ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0 Σχόλια και παραλειπόμενα
- figurehead4
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 4-0 Σχόλια και παραλειπόμενα
Ο καλύτερος ΠΑΟΚ που έχω δει στη ζωή μου. Όχι σήμερα, φέτος. Στη μέτρια βραδιά μας, 4-0 με δύο χαμένα πέναλτι. Παρένθεση: δεν γίνεται να συνεχίσει να τα χτυπάει ο Σβαμπ. Έλεος
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της γης, αυτή η ομάδα θα ήταν βέβαιη πρωταθλήτρια. Εδώ έχουμε πολύ ψωμί, αλλά φαινόμαστε έτοιμοι.
Καλή ΠΑΟΚτσήδικη.χρονιά και ας τα δούμε όλα μαζεμένα. Νταμπλ, Ευρωπαϊκό, Τσου Λου, προπονητικό και έναρξη εργασιών για το νέο γήπεδο. Ευχές κάνουμε
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της γης, αυτή η ομάδα θα ήταν βέβαιη πρωταθλήτρια. Εδώ έχουμε πολύ ψωμί, αλλά φαινόμαστε έτοιμοι.
Καλή ΠΑΟΚτσήδικη.χρονιά και ας τα δούμε όλα μαζεμένα. Νταμπλ, Ευρωπαϊκό, Τσου Λου, προπονητικό και έναρξη εργασιών για το νέο γήπεδο. Ευχές κάνουμε
- Μπαρκαρούτσος
hawklord έγραψε:Ποδαρικο με το μεσαίο

Ρε σατανά! Ψάρωσα στην αρχή!Χωρικός έγραψε:Επειδή προτιμώ να λέω και να τονίζω τα στραβά μετά από νίκες και όχι μετά απο ήττες , να πω τα εξής με καθαρό μυαλό.
Είναι πασιφανές οτι ο Κοτάρσκι δεν κολλάει με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν είναι αντάξιος. Σε μια σαιζόν που , μεχρι τώρα, παίζουμε τρελό ποδόσφαιρο , που η ομάδα πάει από τεσσάρα σε εξάρα , είναί ο μοναδικός που δεν έχει νούμερα. Είναι απαράδεκτο με τόσο χρόνο συμμετοχής να έχει μηδέν γκολ , μηδέν ασίστ. Λούτσε τρως κολλήματα

Το πρόβλημα είναι ότι οι 2 από τους 3 δεν μας ανήκουν. Αν όντως τους θέλει πρωταγωνιστές το χρόνο ο Razvan, πρέπει να το πει στη διοίκηση τώρα!panpangr77 έγραψε:Είδα ότι την τριάδα Μεΐτε, Οζντοεφ, Αντόνιο την έχει στο μυαλό του θα γίνει πάρτι...
ΠΦΟΠ
Πρωταθλημα Φετος Ο ΠΑΟΚ
Κοταρσκι θα βαλεις κανα γκολ? Τι θα γινει να πουμε?
Ολοι σχεδον οι υπολοιποι εχουν σκοραρει
Πρωταθλημα Φετος Ο ΠΑΟΚ
Κοταρσκι θα βαλεις κανα γκολ? Τι θα γινει να πουμε?
Ολοι σχεδον οι υπολοιποι εχουν σκοραρει
Τι ομαδάρα έχουμε ρε γαμωτο, τι κάνουμε φέτος;;; Είναι τελείως πρωτοφανές όσο το σκέφτομαι ενθουσιάζομαι.
Λες θέλω να έχω φρέσκους στο επόμενο ματς τους δύο "βασικούς" CB και βάζεις τους άλλους δύο. Λες θέλω να έχω φρέσκους και τους δύο "βασικούς" CM και βάζεις τους άλλους. Θες φρέσκο και τον CF στο άλλο ματς... Και η 11αδα που κατεβάζεις τελικά είναι πολύ καλή και δε φαίνεται περίεργη, χωρίς ούτε έναν παίκτη στον άξονα από την "βασική" 11αδα. Και ρίχνει χαλαρά 4αρα στον ΟΦΗ χωρίς καν να παίξει ιδιαίτερα καλά! ΤΙΝΑΥΤΟΡΕ??
Μεγάλο κρας τεστ την Κυριακή με τον ρουλη, αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο σαν να παίζουμε ένα απλό ματσάκι 2 ημίχρονο - 2 τελικό χαλαρά πραγματικά δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει αυτή η ομαδάρα. Μακάρι να κρατήσει για πολύ καιρό
Λες θέλω να έχω φρέσκους στο επόμενο ματς τους δύο "βασικούς" CB και βάζεις τους άλλους δύο. Λες θέλω να έχω φρέσκους και τους δύο "βασικούς" CM και βάζεις τους άλλους. Θες φρέσκο και τον CF στο άλλο ματς... Και η 11αδα που κατεβάζεις τελικά είναι πολύ καλή και δε φαίνεται περίεργη, χωρίς ούτε έναν παίκτη στον άξονα από την "βασική" 11αδα. Και ρίχνει χαλαρά 4αρα στον ΟΦΗ χωρίς καν να παίξει ιδιαίτερα καλά! ΤΙΝΑΥΤΟΡΕ??
