Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
the_Briton έγραψε:
οπως ειμαι σιγουρος ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΥΣΛΗ, Η ΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ Κ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ του φιλομενο
@Briton νομίζω πως κι εσύ όταν ξαναδιαβάσεις αυτά που γράφεις θα καταλάβεις ότι δεν στέκουν και γράφτηκαν υπό καθεστώς εκνευρισμού.
Οι ποδοσφαιριστές είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Πληρώνονται (πολλά ή λίγα, δεν έχει σημασία) για να κάνουν μια συγκεκριμένη ΔΟΥΛΕΙΑ. Όταν δεν την κάνουν καλά, οι "πελάτες" έχουν το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν (σε κόσμια πάντα πλαίσια), χωρίς φυσικά να νομίζουν ότι εκείνοι θα κάνουν τη δουλειά καλύτερα.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους μουσικούς, τους ηθοποιούς, τους υδραυλικούς, τις πόρνες και όλους τους επαγγελματίες. Ο κάθε ένας ζει στη δουλειά του ΥΠΟ ΚΡΙΣΗ κάθε στιγμή, εκτός βέβαια αν είναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
Gika αγόρι μου ειλικρινά μπράβο σου! Ο τρόπος που μιλάς και γράφεις, ο τρόπος που εκφράζεσαι, ακόμα και η ορθογραφία σου, δεν συναντωνται συχνά σε παιδιά της ηλικίας σου και κυρίως σε παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο όσο εσυ (αφου συνήθως είναι ταγάρια)... Είσαι το πουλέν του paokmania...!! Μπράβο παλίκαρε!
Για όσους είδαν, αλλά και για όσους δεν είδαν το χθεσινό ματς, έκανα ένα βιντεάκι με τα σημαντικότερα στιγμιότυπα. Α' ημίχρονο
οσονούπω και το Β' ημίχρονο
Είναι το δικό μου σχόλιο για τον αγώνα (εντάξει, 17 λεπτά σχόλιο είναι λίγο μεγάλο) και παρακαλώ παρατηρείστε το με προσοχή - δεν έχω βάλει τίποτα περιττό μέσα, παρά την πρώτη εντύπωση. Κάθε φάση που υπάρχει έχει τον λόγο της. Για να καταλάβουμε τελικά π.χ. ποιός ήταν αυτός που κράτησε την ομάδα "πίσω" ή τί ακριβώς ζήτησε ο Γκαλίτσιος όταν μπήκε αλλαγή λίγο πριν το 1-2 και πολλά άλλα.
arisk έγραψε:Gika αγόρι μου ειλικρινά μπράβο σου! Ο τρόπος που μιλάς και γράφεις, ο τρόπος που εκφράζεσαι, ακόμα και η ορθογραφία σου, δεν συναντωνται συχνά σε παιδιά της ηλικίας σου και κυρίως σε παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο όσο εσυ (αφου συνήθως είναι ταγάρια)... Είσαι το πουλέν του paokmania...!! Μπράβο παλίκαρε!
Ελα. .....για αυτον ειχα κανει το τοπικ,αλλα εχει και φαση
Και αφου εχω γυρισει απτη καφετερια που εβλεπα τον αγωνα( ),καθομαι να δω τι εκανα στο στοιχηματακι που επαιξα το μεσημερι...
6/7 και μου μενει η βαλενθια για να πιασω 490euros η οποια μεχρι το 80 κερδιζει 2-1!!!Ε λεω τελικα δεν θα μου πανε ολα στραβα σημερα(ειχα χασει και στο 5χ5 απο κατι γαυροβαζελοχανουμια)...Και τσαφ η χιχον ισοφαριζει με 10 παικτες στο 87!!!Γαμω το πειραια τους μεσα γαμω
nikos55 έγραψε:Καταρχας μην κρινετε απο το αποτελεσμα αλλα απο την αποδοση. Εγω εμεινα ικανοποιημενος απο το παιχνιδι μας. Το 1-2 ειναι πλασματικο σκορ. Το ματς συμφωνα με το πως επαιξαν οι 2 ομαδες ηταν απο το 1 ως το Χ. Ο γαυρος ηταν καλυτερος μονο στο διαστημα 25-45. Στην αρχη και στο 2ο ημιχρονο ειμασταν απο λιγο εως καθολικα καλυτεροι κρινοντας απο το που παιζοταν η μπαλα και το ποιος ειχε την υπεροχη. Απλα η τυχη που ειχαμε περσι μας γυρναει την πλατη φετος με εντυπωσιακο τροπο. Απο την Χερενφεν ειμασταν καλυτεροι, αποκλειστηκαμε, ενα χοντρο λαθος Τσιριλο πανε 2 βαθμοι στην Τριπολη, και σημερα αντι για 3-1 που θα ηταν ενα δικαιο σκορ καθομαστε και γκρινιαζουμε για την ηττα.
