88. Marcos Antonio
-
Re: 88. Marcos Antonio
Δεν έχει δείξει τίποτα μέχρι στιγμής , οι κοντινές γρήγορες πάσες δεν μου λένε απολύτως τίποτα.
Δεν μου άρεσε σήμερα που έπαιξε πρώτη φορά βασικός, μου έδωσε την εντύπωση ότι κρυβόταν απο τις φάσεις.
Μου φάνηκε αδύναμος και ανύμπορος να προωθήσει το παιχνίδι. Όσο εκτός ρυθμού και να είναι λόγο τραυματισμού δεν ξερω πως αυτή η εικόνα θα μετατραπεί στον παίκτη κλάσης που ελπίζαμε πως ήταν .
Μακάρι να είμαι λάθος και να βοηθήσει μέχρι το τέλος αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι.
Δεν μου άρεσε σήμερα που έπαιξε πρώτη φορά βασικός, μου έδωσε την εντύπωση ότι κρυβόταν απο τις φάσεις.
Μου φάνηκε αδύναμος και ανύμπορος να προωθήσει το παιχνίδι. Όσο εκτός ρυθμού και να είναι λόγο τραυματισμού δεν ξερω πως αυτή η εικόνα θα μετατραπεί στον παίκτη κλάσης που ελπίζαμε πως ήταν .
Μακάρι να είμαι λάθος και να βοηθήσει μέχρι το τέλος αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι.
Στο 10 δεν εχει νοημα να τον κρινουμε γιατι ειναι θεση σκοπιμότητας για 8αρι.
Να τον δουμε στο 8 απο την αρχη γιατι χρειαζομαστε και εστω ενα γρηγορο χαφ.
Να τον δουμε στο 8 απο την αρχη γιατι χρειαζομαστε και εστω ενα γρηγορο χαφ.
Ο ιδιος ο παικτης στις δηλωσεις π μολις εκανε, ειπε οτι μπορει ν αγωνιστει τοσο ως οκταρι οσο κ ως δεκαρι
Να πω την πικρη αληθεια σε φυζικαλ κ aggressive παιχνιδι ως δεκαρι, δεν ξερω πως θα γινει να μπορεσει να ανταποκριθει
Δεν το βλεπω
Μακαρι να κανω λαθος
Να πω την πικρη αληθεια σε φυζικαλ κ aggressive παιχνιδι ως δεκαρι, δεν ξερω πως θα γινει να μπορεσει να ανταποκριθει
Δεν το βλεπω
Μακαρι να κανω λαθος
Στο 6 θελεις δυναμη. Θελεις υψος να βοηθας στα στημενα τοσο του αντιπαλου οσο και τα δικα σου. Δεν ξερω εμενα δεν ειπε κατι ο παικτης παρολο που επαιξε στο 10 που λογικα τον βοηθαει περισσοτερο απο το κεντρο που πεφτει ξυλο. Επισης δεν ειδα μεταφορα μπαλας η καμια ντριπλα που περιμενα να δω απο τετοιου ειδους παικτη.
Στο β ημιχρονο μας καναν δυο φασεις ετσι επειδη μας πηραν τις κεφαλιες στο κεντρο απο ελευθερο του τερματα τους.
Τεσπα θα δειξει. Απλα απο τετοιας αξιας παικτη οσο και εκτος ρυθμου να ειναι περιμενα να δω κατι. Μια ενεργεια ενα κατι.
Στο β ημιχρονο μας καναν δυο φασεις ετσι επειδη μας πηραν τις κεφαλιες στο κεντρο απο ελευθερο του τερματα τους.
Τεσπα θα δειξει. Απλα απο τετοιας αξιας παικτη οσο και εκτος ρυθμου να ειναι περιμενα να δω κατι. Μια ενεργεια ενα κατι.
