Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
jrousis

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από jrousis »

Slade έγραψε:Φιλε jrousis αυτα τα 50-100 προβληματικά άτομα ειναι αυτοι που εχουν τ @ρχιδια και λενε ξεκαθαρα αυτο που πιστευει πλεον μια μεγαλη μεριδα των οπαδων του ΠΑΟΚ , δηλαδη: Σαντος το μπ@λο #@$# τη μανα σου , Ζαγορακη εμεις σε στηριζουμε με τα λεφτα μας γι αυτο θα κανεις αυτο που γουσταρουμε.
Το ειπα και το ξαναλεω , μ αυτα τα μυαλα δεν προκειται να παμε πουθενα

Ρε Φίλε μπερδεμένος είσαι... ποιοι νομίζεται ότι είστε και που θα κάνετε κουμάντο? στο Μαγαζί σας?
Μόνο εσείς έχετε @ρχίδια? εμείς οι υπόλοιποι χιλιάδες δεν έχουμε? μόνο εσείς πληρώσατε? εμείς οι υπόλοιποι δεν πληρώσαμε?
Αντε ρε κάντε μας την χάρη που νομίζετε ότι είστε το κέντρο του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Η έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που επρόκειτο να γίνει το μεσημέρι αναβλήθηκε.

Ο πρώτος λόγος: Ο Ζαγοράκης είχε “χαλαρώσει” μετά το χθεσινοβραδυνό ξέσπασμα ("εγώ τελείωσα από τον ΠΑΟΚ"), αφού συνειδητοποίησε ότι βγήκε, για μια φορά ακόμη, εκτός εαυτού, εξοργισμένος από τις άκαιρες και υπερβολικές, όπως πιστεύει, αντιδράσεις λίγων, έστω, οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο δεύτερος λόγος: Ηταν ιδιαίτερα ενοχλητική η παρουσία πολλών τηλεοπτικών συνεργείων και δημοσιογράφων στα γραφεία της Τούμπας...

Η ψύχραιμη θεώρηση της κατάστασης οδήγησε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ στα εξής συμπεράσματα:

1. Δεν υπάρχει χρόνος, τώρα τουλάχιστον, για αλλαγή προπονητή. Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη παίζει με τον Πανιώνιο και την Κυριακή με τον Ατρόμητο. Δεν τίθεται, ωστόσο, και θέμα "επέκτασης" του συμβολαίου του Σάντος, όπως κατ' αρχήν είχε προφορικά συμφωνηθεί. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι, πλέον, υπό κρίση.

2. Δεν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής παικτών, δεδομένης της δυσφορίας από την αγωνιστική συμπεριφορά ορισμένων, αλλά και τα κρούσματα "εσωτερικής απειθαρχίας" που εκδηλώνονται. Οι μεταγραφές τελείωσαν προ πολλού και ο Ιανουάριος αργεί ακόμη.

3. Ζαγοράκης και Βρύζας θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή με όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ για να αντιληφθούν εάν υπάρχουν προβλήματα που τους απασχολούν, αλλά θα κουβεντιάσουν και με τον ίδιο τον Σάντος, ώστε από κοινού να πάρουν αποφάσεις για τη διαχείριση του ρόστερ της ομάδας και την αντιμετώπιση της κρίσης.
Πες το στους φίλους σου!
www.sportdog.gr
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

καποιοι εχετε τις ιδιες αποψεις και καταφερνετε να βριζεστε και μεταξυ σας..

γνωμη μου ειναι οτι ο σαντος θα φυγει μεσα στη χρονια
αν δεν τον διωξει η διοικηση θα τον διωξει ο κοσμος
το θεμα ειναι η διοικηση να προλαβει να ενεργησει και οχι να παραμεινει ερμαιο των εξελιξεων

ο ζαγορακης βαζει πανω απο την ομαδα την φιλια του με τον σαντος?

ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα νομιζω λεμε
ειναι κριμα να καει το πολυ δυνατο χαρτι που λεγεται ζαγορακης μονο και μονο λογω της φιλιας του με εναν προπονητη

αν εχεις κανει λαθη τα διορθωνεις και δεν παραιτεισαι αν εισαι ηγετης
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

jrousis έγραψε:
Slade έγραψε:Φιλε jrousis αυτα τα 50-100 προβληματικά άτομα ειναι αυτοι που εχουν τ @ρχιδια και λενε ξεκαθαρα αυτο που πιστευει πλεον μια μεγαλη μεριδα των οπαδων του ΠΑΟΚ , δηλαδη: Σαντος το μπ@λο #@$# τη μανα σου , Ζαγορακη εμεις σε στηριζουμε με τα λεφτα μας γι αυτο θα κανεις αυτο που γουσταρουμε.
Το ειπα και το ξαναλεω , μ αυτα τα μυαλα δεν προκειται να παμε πουθενα

Ρε Φίλε μπερδεμένος είσαι... ποιοι νομίζεται ότι είστε και που θα κάνετε κουμάντο? στο Μαγαζί σας?
Μόνο εσείς έχετε @ρχίδια? εμείς οι υπόλοιποι χιλιάδες δεν έχουμε? μόνο εσείς πληρώσατε? εμείς οι υπόλοιποι δεν πληρώσαμε?
Αντε ρε κάντε μας την χάρη που νομίζετε ότι είστε το κέντρο του κόσμου.
Αδερφε τα παρεξηγησες λιγο τα πραγματα ,γι αυτα τα ατομα εγραψα εγω οτι "μ αυτα τα μυαλα δεν προκειται να παμε πουθενα" . Εγω δε συμφωνω μαζι τους σε τιποτα , απλα σου ειπα τι σκεφτονται , πως ενεργουν και τι εκφραζουν.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ronaldo έγραψε:gika μαλακες και ηλιθιοι οσοι αποδοκιμαζουν τον σαντος??
εισαι εξυπνο παιδι και στο εχω πει κιολας πολλες φορες.
απλα εδω μαλλον απο το φοβο σου χαρακτηριζεις ατομα και εισαι φαουλ
Πιθανον σε λάθος τόπικ...

Αλλά τόσο καιρό ζητούσες αυτήν την εντεκάδα απο τον Σάντος...

Τώρα γιατί τον κράζεις?

Αυτός φταίει που οι παίκτες κλείστηκαν πίσω?? Αυτός αν τον είδες τους φώναζε να βγουν μπροστά...

Πολλές φορές επηρεαζόμουν απο άλλους. Ισως και στα πλέι οφ, κακώς να στήριξα τον Σάντος... Απλά τώρα λέω αυτό που πιστεύω... Πολλοί με εκτιμησαν και εδώ και αλλού (εκτός ΠΑΟΚ) επειδή ακουγαν απο μένα αυτά που ήθελαν... Κάποια γεγονότα με άλλαξαν... Κάνείς δεν θα ακούει απο μένα αυτό θέλει αυτός αλλά θα ακούει αυτό που πιστεύω... Και χθες ο Σαντος ήταν άψογος...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

