Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Αλλά ρε γαμώτο του ξέφυγαν τα χρόνια από το 96' μέχρι το 2010...τυχαίο θα είναι!
Αγαπώ το ποδόσφαιρο, άμισθος είμαι, είμαι εδώ γιατί ο Μαρινάκης παλεύει για το ποδόσφαιρο, το θέλει καθαρό. Πήρε πρωτάθλημα με τόσο κηνυγητό. Ο καημένος πληρώνει τα παλιά.
Τα παλιά ποια είναι κούγια μου; Θέλετε καθαρό το ποδόσφαιρο ή σας τσούζει που δεν το ελέγχει το αφεντικό σου πια;
Τα παλιά ποια είναι κούγια μου; Θέλετε καθαρό το ποδόσφαιρο ή σας τσούζει που δεν το ελέγχει το αφεντικό σου πια;
Επιθεώρηση είπαμε...για δέσιμο ο τύπος
Του δόθηκε μια θέση κατάλληλη γι'αυτόν, μιας και τόσα χρόνια αποτυχημένος στο ποδόσφαιρο.
Του δόθηκε μια θέση κατάλληλη γι'αυτόν, μιας και τόσα χρόνια αποτυχημένος στο ποδόσφαιρο.
Καμία αναφορά για τα χρόνια της παράγκας του γαύρου...περίεργο ε ;
Τότε δεν υπήρχαν τηλέφωνα για να ανοίξουν φαίνεται...
Αρρωστημένο ποδόσφαιρο
Τότε δεν υπήρχαν τηλέφωνα για να ανοίξουν φαίνεται...
Αρρωστημένο ποδόσφαιρο
- thomas Murg
Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται. Κάποια φουστιά οργανώνουν οι γάβροι. Πιθανώς εμπλοκή της πολιτικής ηγεσίας για να σταματήσει η Ουέφα το πρωτάθλημα; κάποια βρομιά ετοιμάζουν πάλι
Εννοείται πως θέλει να δημιουργήσει μπάχαλο για να αλλάξουν τα πράγματα υπέρ τους, σε ΕΠΟ, διαιτησία κλπ.
Δεν είναι τυχαίες οι απειλές.
Και πιθανό να το πετύχουν.
Αιπιστίμοναις γαρ...
Δεν είναι τυχαίες οι απειλές.
Και πιθανό να το πετύχουν.
Αιπιστίμοναις γαρ...
-
Dimitrisou
Για οποιον του αρεσουν τα σταντ απ κομεντι και δεν μπορει να το δει λαιβ φημες λενε οτι θα το παρει και το νετφλιξ...
Ότι γραφικότητα έχει υπάρξει στη Θεσσαλονίκη τόσέσ δεκαετίες, την έχουν ξεπεράσει με 2-3 ματσάκια (μη πω 2-3 φάσεις) οι κακομαθημένοι μπούληδες της Αθηνας.
Η αδιάφορα και το χάιδεμα από την κυβέρνηση δείχνει ότι υπάρχει από ανοχή έως συνενοχη για τα όσα λέει και κάνει ο γαύρος και το αφεντικό του.
Το μοτίβο θα είναι να φέρνουν 40 παίκτες κάθε μεταγραφική μέχρι να φτιάξουν ομάδα από τύχη. Αλλιώς θα φταίνε όλοι οι άλλοι, ο τρίτος ξάδερφος του Μιχελ και ο εγγονός του Μπότο.
Η αδιάφορα και το χάιδεμα από την κυβέρνηση δείχνει ότι υπάρχει από ανοχή έως συνενοχη για τα όσα λέει και κάνει ο γαύρος και το αφεντικό του.
Το μοτίβο θα είναι να φέρνουν 40 παίκτες κάθε μεταγραφική μέχρι να φτιάξουν ομάδα από τύχη. Αλλιώς θα φταίνε όλοι οι άλλοι, ο τρίτος ξάδερφος του Μιχελ και ο εγγονός του Μπότο.
Ομολογεί ξεκάθαρες σχέσεις του γαύρου με την όποια κυβέρνηση...φυσιολογικά πράγματα
Αντικειμενικά μιλώντας, σε ένα ευνομούμενο κράτος το ποδόσφαιρο όλων των κατηγοριών θα είχε ήδη σταματήσει μετά από τέτοιες δηλώσεις.
-
Dimitrisou
Μα αυτος ειναι ο στοχος να διακοπει..σαν το παιδακι που το βαζουν τερμα και περνει την μπαλα και φευγει..
Επαγγελματίας πάντως, ούτε γουλιά νερό, ούτε μια διακοπή για τουαλέτα.
Το απολαμβάνει ο τύπος, πραγματικά, το καλύτερο του.
Και πετάμε εκεί λάσπη, χωρίς στοιχεία, άλλωστε αυτό κανει 50 χρόνια τώρα.
Το απολαμβάνει ο τύπος, πραγματικά, το καλύτερο του.
Και πετάμε εκεί λάσπη, χωρίς στοιχεία, άλλωστε αυτό κανει 50 χρόνια τώρα.