Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Φιλαρακια μου απο Κυπρο λενε οτι κανουμε στενο μαρκαρισμα στον Κακουλη της Ομονοιας...
Δεν ειναι δημοσιογραφοι τα παιδια απλα ξερουν τα νεα της ομαδας τους...
Εγω θα πω μακαρι,το παιδι ειναι παικτουρα
Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εγώ θέλω Μαξίμοβιτς , στόπερ, δεξι μπακ , 6ο μεσοεπιθετικό και Σέντερ φορ παστελωτη αλλά πρώτη φορά που και κανέναν να μην πάρουμε θα το κατανοήσω πλήρως και δεν θα χαλαστώ
-
Leonardo10
Μακάρι να ερθει αυτός ο παιχταράς, τεράστιο πουλεν, θυμίζει τον καλό κλαους αλλά πολύ ποιο γρήγορος βέβαιαMetagrafakias έγραψε:Φιλαρακια μου απο Κυπρο λενε οτι κανουμε στενο μαρκαρισμα στον Κακουλη της Ομονοιας...
- Patricio_4
Δεν τον έχω παρακολουθήσει αλλά είναι σίγουρα τόσο καλός?
Στα τελευταία 12 ματς βλέπω ότι έχει 1 non penalty goal, 1 penalty goal και 1 ασσιστ.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα τελευταία 12 ματς βλέπω ότι έχει 1 non penalty goal, 1 penalty goal και 1 ασσιστ.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- loukas karadimos
εγω απλα να θυμισω οτι περσι το πρωταθλημα το πηρε το χανουμι που τον γεναρη εκανε(δεν εκανε?) σχεδον τιποτα?
μια χαρα ειναι η ομαδα, το μονο που με ανησυχει ειναι η φυγη Σαματα, οχι γιατι ματωσε τα διχτυα, αλλα γιατι δεν γινεται ο θωμας να παιζει πεμτπη κυριακη για δυο μηνες και επισης ο σαματα ανοιγει παρα πολλους χωρους για τους διπλα του και σε σφιχτα παιχνιδια αυτο μας εχει σωσει αρκετες φορες
τι να πω, να παρουμε τον πριγιο για τα συντακιμα να δινει ανασες? καλος χρυσος ο τζιμας και τεραστιο πουλεν, αλλα σε μια χρονια που εισαι στα μεσα της σεζον μεσα σε τρεις στοχους ισως θες το κατι παραπανω
τεσπα, εσπασα την σιγη ασυρματου, εφοσον εχει ουσιαστικα αναλαβει ο γιωργης εγω τουλαχιστον ξερω οτι δεν υπαρχει προσωπικη ατζεντα και οτι θα γινει οτι καλυτερο ειναι δυνατον για την ομαδα την οποια ο ιδιος πληρωνει απο την τσεπη του
μια χαρα ειναι η ομαδα, το μονο που με ανησυχει ειναι η φυγη Σαματα, οχι γιατι ματωσε τα διχτυα, αλλα γιατι δεν γινεται ο θωμας να παιζει πεμτπη κυριακη για δυο μηνες και επισης ο σαματα ανοιγει παρα πολλους χωρους για τους διπλα του και σε σφιχτα παιχνιδια αυτο μας εχει σωσει αρκετες φορες
τι να πω, να παρουμε τον πριγιο για τα συντακιμα να δινει ανασες? καλος χρυσος ο τζιμας και τεραστιο πουλεν, αλλα σε μια χρονια που εισαι στα μεσα της σεζον μεσα σε τρεις στοχους ισως θες το κατι παραπανω
τεσπα, εσπασα την σιγη ασυρματου, εφοσον εχει ουσιαστικα αναλαβει ο γιωργης εγω τουλαχιστον ξερω οτι δεν υπαρχει προσωπικη ατζεντα και οτι θα γινει οτι καλυτερο ειναι δυνατον για την ομαδα την οποια ο ιδιος πληρωνει απο την τσεπη του
17-21-24 είναι τα ματς ομίλων της Τανζανίας. Το πιθανότερο σενάριο είναι να αποκλειστεί, οπότε 25/1 θα γυρνάει πίσω ο Σαματα και μάλλον θα είναι διαθέσιμος για το ματς με Ατρόμητο στις 27. Αν όχι, τότε στο ματς με την ΑΕΚ στις 3/2.
Τα ματς που χάνει είναι με Άρη (εκτός), Βόλο για το κύπελλο (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) και Παναθηναϊκό (εντός). Ο Μπράντον δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να παίξει 4 σερί παιχνίδια, εκ των οποίων ουσιαστικά τα 3 πρώτα είναι συνεχόμενα (7-10-14/1). Ωστόσο χθες ο Λουτσεσκου αναφέρθηκε στον Τζίμα και είπε πως θα πάρει χρόνο και αυτή είναι η ευκαιρία του.
Οπότε δε νομίζω να υπάρχει θέμα απουσίας του Σαματα για τόσο σύντομο διάστημα.