Μεγάλο κρας τεστ την Κυριακή με τον ρουλη, αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο σαν να παίζουμε ένα απλό ματσάκι 2 ημίχρονο - 2 τελικό χαλαρά πραγματικά δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει αυτή η ομαδάρα. Μακάρι να κρατήσει για πολύ καιρό
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ σωστός!kataramenos5 έγραψε:https://media1.tenor.com/m/V_ezAot23TUAAAAC/railway-train.gif
Λαλαλα,λαλα δεν ειμαστε καλα στα μυαλά μας
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Όσο δεν κλειδωνε το ματς, ακόμα και το 2-0 με ένα γκολ σε αγχώνει, δεν ήθελε να αλλάξει όλα τα χαφ.markos4 έγραψε:Δύο πράγματα δεν μου άρεσαν σήμερα.
Το πρώτο είναι..ότι στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 80 δεν πετάγαμε καλά στο γήπεδο και πιο πιθανό ήταν να γίνει το 2-1,
Βέβαια μπορεί κάποιος να πει ότι κάναμε συντήρηση δυνάμεων,οκ θα το δεχτώ.
Και το 2ο η αλλαγη στο 86 του Μάρκος Αντόνιο.
Δηλαδή άξιζε να παίξει 86 λεπτά ο κακός σήμερα Μουργκ και δεν άξιζε να παίξει 20-25 λεπτά ο Μάρκος Αντονιο;
Μονό αυτό θα έβρισκα σαν λόγο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- nikos_algio

Αυτοί εδώ δεν σκόραραν φέτος, προτείνω δημόσιο λιθοβολισμό!
Βασικα αμα έχεις ποιοτικούς παίκτες έτσι γίνεται. Σε κάθε ματς στην ψηφοφορία βγαίνει ένας παίκτη με ποσοστά Κιμ. Έτσι είναι πιάνεις τον Ντελια σε καρφώνει ο Μουργκ. Η ο Δέσποτας η ο Ζιφκο η ο Μπράντον η ο Τάισον. Λερναία Ύδρα ομάδα έχουμε.
Νομίζω έχει αποδειχθεί ότι σβαμπ και τσιγγαρας δίδυμο δεν αποδίδει.
Ναι οκ ξέρω ότι μας κουβάλησαν στα δύσκολα, είναι και οι δύο συμπαθεστατοι, ο σβαμπ είναι λίγο πουλεν μου από όταν ήρθε, ο τσιγγάρας δίνει καλά στοιχεία και νιώθει κλπ
Αλλά μαζί, δε πιστεύω ότι ταιριάζουν απλούστατα.
Ο σβαμπ είναι πάντα δύο σκαλιά κάτω. Με το που μπαίνει ο Οζντοεφ παίζει καλύτερα. Το ίδιο και ο τσιγγαρας όταν είναι δίδυμο με άλλους.
Αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα.
Ναι οκ ξέρω ότι μας κουβάλησαν στα δύσκολα, είναι και οι δύο συμπαθεστατοι, ο σβαμπ είναι λίγο πουλεν μου από όταν ήρθε, ο τσιγγάρας δίνει καλά στοιχεία και νιώθει κλπ
Αλλά μαζί, δε πιστεύω ότι ταιριάζουν απλούστατα.
Ο σβαμπ είναι πάντα δύο σκαλιά κάτω. Με το που μπαίνει ο Οζντοεφ παίζει καλύτερα. Το ίδιο και ο τσιγγαρας όταν είναι δίδυμο με άλλους.
Αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα.
Αργεί πολύ το επόμενο παιχνίδι? Δε χορταινεται αυτή η ΠΑΟΚΑΡΑ!
Δεν μπήκαμε πολύ καλά στις αρχές των ημιχρονων αλλά μόλις ρολαρουμε μπορούμε να βάλουμε 2-3 σε 10'. Υπάρχουν στιγμές που χάνεται η μπάλα.
Δεσποτας μβπ
Μειτε-Οζτοεφ-Μαρκαντωνης ωραία 3αδα στα χαφ.
Νίκη με αρη
Δεν μπήκαμε πολύ καλά στις αρχές των ημιχρονων αλλά μόλις ρολαρουμε μπορούμε να βάλουμε 2-3 σε 10'. Υπάρχουν στιγμές που χάνεται η μπάλα.
Δεσποτας μβπ
Μειτε-Οζτοεφ-Μαρκαντωνης ωραία 3αδα στα χαφ.
Νίκη με αρη
Το χθεσινοβραδινό live του sport24 έχει τίτλο "ο ΠΑΟΚ είναι τώρα η Σίτι της Ελλάδας"
Παραδεχτηκα το γαυροσαιτ για αυτον και μονο τον τιτλο. Να μπαινουν να το βλεπουν οι χαβουζαιοι να βγαζουν φλυκταινες
Προσωπικά το εκτιμώ αρκετά το σπορτ24.
