Σήμερα δεν βλέπετε ; Ποτέ βλεπόταν ;Azrael έγραψε:Οκ παιδια ναι ο Σαματα σημερα δεν βλεπεται και προφανως εχει το μυαλο του να παει στην Εθνικη.
Παρολαυτα εφοσον δεν θα εχουμε θεμα με το αποτελεσμα εγω θα τον αφηνα σε ολον τον αγωνα μεσα.
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3/1 20:00 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3/1 20:00 NovaSports
Παιδια οπως καταλαβαατε αντι να ειναι 4-0 απο ημιχρονο ειναι δυο μηδεν..πρεπει να σοβαρευτουμε και να τα τελειωνουμε εφοσον μπορουμε απο το ημιχρονο κατι τετοια παιχνιδια... 

Το φοβήθηκα το ματς μετά τα πρώτα 15 λεπτά και μετά το χαμένο πέναλτι. Μπράβο για την αντίδραση μετά. Μέχρι και το 30 ήταν ανύπαρκτος ο Σαμάτα. Κέρδισε 1 φάουλ μόνο, έκανε ένα κλέψιμο, έπρεπε να βγει τετ α τετ ή να κάνει τελική πάσα για γκολ, και μπουρδουκλώθηκε μόνος του. Ανυπομονώ να πάει στο κύπελλο Αφρικής μπας και δούμε ένα κανονικό φορ (Τζίμας).
Νομίζω ότι ο Ντεσπότοφ είναι ιδανικός εκτελεστής πέναλτι, πέρα από τον Ζβαμπ. Το παιχνίδι πάντως δεν τελείωσε και πιστεύω ότι μπορούμε να δούμε ακόμη καλύτερο ματς στο β ημίχρονο, αν συνεχίσουμε όπως το τελευταίο δεκάλεπτο.
Νομίζω ότι ο Ντεσπότοφ είναι ιδανικός εκτελεστής πέναλτι, πέρα από τον Ζβαμπ. Το παιχνίδι πάντως δεν τελείωσε και πιστεύω ότι μπορούμε να δούμε ακόμη καλύτερο ματς στο β ημίχρονο, αν συνεχίσουμε όπως το τελευταίο δεκάλεπτο.
- Amsterdamer_87
2-0 ημίχρονο είναι παλικάρια.
Δεν παίζουμε με την Ρεάλ.
Ή ομάδα γαμάει και δέρνει.
Οκ χάθηκαν δύο πέναλτι, έχει ξανασυμβεί, τι να κάνουμε, έτσι είναι η μπάλα.
Εγώ τα έχω πάρει με τις αντιδράσεις του ΟΦΗ ,απαράδεκτη όλη η αποστολή.
Ντροπή τους.
Δεν παίζουμε με την Ρεάλ.
Ή ομάδα γαμάει και δέρνει.
Οκ χάθηκαν δύο πέναλτι, έχει ξανασυμβεί, τι να κάνουμε, έτσι είναι η μπάλα.
Εγώ τα έχω πάρει με τις αντιδράσεις του ΟΦΗ ,απαράδεκτη όλη η αποστολή.
Ντροπή τους.
Ρε Νουνιες ποσο ΠΑΟΚ Εισαι ρε παλικαρι μου!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ευτυχως νομιζω οτι η ομαδα τα αφησε αυτα πισω της. Εμεις θα αργησουμε λιγακι.nunies4 έγραψε:Δεν θέλω καν να σκέφτομαι την πιθανότητα στραβης...σε συνδυασμό με τα δύο χαμένα πέναλτι
Λοιπον με γκρινια απο κερκιδα για την εμφανιση εχουμε 2 γκολ, δυο χαμενα πεναλτυ, δυο μεγαλες αποκρουσεις του αντιπαλου τερματα. Σε ενα ημιχρονο. Για την γκρινια μας…. Εχουν ανεβει τα στανταρντ μας η ετσι μου φαινεται

Μουργκ και Δεσπότης τα πέναλτι. Όχι άλλο Σβαμπ (άψυχα), Αντελίνο (όλα κάτω αριστερά). Μη βρούμε μπροστά μας να κρίνεται πρόκριση ή τίτλος στο γκολ
-
Δεν ξέρω για εσάς εγω με σαματα έχω κάνει αρκετή υπομονή, δεν γίνεται αυτό το πραγμα εντάξει, και είναι μόνο το πεντλαντι… θα έπρεπε να το ειχαμε τελειώσει τώρα
Το δίδυμο στο κέντρο και ειδικά ο Σβάμπ δεν πήγε καλά σήμερα.
Καθάρισε όμως η ποιότητα και θα μπορούσε να είχε γράψει και 4 το κοντέρ. Νομίζω το Οζντόεφ Μειτέ κάνει τρομερή διαφορά όταν παίζει, και φυσικά η απουσία Τάισον.
Ένα πέναλτι στο Χαριλάου αλλά να το βάλουμε θα ήθελα.
Καθάρισε όμως η ποιότητα και θα μπορούσε να είχε γράψει και 4 το κοντέρ. Νομίζω το Οζντόεφ Μειτέ κάνει τρομερή διαφορά όταν παίζει, και φυσικά η απουσία Τάισον.
Ένα πέναλτι στο Χαριλάου αλλά να το βάλουμε θα ήθελα.
Μετά την κηφισια νομιζω πως έχουν ανέβει αδερφέ και με ταδυο χαμένα πέναλτι την γκρίνια την λές και κάπου δικαιολογημένη...Totem_pk έγραψε:Ρε Νουνιες ποσο ΠΑΟΚ Εισαι ρε παλικαρι μου!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ευτυχως νομιζω οτι η ομαδα τα αφησε αυτα πισω της. Εμεις θα αργησουμε λιγακι.nunies4 έγραψε:Δεν θέλω καν να σκέφτομαι την πιθανότητα στραβης...σε συνδυασμό με τα δύο χαμένα πέναλτι
Λοιπον με γκρινια απο κερκιδα για την εμφανιση εχουμε 2 γκολ, δυο χαμενα πεναλτυ, δυο μεγαλες αποκρουσεις του αντιπαλου τερματα. Σε ενα ημιχρονο. Για την γκρινια μας…. Εχουν ανεβει τα στανταρντ μας η ετσι μου φαινεται![]()
![]()
![]()
Μπανε δυο νικες εχουν κανει ολες κιολες. Με εμας και με την χαρτινη. Βαλε και τον νεο προπονητη. Αγωνιζονται οσο μπορουνε.
Η λογικη λεει οτι θα μειωσει ο ΟΦΗ 2-1,κλασικα εμεις θα αγχωθουμε και μετα θα βαλουμε 1-2 ακομα lol:
-
Nα πάρει ψυχολογία που θα φύγει ένα μήνα?chrisg4 έγραψε:Η λογική που το βάρεσε φαντάζομαι ότι ήταν για να πάρει ψυχολογία. Αλλά δυστυχώς δεν είναι θέμα ψυχολογίας.