Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
1) Επαιζες με έναν αντιπαλο που τα τελευταία 13 χρόνια πήρε 12 πρωταθλήματα
2) Με εναν αντιπαλο που έχεις 13 χρόνια να τον κερδίσεις στην έδρα σου
3) Επαιζες με κοντρα διαιτησία
4) Αν απο τις 6-7 φάσεις που γίναν σε όλο το ματς μπαίναν οι μισές θα έλεγες υπερθέαμα...
5) Αν εμπαιναν οι μισές φάσεις του γαυρου, το ματς θα είχε λήξει 1-1...
Εγώ το λέω ατυχία που προέρχεται απο τη μιρλα ορισμένων...
Πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα απο τον Ζαγοράκη? Θέσε θέμα στην επόμενη γενική συνέλευση... Αν έχεις πάρει μετοχές... Πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος του Σάντος? Πάνε πιάσε τον Ζαγορ... Πιστεύεις ότι ξέρεις τον ιδανικό προπονητη για τον ΠΑΟΚ (οικονομικα και παικτικά)? Πεστον στον πρόεδρο...
Αν δεν είναι τίποτα απο τα παραπάνω σωστό, μη μιλάς... Η βρες καινούργιες λύσεις ή στήριξε αυτές...
2) Με εναν αντιπαλο που έχεις 13 χρόνια να τον κερδίσεις στην έδρα σου
3) Επαιζες με κοντρα διαιτησία
4) Αν απο τις 6-7 φάσεις που γίναν σε όλο το ματς μπαίναν οι μισές θα έλεγες υπερθέαμα...
5) Αν εμπαιναν οι μισές φάσεις του γαυρου, το ματς θα είχε λήξει 1-1...
Εγώ το λέω ατυχία που προέρχεται απο τη μιρλα ορισμένων...
Πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα απο τον Ζαγοράκη? Θέσε θέμα στην επόμενη γενική συνέλευση... Αν έχεις πάρει μετοχές... Πιστεύεις ότι είσαι καλύτερος του Σάντος? Πάνε πιάσε τον Ζαγορ... Πιστεύεις ότι ξέρεις τον ιδανικό προπονητη για τον ΠΑΟΚ (οικονομικα και παικτικά)? Πεστον στον πρόεδρο...
Αν δεν είναι τίποτα απο τα παραπάνω σωστό, μη μιλάς... Η βρες καινούργιες λύσεις ή στήριξε αυτές...
και κατι ακομα, ενταξη απογοητευση ειναι φυσικο να υπαρχει αλλα μεχρι εκει!!
πες τα ρε pagotatzis πες τα αγορι μου ! gika και οσο αφορα την γρινια την μουρμουρα εμενα δεν με νιαζουν οταν περνεις 600 χιλιαρικα το χρονο θελο να βλεπω το μπαλακι στα δυχτια ετσι γκαβλονο με τιν μπαλα στα διχτυα , και δεν το πεζω προπονητησ και ετσι .δεν μπορω οθτε εγο να καταλαβω τη φτεει ο σαντος? οι διοικιση ποθ δεν πιρε 10αρι και φορ? ι πεκτες? παντος ο μονος που δεν φτεει ειναι ο λαοςς . και οσοι λενε για τον κακο μην κανετε σαν κατι αλλους προπαγανδιστες δεν μασ φτεει ο κακος ειμαι αξιοι τισ μιρας μας γιαυτο ας σπασουν τα κεφαλια τουσ εκει στην δοιηκιση να δουν τι φτεει και γρηγορα μαλιστα πριν γινει μεγαλο το κακό!
- pagotatzis
gika
και δηλαδή ,πόσα ακόμα χρόνια πρέπει να χάσουμε ακόμα??πια είναι η λογική σου
δεν είπα ΕΓΩ ότι ξέρω καλύτερα και θέλω να πάρω την θέση του santos και του ζαγοράκη
εγώ θέλω να βλέπω την "παοκaρα" μου να προσπαθεί
να μην φοβάται
να έχει πάθος
τίποτα από αυτά δεν βλέπω
που είναι η νοοτροπία του νικητή???