Φετος ο ΠΑΟΚ προσπαθει να ανεβει ενα ακομα επιπεδο. Περσι παιζαμε με 2 αμυντικα χαφ και με κλεφτοπολεμο προσπαθουσαμε να μαζεψουμε οσο γινεται περισσοτερους ποντους. Το καταφεραμε σε ανελπιστα μεγαλο βαθμο. Φετος αλλαζουμε, ενα αμυντικο χαφ, επιθετικο ποδοσφαιρο και επιβολη του παιχνιδιου μας απεναντι σε καθε αντιπαλο. Μεχρι τωρα και λογω ατυχιας δεν ειχαμε τα επιθυμητα αποτελεσματα. Ωραια, μια χαρα, δεν τρεχει τιποτα, για οσους ειναι ΠΑΟΚ βεβαια. Γιατι υπαρχουν και καποια μουνοπανα που περιμενουν ποτε θα κανουμε στραβοπατημα για να μπουν στο site και να κραξουν, γιατι σε καθε αλλη στιγμη ειναι εκκωφαντικα αποντες, (πρεπει να διευκρινησω πως δεν το λεω για καποιους που απλα εκφραζουν αντιθετη αποψη απο τη δικη μου, αλλα για συγκεκριμενους που σκανε μυτι με ιδια ή αλλαγμενα nicknames μετα απο καθε στραβη) καποιοι αμπαλοι ξερολες και ειναι ετοιμοι να εξαπολυσουν μυδρους κατα οποιουδηποτε, και φυσικα του Σαντος. Λες και με τον (γ!@# την παναγια του) Αγγελο του Ανδραλα και των λιτανειων θα ειμασταν καλυτεροι, λες και ειμαστε ιεραποστολικη ομαδα και οχι ποδοσφαιρικη.
Μια και φοβαμαι οτι η ομαδα μου ειναι σε κρισιμη καμπη θα τα πω χυμα. Ο καθε κρετινος Μαγορας που ακουτε στα ραδια το μονο που τον νοιαζει ειναι να βγαζει λεφτα. Να ειναι μουρη και να εχει περαση στις γκομενες για το ποσο επηρεαζει τις εξελιξεις στις ομαδες της πολης. Υπαρχουν καποιοι ΠΑΟΚαρχες-λαμογια που τρωγανε λεφτα τοσα χρονια απο τον ΠΑΟΚ. Αυτοι θελουν να ξαναναλαβουν τις τυχες της ομαδας σας, να διωξουν Ζαγορακη, Σαντος και ο,τι αλλο υγιες υπαρχει στην ομαδα, γιατι τους χαλασαν την πιατσα, και σεις καθεστε και τους ακουτε και λαμβανετε σοβαρα υποψη τις μαλακιες τους. Ή μηπως αυτοι δεν μπαινουν οι ιδιοι ή αντιπροσωποι τους στο paokmania, το Νο1 site φιλαθλων του ΠΑΟΚ??
Υπαρχει ενα οφθαλμοφανες γεγονος. Ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει επιπεδο, ειναι στην καλυτερη απο καθε αποψη κατασταση των τελευταιων 20 χρονων και διαρκως βελτιωνεται, ανεβαινει και πρωταγωνιστει. Και απο την αλλη μερια υπαρχει ενας πολεμος απο μια μικρη ομαδα με υστεροβουλες βλεψεις, που θελει τους γουμενοπαγωνηδες, ειτε για να τρωει αμεσα λεφτα απο αυτους ειτε για να εμφανιστουν σαν σωτηρες μετα. Σε αυτην την ομαδα υπαρχουν γνωστοι δημοσιογραφοι, αλλα και λοιποι ΠΑΟΚαρχες, οι οποιοι μπορει να πρωταγωνιστησαν και θετικα σε εποχες διοικητικης ανυπαρξιας, αλλα τωρα πρεπει να συμβιβαστουν με το γεγονος οτι ειναι απλοι φιλαθλοι και τιποτε παραπανω.
