Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
7
6%
Kędziora
1
1%
Κουλιεράκης
3
3%
Baba
12
11%
Ozdoev
1
1%
Meïtè
10
9%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Thomas
1
1%
Κωνσταντέλιας
73
65%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
A. Zivkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζίμας
5
4%
 
Σύνολο ψήφων: 113

markos4
Δημοσιεύσεις: 3326
Εγγραφή: Δευ 07 Ιαν 2008, 19:49

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από markos4 »

mike έγραψε:κακή βραδιά για όλη την ομάδα
κακοί οπαδοί που στάζουν χολή και ξαφνικά έγιναν οι σοφότεροι προπονητές της γης
να κάνουμε κριτική ναι, αλλά ρε ξερόλες να κράζετε τις ίδιες επιλογές που μας έφεραν τόσες επιτυχίες...
γιατί λέει Μουρκ κι όχι Ντέλιας? γιατί έτσι ρε φίλε! γιατί έτσι πήρες πράγματα και από τους δύο και δεν άφησες το μικρό να καβαλήσει το καλάμι
... και Βιερίνια ... και Μετιέ ... και και
ντρέπομαι
Όλοι στηρίζουν τον Λουτσέσκου και όλοι ξέρουν ότι είναι ο καλύτερος προπονητής της λίγκας.
Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι το ματς το έχασε αυτός από δικές του μ@λ@κιες..

Και ναι ρε φίλε σε ντέρμπι δεν ξεκινάς τον Μουργκ ξεκινάς τον Κωνσταντελια..
Τον καλύτερο παίχτη της ομάδας.. πως να το κάνουμε δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 15690
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

paokara1970 έγραψε:Χασαμε οπως και με την ΑΕΚ με κατεβασμενες ασφαλειες!!!
Δηλαδη με Αρη και ΑΕΚ του Μελισσανιδη καρμπον εμφανιση
Κατι θελει να μας πει ο ποιητης!!!! ;) ;) ;) ;)
Οτι τι;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100748
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν φταίνε οι αλλαγές στην άμυνα. Αυτοί έχουν παίξει αρκετούς αγώνες μαζί. Εγώ από αυτούς μόνο τον αρχηγό δεν θα ξεκινούσα. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα λίγων παικτών. Η ομάδα ΣΥΝΟΛΙΚΑ ήταν αλλού σήμερα. Για 75 λεπτά τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
aivas19
Δημοσιεύσεις: 15690
Εγγραφή: Δευ 27 Απρ 2020, 23:20

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aivas19 »

Οπως με Βολο οπως με χαρτινη, οπως με βαζελο στο πρωτο ημιχρονο αλλα μας βγηκε το γκολ του Μπραντον
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos
Δημοσιεύσεις: 1432
Εγγραφή: Τετ 22 Ιαν 2014, 00:52

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Γενικά όταν μας πάνε physical και ταμπούρι δυκολευομαστε

Δες τη χάρτινη , έχει παίχτες ντουλάπες, δεν τους κανείς εύκολα καλά

Τεσπα, ψυχραιμία και πάνε στον επόμενο
Leonardo10
Δημοσιεύσεις: 2221
Εγγραφή: Δευ 05 Ιουν 2023, 12:10

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Όπως λεει π Γεράσιμος πραγματικά κατάφερε ο ραζβαν αρχικα και μετά ο Αρχηγός να κανουμε τον σαβεριο να φαίνεται εμπαπε. Και τον ζαν ζουλ ο μουργκ τον έκανε Ζιντάν. Πολύ κακη διαχείρηση, παρα πολύ κακη. Και όπως ξαναείπα μοιάζει πολύ με την ήταν με την ΑΕΚ, εμφανίστηκαν παικτες χωρίς ρυθμό που έχουν να παιξουν για πολύ καιρό. Στο σημερινό θα μπορούσε να παίξει ο Μιχαϊλίδης ο σαστρε και ο Ντελιας.
boogeyman77
Δημοσιεύσεις: 6379
Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
Τοποθεσία: Κάτω Νευροκόπι
Επικοινωνία:

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Καρμπον παιχνίδι με αυτό με την χάρτινη.Κακη βραδιά από Razvan που δεν ξέρω τι όνειρο είδε και ξεκίνησε με Vieirinha ( αρχηγέ σε αγαπάω,σε εκτιμάω αλλά επιτέλους βάλε τον ΠΑΟΚ πάνω από τον εγωισμό σου και κρέμασε τα παπούτσια σου από αύριο κιόλας) με αποτέλεσμα να τεντώσει τον Despodov και να χάνει δυνάμεις επιθετικά και να μας κάνουν γιο γιο από εκείνη την μερια από όπου προήλθαν και τα δύο γκολ της γειτονιάς.Το ακόμα χειρότερο ότι όταν αποφάσισε να τον βγάλει ήμασταν ήδη με την πλάτη στον τοίχο και με 20 λεπτά να απομένουν ( όσα παίξαμε και μπάλα σαν ΠΑΟΚ) Ελπίζω να αποτελεί το σημερινό μια άσχημη παρένθεση και να μην χάσουμε το μυαλό μας.Το τέλος της κανονικής περιόδου επιβάλλεται να μας βρει στην χειρότερη τρείς βαθμούς μακρυά από την κορυφή για να έχουμε ρεαλιστικές πιθανότητες και φυσικά να βρούμε τρόπο να νικήσουμε κάποια στιγμή αυτή την ομαδουλα που γλεντανε όλοι εκτός από εμάς! Συνεχίζουμε.......
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia
Δημοσιεύσεις: 3859
Εγγραφή: Τρί 21 Απρ 2009, 04:37
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Όταν ακούγεται από επίσημα χείλη της ομάδας (Παντελής Κωνσταντινίδης) πριν το ματς αυτό το τρισκατάρατο και γελοίο "είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα", έρχεται η σφαλιάρα που σε αφήνει με το κεφάλι κουδούνι. Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη σαχλαμάρα νοοτροπία που μας έχει φέρει στο τραγικό σημείο να είμαστε ίσα βάρκα ίσα νερά στις αναμετρήσεις μας με τον Άρη τα τελευταία χρόνια λες και έχουμε ισοδύναμες ομάδες. Ιδίως μετά το πατατράκ που έπαθαν στην Τρίπολη, ήταν βέβαιο πως θα έμπαιναν ακόμη πιο φανατισμένοι. Η προσέγγιση σε αυτά τα ματς απαγορεύεται να περιορίζεται στο αφελές και καταστροφικό "πάμε να παίξουμε την μπάλα μας", η μόνη προσέγγιση είναι το "εκεί έξω θα είναι πόλεμος, θα σας κλωτσάνε από το πρώτο λεπτό και θα παίζετε με αντιπάλους που θα πεθάνουν για τη νίκη, άρα θα πρέπει να κάνετε ακριβώς το ίδιο". Αυτά τα παιχνίδια πρώτα τα παίρνεις σε αυτό το πεδίο και μετά θα φανερωθεί η αγωνιστική ανωτερότητα και όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει. Πρέπει να γίνει σε όλους ξεκάθαρο στην ομάδα: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ από αυτή με τον Άρη. Το άσχημο στην υπόθεση είναι ότι δεν ισχύει το αντίστροφο: η νίκη με τον Άρη επ' ουδενί δεν είναι εκείνη που φέρνει τη μεγαλύτερη χαρά. Γι' αυτό και σιχαίνομαι τα παιχνίδια απέναντί τους τα τελευταία χρόνια, γιατί έχεις περισσότερα να χάσεις απ' όσα έχεις να κερδίσεις.

