Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Με τέτοιον Σαστρε μια χαρά είμαστε στα δεξιά.
Τόσο χάλια είναι ρε παιδιά ο παίχτης και ζητάτε όλοι μπακ;
Εγώ του βγάζω το καπέλο πάντως,γιατί και με πάθος παίζει και την γραμμή την παίζει όλη και είναι ακούραστος.
Νομίζω επιτακτική ανάγκη είναι η απόκτηση επιθετικού και δεξί στόπερ.
Σαματα και Εκονγκ είναι λίγοι.
Τόσο χάλια είναι ρε παιδιά ο παίχτης και ζητάτε όλοι μπακ;
Εγώ του βγάζω το καπέλο πάντως,γιατί και με πάθος παίζει και την γραμμή την παίζει όλη και είναι ακούραστος.
Νομίζω επιτακτική ανάγκη είναι η απόκτηση επιθετικού και δεξί στόπερ.
Σαματα και Εκονγκ είναι λίγοι.
Δεν νομίζω οτι χρειαζόμαστε μπακ.
Σαστρε -Μπάμπα είναι παιχταράδες. Από πίσω έχεις Αντρέ, Σοάρες συν Κεντζιόρα- Λύρατζη. Για ποιόν λόγο να πάρεις μπακ;;;
Σαστρε -Μπάμπα είναι παιχταράδες. Από πίσω έχεις Αντρέ, Σοάρες συν Κεντζιόρα- Λύρατζη. Για ποιόν λόγο να πάρεις μπακ;;;
-
Darkphobia
Δεν καταλαβαίνω την τρέλα για δεξί μπακ, ο Σάστρε είναι μια χαρά κι έχει χημεία με Ντεσπόντοφ. Από πίσω υπάρχουν Αντελίνο και Κεντζιόρα αν θέλει να παίξει πιο συντηρητικά. Δε βάζω καν τον Λύρατζη που μάλλον δεν υπολογίζεται. Αντιθέτως πονάμε περισσότερο για δεξί στόπερ και φορ, ειδικά με Εκονγκ και Σαματα να λείπουν για κάμποσο. Αλλά ακόμα κι εδώ να είναι, θέλουμε δεξί στόπερ που να μπορεί να κάνει παιχνίδι από πίσω κι επιτέλους ένα φορ με γκολ.
-
makispaspartou
Γιατί το λέει και το θέλει ο Λουτσεσκου!
Δεξί μπακ , μεσοεπιθετικό.
Ιδανικά Μπρενετ και Ποπεσκου θα έλεγα.
Τώρα αν ο Άγιος Ιβαν κάνει και κανένα δώρο (Μαξίμοβιτς ,Τσαλοβ, Βιταο) δε θα πούμε όχι!
Τρεις κινήσεις πάντως θα γίνουν.
Δεξί μπακ , μεσοεπιθετικό.
Ιδανικά Μπρενετ και Ποπεσκου θα έλεγα.
Τώρα αν ο Άγιος Ιβαν κάνει και κανένα δώρο (Μαξίμοβιτς ,Τσαλοβ, Βιταο) δε θα πούμε όχι!
Τρεις κινήσεις πάντως θα γίνουν.
Kataramenos αμαρτ΄΄ια να μην πάρουμε τις προσθήκες αυτές πιστεύω θα τους πάρουμεkataramenos5 έγραψε:Φερτε ενα μπακ ειναι πολλα τα παιχνιδια.Αμαρτιααα
Χωρικέ ενδιαφέρουσα η άποψη σου αλλά ασε τους αστούς για αυτο το θέμα.Χωρικός έγραψε:Δεν νομίζω οτι χρειαζόμαστε μπακ.
- ΑποστόληςΑ
Ο Sastre δεν παίζει Ευρώπη. Αν έχουμε στόχο να πάμε στους 8 και στους 4 χρειαζόμαστε απαραίτητα τους δύο παίκτες που προανέφερα (δεξί μπακ + Maksimovic).
Δεν ξανά φέρνουμε για κάνα εξάμηνο την Κρεσπουρα τώρα που φεύγει ο Εκονγκ να τα σηκώσουμε όλα ;
Αποστολη στους 4 του κονφερενς που γράφεις, δεν σε πάει κανένα δεξί μπακ,σε πάει ο επιθετικός..ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Sastre δεν παίζει Ευρώπη. Αν έχουμε στόχο να πάμε στους 8 και στους 4 χρειαζόμαστε απαραίτητα τους δύο παίκτες που προανέφερα (δεξί μπακ + Maksimovic).
Εμείς εκεί έχουμε πρόβλημα.
Θα είναι αμαρτία να μην αποκτηθεί παίχτης στην θέση του Σαματα.
-
deathmassious
Γτ δε παίζει Ευρώπη; Αφού δικαιούμαστε να κάνουμε αλλαγές στη λίστα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Sastre δεν παίζει Ευρώπη. Αν έχουμε στόχο να πάμε στους 8 και στους 4 χρειαζόμαστε απαραίτητα τους δύο παίκτες που προανέφερα (δεξί μπακ + Maksimovic).
Ναι αλλα...οι Χωρικοί γεμίζουν το γηπεδο. Οι αστοι είναι στα καφέEagle1980 έγραψε:Χωρικέ ενδιαφέρουσα η άποψη σου αλλά ασε τους αστούς για αυτο το θέμα.Χωρικός έγραψε:Δεν νομίζω οτι χρειαζόμαστε μπακ.
Τώρα θα σου έβαζα κι ενα τραγουδάκι ''οι αστοί τρομάξανε'' αλλά παραείναι πολιτικό
τραυματίστηκε νομίζω-keeper- έγραψε:Δεν ξανά φέρνουμε για κάνα εξάμηνο την Κρεσπουρα τώρα που φεύγει ο Εκονγκ να τα σηκώσουμε όλα ;
Κανένας επιθετικός και κανένας μεσοεπιθετικός. Αμολήστε τον Τζίμα και τον Μάρκος Αντόνιο.
Ο Σάστρε είναι οκ, αλλά οκ ήταν και ο Ράφα Σοάρες και μόλις φέραμε τον Μπαμπά καταλάβαμε την διαφορά.
Ο Σάστρε είναι οκ, αλλά οκ ήταν και ο Ράφα Σοάρες και μόλις φέραμε τον Μπαμπά καταλάβαμε την διαφορά.