άλλωστε ο πρόεδρος το είπε ότι θα κάνουμε ομάδα με νοοτροπία νικητή
ΔΕΝ υπάρχει ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ
και δηλαδή ,πόσα ακόμα χρόνια πρέπει να χάσουμε ακόμα??πια είναι η λογική σου
δεν είπα ΕΓΩ ότι ξέρω καλύτερα και θέλω να πάρω την θέση του santos και του ζαγοράκη
εγώ θέλω να βλέπω την "παοκaρα" μου να προσπαθεί
να μην φοβάται
να έχει πάθος
τίποτα από αυτά δεν βλέπω
που είναι η νοοτροπία του νικητή???
άλλωστε ο πρόεδρος το είπε ότι θα κάνουμε ομάδα με νοοτροπία νικητή
ΔΕΝ υπάρχει ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ
Εχθές επιμένω να λέω ότι χάσαμε λόγο τύχης...
Αν κερδίσεις εκεί μέσα τι θα πεις??
Τώρα όμως περάσαμε στα αν... Και αυτό ποτέ δεν βγαίνει σε καλό...
Οπως είπε και Λέξους, δεν ξέρουμε ποιος φταίει... Κανείς δεν ξέρει ποιος φταίει... Αν νομίζεις ότι το πρόβλημα είναι ο Σάντος είσαι ελαφρώς οφ σάιντ...
Το πρόβλημα βασικά όλοι το μοιριζόμαστε απλώς δεν ξέρει κανείς λύση...
2-3 παίκτες χαλάνε το κλίμα... 1 παίκτης δεν μπορεί πια... Είναι αργά για να αλλαχτούν και όταν προσπαθήσαμε να διώξουμε κάποιους απο αυτούς δεν μπορέσαμε... Αν είχαν φύγει και είχαν έρθει άλλοι, δεν θα είχαμε προβλήματα... Τεσπα... Ας αφήσουμε επιτέλους την ομάδα να ρολάρει... χωρίς γκρίνια...
Αν κερδίσεις εκεί μέσα τι θα πεις??
Τώρα όμως περάσαμε στα αν... Και αυτό ποτέ δεν βγαίνει σε καλό...
Οπως είπε και Λέξους, δεν ξέρουμε ποιος φταίει... Κανείς δεν ξέρει ποιος φταίει... Αν νομίζεις ότι το πρόβλημα είναι ο Σάντος είσαι ελαφρώς οφ σάιντ...
Το πρόβλημα βασικά όλοι το μοιριζόμαστε απλώς δεν ξέρει κανείς λύση...
2-3 παίκτες χαλάνε το κλίμα... 1 παίκτης δεν μπορεί πια... Είναι αργά για να αλλαχτούν και όταν προσπαθήσαμε να διώξουμε κάποιους απο αυτούς δεν μπορέσαμε... Αν είχαν φύγει και είχαν έρθει άλλοι, δεν θα είχαμε προβλήματα... Τεσπα... Ας αφήσουμε επιτέλους την ομάδα να ρολάρει... χωρίς γκρίνια...
Εδώ αντέξαμε τόσα χρόνια υποδούλωση... Στην χθεσινη ήττα κολάμε? Θα αλλάξει και αυτό... Δώστε χρόνο...
- pagotatzis
βρε φιλε
ok
αν δεν έχεις τους παίχτες στο μέρος σου και ας είναι 2-3 .κάτι δεν πάει καλά.
δηλαδή φταίς εσύ σαν προπονητής.
τι μπορούμε να κάνουμε?
να αλλάξουμε την ομάδα?σαφώς όχι.
ok
αν δεν έχεις τους παίχτες στο μέρος σου και ας είναι 2-3 .κάτι δεν πάει καλά.
