Εγώ δεν είμαι σαν μερικούς που κάνουν παράθεση όταν απαντάνε στο αμέσως προηγούμενο ποστ!
Ταπεινά ζήτω συγνώμη που έκανα τέτοιο λάθος, θα διορθωθώ.
Psykoman, αρχικά ευχαριστώ για τις ευχές. Αντευχομαι ότι καλύτερο.
Για το ματς βέβαια ακριβώς αυτή είναι η διαφωνία μου.
Ότι η ομάδα μπηκε ακριβώς όπως μπηκε και στα προηγούμενα ματς. Που ήταν με τον ΟΦΗ, την Κηφισιά, την Τρίπολη, κλπ.
Ε το ματς με τον οαρη δεν είναι, για εμας τουλάχιστον, «απλά ένα ματς πρωταθλήματος όπως όλα τα αλλά», τι να κάνουμε τώρα; Έχει ιδιαιτερότητες και θέλει ειδική αντιμετώπιση.
12 βαθμοί είναι αυτοί στην οικονομία του πρωταθλήματος.
Αν κάποιοι είστε ΟΚ με την μπλαζέ αντιμετώπιση και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που έχει σχεδόν πάντα ο ΠΑΟΚ του Ραζβαν με την συγκεκριμένη ομάδα, ε τι να κάνουμε τώρα ρε φίλε κάποιοι δεν είμαστε. Σε σύνολο 6 βαθμών χάσαμε ήδη τους 5. Να τους κάνουμε 10; 11; Δεν έγινε και τίποτα στην τελική;
Αυτό είναι όλο λοιπόν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ούτε χειρότερος προπονητής έγινε μετά το σημερινό ο Ραζβαν ούτε καλύτερος στα ματια μας. Όπως λέμε τα καλά του θα λέμε και τα κακά του, τι να κάνουμε τώρα;
Και στην αντιμετώπιση της συγκεκριμένης ομάδας, ειδικά όταν συνδυάζεται με τον συγκεκριμένο προπονητή, έχει θέμα. Ξεκάθαρα.