8.Soualiho Meïté

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από DamoN »

nunies4 έγραψε:Ώρες ώρες νιώθω ότι θα ανάψεις τσιγάρο την ώρα του αγώνα...Η πραγματικότητα είναι ότι τους κατουρας.
Μαζί με Οζντοεφ ίσως το ποιοτικότερο δίδυμο χαφ που είχαμε εδώ και πααααααααρα πολλά χρόνια
Επικ
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Ότι παίκτη πήραμε δανεικό ή αγύριστο από μεγάλα club δείξανε τουλάχιστον κάτι...Δε θα μπορούσε να είναι εξαίρεση ο Μειτε..
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Ποιότητα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν είδα τον αγώνα με ΟΦΗ, αλλά από το λίγο που καταλαβαίνω* από τον συγκεκριμένο, με δίνει την αίσθηση ότι κάθε επαφή του θα έχει ουσία, θα γίνεται για κάποιον λόγο. Δεν θα κάνει περιττή επαφή με την μπάλα, ούτε τζάμπα προσπάθεια (πχ τάκλιν). Μετρημένος, συντήρηση ενέργειας, ουσιαστικός, πείτε ό,τι θέλετε.

* όταν βλέπω αγώνα, δεν πολυκαταλαβαίνω ακριβώς τι κάνουν οι κεντρώοι. Πάνε οι εποχές με τα καθαρά εξάρια και τα καθαρά 10ρια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Νομίζω ότι σε ματς με μεγάλη ένταση το παιδί είναι βαλουτα ολκής ,σήμερα ήταν αρνητικός το ίδιο μέσα στην Γερμανία.ουτε ελεύθερο θα τον ήθελα στην ομάδα πόσο μάλλον με 3 χαρτιά
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Στο πρωτο 30’ ηταν αρκετα καλος, μετα εξαφανιστηκε.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Μέτριος
Ηρθε η ώρα του Βραζιλιάνου Σιωπη
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Στο πρώτο 40' μαζί με Μπάμπα ήταν από τους καλύτερους παίχτες....μετά όχι απλά χάθηκε έγινε και αρνητικός (από επιπόλαιες μπαλιές του στα 2 μέτρα μπήκε και το ένα γκολ και γίνανε κανα δυο φάσεις ακόμα).

Το να πηγαίνει ένα ματς στραβά και να είναι κακός ένας παίχτης το καταλαβαίνω είναι και η μέρα, η φόρμα κλπ....Το να είσαι 40' φοβερός και μετά να είσαι φουλ αρνητικός είναι άκρως προβληματικό, προφανώς είναι θέμα νοοτροπίας-πνευματικό.....Κρίμα γιατί στα καλά του διαστήματα παίζει τόσο καλά και το σώμα και το κάθετο που είναι εκπληκτικός....Αλλά από σταθερότητα, πάσχει δυστυχώς....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν αντέχω να τον βλέπω. Αυτό το βαρύ, αργό και νοχελικό στυλ απλά δεν το αντέχω. Αν είχε τσέπες το σορτσάκι θα έβαζε και τα χέρια του μέσα. Απλά δεν.

Η τεχνική του είναι καλή, με το σώμα παίζει καλά, παιχνίδι μπορεί και μοιράζει. Δεν είναι κακός παίκτης. Απλά δεν αντέχω αν τον βλέπω.

Ελπίζω ο μαρκαντώνης να βγει ένα αηκίνητο ζιζάνιο, να μπει εντεκάδα και να μην ξαναβγεί ποτέ.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Εμ αυτά που κάνει τα κάνει πολύ καλά στο δίδυμο με Οζντοεφ κάτι δε ταιριάζει
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ο τρόπος που του ξεγλύστρισε ο Μορον πάνω στη γραμμή μου θύμισε το τρόπο που πέρναγε σαν σταματημένος ο Βιερίνια στα νιάτα του το μπουχέσα το ραουλ μπράβο.

Στα χαφ παθαίνω αλλεργία όταν δε βλέπω παίκτες μαχητές. Όσο καλός και να είναι στα υπόλοιπα στοιχεία του παιχνιδιού , εγώ δε θέλω να στηρίζεται η ομάδα σε τέτοιου είδους παίκτες.

Προφανώς όμως δεν αποφασίζω εγώ.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Μόλις είπαν οι 24 ότι είχε αργήσει σε μια προπόνηση και για αυτό τον λόγο δεν τον ξεκίνησε ο Λουτσέσκου στην τρίπολη. Με την μέχρι τώρα παρουσία του δεν θα μου φαινόταν απίθανο κάτι τέτοιο.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Παίχτης που στα ευρώ παιχνιδια είναι διακριθεντας και βαρόμετρο για την απόδοση της Ομάδας είναι το λιγότερο επιπόλαιο να τον βγάζει κάποιος βαρίδι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

VfB v2 έγραψε:Μόλις είπαν οι 24 ότι είχε αργήσει σε μια προπόνηση και για αυτό τον λόγο δεν τον ξεκίνησε ο Λουτσέσκου στην τρίπολη. Με την μέχρι τώρα παρουσία του δεν θα μου φαινόταν απίθανο κάτι τέτοιο.

Αν ισχύει δεν με εκπλήσσει, τώρα με το fly-over θα υπάρχουν πολλές αργοπορίες!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”