δηλαδή φταίς εσύ σαν προπονητής.
τι μπορούμε να κάνουμε?
να αλλάξουμε την ομάδα?σαφώς όχι.
Δηλαδή αν αυρο βγεί ενας παίκτης και πει ή θα παίζω βασικός η δεν θα παίζω καθολου, θα φταίει ο προπονητής??
- sidpanos
νίκο σημασία δεν έχει αν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτά που λες...σημασία έχει να δούμε ποιός φταίει,και να κινηθούμε ανάλογα...nikos55 έγραψε:Ας τα πω κι εγω πριν πεσω για υπνο.
Καταρχας μην κρινετε απο το αποτελεσμα αλλα απο την αποδοση. Εγω εμεινα ικανοποιημενος απο το παιχνιδι μας. Το 1-2 ειναι πλασματικο σκορ. Το ματς συμφωνα με το πως επαιξαν οι 2 ομαδες ηταν απο το 1 ως το Χ. Ο γαυρος ηταν καλυτερος μονο στο διαστημα 25-45. Στην αρχη και στο 2ο ημιχρονο ειμασταν απο λιγο εως καθολικα καλυτεροι κρινοντας απο το που παιζοταν η μπαλα και το ποιος ειχε την υπεροχη. Απλα η τυχη που ειχαμε περσι μας γυρναει την πλατη φετος με εντυπωσιακο τροπο. Απο την Χερενφεν ειμασταν καλυτεροι, αποκλειστηκαμε, ενα χοντρο λαθος Τσιριλο πανε 2 βαθμοι στην Τριπολη, και σημερα αντι για 3-1 που θα ηταν ενα δικαιο σκορ καθομαστε και γκρινιαζουμε για την ηττα.
Φετος ο ΠΑΟΚ προσπαθει να ανεβει ενα ακομα επιπεδο. Περσι παιζαμε με 2 αμυντικα χαφ και με κλεφτοπολεμο προσπαθουσαμε να μαζεψουμε οσο γινεται περισσοτερους ποντους. Το καταφεραμε σε ανελπιστα μεγαλο βαθμο. Φετος αλλαζουμε, ενα αμυντικο χαφ, επιθετικο ποδοσφαιρο και επιβολη του παιχνιδιου μας απεναντι σε καθε αντιπαλο. Μεχρι τωρα και λογω ατυχιας δεν ειχαμε τα επιθυμητα αποτελεσματα. Ωραια, μια χαρα, δεν τρεχει τιποτα, για οσους ειναι ΠΑΟΚ βεβαια. Γιατι υπαρχουν και καποια μουνοπανα που περιμενουν ποτε θα κανουμε στραβοπατημα για να μπουν στο site και να κραξουν, γιατι σε καθε αλλη στιγμη ειναι εκκωφαντικα αποντες, (πρεπει να διευκρινησω πως δεν το λεω για καποιους που απλα εκφραζουν αντιθετη αποψη απο τη δικη μου, αλλα για συγκεκριμενους που σκανε μυτι με ιδια ή αλλαγμενα nicknames μετα απο καθε στραβη) καποιοι αμπαλοι ξερολες και ειναι ετοιμοι να εξαπολυσουν μυδρους κατα οποιουδηποτε, και φυσικα του Σαντος. Λες και με τον (γ!@# την παναγια του) Αγγελο του Ανδραλα και των λιτανειων θα ειμασταν καλυτεροι, λες και ειμαστε ιεραποστολικη ομαδα και οχι ποδοσφαιρικη.