εισουνα εσυ στο φορουμ της ΠΑΕ ?ρωτα τον τι εγραφε εκει ειναι προσωπικη μου εκτιμηση .....
και αλλοι γραφουν κατα σαντος ειδες να ειπα για κανενα αλλον ......?
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Orwell έγραψε:Η μεγάλη μερίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ δε λέει Σάντος το μπούλο,γ@μώ τη μάνα σου....
λέει απλά ότι ο Σάντος έδωσε ότι ήταν να δώσει,είχε και τα καλά του και τα κακά του αλλά πλέον δεν κάνει και θα ήταν καλύτερα να φύγει όπως φεύγουν τόσοι και τόσοι προπονητές κάθε μέρα σε όλες τις ομάδες ανα τον κόσμο....
Στον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης έχει εφαρμόσει το δόγμα"αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων" συνδέοντας κάθε τόσο την παραμονή του μιά με τον Σάντος και μιά με τον Γκαγκάτση...λες και αν δεν υπήρχαν αυτοί οι δύο δεν θα υπήρχε άλλος τρόπος ο ΠΑΟΚ να βρεί το δρόμο της επιτυχίας.Ακατανόητες εμμονές...
Το όλο μου μοιάζει περισσότερο με προσωπικό καπρίτσιο παρά με με πίστη στον προπονητή....
Ισως καπρίτσιο γιατί ήταν προσωπική του επιλογή και νοιώθει ότι έκανε και αυτός λάθος αλλά δεν θέλει να το παραδεχτεί...δεν εχει καταλάβει όμως ότι ο κόσμος τον στηρίζει και τον πιστεύει ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ-ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ-ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΡΑΜΑ,Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.
Και όταν τα καπρίτσια γίνονται τρόπος διοίκησης,τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα......
Αυτο που λεει η μεγαλη μεριδα του κοσμου του ΠΑΟΚ ,συμφωνα μ εσενα ,κατα την αποψη μου ειναι λαθος.
Ο Ζαγορακης επελεξε ενα δρομο , εκανε καποιες επιλογες και τις στηριζει , δεν ειναι εμμονη , ειναι επιλογη. Η τα πραγματα θα γινουν με το δικο του τροπο η δε θα γινουν καθολου. Απλα και ξεκαθαρα. Οποιος δεν αντεχει ας κατσει σπιτι του.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ρε αδερφέ οτι και να λεει και τον ζαγορακι να κράζει και τον κουδα και όποιον θελει..μπορει να ειναι τρελος αλλα ΠΑΟΚ ειναι......
εχει διαφορετική γνωμη πως να το κάνουμε.
σου λεω και γω δεν συμφωνώ μαζι του αλλα δεν ειμαι περισσότερο ΠΑΟΚ απο αυτον η απο εσενα.
και ο ζαγορ δεν ειναι περισσότερο ΠΑΟΚ απο εμενα...και παει λέγοντας.
paok_4_

Δημοσίευση από paok_4_ »

Ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που έλεγαν εχτές να φύγουν όλοι όσοι δεν μπορούνε να κερδίσουνε αυτόν τον γάβρο. Με μία δεύτερη σκέψη όμως κατάλαβα ότι αυτοί που πραγματικά φταίνε έχουνε ήδη φύγει. Αναφέρομαι στους Μπατατουδογουμενοπαγώνηδες. Τι μένει στον Ζαγοράκη για να αλλάξει το τοπίο μια και καλή? Να πάει στην Αθήνα να ΑΠΑΙΤΕΙΣΕΙ να ρυθμιστούνε τα χρέη όπως ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ και να τους δώσει προθεσμία να γίνουν κάποια πράγματα μέσα σε μία βδομάδα. Αν δεν γίνουν αυτά να παραιτθεί οριστικά και αμετάκλητα και μετά να δούμε αν και πώς θα γίνουν εκλογές σε αυτήν την χώρα.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Slade έγραψε:Αποδοκιμασίες σε Ζαγοράκη, καλαμπόκι στον Σάντος

Η ήττα από τον Ολυμπιακό προκάλεσε λαϊκά δικαστήρια έξω από την Τούμπα. Πρώτοι τα «άκουσαν» από 300 οπαδούς του «δικέφαλου» κάποιοι από τους παίκτες που βγήκαν από τα αποδυτήρια, συγκεκριμένα οι Μουσλίμοβιτς και Κονσεϊσάο. Στη συνέχεια αποδοκιμάστηκε έντονα και ο Φερνάντο Σάντος, που άκουσε βρισιές για τον ίδιο και την οικογένειά του και μάλιστα την ώρα που αποχωρούσε από τη συνέντευξη Τύπου κάποιος πέταξε ένα καλαμπόκι που προσγειώθηκε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Για πρώτη φορά οι συγκεντρωμένοι φίλαθλοι ήταν επικριτικοί και απέναντι στον Θοδωρή Ζαγοράκη . «Να κάνεις καλύτερη ομάδα με τα λεφτά μας» ακούστηκε προς τον πρόεδρο του «δικέφαλου», που τα «άκουσε» για μια ακόμη φορά για τη στήριξη στον Σάντος. Οπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε ένταση με την αστυνομία αρχικά και στη συνέχεια την ιδιωτική ασφάλεια να προσπαθούν να διαλύσουν το πλήθος. Στο τέλος οι 100 περίπου οπαδοί που απέμειναν, αποδοκίμασαν και την αποστολή του Ολυμπιακού, αλλά και τον Τάσο Κάκο.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4377633

