Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
τσιριγωτης

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Καημό το έχω βα γίνει μια μεταγραφή στην ώρα της. Ή κ νωρίτερα. Να έρθει πότε; ; για να παίξει πότε; ;

Μετά από γκέλες .;;; .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το καλό πράμα αργεί να γίνει...
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ο Soares της Άρσεναλ είναι στο ίδιο γραφείο με τον
Anwar El-Ghazi.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Λυρατζης έμεινε γιατί ο Βιερινια έπαθε θλάση στο παιχνίδι με τον Άρη.
Απλά μας το κράτησαν για έκπληξη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προσδοκώ έλευση μεταγραφών (Williams, Maksimovic) και ανάσταση οπαδών.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

panpangr77 έγραψε:Ο Soares της Άρσεναλ είναι στο ίδιο γραφείο με τον
Anwar El-Ghazi.

Γιατί τον άφησαν ελεύθερο απο Mainz;
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Είχε υποστηρίξει την παλαιστινη αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν είμαι σίγουρος, πάντως θα ήταν καλή περίπτωση γιατί θα έχει πέσει και το κασέ τώρα που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό αλλά παίζει και αυτοσ δεξια και σύμφωνα με τους ρεπόρτερ για μεσοεπιθετικό θέλουν ένα πρότζεκτ πίσω απο τον ταισον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Παρ 12 Ιαν 2024, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Maezono Masakiyo έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Ο Soares της Άρσεναλ είναι στο ίδιο γραφείο με τον
Anwar El-Ghazi.

Γιατί τον άφησαν ελεύθερο απο Mainz;
γιατι εκανε δηλωσεις υπερ των Παλαιστινιων
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

υπαρχει και μια ομαδα στη γαλλια που εχει ενα δεξι μπακ σφαιρα γαργαλιαρη της μπαλας και θελει να τον στειλει γιατι δε γουσταρει που αντιδραει στη γενοκτονια των παλαιστινιων... :mrgreen:
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Leonardo10 έγραψε:Είχε υποστηρίξει την παλαιστινη αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν είμαι σίγουρος, πάντως θα ήταν καλή περίπτωση γιατί θα έχει πέσει και το κασέ τώρα που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό αλλά παίζει και αυτοσ δεξια και σύμφωνα με τους ρεπόρτερ για μεσοεπιθετικό θέλουν ένα πρότζεκτ πίσω απο τον ταισον

Σωστά. Και δεξιά παίζει κυρίως και ανενεργός είναι κανα δίμηνο. Ο άλλος ο Ιντρίσι που πήγε Πατσουκα πιο πολύ θα μ'άρεσε καθώς είναι αριστερό εξτρεμ αλλα έχει συμβόλαιο ως το '25
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Η μεταγραφικη του Γεναρη που διανυουμε καθως επισης και η μεταγραφικη του καλοκαιριου που ερχεται, θα δειξει αν οσα εγιναν το καλοκαιρι ηταν αποτελεσμα σχεδιασμου ή συγκυριας. Μετα απο ενα εξαμηνο αγωνιστικων υποχρεωσεων θα επρεπε να εχουν εντοπισθει οι ελλειψεις και τα τρωτα σημεια του ροστερ και να εχουν δρομολογηθεί οι διορθωτικες κινησεις με σκοπο την διεκδικηση των στοχων ουσιαστικα και οχι μονο στα λογια. Ειδικα οσον αφορα στην θεση του δεξιου μπακ, θεωρω πως ηδη απο το καλοκαιρι αλλα και στην πορεια,ειχε φανει το κενο και αριθμητικα αλλα και ποιοτικα και θα επρεπε ηδη να ειναι εδω.
Μακαρι να αποδειχθει πως αλλαξε αρδην ο τροπος λειτουργιας μας στα μεταγραφικα, προς το καλυτερο φυσικα.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο μόνος που βλέπει το κενό στο δεξί μπακ εδώ και χρόνια, είμαι εγώ.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Καλά προφανώς και στο δεξί μπακ και στο σεντερ φορ έχουμε φάει κατάρα, από εποχή Matos prijovic έχουν ερθει παικτες κάτω του μετρίου
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Gospi έγραψε:Η μεταγραφικη του Γεναρη που διανυουμε καθως επισης και η μεταγραφικη του καλοκαιριου που ερχεται, θα δειξει αν οσα εγιναν το καλοκαιρι ηταν αποτελεσμα σχεδιασμου ή συγκυριας. Μετα απο ενα εξαμηνο αγωνιστικων υποχρεωσεων θα επρεπε να εχουν εντοπισθει οι ελλειψεις και τα τρωτα σημεια του ροστερ και να εχουν δρομολογηθεί οι διορθωτικες κινησεις με σκοπο την διεκδικηση των στοχων ουσιαστικα και οχι μονο στα λογια. Ειδικα οσον αφορα στην θεση του δεξιου μπακ, θεωρω πως ηδη απο το καλοκαιρι αλλα και στην πορεια,ειχε φανει το κενο και αριθμητικα αλλα και ποιοτικα και θα επρεπε ηδη να ειναι εδω.
Μακαρι να αποδειχθει πως αλλαξε αρδην ο τροπος λειτουργιας μας στα μεταγραφικα, προς το καλυτερο φυσικα.
Ακριβώς το ίδιο σχόλιο το έχω διαβάσει το 2019. Ελπίζω αυτήν την φορά να είναι διαφορετική η εξέλιξη των πραγμάτων.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο μόνος που βλέπει το κενό στο δεξί μπακ εδώ και χρόνια, είμαι εγώ.
Πέρα απ'τη πλάκα, αξιόλογο δεξί μπακ έχουμε να δουμε από εποχής Στέλιου! :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”