Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV

Δημοσίευση από potamda »

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χαιρόμαστε που ο νέος βιαστής του ποδοσφαίρου βίασε τον παλαιό βιαστή του ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Εγώ δεν νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο, δηλ βιασμοί παλιών και νέων βιαστών. Είδα έναν σλοβάκο τρίτης κατηγορίας να είναι κατώτερος των περιστάσεων και να αδικεί τον γάβρο. Γιατί δεν πιστεύω ότι έπαιξε ηθελημένα υπερ της κούλας.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

icue έγραψε:Αυτοι δεν εχουν αναγκη ομως. Το αθλημα το βλεπαν εξ αρχης σαν μοχλο πιεσης για τα οικονομικα τους συμφεροντα. Εμεις τα χαιβανια παλι θα χασουμε τον υπνο μας, οταν μας ξανασφαξουν.
Όχι θα χάσουμε, τον θαέχασα κιόλας και είμαι από χθές σκασμένος. :cry:
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Τρελό γέλιο με τους χάρτινου να μιλάνε για αδικίες και να λένε για χέρι του Μασουρα. Αφού διαβάζω κι εδώ πως κάποιοι το είδαν χέρι, τώρα μπορώ να καταλάβω πως τα αρειανα λέγανε καθαρό πέναλτι το πλονζον του Πασχαλάκη που βρήκε μπάλα και όχι πως ο μπερτολιο φορούσε τα παπούτσια του Γκούφυ. Μην διαμαρτυρηθούμε αν μας σφυρίξουν κάνα τέτοιο. Άντε να καταλάβω την αντίθετη άποψη για την ανατροπή που δεν έδωσε πεναλτι, αλλά να ακούω για το ότι από πίσω φαίνεται χέρι είναι για γέλια. Αν ήταν διαγωνιανθαβφαινοτανε καρπός. Όχι πως δεν είναι χαρά να αδικείται η κανονική ΕΟ, αλλά πέραν του οφθαλμοφανους δεν μας συμφέρει κιόλας.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

potamda έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί χαιρόμαστε που ο νέος βιαστής του ποδοσφαίρου βίασε τον παλαιό βιαστή του ποδοσφαίρου...
Ποιός χαίρεται; Εμένα προσωπικά με προβληματίζει πως είτε έχω διοίκηση πρωτοδικείου είτε εκατομμυριούχο ιδιοκτήτη όποτε μπορούν με σφάζουν είτε με βαμβάκι είτε στο γόνατο. Δεν με ενδιαφέρει τι απόχρωση έχει ο εκάστοτε νταβατζης μιας και η δική μας κατάσταση παραμένει ίδια.Αυτη του θύματος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΟΦΗ - Λαμία 1-1 τελικό.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM από τον Κώστα Καπετάνο!

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος φιλοξενήθηκε από τον Κυριάκο Θωμαϊδη και την εκπομπή «Η Έφεση της Τρίτης», προκειμένου να μιλήσει για την έξωση που του έγινε από το σπίτι του ενώ του χρωστούν 300 χιλ. ευρώ!

Ο Κώστας Καπετάνος, συζητώντας με τον έμπειρο δημοσιογράφο, ξετύλιξε το κουβάρι της ιστορίας, αποκαλύπτοντας ότι ο Άρης του οφείλει δεδουλευμένα από το 2013!

«Στο παρελθόν είχαμε αυτοκτονία. Υπάρχουν παίκτες που φοβούνται να βγουν μπροστά»

«Γύρω στα 300 χιλ. ευρώ μου χρωστά ο Άρης. Μέσα στις γιορτές ήρθαν και μου πήραν το σπίτι και το έδωσαν σε άλλον ιδιώτη. Κάναμε γιορτές εκτός σπιτιού. Μου το πήραν για 100 χιλ. ευρώ! Μου χρωστούν λεφτά μια δεκαετία. Από το 2013. Είμαστε στα δικαστήρια. Έχουμε πάνω από τρεις αποφάσεις που μας δικαιώνουν και δεν έχουμε πληρωθεί. Μένουν παιδιά στη Θεσσαλονίκη και τους απειλούν. Φοβούνται να βγουν μπροστά για να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους. . Είχαμε αυτοκτονίες στο παρελθόν. Δεν γίνεται να παίζουν ποδόσφαιρο σε τέτοιες ομάδες και αυτές να μην πληρώνουν. Δεν γίνεται ΕΠΟ και κυβέρνηση να μην είναι μαζί μας. Είναι πολλές οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.»

