Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Να πω την αμαρτία μου, βλέπω ελληνική ομάδα με έλληνα φορ 24 χρόνων και 16 γκολ φέτος μέσα Ιανουαρίου και μου τρέχουν τα σάλια με τον Σαματα που πήγαμε και φεραμε.
Άγιε μου Ιβαν σε παρακαλώ φέρε τον νέο Πριγιοβιτς.
Ο γαύρος δεν βλέπεται ένα μάτσο χαλι. Η βαζελα έχει ακόμα λίγο από Γιοβάνοβιτς, ο τούρκος θέλει να πιέζουν αλλά έτσι όπως πιέζουν τους βλεπω με θλάσεις μέχρι τα πλευ οφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lamosas την Τετ 10 Ιαν 2024, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί ο Σαματα τα πέναλτυ τα βάζει;aivas19 έγραψε:16 γκολ 10 πεναλτι
Καλα ειναι
Δεν εχεις αδικο [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
- navigator11
Χαααχαχαχαaivas19 έγραψε:16 γκολ 10 πεναλτι
Καλα ειναι
Τεράστια παιχτάρα, ζήλεια ζήλεια!
Μπαλάρα στα ντέρμπι οι ανταγωνιστές ... Θαμπώθηκα ...
- thomas Murg
Είδες τι έχασε η σεντερφοράκλα λίγο πριν το τέλος;gika έγραψε:Να πω την αμαρτία μου, βλέπω ελληνική ομάδα με έλληνα φορ 24 χρόνων και 16 γκολ φέτος μέσα Ιανουαρίου και μου τρέχουν τα σάλια με τον Σαματα που πήγαμε και φεραμε.
4/4 ντέρμπι χωρίς νίκη στο χορτάρι φέτος ο πρωτοπόρος, εύγε!
Εύχομαι και 5/5 την Κυριακή
Εύχομαι και 5/5 την Κυριακή
Πραγματικά τι πονοματος ήταν αυτός… τραγικό θέαμα. Και που μπήκαν 2 γκολ από κόρνερ πολύ ήταν.astral έγραψε:Μπαλάρα στα ντέρμπι οι ανταγωνιστές ... Θαμπώθηκα ...
μπάλα αλάνας, τα μπουφάν για δοκάρια έλειπαν μόνο...τυφλωθήκαμε ρε γμτ.astral έγραψε:Μπαλάρα στα ντέρμπι οι ανταγωνιστές ... Θαμπώθηκα ...
Αυτος ο Καρβαχαλ του γαύρου θυμίζει λιγο τον Μομσιλο Βουκοτιτς που ειχαμε προπονητη παλιοτερα.
-
burbu
Ο Έλληνας σαβιολα Φώτης πεναλτιδης βέβαια Γκίκα έχει 8 γκολ τα οποία 6 με 7 από πέναλτι,χίλιες φορές σαματα από τον πεναλτιδη
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Λοιπον έκατσα και είδα και ΑΕΚ-Αρης και ΠΑΟ-ΟΣΦΠ.. λίγες σκέψεις
Η ΑΕΚ ακόμα και με ροτέισον φάνηκε να κάνει αγγαρεία, που πέρσι ακομα και σ'αυτές έβγαζε μια κάποια ενέργεια. Σήμερα ηταν για κρίμα. Παίκτες Πιζάρο, Πόνσε δεν υπάρχουν, Ελίασον πολυ ντεφορμέ. Δεν έχει το βάθος που είχε περσι. Θα βασιστεί ξεκάθαρα σε Λιβάι, Τσούμπερ, Αμραμπατ και φυσικά στο σπρώξιμο που τρώει. Δεν είδα να καίγεται και πολύ για το κύπελλο..
Για μένα στον επαναληπτικό είναι 51-49 για τους δίπλα με ότι συνεπάγεται αυτό
ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Όσοι έκατσαν να δουν 90 λεπτά αυτό το έκτρωμα ξέρουν για τι πράγμα μιλάω. Είναι ντροπή που με το ΣΤΑΝΙΟ θέλουν να κάνουν αυτο τον πουθεναικό διεκδικητή για το πρωτάθλημα. Ούτε υποψία ορθολογικού ποδοσφαίρου, γιόμα στη γιόμα και να βουτήξουμε για κανα σφύριγμα. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ, πολύ απλα δεν μας ακουμπάνε, όμως δυστυχώς στο Ελλαδιστάν έχουν φαγωθεί πολιτικό και επιχειρηματικό συνάφι της πρωτεύουσας να "πρωταγωνιστήσει ξανά ο Παναθηναικός μας". Κακοποίηση του αθλήματος και απο τους δύο. Ποδοσφαιρική ομάδα ολυμπιακός δεν υπάρχει, υπάρχουν 20 ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν τα μικρά ονόματα ο ένας του άλλου οι οποίοι κάνουν του κεφαλιού τους με οποια ποιότητα (εαν) έχουν. Και ένας τυχαίος αναλώσιμος ηθοποιός στον πάγκο.
Σε μια κανονική χώρα αυτή τη στιγμή θα ήμασταν με διαφορά το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα.
Πάρτε το πρέφα
Η ΑΕΚ ακόμα και με ροτέισον φάνηκε να κάνει αγγαρεία, που πέρσι ακομα και σ'αυτές έβγαζε μια κάποια ενέργεια. Σήμερα ηταν για κρίμα. Παίκτες Πιζάρο, Πόνσε δεν υπάρχουν, Ελίασον πολυ ντεφορμέ. Δεν έχει το βάθος που είχε περσι. Θα βασιστεί ξεκάθαρα σε Λιβάι, Τσούμπερ, Αμραμπατ και φυσικά στο σπρώξιμο που τρώει. Δεν είδα να καίγεται και πολύ για το κύπελλο..
Για μένα στον επαναληπτικό είναι 51-49 για τους δίπλα με ότι συνεπάγεται αυτό
ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Όσοι έκατσαν να δουν 90 λεπτά αυτό το έκτρωμα ξέρουν για τι πράγμα μιλάω. Είναι ντροπή που με το ΣΤΑΝΙΟ θέλουν να κάνουν αυτο τον πουθεναικό διεκδικητή για το πρωτάθλημα. Ούτε υποψία ορθολογικού ποδοσφαίρου, γιόμα στη γιόμα και να βουτήξουμε για κανα σφύριγμα. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ, πολύ απλα δεν μας ακουμπάνε, όμως δυστυχώς στο Ελλαδιστάν έχουν φαγωθεί πολιτικό και επιχειρηματικό συνάφι της πρωτεύουσας να "πρωταγωνιστήσει ξανά ο Παναθηναικός μας". Κακοποίηση του αθλήματος και απο τους δύο. Ποδοσφαιρική ομάδα ολυμπιακός δεν υπάρχει, υπάρχουν 20 ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν τα μικρά ονόματα ο ένας του άλλου οι οποίοι κάνουν του κεφαλιού τους με οποια ποιότητα (εαν) έχουν. Και ένας τυχαίος αναλώσιμος ηθοποιός στον πάγκο.
Σε μια κανονική χώρα αυτή τη στιγμή θα ήμασταν με διαφορά το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα.
Πάρτε το πρέφα