Επομένως, η μεγαλύτερη ευθύνη του Λουτσέσκου έγγειται σε αυτό το κομμάτι, δευτερευόντως, φυσικά, στη χρησιμοποίηση του Αντελίνο στο βασικό σχήμα. Το ίδιο πάρτυ έγινε με την ΑΕΚ, να θυμίσω, επίσης ας μη λησμονούμε πως με την Άιντραχτ, α) είναι άλλο ματς, με τους αντιπάλους να έχουν περισσότερο την μπάλα στα πόδια, β) δεν ήταν διαθέσιμος ο Σάστρε. Αυτό με τον Μουργκ μάς κάθησε στη Φρανκφούρτη, μας κάθησε στον Πειραία, αλλά δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά. Πρόκειται για ρίσκο που αν σου πιάσει, θα βγει και με το παραπάνω, αν όχι, ζόρικα τα πράγματα. Είναι πράγματι ευλογία να φέρνεις από τον πάγκο ξεκούραστο τον Ντέλια σε ματς που είτε είναι Χ είτε προηγείσαι. Με δύο γκολ στο κεφάλι, όμως, όσο μαγικά και να κάνει (που έκανε και με το παραπάνω), δύσκολα θα γυρίσει το ματς. Τάισον μακριά από τον καλό του εαυτό, ήδη είχα ανησυχήσει από το πώς πατούσε στο γήπεδο με τον ΟΦΗ, αλλά δεν είχα δώσει πολλή σημασία. Τέλος, όσον αφορά το αγωνιστικό, μας υπενθύμισε αυτό το ματς πως ούτε στο δεξί μπακ ούτε στα στόπερ έχουμε ρόστερ ΑΑΑ, ευελπιστώ να διορθωθεί τουλάχιστον το ένα σκέλος στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ίσως και να μας κάνει καλό αυτή η πολύ ηχηρή σφαλιάρα, όσο και να πονάει. Αυτή η γελοιότητα με την καθολική αποθέωση στην οποία βουτήξαμε με τα μούτρα ήταν βέβαιο πως θα γυρίσει μπούμερανγκ, η προσγείωση, τώρα που έχουμε ακόμη τόσο δρόμο μπροστά μας, θα είναι ωφέλιμη. Επίσης, επειδή πιστεύω στα νούμερα στο ποδόσφαιρο, αν τυχόν έβγαινε μόνο με νίκες η σειρά αγώνων πριν τα μαζεμένα εντός έδρας ντέρμπι, θα ήταν στα όρια του στατιστικού παράδοξου να συνεχίζουμε έτσι. Τώρα θα πάμε περισσότερο με το μαχαίρι στα δόντια. Προφανώς τίποτα δεν τελείωσε, συνεχίζουμε και στα τρία μέτωπα, αλλά έγιναν πολλά λάθη σήμερα, με πρώτο στη λίστα την απαράδεκτη νοοτροπία, η οποία έχει καταντήσει γάγγραινα στα ματς με τον Άρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Κυρ 07 Ιαν 2024, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου
Δημοσιεύσεις: 6752
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 11:58

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Γερασίμου »

aivas19 έγραψε:
paokara1970 έγραψε:Χασαμε οπως και με την ΑΕΚ με κατεβασμενες ασφαλειες!!!
Δηλαδη με Αρη και ΑΕΚ του Μελισσανιδη καρμπον εμφανιση
Κατι θελει να μας πει ο ποιητης!!!! ;) ;) ;) ;)
Οτι τι;
Ότι πιθανόν πρέπει να αλλάξουμε τρόπο προσέγγισης των αγώνων αυτών. Άντε, με την αεκ η ήττα εκτός έδρας μπαίνει στο πρόγραμμα. Η απώλεια 5 βαθμών ως τώρα από την συνοικία, με τίποτα. Αντί με αυτούς να έχουμε 4 τουλάχιστον βαθμούς ως τώρα, έχουμε μόνο ένα.
Δεν είναι καταστροφή μια ήττα, αλλά ας πάρουμε διδάγματα από αυτήν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100748
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Κόλκας έχει τίτλο στο άρθρο του: Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει". Έχει δίκιο στο ότι με Κηφισιά ο Ντέλιας δεν μπήκε παρά μόνο σαν αλλαγή κι έτσι το λογικό ήταν να ξεκινήσει σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 3159
Εγγραφή: Παρ 25 Απρ 2014, 22:20

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μάγκες εννοείται πως δεν χάθηκε τίποτα. Ούτε με νίκη θα είχαμε κλειδώσει το πρωτάθλημα, ούτε με την ήττα χάσαμε το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνουμε τα ίδια.
Προσωπικά το ίδιο θα είχα εκνευριστεί αν έχανα μέσα στον Ατρόμητο. Πάλι τρεις βαθμούς θα μου στερούσαν.

ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΑ ΌΜΩΣ ΑΠΌ ΑΥΤΆ, αντί να συζητάμε για την "έπαρση" που ενδεχομένως είχε κομμάτι του κόσμου μας, καλό θα ήταν να μπει στο τραπέζι η "έπαρση" που ίσως επικρατεί μέσα στα γραφεία της διοίκησης. Και το εξηγώ αμέσως.
Αν ο στόχος σου είναι ο πρωταθλητισμός, δεν το παίζεις ήρωας - ψαγμένος - πείτε το όπως θέλετε, να πας να χτυπήσεις το πρωτάθλημα χωρίς σοβαρό φορ γκολτζή και χωρίς σοβαρό καλό μπακ σε ομάδα του Λουτσέσκου.
Όπως επίσης δεν δέχεσαι εύκολα να έχεις παίκτες στο ρόστερ απλά για να υπάρχουν (βλ. Νάσμπεργκ) και να κάνεις μπαλώματα (βλ. Κεντζιόρα).
Δεν σου βγήκε ο Σαμάττα, όπως δεν σου είχε βγει ο Τσόλακ; Δεν περιμένεις να περάσει μία σεζόν για να κινηθείς.
Δεν σου βγήκε ο Έκονγκ; Το ίδιο.
Δεν φαίνεται να μπορεί να παίξει σε υψηλά στάνταρ ο Αντελίνο; Το ίδιο.
Δόξα τω Θεώ υπάρχει χρόνος, είσαι σε μεταγραφική περίοδο, κάλυψε τα κενά σου και πήγαινε να τους φας.
Δεν βλέπω τον λόγο να μην το κάνεις, να καθυστερείς και μάλιστα να βγάζεις προς τα έξω τη νοοτροπία "δεν θα πάρουμε παίκτες για να πάρουμε, αλλά θα πάρουμε μόνο κάποιον που να μπορεί να κάνει τη διαφορά".
Αν δεν βρίσκεις κάποιον να κάνει τη διαφορά σε σύγκριση με τον Αντελίνο και τον Σάστρε, κάτι δεν κάνεις καλά.
Τα ίδια ισχύουν για τους φορ.

Και ξαναγράφω, τα παραπάνω δεν προέκυψαν σήμερα. Είναι γνωστά κενά. Ε κάλυψε τα και όρμα τους.
Δανεικός ή πώληση Σαμάττα -> φορ
Δανεικός ή πώληση Νάσμπεργκ -> Δεξί στόπερ
Μεταγραφή ή δανεισμός δεξί μπακ.
Totem_pk
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 10:59

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Totem_pk »

Σημερα χαθηκε μια χρυση ευκαιρια για να παρουμε κεφαλι για πρωταθλημα. Γιατι απλα οι αλλοι δεν παιζουν με τους ιδιους ορους οπως βλεπουμε και θα ερχοταν ολοι στην τουμπα με αποκλειστικο στοχο την νικη. Τωρα θα τους φτιαχνει και το χ. Και εμεις παιζουμε καλυτερα σε ανοικτες ομαδες. Δεν θελω να γραψω οτι θελουμε κιαλλο μεταλο για πρωταθλημα εφοσον δεν εχουμε τις διαιτητικες αβαντες οπως ο ανταγωνισμος. Αυτο μονο και τιποτα αλλο για το σημερινο φιασκο. Ετσι λοιπον πρωταθλημα μονο οταν θα θελουμε και θα κραταμε το 0 στην αμυνα
Totem_pk
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 10:59

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Totem_pk »

Υπερβολικος σεβασμος για μια ομαδουλα. Περιμεναμε να κουραστουν αντι να τους πιασουμε απο την αρχη απο τον λαιμο.
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK
Δημοσιεύσεις: 940
Εγγραφή: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 04:28

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από STRAFNIK »

keep_paokizein έγραψε:Βρε καλώς τα παιδιά. Μας είχαν λείψει οι προπονηταραδες της κερκίδας και του πληκτρολογίου. Μεγάλη η απουσία τους. Είχαμε ανησυχήσει. Χαιρόμαστε που δόθηκε η ευκαιρία να μάθουμε ότι είναι καλά.
Κατά τα λοιπά της ομάδας...
Συνεχίζουμε.
Τα καλύτερα έρχονται!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

:mrgreen: 8-)
Leonardo10
Δημοσιεύσεις: 2221
Εγγραφή: Δευ 05 Ιουν 2023, 12:10

Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Εγω δεν μπορώ να καταλαβω γιατί έχει φάει τέτοιο μπουλινγκ ο σαστρε από τον ραζβαν. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας, στο πάγο για ποσα παιχνίδια, τελικά αναγκάζετε να τον βάλει, εμφανώς βελτιωμένη η εικόνα της ομάδας με την παρουσία του τα τελευταία παιχνίδια, ερχεται ντερμπυ, παρτον πάλι στο πάγκο. Ο ντελιας στον πάγκο σε ένα παιχνίδι που θα ψάχνεις τροπο να σπασεις μια καλά κλεισμένη άμυνα είναι με σιγουριά το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικο εγκλήμα των τελευταίων ετών
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”