Το εχω ξαναπει, ο μεγαλυτερος εχθρος του ΠΑΟΚ ειναι μια μεριδα των φιλαθλων του, αν ειμαστε τοσο λιγοι ωστε να μας διαλυσει μια ηττα απο μια σιχαμερη πουστομαδα, χαλαλι μας. Αυτο θα σημαινει οτι ποτε δεν αξιζαμε τιποτε καλυτερο. Και τοτε θα συνεχισουμε σαν ουρακοταγκοι να χαιρομαστε οποτε οι αθηναιοι (γαμω την κωλοχωρα τους) καθονται ΕΠΙΤΗΔΕΣ να χασουν στην τουμπα για να χαρουμε πετοντας μας ξερολουκουμο για την επιβραβευση της γενικης μας ανυπαρξιας, αντι να τους κοντραρουμε στα ισα.
Πίκρα...
Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον gash που πρέβλεψε το αποτέλεσμα από την επιλογή διαιτητή και στον αδελφό (να με συγχωρεί που δεν θυμάμαι ποιός ήταν) που είπε ότι δεν χρειάζεται ο διαιτητής να κάνει κάποιο ακραίο λάθος για να τεκμηριώσουμε το ότι θα "παίξει" τον Θρήνο.
Η μαφία που κυβερνάει το - γελοίο - Ελληνικό πρωτάθλημα, καλά κρατεί. Ο Κάκος χειρούργησε επιστημονικά την ομάδα, σταματώντας την ανάπτυξή της με αστεία φάουλ, και εκνεύρισε τους παίκτες μας προστατεύοντας τους παίκτες των γαύρων και τιμωρώντας με κίτρινες του δικούς μας.
Οι δύο περιπτώσεις που ζήτησε πέναλτυ ο Βιεϊρίνια μπορούσαν κάλλιστα να μην δοθούν. Απλά ο ίδιος διαιτητής θα έδινε τουλάχιστον ένα, αν ο Βιεϊρίνια φορούσε ερυθρόλευκα.
Απέφυγε προκλητικά να τιμωρήσει τον Ντιόγκο (κλασσική περίπτωση στήριξης της μαφίας) και τον Λεονάρντο που τον χειροκρότησε ειρωνικά στο πρώτο ημίχρονο (θυμάστε όλοι τι έκανε ο Κάκος με τον Σορλέν).
Όσο υπάρχει η μαφία ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα δεν θα δει. Εκτός αν ενδώσει και του χαρίσουν κάποια στιγμή ένα, όπως έγινε με τα 2300 χρόνια της Μακεδονίας. ΤΕΛΟΣ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!
ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ 4οι Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Αγωνιστικά τώρα. Πίκρα...
Αυτή η άμυνα δεν μπορεί να σταθεί για πρωταθλητισμό. Βέβαια με Σαβίνι αριστερά, Κοντρέρας στο κέντρο και Σνάουτσνερ δεξιά, ίσως μεταμορφωθεί (η ελπίδα παθαίνει τελευταία...). Ίδωμεν! Και ο μόνος από τους 4 που έπαιζε στη θέση του (Cirillo), ήταν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τραγικός.
Ο Γκαρσία ήταν σχετικά καλός, αλλά αργός, όπερ αναμενόμενο βέβαια, ωστόσο η ομάδα δεν μπορεί να τρέξει στον αιφνιδιασμό όταν ο ίδιος ξεκινάει την αντεπίθεση. Φωτάκης και Σορλέν μόχθησαν, αλλά έχουν παίξει και καλύτερα (με άλλους αντιπάλους όμως).
Τα δύο εξτρεμάκια πήγαν καλά, κυρίως ο Βιεϊρίνια και λιγότερο ο Κουτσια. Τους προτιμώ όμως από τον Κονσε. Και καλόν είναι να παίζει ο Βασίλης γιατί αυτός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ ο Κόνσε όχι.
Ο Μουσλι για άλλη μια φορά τραγικός.
Οι παίκτες πάντως δεν αντίκρυσαν τον αντίπαλο στα μάτια, παρά έδειξαν να τον φοβούνται και αυτός είναι ο κύριος λόγος της ήττας. Κρίμα γιατί ο μέτριος χθες Ολυμπιακός ήταν για ένα 2-0, ή και 3-0!
Δεν φταίει ο κόσμος που δεν φώναζε. Δηλαδή στα εκτός έδρας ματς που δεν θα έχουμε οπαδούς τι θα γίνει;
Είμαι εναντίον της αντικατάστασης του προπονητή. Κατ' αρχήν είναι πολύ ερασιτεχνικό να κρίνουμε εν θερμώ έναν παράγοντα, παίκτη ή προπονητή και πολύ πρόωρο να γίνει αυτή την εποχή.
Εν κατακλείδι, όσο με πληγώνει ο ΠΑΟΚ, τόσο με πορώνει. Θα συνεχίσω να στηρίζω την ομάδα ΣΥΝΟΛΙΚΑ.
