ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0 Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0 Σχόλια και παραλειπόμενα
Δεν ήξερα την ιστορία με τον οργανισμό.
Πάντως τα τελευταία 2 χρόνια που τους παρακολουθω είναι ο,τι πιο κοντά σε αντικειμενικη δημοσιογραφία στα του ΠΑΟΚ.
Βασικά είναι ίσως το μοναδικό στην κατηγορία του. Το γαυρετα έχω να το επισκεφθώ από εποχές μαρουπας...έφαγε ντιλιτ.
edit: για Βλαχόπουλο συμφωνώ. Ο κεσσαρης ενώ μου την έσπαγε, όσο περνάει ο καιρός τον συμπαθώ. Βασικά από τον λεξ και μετά, έχω ακούσει και κάποια άλλα από τα pod του, τίμιος. Ο Διαμαντόπουλος αν και γαύρος, μαρεσει που αποθεώνει τον Λουτσεσκου. Σίγουρα θα τον ήθελε στην ομάδα του, αλλά και στον ΠΑΟΚ που είναι δείχνει συνεχεια την εκτίμηση του. Εξάλλου τον είχε επισκεφθεί στην Ρουμανία για την μεγάλη συνέντευξη το καλοκαίρι.
Πάντως τα τελευταία 2 χρόνια που τους παρακολουθω είναι ο,τι πιο κοντά σε αντικειμενικη δημοσιογραφία στα του ΠΑΟΚ.
Βασικά είναι ίσως το μοναδικό στην κατηγορία του. Το γαυρετα έχω να το επισκεφθώ από εποχές μαρουπας...έφαγε ντιλιτ.
edit: για Βλαχόπουλο συμφωνώ. Ο κεσσαρης ενώ μου την έσπαγε, όσο περνάει ο καιρός τον συμπαθώ. Βασικά από τον λεξ και μετά, έχω ακούσει και κάποια άλλα από τα pod του, τίμιος. Ο Διαμαντόπουλος αν και γαύρος, μαρεσει που αποθεώνει τον Λουτσεσκου. Σίγουρα θα τον ήθελε στην ομάδα του, αλλά και στον ΠΑΟΚ που είναι δείχνει συνεχεια την εκτίμηση του. Εξάλλου τον είχε επισκεφθεί στην Ρουμανία για την μεγάλη συνέντευξη το καλοκαίρι.
Καίσαρης και Διαμαντόπουλος είναι τίμιοι στα ποδοσφαιρικά και σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ. Δύσκολο στην Ελλάδα των κομπλεξικών (βλέπε Nονa/κοσμοτέ για παράδειγμα).
Και από τα pod όντως αρκετά είναι καλοφτιαγμένα.
Δεν ξέρω τι μαγια του έκανε ο Ραζβάν στη Ρουμανια
Και από τα pod όντως αρκετά είναι καλοφτιαγμένα.
Δεν ξέρω τι μαγια του έκανε ο Ραζβάν στη Ρουμανια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 04 Ιαν 2024, 14:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μάλλον μας έχουν καλό μάθει. Εχθές μου φανηκαμε μέτριοι. Στη μέτρια μέρα μας το σκορ με μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ έπρεπε να είναι 7-0. Περίεργα πραγματα. Μπράβο σε όλους. Στα 43 λοιπόν αυτό που βλέπω το τελευταίο δίμηνο είναι το καλυτερο ποδοσφαιρο που θυμάμαι από την ομάδα. Δεν ξέρω που θα φτάσει. Φυσικά γουστάρω να τα παρουμε όλα αλλά δεν έχω την κάψα του αήττητου. Ενας λόγος που είμαι ΠΑΟΚ είναι να απολαμβάνω την ομάδα δίχως αυτοσκοπός ο τίτλος. Ο τίτλος κρίνεται κ αλλου. Αυτή η ομάδα έπρεπε να είναι 10 βαθμους μπροστά, αυτή είναι η διαφορά της.
