Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Cylon-4

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Τελος και επισημα η Μιλανοβα.
Σημερα θα ανακοινωθει και η Ντεακ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Λέα Ντέακ: Η ταλαντούχα πασαδόρος της Εθνικής Κροατίας στον ΠΑΟΚ!

Εικόνα

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Λέα Ντέακ, για το υπόλοιπο της σεζόν 2023-2024.

Γεννημένη στην Κροατία στις 27/04/2000, η Λέα Ντέακ αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 178cm.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ τη σεζόν 2013-14 από την κροατική, HAOK Mladost, στην οποία παρέμεινε έως και τη σεζόν 2016-17. Σε αυτή την τετραετία, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Κροατίας, ενώ αγωνίστηκε σε νεαρή ηλικία και στο CEV Women's Cup.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μία διετία (2017-2019) στην OK Olimpik, ούσα παράλληλα διεθνής τόσο με την Κ19 της Κροατίας, όσο και με την γυναικεία ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019.

Τη σεζόν 2019-20 επέστρεψε και πάλι στην HAOK Mladost, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο «νταμπλ».

Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν η Ελβετία, και πιο συγκεκριμένα η Volero Zurich, στην οποία αγωνίστηκε τις σεζόν 2020-21, 2021-22 και 2022-23. Εκεί, κατέκτησε ένα «νταμπλ» Ελβετίας τη σεζόν 2021-22, ενώ την ίδια σεζόν κατέκτησε και την πρώτη θέση στο FIVB Challenger Cup 2022, με την Εθνική Κροατίας.

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν (2023-24), αγωνίστηκε στη Ρουμανία και πιο συγκεκριμένα στην CSM Volei Alba-Blaj, αποκτώντας τις πρώτες της παραστάσεις από τη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το CEV Women's Champions League.

Πλέον, έρχεται με το ταλέντο της αλλά και την εμπειρία πρωταθλητισμού στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμβάλλει τα μέγιστα στους υψηλούς στόχους του Δικεφάλου.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Λέα Ντέακ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο στον Σύλλογο, ήταν φιλικοί και πολύ καλοί μαζί μου. Ανυπομονώ να γνωρίσω το νέο μου προπονητή αλλά και τις νέες μου συμπαίκτριες. Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η ομάδα αλλά και για το πνεύμα το οποίο έχει. Πιστεύω ότι με αυτά τα συστατικά, η ομάδα έχει όλα τα φόντα ώστε να πετύχει τους υψηλούς στόχους της. Θα δώσω το 100% μου για να βοηθήσω τη ομάδα, να τους πετύχει, σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Λέα!
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Εισακουστηκε η προτροπη μου και ο αγωνας με τις γαβρινες πηγε στις 17:30.
Κερδιζουμε 3-0 και μετα βλεπουμε με ανεση το διπλο στην σκουληκοφωλια. :D
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Και για να μην ξεχνιομαστε.....
Γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο....
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ακουγεται οτι εκτος απο την Ντεακ, θα ειναι αυριο διαθεσιμη και η Τσουμπα.
zaytseva

Δημοσίευση από zaytseva »

Ciao a tutti, δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω, αύριο δεν ξέρω καν πως θα παίξουμε, δεδομένου πως μάλλον θα ξεκινήσει βασική η Lea Deak, είναι η βασική πάσα της Κροατίας νεαρή σε ηλικία σίγουρα θέλει να δείξει πως μπορεί να οδηγήσει ομάδα σε πρωταθλητισμό. Δυστυχώς δεν είδα VNL φέτος οπότε δεν έχω άποψη, όσο για το eurovolley επειδή δούλευα προτίμησα να δω μόνο squadra Azzurra. Τώρα θεωρητικά θα περίμενε κανείς η μόνη αλλαγή να είναι η πάσα. Η Οικονομίδου έπαιξε στο φιλικό, λογικά θα την χρειαστεί ο Ζακοτς. Επίσης ο Ολυμπιακός έχει θέμα με τις ξένες γι'αυτό θέλει να δώσει στην Κούμπουρα υποικότητα αλλά πρίν τον Αύγουστο του 25 δεν μπορεί, αν θα παίξει η Φαριολ ή Κούμπουρα είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού σε κάθε ματς. Τώρα για την Lee Da Yeong δεν μπορούσε ο ΠΑΟΚ να την κρατήσει, έπαιρνε πριν τον ΠΑΟΚ συμβόλαιο άνω των 200 χιλιάδων, γιαυτη το ερώτημα είναι αν θα μείνει στο υψηλό επίπεδο της Ευρώπης, αν θα πάει Ιταλία γιατί Τουρκία πάει όποτε θέλει. Ο Giuliani δεν έχω θέμα να έρθει αλλά θα πάρουμε όλους τους πάγκους Scandicci , Μιλανομόντσα, Novara, Casalmaggiore. Γιατί οι Ιταλοί μόνο με Ιταλίδες θα μπορέσουν να περάσουν το ιταλικό βόλεϊ. Ο Fenoglio στην Κεμιχ πήγε πάντως.
ΥΓ το Μιλάνο (κανονικό αυτό που παίξαμε) πήγε final4 coppa Italia και τώρα το ματς του πρωταθλήματος με την Piacenza πάλι tie break, πο πο ομαδάρα είναι αυτή, καλύτερη από την περσινή που απέκλεισε την επαρχία της Umbria από την διεκδίκηση του scudetto, η Lube ξέσπασε στην Padova, βλέπω Γιαντ πάγκο μέχρι τον Μάη, ο Ivan σκέφτεται το CL, o Nikolov θέλει να πάρει διπλό μέσα στην επαρχία της Umbria που στηρίζεται στον Λεόν μόνο στο παιχνίδι της [[quote][/quote]
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

