Razvan Lucescu III
- Kabamaru11
Re: Razvan Lucescu III
Καλο (οχι κατι αμαν αμαν) ηταν και το βιβλιο του Βασιλοπουλου,εχει ωραια κους κους μεσα.Ευκολα διαβαζεται σε μια μερα,το πολυ σε 2.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Αμάν βρε Μιρτσεα,μην τα λες αυτά για το γιο σου,ψεματα είναι.
Τιιι εδώ βούτηξε ο τόπος,ότι τον βοηθάς τόσο καιρό ,φτιάχνεις ενδεκάδες κλπ κλπ....
Τι ψέματα λέω.
Τιιι εδώ βούτηξε ο τόπος,ότι τον βοηθάς τόσο καιρό ,φτιάχνεις ενδεκάδες κλπ κλπ....
Τι ψέματα λέω.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ ξέρω ότι η ανανέωση Razvan δεν ανακοινώθηκε ακόμα, γιατί περιμένουν να συμφωνήσει ο Mircea στους όρους του ΠΑΟΚ.
Εντάξει, δεν λέω ότι έτσι είναι, αλλά μάλλον ισχύει σίγουρα, διότι θα μπορούσε να συμβαίνει, κατά τη γνώμη μου. Έτσι πιστεύω, αυτό γίνεται.
Εντάξει, δεν λέω ότι έτσι είναι, αλλά μάλλον ισχύει σίγουρα, διότι θα μπορούσε να συμβαίνει, κατά τη γνώμη μου. Έτσι πιστεύω, αυτό γίνεται.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
- Μπαρκαρούτσος
-
MSc in Football
Τέρας μορφώσεως το παιδί...Special 4 έγραψε:Το βιβλιο του Βασιλοπουλου για τον Λουτσεσκου το διαβασε κανενας να μας πει αποψη?
Εγω αυτες τις μερες διαβασα το βιβλιο του Μπανε Πρελεβιτς κ ηταν καλο
Να το διαβασετε
Αν ειναι καλο το βιβλιο του Βασιλοπουλου για τον Λουτσεσκου, λεω να το διαβασω κι αυτο
Πήρα και τα δυο βιβλία που αναφέρεις και χθες μόλις τελείωσα του Βασιλόπουλου για τον Λουτσέσκου.Special 4 έγραψε:Το βιβλιο του Βασιλοπουλου για τον Λουτσεσκου το διαβασε κανενας να μας πει αποψη?
Εγω αυτες τις μερες διαβασα το βιβλιο του Μπανε Πρελεβιτς κ ηταν καλο
Να το διαβασετε
Αν ειναι καλο το βιβλιο του Βασιλοπουλου για τον Λουτσεσκου, λεω να το διαβασω κι αυτο
Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αλλά ούτε και το μετάνιωσα.
Θα κοσμεί την βιβλιοθήκη μαζί με τα υπόλοιπα "καλούδια" του ΠΑΟΚ.
Η γνώμη μου είναι ότι εάν θέλεις πάρτο μόνο ως στήριξη στην προσπάθεια και στο "περιβάλλον" του ΠΑΟΚ.
Δεν πρόκειται να γίνεις σοφότερος ούτε θα διαβάσεις κάτι που δεν ξέρεις ή δεν έχει γραφτεί στο internet.
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!
Τωρα, σοβαρα, διαβάζετε Βασιλόπουλο;
Εγω δε μπορω να διαβάσω ούτε μια παράγραφό του κι εσείς διαβάζετε βιβλίο του;
ΗΡΩΕΣ
ΗΡΩΕΣ
Συμφωνα με τον Ζαμπουνη, ο Βασιλοπουλος ειναι διακονος της γραφιδας κ του ρεπορταζ του ΠΑΟΚ επι δεκαετιες
[youtube]sZX4Td0R6vY[/youtube]
[youtube]sZX4Td0R6vY[/youtube]
Τα αρθρα που γραφει δεν εχουν καμια σχεση με το βιβλιο γιατι αναφερει ιστοριες απο το νταμπλPachanga έγραψε:Τωρα, σοβαρα, διαβάζετε Βασιλόπουλο;
ΗΡΩΕΣ