Υ. Γ. Αν νικήσουμε τα σκουλήκια για μένα κλειδώνει η πρωτη θέση στην κανονική περιοδο κ μετα βλέπουμε
Υ. Γ. Αν νικήσουμε τα σκουλήκια για μένα κλειδώνει η πρωτη θέση στην κανονική περιοδο κ μετα βλέπουμε
Για το 24 που λέτε, τώρα τελευταία το ανακάλυψα, στα πλαίσια της ..έρευνας αγοράς να δω τι λεν οι αντίπαλοι για εμάς.
Εχω δει την εκπομπή τους τρεις φορές νομίζω και , ειδικά αυτός ο Διαμαντοπουλος, στάζει μέλι για τον ΠΑΟΚ. Επίσης να πω οτι είναι κανονικοί δημοσιογράφοι , όχι σαν τους ημιαγράμματους ραδιοφωνατζήδες που διαθέτει η πόλη μας.
Δεν μου φάνηκαν καθόλου γαυροι που λετε, τουλαχιστον όσο τους έχω δει.
Εχω δει την εκπομπή τους τρεις φορές νομίζω και , ειδικά αυτός ο Διαμαντοπουλος, στάζει μέλι για τον ΠΑΟΚ. Επίσης να πω οτι είναι κανονικοί δημοσιογράφοι , όχι σαν τους ημιαγράμματους ραδιοφωνατζήδες που διαθέτει η πόλη μας.
Δεν μου φάνηκαν καθόλου γαυροι που λετε, τουλαχιστον όσο τους έχω δει.
- Dimitris_L4
Ο ΝΕΙ ΡΩ ΞΗ!!!!
Ο Διαμαντόπουλος είναι ο πιο φανατικός υποστηρικτής του Ραζβαν... Χρόνια τώρα.. Οχι τώρα που γαζωνει η ομάδα..
ΠΦΟΠ
Ο Διαμαντόπουλος είναι ο πιο φανατικός υποστηρικτής του Ραζβαν... Χρόνια τώρα.. Οχι τώρα που γαζωνει η ομάδα..
ΠΦΟΠ
Ήδη ο Lucescu είπε πως είναι η στιγμή του Τζίμα να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το παιδί όποτε μπήκε τον αισθάνθηκαν οι αντίπαλοι. Περιμένει τόσους μήνες την ευκαιρία του για περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στα πόδια του, και κυρίως στο μυαλό του, είναι να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του και να γίνει του χρόνου ο επόμενος Κωνσταντέλιας. Το ταλέντο δείχνει να το έχει. Τα υπόλοιπα μέσα από σκληρή δουλειά θα έρθουν.ABOLEYTOI έγραψε:σούπερ όλα με την ομάδα να δούμε πως θα αναπληρωθούν οι απουσίες στο αφρικανικό κύπελλο.
Το επόμενο πράγμα που πρέπει να φτιάξουμε είναι να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα η πίεσή μας ψηλά. Πλέον η πίεση στα στόπερ του αντιπάλου αποδίδει κατοχές οι οποίες όμως δεν αξιοποιούνται, ούτε καν φάση βγάζουμε.
ΥΓ ποιο είναι το παλικάρι που έκανε τις 2 κανονικές ερωτήσεις στη συνέντευξη τύπου;
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0 Σχόλια και παραλειπόμενα
Αυτο. Απλα ο Διαμαντοπουλος ειναι σουπερφαν του Ραζβαν για αυτο και εχει αλλαξει και λιγο η συμπεριφορα. Γενικα ηταν τραγικοι και ειναι ακομα σε πολλα θεματα. Αλλα οντως το γυρισαν στο ποδοσφαιρο (και καλα εκαναν)astral έγραψε:Είναι γαύροι και φαίνεται σε αρκετές περιπτώσεις. Aλλη κριτική γίνεται στον γαύρο και άλλη στον ΠΑΟΚ όταν έρθουν τα δύσκολα.
Έχουν βελτιωθεί πολύ γιατί επέλεξαν να "πουλήσουν" ποδόσφαιρο λόγω της συνεργασίας τους με την OPTA για τα στατιστικά μεταξύ άλλων, και πολλές φορες το κάνουν καλά. Πιστεύω κατάλαβαν ότι ο κόσμος όντως ενδιαφέρεται για ποδόσφαιρο οποτε και συνεχίζουν σε αυτό το μοτίβο και τους τιμά σε ένα βαθμό.