Δε νομίζω να είναι γαυροσαιτ.
Αυτός που το έχει φαίνεται αξιόλογος από τα λίγα που έχω διαβάσει, έχει και το News24/7. Δημοσιογραφία, αναλυση, στατιστικά, ελάχιστη έως καθόλου τοξικότητα. Μακάρι όλοι να ήταν έτσι.
Ο χθεσινος τίτλος είναι ενδεικτικός αλλά όχι ο μοναδικός αποθεωτικος. Αν και τον Τζιομπανογλου τον έβγαλαν για πολύ λίγο... αλλά δεν υπάρχει και κάτι να ειπωθεί. Όλες τις τελευταίες φορές λένε τα ίδια πράγματα. Για το πόσο καλά παίζουμε, για την δουλειά του Λουτσεσκου, για το rotation, για τον Ντελια. Τι παραπάνω να έλεγαν χθες...
Δε νομίζω να είναι γαυροσαιτ.
Αυτός που το έχει φαίνεται αξιόλογος από τα λίγα που έχω διαβάσει, έχει και το News24/7. Δημοσιογραφία, αναλυση, στατιστικά, ελάχιστη έως καθόλου τοξικότητα. Μακάρι όλοι να ήταν έτσι.
Ο χθεσινος τίτλος είναι ενδεικτικός αλλά όχι ο μοναδικός αποθεωτικος. Αν και τον Τζιομπανογλου τον έβγαλαν για πολύ λίγο... αλλά δεν υπάρχει και κάτι να ειπωθεί. Όλες τις τελευταίες φορές λένε τα ίδια πράγματα. Για το πόσο καλά παίζουμε, για την δουλειά του Λουτσεσκου, για το rotation, για τον Ντελια. Τι παραπάνω να έλεγαν χθες...
Ο οργανισμός 24media έχει περάσει από διάφορα στάδια, τώρα είναι νομίζω σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο
Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν ήταν τραγικοί, βελτιώθηκαν.
Και οι σχέσεις με Σαββίδη πέρασαν δύσκολη εποχή, νομίζω τώρα τπτ ιδιαιτερο.
Εν τέλει εμείς ως ΠΑΟΚτσηδες παραδοσιακά ζητάμε σωστή μεταχείριση και αξιοπρέπεια. Ούτε δουλοπρέπεια ούτε τπτ
Ως σάιτ γενικώς, σε σύγκριση πχ με το γκαζετα, το σπορτ24 το βρίσκω καλυτερο
Αναφορικά με τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν ήταν τραγικοί, βελτιώθηκαν.
Και οι σχέσεις με Σαββίδη πέρασαν δύσκολη εποχή, νομίζω τώρα τπτ ιδιαιτερο.
Εν τέλει εμείς ως ΠΑΟΚτσηδες παραδοσιακά ζητάμε σωστή μεταχείριση και αξιοπρέπεια. Ούτε δουλοπρέπεια ούτε τπτ
Ως σάιτ γενικώς, σε σύγκριση πχ με το γκαζετα, το σπορτ24 το βρίσκω καλυτερο
Είναι γαύροι και φαίνεται σε αρκετές περιπτώσεις. Aλλη κριτική γίνεται στον γαύρο και άλλη στον ΠΑΟΚ όταν έρθουν τα δύσκολα.
Έχουν βελτιωθεί πολύ γιατί επέλεξαν να "πουλήσουν" ποδόσφαιρο λόγω της συνεργασίας τους με την OPTA για τα στατιστικά μεταξύ άλλων, και πολλές φορες το κάνουν καλά. Πιστεύω κατάλαβαν ότι ο κόσμος όντως ενδιαφέρεται για ποδόσφαιρο οποτε και συνεχίζουν σε αυτό το μοτίβο και τους τιμά σε ένα βαθμό.
Με αυτά τα δεδομένα, ο ΠΑΟΚ με την εικόνα του στο γήπεδο και στα νούμερα είναι και θα είναι για καιρό μπροστά τους και θα πρέπει να τον συζητάνε.
ps:Ο Βλαχόπουλος είναι γλίτσας και δεν παλεύετε με τίποτα.
Έχουν βελτιωθεί πολύ γιατί επέλεξαν να "πουλήσουν" ποδόσφαιρο λόγω της συνεργασίας τους με την OPTA για τα στατιστικά μεταξύ άλλων, και πολλές φορες το κάνουν καλά. Πιστεύω κατάλαβαν ότι ο κόσμος όντως ενδιαφέρεται για ποδόσφαιρο οποτε και συνεχίζουν σε αυτό το μοτίβο και τους τιμά σε ένα βαθμό.
Με αυτά τα δεδομένα, ο ΠΑΟΚ με την εικόνα του στο γήπεδο και στα νούμερα είναι και θα είναι για καιρό μπροστά τους και θα πρέπει να τον συζητάνε.
ps:Ο Βλαχόπουλος είναι γλίτσας και δεν παλεύετε με τίποτα.