Τα ματς που χάνει είναι με Άρη (εκτός), Βόλο για το κύπελλο (εκτός), ΠΑΣ Γιάννινα (εντός) και Παναθηναϊκό (εντός). Ο Μπράντον δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να παίξει 4 σερί παιχνίδια, εκ των οποίων ουσιαστικά τα 3 πρώτα είναι συνεχόμενα (7-10-14/1). Ωστόσο χθες ο Λουτσεσκου αναφέρθηκε στον Τζίμα και είπε πως θα πάρει χρόνο και αυτή είναι η ευκαιρία του.
Οπότε δε νομίζω να υπάρχει θέμα απουσίας του Σαματα για τόσο σύντομο διάστημα.
-
Leonardo10
Κοιτά 3 χρόνια τώρα 9-10 γκολ τα κάνει σταθερά, και φέτος έχει κάνει 8. Δεν είναι το βαρύ φορ περιοχής αλλά έχει τα τελειώματα που έχει ένας τέτοιος φορ. Απλά στα τελευταία παιχνίδια που λες δεν είναι βασικός και παίζει 30λέπτα. Έχει ένα ντεφορμαρισμα η αλήθεια είναι το τελευταίο δίμηνο.
-
makispaspartou
Μεγάλο στοίχημα που δίνει επιπλέον περιθώρια βελτίωσης της ομάδας είναι η ένταξη των Μάρκος Αντόνιο και Τζίμα. Ο Μάρκος Αντόνιο έχει φοβερά χαρακτηριστικά που δεν τα έχει κανένα άλλο χαφ στην ομάδα και ο Τζίμας είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας με το μεγαλύτερο potential απλά είναι χωρίς εμπειρία αγώνων λόγω ηλικίας. Αν πάρει ο Λουτσέσκου από αυτούς πράγματα θα ισοδυναμεί με δύο μεταγραφές αεροδρομίου.
Στα υπόλοιπα δεξί μπακ και μεσοεπιθετικός + Μαξίμοβιτς τώρα ή καλοκαίρι. Χασιόκα ή Μπρένετ για δεξί μπακ, Οκτάβιαν Ποπέσκου ή Νεμάνια Γιόβιτς για εξτρέμ θα ήταν ιδανικό.
Στα υπόλοιπα δεξί μπακ και μεσοεπιθετικός + Μαξίμοβιτς τώρα ή καλοκαίρι. Χασιόκα ή Μπρένετ για δεξί μπακ, Οκτάβιαν Ποπέσκου ή Νεμάνια Γιόβιτς για εξτρέμ θα ήταν ιδανικό.
Δεν θα πάρουμε Σέντερ φορ. Τζάμπα κοιτάτε.
Κακουλλης είναι χειρότερος και από Μπράιτον, και από Σαματά, Τζιμα.
Μια έκδοση αργή και πιο κοντή του Κλάους ειναι
Κακουλλης είναι χειρότερος και από Μπράιτον, και από Σαματά, Τζιμα.
Μια έκδοση αργή και πιο κοντή του Κλάους ειναι
-
Leonardo10
Τι είναι χειρότερος από τον σαματα; Ο σαματα είναι χειρότερος και από τον Βέργο αυτήν την στιγμή
makispaspartou έγραψε:Μεγάλο στοίχημα που δίνει επιπλέον περιθώρια βελτίωσης της ομάδας είναι η ένταξη των Μάρκος Αντόνιο και Τζίμα. Ο Μάρκος Αντόνιο έχει φοβερά χαρακτηριστικά που δεν τα έχει κανένα άλλο χαφ στην ομάδα και ο Τζίμας είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας με το μεγαλύτερο potential απλά είναι χωρίς εμπειρία αγώνων λόγω ηλικίας. Αν πάρει ο Λουτσέσκου από αυτούς πράγματα θα ισοδυναμεί με δύο μεταγραφές αεροδρομίου.
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα .Ας πάρουν όποιον θεωρούν απαραίτητο όχι άλλες μετριότητες .
λοιζου ειναι καλοςLeonardo10 έγραψε:Μακάρι να ερθει αυτός ο παιχταράς, τεράστιο πουλεν, θυμίζει τον καλό κλαους αλλά πολύ ποιο γρήγορος βέβαιαMetagrafakias έγραψε:Φιλαρακια μου απο Κυπρο λενε οτι κανουμε στενο μαρκαρισμα στον Κακουλη της Ομονοιας...
- john4serres
Φέρε Κακκουλλη πως τον λένε να κάνει τα ρεπό του Τζίμα όταν θα γράφει εξετάσεις...Έχουμε ξεπεράσει τέτοιες αγορές... Παλαιότερα ίσως...
Έναν σαν τον Γουιλλιαμ για Μπακ και καμία ανανέωση ή αγορά δανεικών από τώρα καλές κινήσεις θα ηταν
Έναν σαν τον Γουιλλιαμ για Μπακ και καμία ανανέωση ή αγορά δανεικών από τώρα καλές κινήσεις θα ηταν
- Mitsospaoki4
- Moderator