zaytseva έγραψε:Ciao a tutti, δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω, αύριο δεν ξέρω καν πως θα παίξουμε, δεδομένου πως μάλλον θα ξεκινήσει βασική η Lea Deak, είναι η βασική πάσα της Κροατίας νεαρή σε ηλικία σίγουρα θέλει να δείξει πως μπορεί να οδηγήσει ομάδα σε πρωταθλητισμό. Δυστυχώς δεν είδα VNL φέτος οπότε δεν έχω άποψη, όσο για το eurovolley επειδή δούλευα προτίμησα να δω μόνο squadra Azzurra.[
Δεν ειναι η βασικη πασαδορος της Κροατας αλλα η αναπληρωματικη και αν θυμαμαι καλα δεν επαιξε σχεδον καθολου το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

zaytseva έγραψε:Ciao a tutti, δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω, αύριο δεν ξέρω καν πως θα παίξουμε, δεδομένου πως μάλλον θα ξεκινήσει βασική η Lea Deak,
Έρχεσαι στον ΠΑΟΚ, ανακοινώνεις το καλοκαίρι στόχους πρωταθλητισμού, και ξεκινάς με σερί ήττες και στη ζώνη των πλέι άουτ. Κάποια στιγμή ξυπνάς και βάζεις μέσα Ελληνικό κορμό, και με βασική τη δεύτερη πασαδόρο κάνεις σερί καθαρές νίκες. Το να αποφασίσεις να βάλεις μέσα στην ομάδα καινούρια πασαδόρο με 2-3 προπονήσεις παίρνεις ένα τεράστιο ρίσκο, κινδυνεύοντας να χάσεις το παιγνίδι σβηστά αλλά και να "χάσεις" και την πασαδόρο που σε βοήθησε να αναπνεύσεις.
Δεν είναι απίθανο βέβαια, από τη στιγμή που δηλώνεις σήμερα ότι "Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, ενώ μπορούμε να αντλήσουμε πολλά καλά πράγματα"...
Κατά τα άλλα, δεν βλέπω να έχει φύγει η Βίγκαρς ακόμη, η Τσούμπα εμφανίζεται στις φωτογραφίσεις και μένει να δούμε αν θα εμφανιστεί και στο γήπεδο και κυρίως με ποιο τρόπο, και η μόνη αποχώρηση ήταν η Μιλάνοβα, η οποία ΔΕΝ ήταν η πρώτη που έπρεπε να αποχωρήσει...

Καλή χρονιά με υγεία!
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Η Τσουμπα ειναι στο γηπεδο με φορμες, αλλα δεν κανει ζεσταμα.
Η Ντεακ κανονικα.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Η Ντεακ ειναι ψηλοτερη απο την Ηλιοπουλου και πιο "γεματη".
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Η ομαδα παρουσιαζει τη βελτιωση που μας εδειξε πριν τη διακοπη των γιορτων.
Καλο μπλοκ-αμυνα επιτελους, καλο σερβις με θεματακια ομως ακομα στο side-out.
Βεβαια, ο σημερινος Ολυμπιακος δεν ειναι η ελλιπης ΑΕΚ που παιξαμε, περιμενω κλειστα σετ..

Απολυτως λογικα, η Ντεακ ειναι στα χαμενα στους πρωτους ποντους..

Ειναι καλη πασαδορος, εχει νορμαλ αθλητικοτητα και οχι το απαραδεκτο θεαμα που ειδαμε με Βιγκαρς...
Εχει καλυτερο μπλοκ απο την Ηλιοπουλου (που ειναι το μοναδικο κακο της σημειο...), αλλα στο στυλ παιχνιδιου ειναι παρομοια με την Ελισαβετ.

Μετρια η Γουιλιαμς τωρα στην αρχη, την εχει διαβασει και εχει επικεντρωθει πανω της το αντιπαλο μπλοκ, θα χρειαστουμε (και) σημερα μια καλη Κυπαρισση αν θελουμε να παρουμε κατι απο το παιχνιδι

ΥΓ. Εγω απο σημερα περιμενω την Ελισαβετ να παει καπου αλλου ωστε να παιζει και της ευχομαι τα καλυτερα..

Μιλαμε για τεραστια κοροιδια προς μια αθλητρια που βγηκε απο τις ακαδημιες μας...

EDIT

20-25 και 0-1 σετ ο Ολυμπιακος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος miburosaito την Κυρ 07 Ιαν 2024, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Πως τα παει η Ντεακ?
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Αξιοπρεπής, φαίνεται άνετη.

Πρώτη εμφάνιση είναι.

Θλιμμένη η Ηλιοπουλου, κοιτάει απέξω.

Δυνατές οι Γαυρινες.

Είμαι μέσα.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Ο Ζάγκοτς επαναφέρει την Ηλιοπούλου και μας δείχνει ότι οι δηλώσεις του ήταν αληθινές, βλέπει το παιγνίδι σαν φιλικό προετοιμασίας...
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

fuzztone έγραψε:Ο Ζάγκοτς επαναφέρει την Ηλιοπούλου και μας δείχνει ότι οι δηλώσεις του ήταν αληθινές, βλέπει το παιγνίδι σαν φιλικό προετοιμασίας...

Εντελως...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”