμβολαιο εχει??????????????????
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

thrix έγραψε:Ώρες ώρες μου περνάει απ' το μυαλό ότι το δικαίωμα στην άποψη είναι υπερεκτιμημένο. Μετά σκέφτομαι τις συνέπειες της μη ύπαρξης του δικαιώματος αυτού και λέω δε γαμείς ίσως είναι αναγκαίο κακό να τρώμε όλοι στη μάπα την κάθε παπαριά που γράφεται και λέγεται (βάζω μαζί και τις δικές μου).

Μια ερωτησούλα όμως μόνο προς τον ανώνυμο φορουμίστα εδώ μέσα που ουρλιάζει "να φύγει ο Σάντος".
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ξέρεις καλύτερα από τον Ζαγοράκη (καλώς ή κακός αυτός θα πάρει την απόφαση) αν πρέπει να μείνει ή να φύγει?
Σκέφτομαι μερικά ενδεχόμενα:
1. Είσαι πιο έξυπνος από τον Ζαγοράκη. ----> Δεν σε ξέρω άρα δεν μπορώ να πάρω θέση σε αυτό, μπορεί και να είσαι.
2. Αγαπάς τον ΠΑΟΚ περισσότερο από τον Ζαγοράκη. ---> Δεν σε ξέρω άρα δεν μπορώ να πάρω θέση σε αυτό, μπορεί και να θέλεις το καλό του ΠΑΟΚ περισσότερο απ' αυτόν.
3. Ξέρεις περισσότερη μπάλα απ' τον Ζαγοράκη. ----> Ποιος ξέρει ποιος είσαι, μπορεί να είσαι και ο Γιόχαν Κρόιφ τελειωμένος ΠΑΟΚτσής και απλά να το παίζεις ινκόγκνιτο.
4. Έχεις φάει τα ευρωπαϊκά γήπεδα με το κουτάλι. ----> Βλέπε Νο 3.
5. Έχεις δουλέψει με πολλούς και μεγάλους προπονητές και ξέρεις από αυτά. ---> Είπαμε δεν σε ξέρω άρα όλα είναι πιθανά.
6. Ξέρεις καλά την ψυχολογία των παιχτών στα αποδυτήρια μεγάλων ομάδων γιατί την έχεις ζήσει από μέσα και άρα ξέρεις και πως να την αλλάξεις. ----> Έχω αρχίσει να επαναλαμβάνομαι και δεν κάνει.
7. Κάτι είχα στο μυαλό μου αλλά το ξέχασα. --->Κι εσύ το παθαίνεις αυτό. Παραδέξου το.
8. Έχεις στο μυαλό σου μια μικρή λίστα από διαθέσιμες εναλλακτικές σε καλά λεφτά και είσαι σίγουρος ότι θα είναι όλες καλύτερες από τον Σάντος. ---> Το αυτό ισχύει, δεν σε γνωρίζω και άρα δεν γνωρίσω και αν έχεις τέτοια λίστα.

Εγώ, εκτός από το σημείο 1 για το οποίο δεν είμαι σίγουρος μια και δεν του έχω κάνει IQ τεστ (αν και δεν μου κάνει για χαζός το τύπος) παραδέχομαι ότι ο Ζαγοράκης με νικάει και άρα του εκχωρώ το δικαίωμα να αποφασίσει για μένα.

Εσύ πάλι αδερφέ ανώνυμε φορουμίστα μπορεί να μην πιστεύεις ότι την απόφαση αυτή πρέπει να την πάρει ένας άνθρωπος μόνος του και ότι θα ήταν καλύτερα να το θέσουμε το θέμα σε ανοιχτή ψηφοφορία στην Θ4.
Δικαίωμά σου.
Προτείνω δε στην ίδια ψηφοφορία να θέσουμε και τα ονόματα των εναλλακτικών επιλογών για να αποφασίσει ο κόσμος ποιος είναι ο κατάλληλος. Μπορούμε ακόμα να τους φωνάξουμε όλους και να έχει ο καθένας τους το δικαίωμα να στήσει ένα οικογενειακό δίτερμα 30 δευτερολέπτων (κάτι σαν το ντιμπέιτ) και απ' αυτά που θα δούμε να κρίνουμε.
Ε? τι λες? Ωραία ιδέα δεν είναι?
προσυπογραφω 1000%.μην εχεις παντως καμμιαν αμφιβολια φιλε μου πως απο το 1 μεχρι το 8,ολες οι απαντησεις για μερικους ειναι καταφατικες.γι'αυτο και "δικαια" δυσπιστουν προς τις αποφασεις του ζαγορ.μιας κι εχουν σηκωσει τα πλεον βαρυτιμα των τροπαιων.απλα οχι στο πραγματικο ποδοσφαιρο.ισως στο φιφα,στο προ ειτε στο μανατζερ!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”