- kataramenos5
Dantas vol 2? Θελουμε κοντο εξαρι να κανει παιχνιδι απο πισω?Κι αν ναι ο maksi που κυνηγουσαμε το καλοκαιρι που ναι τελειως διαφορετικος παικτης και 1,89 που κολλαει?Κατι χανω?
Αυτος λεει οτι ειναι οχταρι
Ο Μαξιμοβιτς ειναι εξαρι
Σε σχεση με τον Νταντας δεν βλεπω κ τιποτα τρελες διαφορες προς το παρον
Ο Μαξιμοβιτς ειναι εξαρι
Σε σχεση με τον Νταντας δεν βλεπω κ τιποτα τρελες διαφορες προς το παρον
- kataramenos5
Θέλει χώρο και πρόσωπο στην εστία για να τρέξει με τη μπάλα και να μοιράσει καλύτερα
Σε τριάδα κέντρου νομίζω ταιριάζει απόλυτα πρέπει να τον δούμε όμως πόσο μπορεί να παίξει σε δίδυμο στο κέντρο
Σε τριάδα κέντρου νομίζω ταιριάζει απόλυτα πρέπει να τον δούμε όμως πόσο μπορεί να παίξει σε δίδυμο στο κέντρο
-
- Mr Ξερόλας 2019
Θα περιμένω ακόμη και πιο πολύ στο 6-8,να σε δω.
Έχει δρόμο ακόμη,για να φτάσει το μάξιμουμ,το οποίο θέλει Ρυθμό κ αγώνες.
Ακόμη ούτε το 20% δεν έφτασε.
Έχει δρόμο ακόμη,για να φτάσει το μάξιμουμ,το οποίο θέλει Ρυθμό κ αγώνες.
Ακόμη ούτε το 20% δεν έφτασε.
Θα μας προβληματισει τρελα το καλοκαιρι ο συγκεκριμενος. Ελπιζω να πεσουν οι απαιτησεις στα 3-4 εκατομμυρια γιατι 6 χαρτια δύσκολα θα δωσουμε και ειναι κριμα γιατι ο τυπος φαινεται να γουσταρει απιστευτα που ειναι εδω
- Montrealiotis
- ΑποστόληςΑ
Ειλικρινα παντως εγω δεν εχω δει κατι που δικαιολογει και τον θορυβο,και τα λεφτα του παικτη. Επισης η σημερινη ειδηση που εσκασε με τον πρωην της μπρατσα που τον θελει στην φλαμενγκο κλπ κλπ μου φανηκε σαν μανατζεροδουλεια που θελει να κραταει ψηλα εναν παικτη σωνει και ντε.
Θεωρω οτι τον παικτη σε οποιακατασταση και να ειναι καταλαβαινεις 5 πραματα που μπορει να εχει. Οπως πχ φετος ο Μειτε. Μ-ηκε πρωτο ματς και ενω ηταν καργα ανετοιμος εδειξε δυο πραματα. Την πατησα βεβαια με Οζντοεφ αλλα αυτος ειχε προιστορια και περγαμηνες οποτε δεν ανησυχουσα πολυ.
Μακαρι να λυθει ο παικτης και να μας βοηθησει να τα σηκωσουμε ολα. Μεχρι τοτε παντως μικρο καλαθι πολυ μικρο κραταω.
Θεωρω οτι τον παικτη σε οποιακατασταση και να ειναι καταλαβαινεις 5 πραματα που μπορει να εχει. Οπως πχ φετος ο Μειτε. Μ-ηκε πρωτο ματς και ενω ηταν καργα ανετοιμος εδειξε δυο πραματα. Την πατησα βεβαια με Οζντοεφ αλλα αυτος ειχε προιστορια και περγαμηνες οποτε δεν ανησυχουσα πολυ.
Μακαρι να λυθει ο παικτης και να μας βοηθησει να τα σηκωσουμε ολα. Μεχρι τοτε παντως μικρο καλαθι πολυ μικρο κραταω.
-