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Καπετάνος, κάλεσε τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές και την κυβέρνηση να δώσουν σημασία στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, ανέφερε ονόματα και άλλων συμπαικτών του.
«Μας χαλάνε το όνομα αυτοί που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Που είναι η ΕΠΟ; Να βγει να ρωτήσει τις ομάδες που χρωστάνε. Να μας δώσουν τα λεφτά μας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εφαρμόζονται οι νόμοι στο ποδόσφαιρο. Φταίνε και οι μεγάλες ομάδες. Δεν γίνεται να παίζουν στο πρωτάθλημα αν δεν μπορούν να πληρώσει κόσμο. Ο Άρης κάνει μεταγραφές με τα λεφτά τα δικά μου, του Παπαστεριανού, του Παπαζαχαρία κ.ο.κ.»

«Για εμάς ο ΠΣΑΠΠ έχει τελειώσει - Δεν είπα κάτι στην οικογένεια μου μέχρι να τελειώσουν ο γιορτές»

«Από τον ΠΣΑΠΠ μας λένε ότι θα κάνουν ενέργειες αλλά δεν έχει γίνει κάτι. Για εμάς ο ΠΣΑΠΠ έχει τελειώσει. Λειτουργούμε μόνοι μας, ανεξάρτητα. Δεν είπα τίποτα στην οικογένεια μου μέχρι να περάσουν οι γιορτές. Δεν έχω κάποια επαφή με τον κ. Καρυπίδη. Ίσως να μην γνωρίζει ότι ο Άρης χρωστάει.»

Τέλος ο Κώστας Καπετάνος, ανέφερε, ότι «αναγκάστηκε», να επιστρέψει στην Πτολεμαϊδα στο πατρικό του σπίτι, έως ότου βρεθεί μια λύση: «Προς το παρόν με φιλοξενούν οι γονείς μου στην Πτολεμαϊδα. Aπ' όσο ξέρω η FIFA θα στείλει χαρτί στην ΕΠΟ προκειμένου να τελειώσει αισίως το θέμα.»
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Μα γίνονται αυτά στο ηθικότατων σωματίων του άρεως;
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ναι, αλλά:

Η παρουσία του Μήτρογλου στον Ο. Α.Ρ.Η.Σ.: 14 μήνες, 265 αγωνιστικά λεπτά, δύο γκολ, 900 χιλιάρικα συμβόλαιο, φουλ αποθεραπείες και στο τέλος προσφυγή!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

rouki έγραψε:Το έχω γράψει και στο sdna και κόντεψαν να με φάνε οι αεχτσηδες και οι βάζελοι. Και οι δύο έπαιζαν και παίζουν με γιόμες χωρίς πλάνο. Το καλύτερο συνδυαστικό ποδόσφαιρο το παίζουμε μόνο εμείς.
Εκατό τοις εκατό φίλε

Απλά το κάνουμε τόσο πολύ, χωρίς μάλιστα να έχουμε κατάλληλα εργαλεία σε συγκεκριμένες θέσεις, ώστε δυσκολευουμε τον εαυτό μας
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όχι ότι έχει πει πολλά ο Κούγιας μεχρι τώρα, αλλά αξίζει να την παρακολουθήσετε την συνέντευξη τύπου. Άσχετα από το ποσοστό των λεγόμενων του που αληθεύουν, που δεν μπορώ να το ξέρω, καταλαβαίνει κανείς πόσο σαπίλα υπήρχε και υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για δώστε μια περίληψη και σε εμάς που δουλεύουμε;
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Εχει γέλιο, είναι και γαμω τις επιθεωρήσεις.
Ομολογά κι όλας, χωρίς ξύλο και γι'αυτον και για διάφορους προέδρους τύπου Κάρυ.

Για φρενοκομείο ο τύπος...
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Τους δινει ολους.Φαση εχει!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

H λέξη ΠΑΟΚ έχει μόνο ακουστεί, όταν αναφέρθηκε σε διαιτητή που αδικούσε την ΑΕΛ και είπε ότι όταν κυκλοφορούσε φορούσε κάπελο ΠΑΟΚ.

Επίσης αναφέρθηκε ότι ο βαρ στο ΟΣΦΠ - ΑΕΚ είναι ανηψιός του Λούμπος Μίχελ "που μισεί τον ολυμπιακό"

Όσον αφορά τον Αλαφούζο, τον βγάζει χαζάδα, ότι είναι άβουλος και δεν ξέρει, χαίρεται που παίρνει πέναλτι και θα έπρεπε να ξυπνήσει και να δει ότι στην κρίσιμη στιγμή θα τον σφάξουν.

Τον Μελισσανίδη τον έχει ξεφτυλίσει: τον κατηγορεί με ονοματεπώνυμα συνεργατών από το πως στήνει την ΕΠΟ μέχρι το πως απειλεί με δολοφονίες διαιτητές. Αν δεν τους συλλάβουν και τους δύο μετά από αυτή την συνέντευξη δεν θα έχει μείνει κατι να πούμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”