Τρομερη στηριξη , 21000 διαρκειας , ΠΑΟΚ ΕΣΑΙ , γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο , φυγε καρπουζα , ουγκ

Υπαναπτυκτοι πνευματικα ειμαστε μ και αυτο δεν προκειται ν αλλαξει ποτε και το γνωριζουμε ολοι αυτο
εγώ θα πω μόνο πως το γκολγκέι πάντα βγάζει κάτι θέματα που σε προκαλούν...αφού ποτέ δεν είσαι μπροστά βρε γκολγκέι...πως ξέρεις τι έγινε?από αλλού τα παίρνεις...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:D τρελοΠΑΟΚια ο θεος τα εφερε ετσι η οικογενεια μου να εχει καποια σχεση με την οικογενεια της γυναικας του σκυλου.
αποτιπωστε καλα τα ποσταρισματα σας και επιδη ξερω οτι ο σκυλος εβαλε το χερι του στην τσεπη και επιασε το μαντηλι :opaokara: και ξερω οτι αφου το επιασε στο τελος θα το βγαλει μιας και απο οτι βλεπει ο ΠΑΟΚ εχει 1000000 προεδρους , οταν μας πει ...γειααααααα.....ελατε τοτε με τα ποσταρισματα σας να ξαναθυμιθουμε τα παλια .
επιδη πιστευω οτι μας εχει φαει :whatever: εαν συνεχισουμε σε αυτον τον ρυθμο η :yellowcard: που βγαλαμε απο μονοι μας στα μουτρα μας θα γινει :redcard: και μετα να δω ποσοι απο εσας-εμας θα ποσταρετε και τι στον π@@τσο μου θα λετε.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

να πω και κάτι άλλο και ας πέσει στο βρόντο...χθες ώρες ατελείωτες συζητούσαμε τι ποιος και γιατί...
μιλήσαμε για τα πάντα εκτός απο τους παίχτες...
μήπως πλην του προπονητή έχουν μερίδιο ευθύνης και αυτοί?
και μήπως τώρα συγκεκριμένα έχουν το μεγαλύτερο?
λέω εγώ τώρα...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

ronaldo έγραψε:καποιοι εχετε τις ιδιες αποψεις και καταφερνετε να βριζεστε και μεταξυ σας..

γνωμη μου ειναι οτι ο σαντος θα φυγει μεσα στη χρονια
αν δεν τον διωξει η διοικηση θα τον διωξει ο κοσμος
το θεμα ειναι η διοικηση να προλαβει να ενεργησει και οχι να παραμεινει ερμαιο των εξελιξεων

ο ζαγορακης βαζει πανω απο την ομαδα την φιλια του με τον σαντος?

ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα νομιζω λεμε
ειναι κριμα να καει το πολυ δυνατο χαρτι που λεγεται ζαγορακης μονο και μονο λογω της φιλιας του με εναν προπονητη

αν εχεις κανει λαθη τα διορθωνεις και δεν παραιτεισαι αν εισαι ηγετης
οι βρισιές επιτρέπονται μόνο την ημέρα του ματς και την επομένη... :opaokara: :opaokara:
για να εκτονωθούμε...απο την μεθεπόμενη απαγορεύονται...
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Φιλε sidpanos , ο ρεπορτερ του golday δε ξερω αν ηταν μπροστα η οχι , εγω παντως ημουν εκει και πιστεψε με ακουστηκαν πολυ χειροτερα πραγματα απ αυτα που γραφει το αρθρο. Και τον Σαντος τον εβρισαν πολυ ασχημα και τον Μουσλιμοβιτς και τον Κονσεισαο εκραξαν και γενικοτερα η κατασταση ηταν απαραδεκτη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”