Καλή συνέχεια να έχουμε.
ΥΓ : Στο πρώτο μου ματς φέτος στην Τούμπα γνώρισα μερικά "δικά μας" παιδιά, όπως τον συνονόματο Ζορρό, τον outsider, τον Μιχάλη, τον τσι και άλλους, και είχα την ευκαιρία να δω - μετά από 30 χρόνια - τον φίλο μου Κώστα (teacher). Κρίμα που χάσαμε! Παρ' όλα αυτά δεν είδα νεώτερους όπως τον gika, παρ' όλο που έιμασταν στο Φρατέλι, ή κάποιον Αθηναίο! Δεν πειράζει! Την επόμενη φορά!
Δε θα γράψω τίποτα..
Μερικές φορές η σιωπή λέει περισσότερα πράγματα..
Αν καταφέρουν και μερικοί να το αντιληφθούν αυτό τότε θα έχουμε κάνει μονάχα ένα μικρό βήμα προς τα μπροστά!
Οτι είναι να γίνει θα γίνει, αυτό που θα συσιστούσα τώρα είναι ψυχραιμία γιατί την Τετάρτη έχουμε κρίσιμο ματς και να κρίνουμε πρόσωπα και καταστάσεις βάζοντας στη ζυγαριά όλους τους παράγοντες..
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ..
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!!
ΥΓ. Και για να αποφορτίσω και λίγο το κλίμα πάρτε ένα βιντεάκι για να δείτε ότι... υπάρχουν και τα κωμικά της μπάλας: http://www.youtube.com/watch?v=BNokrXs4WdQ Καλή σας διασκέδαση και μην ξεχνάτε ότι όλα θα πάνε καλά.. Οσο είμαστε ενωμένοι τόσα περισσότερα θα κάνουμε!
Απανταχου προπονηταδες κ γνωστες της ποδοσφαιρικης πραγματικοτητας το μονο που ξερετε να κανετε ειναι να κρινεται κ να κραζεται εκ του ασφαλους...το παιζετε ειδήμονες κ ερχεστε γηπεδο κ βγαινεται στα ραδιοφωνα για να το παιξετε καποιοι..τη μια κανετε θεους παιχτες προπονητες προεδρους κ την αλλη τους βριζετε κανετε λες κ περιμενετε στη γωνια την ευκαιρια να κραξετε κ να δειξετε οτι ειστε κατι..σασ βαρεθηκαμε κυριοι ειστε λιγοι το καταλαβαινεται??αφηστε μας ησυχους εμεις θελουμε να τραγουδαμε κ να φωναζουμε για την ομαδα μας στις χαρες κ στις λυπες μαζι στα ευκολα κ στα δυσκολα δεν ειμαστε ΠΑΟΚ γιατι κερδιζουμε συνεχεια κ περνουμε πρωταθληματα κ κυπελα με το τσουβαλι μη μας τα πριζετε με τη γκρινια σας πια!!!!κοιτατε να τραγουδισετε κ να φωναξετε καμια φορα στο γηπεδο που εχει γινει εκκλησια που το στοματακι το ανοιγετε μονο οταν καποιοσ κανει λαθος πασα για να τον κραξετε κ να βοηθησετε την ομαδα τιποτα μουγκα!!!!