Με αυτά τα δεδομένα, ο ΠΑΟΚ με την εικόνα του στο γήπεδο και στα νούμερα είναι και θα είναι για καιρό μπροστά τους και θα πρέπει να τον συζητάνε.
ps:Ο Βλαχόπουλος είναι γλίτσας και δεν παλεύετε με τίποτα.
Το sport24 είναι ιδιοκτησίας φανατικού μπασκετικού γαύρου. O διευθυντής Βλαχοπούλος είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει … τον ΠΑΟΚ τον σέβεται απεριόριστα μόνο ο Καισαρης ο οποίος είναι ότι καλύτερο έχει η Ελλάδα σε δημοσιογραφία τα τελευταία χρόνια … ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του που πάντα σέβονταν τον ΠΑΟΚ. Η ουσία είναι όμως ότι αγαπάει την μπάλα όπως όλοι μας.
Ο Διαμαντοπουλος γουστάρει τρέλα τον Λουτσεσκου και τον χρησιμοποιεί για να μειώνει το μέγεθος του ΠΑΟΚ και του Σαββιδη.
Απόδειξη ότι είναι γαύρο σάιτ και κυρίως ΠΟΚσαιτ ότι έχουν αυτόν τον τζιομπανογλου για ρεπόρτερ ΠΑΟΚ. πιο χαμηλό επίπεδο πεθαίνεις …
Γενικά το επίπεδο των δημοσιογράφων ΠΑΟΚ δεν είναι υψηλό, αλλά υπάρχουν παιδιά με άποψη και προδιαγραφές … δεν τους θέλουν σε μέσα όπως το σπορτ24 για να μην έχουμε νέους οπαδούς και κυρίως να μην έχουν σοβαρό αντίλογο.
Από τα αθηναϊκά μέσα όμως είναι όμως το μόνο που βλέπω γιατί έχει τον Καίσαρη …
Το σπορτ24 ή καλύτερα ο ιδιοκτήτης του συνεργάζεται με τον ΠΑΟΚ σαν χορηγός. Με άλλη εταιρεία
Ο Διαμαντοπουλος γουστάρει τρέλα τον Λουτσεσκου και τον χρησιμοποιεί για να μειώνει το μέγεθος του ΠΑΟΚ και του Σαββιδη.
Απόδειξη ότι είναι γαύρο σάιτ και κυρίως ΠΟΚσαιτ ότι έχουν αυτόν τον τζιομπανογλου για ρεπόρτερ ΠΑΟΚ. πιο χαμηλό επίπεδο πεθαίνεις …
Γενικά το επίπεδο των δημοσιογράφων ΠΑΟΚ δεν είναι υψηλό, αλλά υπάρχουν παιδιά με άποψη και προδιαγραφές … δεν τους θέλουν σε μέσα όπως το σπορτ24 για να μην έχουμε νέους οπαδούς και κυρίως να μην έχουν σοβαρό αντίλογο.
Από τα αθηναϊκά μέσα όμως είναι όμως το μόνο που βλέπω γιατί έχει τον Καίσαρη …
Το σπορτ24 ή καλύτερα ο ιδιοκτήτης του συνεργάζεται με τον ΠΑΟΚ σαν χορηγός. Με άλλη εταιρεία
Τεμπέλικη χθές η ομάδα.
Ναι, πράγματι ο μουργκ έτρεξε πολύ, πάρα πολύ. Ποιος, ο μουργκ!!
Μιχαηλίδης μεγάλο παιχνίδι!!
Μπάμπα και δεσπο τεράστιοι!
Τσιγγαρας καλός.
Τέλος πάντων... Η ομάδα είναι ομάδα!!! Αυτό οφείλεται στον προπονητή και στα εργαλεία που του έδωσαν το καλοκαίρι.
Καλή συνέχεια με μια χρονιά επιτυχιών και μεις να τρίβουμε τα μάτια μας.
Ναι, πράγματι ο μουργκ έτρεξε πολύ, πάρα πολύ. Ποιος, ο μουργκ!!
Μιχαηλίδης μεγάλο παιχνίδι!!
Μπάμπα και δεσπο τεράστιοι!
Τσιγγαρας καλός.
