Άρης - ΠΑΟΚ 7/1 19:30 NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
marsantos

Re: Άρης - ΠΑΟΚ 7/1 19:30 NovaSports

Δημοσίευση από marsantos »

navigator11 έγραψε:Θα προτιμούσα Μιχαηλίδη αύριο αντί Κουλιεράκη. Και Ντέλια αριστερά. Μουργκ πίσω από Μπράντον και δεξιά τον Κύριλλο. Για να δούμε.
Εγώ αντίστοιχα προτιμώ σε όλα τα ντέρμπι τον Κουλιε.
Τον Μιχα τον θέλω σε ματς που ο αντίπαλος δεν απειλεί και υπάρχουν απαιτήσεις για ολοσωστο build up.
Ο αρης ειναι δεδομένο ότι θα πάει το ματς στην ένταση, θα κάτσει όλος πίσω και θα κάνει ότι με το βαζελο.
Ο Μιχα όταν καλείται να μαρκάρει στο χώρο έχει αδυναμία.
Θυμηθείτε πως τον πέρασε ο παίκτης της Κηφισιάς στο πρώτο ημίχρονο στη φάση που το χάσανε σε κενή εστία καθώς και πως τον πέρασε ο Οζεγκοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο στο τετ α τετ που έπιασε ο Κοταρσκι.
Φυσικά όχι ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε με Μιχαηλίδη.
Με δεδομένο όμως ότι ο παρτενέρ θα είναι ο Κεντζιορα, νομίζω χρειάζεται να προσθέσουμε δύναμη, αλτικοτητα και κάποιον που θα βγαίνει πρώτος στη μπάλα γιατί αυτοί δεν πρόκειται να αφήσουν να παιχτεί στρωτό ποδόσφαιρο.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Όπως τα γράφει ο Σάντος παραπάνω το ματς με το βαζελι για τον Άρη είναι οδηγός. Δεν έχει άλλες κινήσεις κι σε αυτό το πλαίσιο θα παίξει τα ρέστα του. Εμείς δεν πρέπει να έχουμε αυτά τα φθηνά προσωπικά λάθη που συνήθως κάνουν οι αμυντικοί μας. Πάντως η αγωνιστική διαφορά μας είναι μεγάλη αυτή την στιγμή αν καταφέρουμε κι την φέρουμε στο γήπεδο θα κερδίσουμε πολύ αξία σεια νίκη που θα μνημονεύουμε για πολύ καιρό. ΆιντεΠΑΟΚΑΡΑ.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Να εχεις Αντριγια και Ντεσποντοφ δεξια και να μην ξερεις ποιον να βαλεις. Ποτε δεν ειχαμε τετοια υπερδυναμη στα εξτρεμ σε μια πλευρα.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Πρέπει να πιέσουμε ψιλά με μπραντον ντελια η μουργκ που το κάνουν τέλεια. Αυτοι θα στήσουν λεωφορείο και δεν θα θέλουν να κρατήσουν πολυ την μπαλα, το θέμα είναι σε αυτό το λίγο να τους οδηγήσουμε σε λαθοι και να τους προκαλέσουμε πανικό στους 4 + τον τερματοφύλακα, επίσης πρέπει να ποντάρουμε και στις κάθετες κινήσεις του οζντοεφ γιατί θα ξεχαστεί κανενα μαρκάρισμα σίγουρα και θα βρει χώρους, εννοείτε και τα στημένα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ABOLEYTOI έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Το μονο που μ'ανησυχει ειναι που μας επιασε στο στομα του ο γκουρλοματης,ο καντεμης..
έπιασε το σταυρό το ΠΑΟΚτσάκι, έχουμε βάλει όλοι και τις ξεματιάστρες να κάνουν υπερωρίες, κάτι θα γίνει.
Δυστυχως το τρενο κανει σταση στον κλεάνθη .Ο ανθρωπος πηγε Κινα κι εχουμε 4χρονια πανδημια.Τι συζηταμε?
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ανεξάρτητα από την κατάσταση των δύο αντιπάλων, αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα ντέρμπι.
Ο τρόπος που ηττήθηκε ο συμπολίτης στην Τρίπολη, ίσως και να καθιστά ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι γιατί θα είναι στα σχοινιά.
Ο ΠΑΟΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά δεν πρέπει να μπούμε χαλαροί όπως στα προηγούμενα τρία παιχνίδια, μόνον υποψιασμένοι για τις ιδιαιτερότητες αυτών των αναμετρήσεων.
Χαμηλά την μπάλα και ψηλά τον πήχη. Οδηγός μας νομίζω για αύριο είναι το πως ο.α.ρ.η.ς. αντιμετώπισε τον βάζελο. Δεν νομίζω ότι το πλάνο του θα διαφέρει πολύ στην αυριανή αναμέτρηση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο καιρός πως θα είναι την ώρα του αγώνα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Συννεφιά, με πιθανότητα ελαφράς βροχής. Θερμοκρασία μεταξύ 12 και 13 βαθμών.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Απο τις λιγες φορες που το ματς εξαρταται ξεκαθαρα απο εμας. Χωρις κοσμο και με την αγωνιστικη κατασταση του ερπετου, εαν εμφανιστουμε σκυλιασμενοι δεν υπαρχει αμφιβολια.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αν εξαιρέσεις την χρόνια με τις σαρδέλες που αυτοί είχαν μπαγιεβιτς αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει άλλη χρόνια που το ματς δεν εξαρτάται από εμάς από το 1995 που βλέπω μπαλα
Άβαταρ μέλους
Taseos