Μια και φοβαμαι οτι η ομαδα μου ειναι σε κρισιμη καμπη θα τα πω χυμα. Ο καθε κρετινος Μαγορας που ακουτε στα ραδια το μονο που τον νοιαζει ειναι να βγαζει λεφτα. Να ειναι μουρη και να εχει περαση στις γκομενες για το ποσο επηρεαζει τις εξελιξεις στις ομαδες της πολης. Υπαρχουν καποιοι ΠΑΟΚαρχες-λαμογια που τρωγανε λεφτα τοσα χρονια απο τον ΠΑΟΚ. Αυτοι θελουν να ξαναναλαβουν τις τυχες της ομαδας σας, να διωξουν Ζαγορακη, Σαντος και ο,τι αλλο υγιες υπαρχει στην ομαδα, γιατι τους χαλασαν την πιατσα, και σεις καθεστε και τους ακουτε και λαμβανετε σοβαρα υποψη τις μαλακιες τους. Ή μηπως αυτοι δεν μπαινουν οι ιδιοι ή αντιπροσωποι τους στο paokmania, το Νο1 site φιλαθλων του ΠΑΟΚ??
Υπαρχει ενα οφθαλμοφανες γεγονος. Ο ΠΑΟΚ εχει αλλαξει επιπεδο, ειναι στην καλυτερη απο καθε αποψη κατασταση των τελευταιων 20 χρονων και διαρκως βελτιωνεται, ανεβαινει και πρωταγωνιστει. Και απο την αλλη μερια υπαρχει ενας πολεμος απο μια μικρη ομαδα με υστεροβουλες βλεψεις, που θελει τους γουμενοπαγωνηδες, ειτε για να τρωει αμεσα λεφτα απο αυτους ειτε για να εμφανιστουν σαν σωτηρες μετα. Σε αυτην την ομαδα υπαρχουν γνωστοι δημοσιογραφοι, αλλα και λοιποι ΠΑΟΚαρχες, οι οποιοι μπορει να πρωταγωνιστησαν και θετικα σε εποχες διοικητικης ανυπαρξιας, αλλα τωρα πρεπει να συμβιβαστουν με το γεγονος οτι ειναι απλοι φιλαθλοι και τιποτε παραπανω.
Το εχω ξαναπει, ο μεγαλυτερος εχθρος του ΠΑΟΚ ειναι μια μεριδα των φιλαθλων του, αν ειμαστε τοσο λιγοι ωστε να μας διαλυσει μια ηττα απο μια σιχαμερη πουστομαδα, χαλαλι μας. Αυτο θα σημαινει οτι ποτε δεν αξιζαμε τιποτε καλυτερο. Και τοτε θα συνεχισουμε σαν ουρακοταγκοι να χαιρομαστε οποτε οι αθηναιοι (γαμω την κωλοχωρα τους) καθονται ΕΠΙΤΗΔΕΣ να χασουν στην τουμπα για να χαρουμε πετοντας μας ξερολουκουμο για την επιβραβευση της γενικης μας ανυπαρξιας, αντι να τους κοντραρουμε στα ισα.
επειδή τώρα που μιλάμε είμαστε 9οι...
και ακολουθεί παιχνίδι με πανιώνιο που απλά η άμυνα του είναι γελοία..
- sidpanos
τότε εκτός απο την τραγική άμυνα μέχρι τώραpagotatzis έγραψε:μάλλον άλλο mats βλέπατε όλοι όσοι είδατε 4 ευκαιρίες στο b μέρος
είχαμε την φάση με τον filomeno το goal που ήρθε από κόρνερ και η φάση του cirillo πάλη από κόρνερ
αυτά!!τίποτα άλλο!!!
έτσι γουστάρετε να βλέπετε ΠΑΟΚ μέσα στην τούμπα:
με 4 ευκαιρίες σε όλο το mats,και 2 να είναι από στημένες φάσεις;;;;
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
έχουμε και άλλο πρόβλημα...
τραγική επίθεση..
- pagotatzis
- pagotatzis
και βέβαια φταίει ο προπονητήςgika έγραψε:Δηλαδή αν αυρο βγεί ενας παίκτης και πει ή θα παίζω βασικός η δεν θα παίζω καθολου, θα φταίει ο προπονητής??