Τέλος πάντων... Η ομάδα είναι ομάδα!!! Αυτό οφείλεται στον προπονητή και στα εργαλεία που του έδωσαν το καλοκαίρι.
Καλή συνέχεια με μια χρονιά επιτυχιών και μεις να τρίβουμε τα μάτια μας.
φοβου τους δαναους και δωρα φεροντας. το 24 εχει εδω κι κανα δυο τρια χρονια περιπου αυτο το στυλ που το εξελισει συνεχεια. η μουσιτσα του ολυμπιακου λειτουργει ακριβως στο στυλ που λειτουργουσε η ¨ αντικειμενικη ¨ δημοσιογραφια οταν ηταν ο μπαγεβιτς στα ντουζενια του κι ηταν στην αεκ . το ιδιο επιδιωκεται κι τωρα μια διαρκη γεφυρα επικοινωνιας με τον κορυφαιο τεχνικο , το εχει γραψει πολυ αναλυτικα κι πολυ ευστοχα ο φιλος mrsantos εδω κι εναμιση μηνα σε σχολιο του στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ . μαλιστα αυτη η μουσιτσα του ολυμπιακου εχει πολλες φορες ριξει καρφια για την ομαδα. κοινος μην ξεγιελεστε τζαμπα , δεν υπαρχει ουτως η αλλως ανεξαρτητη δημοσιογραφια στην ομαδα απλα τωρα λειτουργουν σε θεσμικο επιπεδο αν ομως ο γαυρος πχ ηταν καλη ομαδα κι ειχαμε ενα βαθμο διαφορα θα παιζαν τα αναλογα θεματα οπως την χρονια που χασαμε το πρωταθλημα
1) Ο Ντεσπότοφ είναι το πουλέν μου,είμαι σίγουρος πως θα αφήσει ιστορία
2) Ο Σβαμπ μέχρι τώρα ήταν και τυχερός σε μερικά πέναλτυ,δεν έχει το "πλευρά και ψηλά" του Άντρε
3) Ας βαρέσει κανένα πέναλτυ και ο Κοτάρσκι,αν το σκορ θα είναι 3-0+
4) Ξέρουμε το ρεκόρ σε αριθμό παικτών ως σκόρερ σε μια χρονιά;
18 είναι ΠΑΡΑ πολλοί!! Και μόλις μπήκε ο Γενάρης!!!
5) Το μόνο που ξέρω απ το Sport24 είναι πως γράφει εκεί ο κανονικός δημοσιογράφος,Κώστας Μπράτσος
Ο Μοναδικός μαζί με τον Δημάτο που γράφουν σωστά Ευρωπαϊκά άρθρα
Βασικά,καλύτερος από Δημάτο,ο Δημάτος κάνει πολλά Λάθη
6) Τι ομαδάρα είναι αυτή η Φετινή!!!!
7) Δηλαδή ρε ΟΦΗ,αν δεν παίζατε και τόσο καλύτερα από εμάς,ΠΟΣΑ θα τρώγατε;;
8) Ο Ντεσπότοφ είναι το πουλέν μου,είμαι σίγουρος πως θα αφήσει ιστορία
2) Ο Σβαμπ μέχρι τώρα ήταν και τυχερός σε μερικά πέναλτυ,δεν έχει το "πλευρά και ψηλά" του Άντρε
5) Το μόνο που ξέρω απ το Sport24 είναι πως γράφει εκεί ο κανονικός δημοσιογράφος,Κώστας Μπράτσος
- ΑποστόληςΑ
HIGHLIGHTS:
[youtube]nEy_Eryw_u4[/youtube]
Ο κακομοίρης προπονητής του ΟΦΗ δεν παραδέχθηκε στη συνέντευξή του ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερός του. Προφανώς επειδή ο ΠΑΟΚ επέτρεψε στον ΟΦΗ να έχει μια σχετικά ικανοποιητική (και φλύαρη) κυκλοφορία μπάλας, με ποσοστό κατοχής που πλησίαζε το 50%, τον έκανε να πιστεύει ότι η Κρητική ομάδα είναι ισάξια της γηπεδούχου. Ένα από τα δύο μπορεί να συμβαίνει:
Ή ο προπονητής θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις (ψεύτικες) ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε ανερχόμενο επίπεδο απόδοσης, ή δεν ξέρει από ποδόσφαιρο.