Ειναι το 2ο φετινο ματς μετα την Χερενφεν που εκανα πολλα χιλιομετρα για να δω την ΠΑΟΚΑΡΑ μας!Οσο κι αν κατι μεσα μου μου ελεγε οτι αδικα θα φαω την ταλαιπωρια λογω του καραφλα,εγω εξακολουθουσα να πιστευω οτι αυτη την φορα θα τους πηδηξουμε!Επεσα εξω?Εκ του αποτελεσματος ναι...Στον γυρισμο δεν μιλιομουνα...Αν μου μετρουσανε την πιεση εκεινη την ωρα πιθανοτατα να εσπαζε το πιεσομετρο...Το κεφαλι μου στα ορια τις εκρηξης και γεματο δολοφονικες τασεις!!!Ολοι μου φταιγανε!Σημερα και με πιο καθαρο μυαλο ξαναειδα τις κυριοτερες φασεις!Λαθη εγιναν και απο τον Σαντος και απο τους παικτες αλλα παρολα αυτα μπορουσαμε να κερδισουμε!Λαθος στον Σαντος μπορουμε να χρεωσουμε την αδρανεια του οταν εγινε φανερο (μεσα 1ου ημιχρονου) οτι ο Λινο αμυντικα ειχε σοβαρα προβληματα απεναντι στον Τοροσιδη!Λαθος που δεν ξερω αν θα πρεπει να χρεωσουμε στον Σαντος η στους παικτες ηταν και το οτι γυρισαμε πισω μετα το 1-0 και τους αφησαμε να ξεθαρρεψουν!Παρα τα λαθη λοιπον κατ εμε 2 ηταν οι λογοι που δεν μας επετρεψαν να κερδισουμε:Ο 1ος ειναι η ατυχια!Δεν σταματαει να περναει απο το μυαλο μου η φαση με το δοκαρι του Φιλομενο!Η φαση που ο Φιλομενο "αποκρουει" αθελα του το κορνερ του Σορλεν!Η φαση που ο Τσιριλο στελνει με κεφαλια την μπαλα διπλα απο το δοκαρι τους!Ακομα και οι φασεις που εκανε λαθος εξοδο ο πορνογερος γκολκιπερ τους και δεν βρεθηκε καποιος παικτης μας στην καταλληλη θεση!Ο 2ος λογος και κατ εμε ο κυριοτερος ομως ειναι ο Καραφλας!Η αν θελετε ο καθε καραφλας!Λετε καποιοι οτι μας ξεφτιλισαν για ακομη μια φορα!Για μενα ξεφτιλα δεν ειναι η ηττα αλλα το οτι για ακομη μια φορα μεσα στην Τουμπα με τον συγκεκριμενο αντιπαλο δεν ειχαμε καν 50-50 αντιμετωπιση απο τη διαιτησια!Χθες για ακομη μια φορα ηταν προστατευτικη προς τα χαιδεμενα του θειου και τελειως ανεκτικη στις προκλησεις τους!Για ακομη μια φορα σε καθε πιθανη διεκδικηση της μπαλας που μπορουσε να δωσει φαουλ υπερ τους για να τους σπρωξει στην περιοχη μας το εκανε και με το παραπανω!Και εδω θελω να σταθω πλεον και σε ενα ακομη ασπρομαυρο λαθος κατα τη γνωμη μου που αυτη τη φορα ερχεται απο την μερια του λαου μας!10ο λεπτο του αγωνα λοιπον χθες και ο Βιειρινια σκοραρει κανοντας το 1-0!Πανηγυριζω εξαλλα (βρισκομουν στην θυρα 4 σχεδον πισω πισω απο το δεξι δοκαρι της εστιαςοπως βλεπουμε) ωσπου αρχιζω να αναρωτιεμαι στιγμιαια αν το γκολ ακυρωθηκε βλεποντας τον περισσοτερο κοσμο γυρω μου να πανηγυριζει καπως επιφυλακτικα, και αμεσως μου περναει απο το μυαλο αυτο που περασε απο των περισσοτερων:Παλι κατι θα γινει και θα χασουμε η τουλαχιστον δεν θα κερδισουμε!Ναι...δυστυχως πλεον αυτη ειναι η αληθεια!Οτι οταν παιζουμε με τον φουστογαυρο ουτε εμεις το πιστευουμε!Κατα τα αλλα ο Σαντος φοβηθηκε,οι παικτες δεν το πιστεψαν,η ομαδα γυρισε πισω μετα το 1-0!Δεν με πειραζει που καποιοι δεν πανηγυρισαν εξαλλα,που καποιοι δεν φωναζανε συνθηματα!Με πειραζει που δεν κανουμε ολοι μαζι την προσπαθεια να προστατευσουμε την ομαδα μας απο τον Κακο η τον καθε Κακο σ αυτα τα παιχνιδια!Οχι πετωντας μπουκαλια σε καθε αναποδο σφυριγμα,αλλα βγαζοντας το λαρυγγι μας σε καθε αμφισβητουμενη φαση!"Η Τουμπα παλι θα ναι καζανι..." ρε αδερφε!Να φωναζω και να απαιτω ακομη και τα πιο τραβηγμενα σφυριγματα ΜΠΑΣ και και παρω το 50% η τουλαχιστον τα οφθαλμοφανη!Η Τουμπα χθες ηταν καζανι αλλα δυστυχως μεχρι το 40!Μετα υπηρχαν καποια μικρα ξεσπασματα σε καποιες ευκαιριες που δημιουργησε η ομαδα και φυσικα στο 90 ξυπνησε το ενστικτο του προπονητη για ακομη μια φορα μεσα μας!Ενδιαμεσα στο ημιχρονο για ακομη μια φορα λυπηθηκα πολυ βλεποντας για πολλοστη φορα αδερφια να πλακωνονται στο ξυλο...Ασχετο με τα υπολοιπα αλλα καποτε πρεπει να σταματησει και αυτο...