σε μια ομάδα που υπάρχει πειθαρχεία δεν βγαίνουν οι παίχτες και τα λένε πειθαρχεία προέρχεται από τον προπονητή φιλε giga
και όπως βλέπεις τον έχουν γραμμένο όλοι τους.
πως να τον σέβεται πχ ο μαλεζάς που βλέπει κάθε αγωνιστική ότι ο santos δεν τον υπολογίζει ούτε όταν δεν έχει άλλους παίχτες να βάλει στη συγκεκριμένη θέση
Ε αμα δεν αξιζει να παίξει τι να τον κάνει? Αν τον βάλει και παίξει χάλια θα λέμε πάλι Σαντος φύγε... Ο Σαβίνι έπαιξε καλά χθες, και μαλλον καλύτερα απο ότι θα έπαιζε ο Μαλεζας...
Αλλά και πάλι υποθέσεις κάνουμε... Για να μην τον εβαλε κατι θα ήξερε...
Αλλά και πάλι υποθέσεις κάνουμε... Για να μην τον εβαλε κατι θα ήξερε...
- fofanaserres
Τι να πει κανείς και τι να μην πει.Είπα να μην γράψω τίποτα χθες γιατί πάνω στα νεύρα μου θα λεγα πολύ βαριές κουβέντες.Και σήμερα όπως κάθομαι χαλαρός και βλέπω ειδήσεις,ακούω ότι ο Ζαγόρ είπε ότι η θα στηρίξουν όλοι Σάντος η θα παραιτηθεί.Τι να σχολιάσεις σε αυτό?Για την ώρα το αφήνω ασχολίαστο.
Χθές ήρθε ο γαύρος με 1002 προβλήματα.Ομάδα για να την καθαρίσεις από το πρώτο ημίχρονο.Σου κάθεται και το ματς με 1-0 στο 10'.
Και ρωτώ.Αν έπαιζες στο καραισκάκη,και ο γαύρος με γεμάτο γήπεδο σε έκανε το 1-0 στο 10' και το γήπεδο γεμάτο και ξέρω γω πόσο θα ληγε το ματς?Τετράμπαλο θα τρωγες...Σου χουν καθήσει όλα τόσο όμορφα ώστε να περάσεις ένα ευχάριστο απόγευμα ξεφτιλίζοντας τον γαύρο μετά από πολλά χρόνια...
Εχω μερικές απορίες...
Τον Κονσεισάο μου τον έβαλε στο 88'.Να κάνει τι ο Κονσεισάο σε 3 λεπτά?Να σου πάρει το παιχνίδι?
Φεύγοντας παρακαλούσα να ταν ο Ζίκο στην κερκίδα και να στησε αυτός τον γαύρο και να κανε αυτός τις αλλαγές.Με λύπη διαπίστωσα ότι ο Ζίκο ήταν στην Αθήνα και το ματς το πήρε ο Μπάντοβιτς...Ακούς μίστερ Σάντος?Το ματς στο πήρε ένας σκάουτερ.
Ο Σάντος με οποιαδήποτε ομάδα δεν έχει κερδίσει τον γαύρο.Είναι σύμπτωση.
Νίκη δεν έχεις ούτε μία σε ντέρμπι.Είναι σύμπτωση.
Πέρυσι εκεί που έπρεπε να τα δώσεις όλα στα play off έπαθες μπλακ αουτ.Είναι σύμπτωση.
Σε πήρε διπλό η Βαλερέγκα είναι σύμπτωση.
Αποκλείστικες από την μικρή Χερεμφέιν,είναι σύμπτωση.
Σε πήρε Χ η τριπολιτσά είναι σύμπτωση.
Σε πήρε διπλό ο ανύπαρκτος γαύρος και τους έκανες μάγκες,είναι σύμπτωση.