Άρης - ΠΑΟΚ 7/1 19:30 NovaSports

Δημοσίευση από Taseos »

Πλάκα έχετε. Σιγά μη φοβηθούμε τον αρουλη. Μπείτε και λιώστε τους.

ΥΓ έχεις πάρει δίπλα Καραϊσκάκη λεωφόρο και θα χάσεις λόγω έδρας επειδή τραγουδάνε δεν έχω γκομενα δεν έχω λεφτά. lol ήμαρτον Θεέ μου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και μάλιστα χωρίς κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

AlxNeapoli1 έγραψε:Απο τις λιγες φορες που το ματς εξαρταται ξεκαθαρα απο εμας. Χωρις κοσμο και με την αγωνιστικη κατασταση του ερπετου, εαν εμφανιστουμε σκυλιασμενοι δεν υπαρχει αμφιβολια.
ρε σεις ..τί λετε;;; από ποιόν εξαρτάται δηλαδή όλα τα χρόνια;;; από τον Μπενισκ@ και τον Κ@λτσίδα;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Οχι, αλλα ειχαν καλη ομαδα. Απο ποια ημερομηνια ειναι η εφημεριδα που διαβαζεις?
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Με τη διαιτησία σε ματς χωρίς κόσμο δε πιστεύω να έχουμε θέμα.Ελπιζω δλδ ...Τώρα δε ξέρω το επίπεδο των διαιτητών αλλά και πάλι είμαι αισιόδοξος ότι δε χαλάσουν το παιχνίδι...
Από κει και πέρα μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς(δε μιλάμε για τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας)είναι το ροτεισον που έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μόλις 4 μέρες μετά τον προηγούμενο αγώνα.6 με 7 αλλαγές στη βασική ενδεκάδα ενώ οι αντίπαλοι εκτός Νταριντα που γυρνάει άντε να έχει καμία αλλαγή ακόμα.Συν ότι εμείς με Όφη δεν ανεβάσαμε ταχύτητα θεωρώ ,εκτός συγκεκριμένων χρονικών διαστημάτων την ώρα που ο αρης έρχεται από εκτός έδρας ντέρμπι...
Το να πάρουμε το κέντρο είναι όλα τα λεφτά αύριο, αμυντικά αυτοί είναι καλοί θεωρητικά με τους ίδιους παίκτες κάποια χρόνια τωρα αλλά κάποια στιγμή θα το φάνε αν είμαστε έξω από την περιοχή τους..Ίσως μια τριάδα με Οζντοεφ, Μειτε και Μάρκος Αντόνιο χρησιμοποιηθεί πάλι κάποια στιγμή αύριο..
Γενικότερα αν μας βγει ο αγώνας μπορεί να πάει εύκολα σε συνδυασμό με την κούραση τους ,την έλλειψη κόσμου ,την κακή ψυχολογία τους αλλά και τη διαχείριση που πρέπει να κάνουν για το κύπελλο ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”