dragon έγραψε:Κ το γκόλ είναι κανονικό κ το πεναλτι. Δεν θα στεναχωρηθώ για τον γαυρο αλλά όταν εκθειαζουμε τον τρόπο της αεκ να θυμόμαστε ότι είναι ο τρόπος του γαυρου τα τελευταία 30 χρόνια
Όπως τα λες φίλε. Μία άεκ που χθες ήταν τραγική απέναντι σε μια ομάδα τσίρκο. Που δεν μπόρεσε να βγάλει φάση σε αυτόν τον ολυμπιακό σε κανονική ροή παιχνιδιού.
Όπως έγραψα και σε άλλο τόπικ ο Αλμέιδα είναι μεγάλη απάτη. Δεύτερη χρονιά και δεν έχει δείξει τίποτα. Το χθεσινό πρώτο ημίχρονό μας, που για μας ήταν κάκιστο, η άεκ δεν μπορεί καν να το πλησιάσει. Σε επίπεδο κυκλοφορίας μπάλας, χτίσιμο παιχνιδιού από πίσω, ισορροπία στις γραμμές κτλ. Προφανώς όμως έχει ατομικό ταλέντο. Πχ. ο Πινέδα. Αυτός είναι η μισή άεκ. Έλλειψε σε 2 παιχνίδια με αγρίνιο και σέρρες και η άεκ γκέλαρε. Τις έκανε φάσεις ο Πανσερραϊκός με 10 παίκτες.. Ο Πινέδα αν ήταν σε μας θα παίρναμε περπατώντας το πρωτάθλημα.