Μήπως ρε μάγκες όπως λέει και ο λαός συνεχόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση?
Ο άλλος λέει είναι κουρασμένοι από την προετοιμασία.Την προετοιμασία ποιος την έκανε?
Ο άλλος λέει οι παίχτες δεν έχουν νοοτροπία νικητή στα ντέρμπι και σε μεγάλα ματς.Την νοοτροπία ποιος την περνάει στην ομάδα και τους παίχτες?Εγώ?
΄Αλλοι λένε ότι η ομάδα θα στρώσει και θα παίζει βάσει των δυνατοτήτων της.Πότε?Οταν βγούμε τελείως έξω από όλους τους στόχους?
Αλλοι λένε ότι φταίει ο Κάκος γιατί μας έσφαξε.Και ρωτώ.Για να κερδίσεις αυτόν τον ανύπαρκτο γαύρο έπρεπε να αποβληθεί ο γιόγκο?και να τον κερδίσεις με 10?Οχι ρε φίλε.Αυτόν τον ανύπαρκτο γαύρο θέλω να τον κερδίσω και μπορώ να τον κερδίσω 11 εναντίον 11 κι ας έχει την σφυρίχτρα 100-0 υπέρ του.
Και με τι ψυχολογία θα πάς να πάρεις 2 διπλά σε νιόνιο και ατρόμητο τώρα?
Και επανέρχομαι στο θέμα παραίτησης του Ζαγοράκη.Δεν το κατάλαβα ρε Ζαγόρ.Μετά από κάθε κλαρίνο και κάθε ήττα θα απειλείς με παραίτηση?Δηλαδή αν όλος αυτός ο λαός που σε στηρίζει και ακουλουθεί σε πίκρες και χαρές την ομάδα μετά από κάθε ήττα έλεγε ότι δεν ξαναπατάει Τούμπα και δεν ξανακολουθεί τον ΠΑΟΚ τι θα γινόταν?
Πριν λίγο καιρό μετά από την συνέντευξη του Ζαγόρ είχα πει οτι με στεναχώρησε η δήλωση του,και όλοι να φύγουν από δω ο Σάντος θα μείνει και είχα πει.Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα η ο Σάντος?
Και έρχεται η σημερινή του δήλωση,η θα στηρίξουν όλοι Σάντος η θα παραιτηθώ.Και εγώ έχω την ίδια απορία...
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα η ο Σάντος?
Παρ όλα αυτά εμείς εκεί.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ δικέφαλε κι ας τρώμε τα χαστούκια το ένα μετά το άλλο.
Εμείς εκεί παρ όλη την πίκρα μας.Την στεναχώρια μας.
Ξυπνήστε όλοι όσο είναι νωρίς.
Ξυπνήστε και καταλάβετε σε ποια ομάδα είστε.Μπας και προλάβουμε το τρένο...
Χθές ήρθε ο γαύρος με 1002 προβλήματα.Ομάδα για να την καθαρίσεις από το πρώτο ημίχρονο.Σου κάθεται και το ματς με 1-0 στο 10'.
Και ρωτώ.Αν έπαιζες στο καραισκάκη,και ο γαύρος με γεμάτο γήπεδο σε έκανε το 1-0 στο 10' και το γήπεδο γεμάτο και ξέρω γω πόσο θα ληγε το ματς?Τετράμπαλο θα τρωγες...Σου χουν καθήσει όλα τόσο όμορφα ώστε να περάσεις ένα ευχάριστο απόγευμα ξεφτιλίζοντας τον γαύρο μετά από πολλά χρόνια...
Εχω μερικές απορίες...
Τον Κονσεισάο μου τον έβαλε στο 88'.Να κάνει τι ο Κονσεισάο σε 3 λεπτά?Να σου πάρει το παιχνίδι?