Εντέχνως βέβαια ξεχνάει τα δύο χαμένα πέναλτυ, το δοκάρι και τις όποιες άλλες μεγάλες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, που αποτυπώνονται ξεκάθαρα στα highlights.
Ξεχνάει πως στο τέλος των δύο ημιχρόνων που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να παίξει λίγο μπάλα, η διαφορά των δύο ομάδων δε ήταν απλά μεγάλη, αλλά παραπάνω από χαοτική, πράγμα που σημαίνει πως το ταβάνι του ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ υψηλό, σε αντίθεση με εκείνο του ΟΦΗ.
Δεν πειράζει.
Θα συνηθίσετε.
[youtube]nEy_Eryw_u4[/youtube]
Ο κακομοίρης προπονητής του ΟΦΗ δεν παραδέχθηκε στη συνέντευξή του ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερός του. Προφανώς επειδή ο ΠΑΟΚ επέτρεψε στον ΟΦΗ να έχει μια σχετικά ικανοποιητική (και φλύαρη) κυκλοφορία μπάλας, με ποσοστό κατοχής που πλησίαζε το 50%, τον έκανε να πιστεύει ότι η Κρητική ομάδα είναι ισάξια της γηπεδούχου. Ένα από τα δύο μπορεί να συμβαίνει:
Ή ο προπονητής θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις (ψεύτικες) ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε ανερχόμενο επίπεδο απόδοσης, ή δεν ξέρει από ποδόσφαιρο.
Εντέχνως βέβαια ξεχνάει τα δύο χαμένα πέναλτυ, το δοκάρι και τις όποιες άλλες μεγάλες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, που αποτυπώνονται ξεκάθαρα στα highlights.
Ξεχνάει πως στο τέλος των δύο ημιχρόνων που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να παίξει λίγο μπάλα, η διαφορά των δύο ομάδων δε ήταν απλά μεγάλη, αλλά παραπάνω από χαοτική, πράγμα που σημαίνει πως το ταβάνι του ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ υψηλό, σε αντίθεση με εκείνο του ΟΦΗ.
Δεν πειράζει.
Θα συνηθίσετε.
Κάπου διάβασα πως η αεκ πριν κάποια χρόνια είχε 21 σκορερς. Δεν έχω δει κάτι άλλο. Ωστόσο δεν είναι απαραίτητα καλο στατιστικό. Δηλαδή μπορεί να το σπάσει και μια ομάδα που πάει χάλια και αλλάζει το μισο ρόστερ τον Γενάρη (πχ φετινός γαύρος). Πάντως για τον ΠΑΟΚ που τα πάει τόσο καλά, είναι όντως αξιομνημόνευτο.Doomlord4 έγραψε:1) Ο Ντεσπότοφ είναι το πουλέν μου,είμαι σίγουρος πως θα αφήσει ιστορία
Ο Κιριλ θα αφήσει εποχή, συμφωνω. Κι αν δεις το πακέτο του, όπως και του Ζιφκο (ηλικία, εθνικότητα, χαρακτήρας, καριέρα, συμβόλαιο), είναι παίκτες που μπορούν να μείνουν για δεκαετία κοντά και να γράψουν το όνομα τους με χρυσά γράμματα. Να δούμε όμως.
Για τον Σβαμπ διαφωνώ. Ναι δεν τα βαράει γωνία αλλά συνήθως ψαρωνει τον τερματά. Φέτος δεν ξέρω τι έχει πάθει.
- thomas Murg
Νομίζω Ναπολιτάνε, χθες ήταν ξεκάθαρο ότι τον ψάρωσε ο τερματάς. Δεν έπεσε και περίμενε το χτύπημα. Ο Σβάμπ με το που διαπίστωσε ότι τον ψάρωσε ο τερματάς νομίζω ότι προπάθησε να το ρίξει τεχνικά για να πάρει το ριμπάουντ και να το βάλει με τη δεύτερη. ¨Ηταν τόσο αδύναμο όμως το χτύπημα που ο τερματάς του ΟΦΗ το έβγαλε στο πλάι.