Φεύγοντας παρακαλούσα να ταν ο Ζίκο στην κερκίδα και να στησε αυτός τον γαύρο και να κανε αυτός τις αλλαγές.Με λύπη διαπίστωσα ότι ο Ζίκο ήταν στην Αθήνα και το ματς το πήρε ο Μπάντοβιτς...Ακούς μίστερ Σάντος?Το ματς στο πήρε ένας σκάουτερ.
Ο Σάντος με οποιαδήποτε ομάδα δεν έχει κερδίσει τον γαύρο.Είναι σύμπτωση.
Νίκη δεν έχεις ούτε μία σε ντέρμπι.Είναι σύμπτωση.
Πέρυσι εκεί που έπρεπε να τα δώσεις όλα στα play off έπαθες μπλακ αουτ.Είναι σύμπτωση.
Σε πήρε διπλό η Βαλερέγκα είναι σύμπτωση.
Αποκλείστικες από την μικρή Χερεμφέιν,είναι σύμπτωση.
Σε πήρε Χ η τριπολιτσά είναι σύμπτωση.
Σε πήρε διπλό ο ανύπαρκτος γαύρος και τους έκανες μάγκες,είναι σύμπτωση.
Μήπως ρε μάγκες όπως λέει και ο λαός συνεχόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση?
Ο άλλος λέει είναι κουρασμένοι από την προετοιμασία.Την προετοιμασία ποιος την έκανε?
Ο άλλος λέει οι παίχτες δεν έχουν νοοτροπία νικητή στα ντέρμπι και σε μεγάλα ματς.Την νοοτροπία ποιος την περνάει στην ομάδα και τους παίχτες?Εγώ?
΄Αλλοι λένε ότι η ομάδα θα στρώσει και θα παίζει βάσει των δυνατοτήτων της.Πότε?Οταν βγούμε τελείως έξω από όλους τους στόχους?
Αλλοι λένε ότι φταίει ο Κάκος γιατί μας έσφαξε.Και ρωτώ.Για να κερδίσεις αυτόν τον ανύπαρκτο γαύρο έπρεπε να αποβληθεί ο γιόγκο?και να τον κερδίσεις με 10?Οχι ρε φίλε.Αυτόν τον ανύπαρκτο γαύρο θέλω να τον κερδίσω και μπορώ να τον κερδίσω 11 εναντίον 11 κι ας έχει την σφυρίχτρα 100-0 υπέρ του.
Και με τι ψυχολογία θα πάς να πάρεις 2 διπλά σε νιόνιο και ατρόμητο τώρα?
Και επανέρχομαι στο θέμα παραίτησης του Ζαγοράκη.Δεν το κατάλαβα ρε Ζαγόρ.Μετά από κάθε κλαρίνο και κάθε ήττα θα απειλείς με παραίτηση?Δηλαδή αν όλος αυτός ο λαός που σε στηρίζει και ακουλουθεί σε πίκρες και χαρές την ομάδα μετά από κάθε ήττα έλεγε ότι δεν ξαναπατάει Τούμπα και δεν ξανακολουθεί τον ΠΑΟΚ τι θα γινόταν?
Πριν λίγο καιρό μετά από την συνέντευξη του Ζαγόρ είχα πει οτι με στεναχώρησε η δήλωση του,και όλοι να φύγουν από δω ο Σάντος θα μείνει και είχα πει.Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα η ο Σάντος?
Και έρχεται η σημερινή του δήλωση,η θα στηρίξουν όλοι Σάντος η θα παραιτηθώ.Και εγώ έχω την ίδια απορία...
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα η ο Σάντος?
Παρ όλα αυτά εμείς εκεί.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ δικέφαλε κι ας τρώμε τα χαστούκια το ένα μετά το άλλο.
Εμείς εκεί παρ όλη την πίκρα μας.Την στεναχώρια μας.
Ξυπνήστε όλοι όσο είναι νωρίς.
Ξυπνήστε και καταλάβετε σε ποια ομάδα είστε.Μπας και προλάβουμε το τρένο...