Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
ε αυτο λεω....οτι εφοσον ειμαστε καλυτεροι και δεν παιρνουμε το αποτελεσμα υπαρχει προβλημα
Thx, Admin Team
ε αυτο λεω....οτι εφοσον ειμαστε καλυτεροι και δεν παιρνουμε το αποτελεσμα υπαρχει προβλημα
- pagotatzis
οποιος εδώ μέσα πιστεύει ότι η ομάδα μας δεν είναι για παραπάνω πράματα,κάνει μεγάλο λάθος.
- the_Briton
δεν βγαινουμε καλυτερη....γιατι απλα Κηπουρος > Χαλκια , Μελμπεργκ > Τσιριλο , Μπραβο > Λινο ... Τοροσιδης >του απειρου Κουτσια ακομα ακομα Αδεφη > του Μουσλι... (ο οποιος εκανε 5 επιθετικα φαουλ σε 44') και Leonardo > αραμπατζη ...
- the_Briton
φυσικα ειμαστε για παραπανω πραγματα .. αλλα δεν γινετε απο την μια μερα στην αλλη....pagotatzis έγραψε:οποιος εδώ μέσα πιστεύει ότι η ομάδα μας δεν είναι για παραπάνω πράματα,κάνει μεγάλο λάθος.
γιαυτο εμεις (λαος ακομα και η ρεπορτερ του παοκ) θα πρεπει να προστατευουμαι την ομαδα μας και οχι να την εκθετουμε με την πρωτη ευκαιρια..
Δεν εχω να πω πολλα πραγματα για το χθεσινο παιχνιδι .
Θελω απλα να δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα του Ολυμπιακου που ηρθε σε μια εδρα που εδω και πολλα χρονια ειναι παιδικη χαρα ,οπαδικα και αγωνιστικα, επαιξε εξυπνα απεναντι σε μια ομαδα που δεν φοβιζει κανεναν εδω και πολλα χρονια και πηρε δικαια τη νικη. Ενω βρεθηκε πισω στο σκορ εκμεταλλευτηκε την μοναδικη ευκαιρια του στο πρωτο ημιχρονο , εφερε το παιχνιδι στα ισια και "εκλεψε" τη νικη στο τελος.Ουτε επιθετικα επαιξαν ουτε καλη μπαλλα επαιξαν ουτε τιποτα , ηξεραν τι ηθελαν και το κερδισαν με το σωστο τροπο.
Διαφορα νοοτροπιας απο μια μετριοτατη ομαδα που ομως απεδειξε γιατι τοσο χρονια εμεις ειμαστε κομπαρσοι και αυτοι πρωταγωνιστες στην φαρσοκωμωδια που ονομαζεται Superleague.
Θελω απλα να δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα του Ολυμπιακου που ηρθε σε μια εδρα που εδω και πολλα χρονια ειναι παιδικη χαρα ,οπαδικα και αγωνιστικα, επαιξε εξυπνα απεναντι σε μια ομαδα που δεν φοβιζει κανεναν εδω και πολλα χρονια και πηρε δικαια τη νικη. Ενω βρεθηκε πισω στο σκορ εκμεταλλευτηκε την μοναδικη ευκαιρια του στο πρωτο ημιχρονο , εφερε το παιχνιδι στα ισια και "εκλεψε" τη νικη στο τελος.Ουτε επιθετικα επαιξαν ουτε καλη μπαλλα επαιξαν ουτε τιποτα , ηξεραν τι ηθελαν και το κερδισαν με το σωστο τροπο.
Διαφορα νοοτροπιας απο μια μετριοτατη ομαδα που ομως απεδειξε γιατι τοσο χρονια εμεις ειμαστε κομπαρσοι και αυτοι πρωταγωνιστες στην φαρσοκωμωδια που ονομαζεται Superleague.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slade την Δευ 21 Σεπ 2009, 13:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εγώ φίλε μου πιστεύω ότι όποιος πιστεύει ότι είμαστε από τώρα έτοιμοι για να πάρουμε πρωτάθλημα κάνει λάθος..pagotatzis έγραψε:οποιος εδώ μέσα πιστεύει ότι η ομάδα μας δεν είναι για παραπάνω πράματα,κάνει μεγάλο λάθος.
γνώμες είναι αυτές και διαφέρουν
Συμφωνω, πρεπει να αλλαξουν πολλα για να πουμε οτι παμε για πρωταθλημα. Πρεπει πρωτιστως να αλλαξουμε μυαλα σαν οπαδοι.
οποιος πιστευει οτι μαυτον τον προπονητη θα παρουμε ποτε πρωταθλημα κανει λαθος!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Slade έγραψε:Δεν εχω να πω πολλα πραγματα για το χθεσινο παιχνιδι .
Αυτή είναι η αλήθεια κύριοι.....
- keep_paokizein
Το μόνο παρήγορο που γεννά πίστη και αισιοδοξία για τη συνέχεια είναι ότι η διοίκηση δεν παρασύρετε και περνάει στα ψηλά (προς το παρόν τουλάχιστον) τον παραλογισμό του κόσμου. Χθες μετά το παιχνίδι έμεινα μισή ώρα καθηλωμένος στη θέση μου αμίλητος. Ηθελα να φωνάξω να βρίσω τους πάντες και τα πάντα... να φύγουν όλοι!!! Αυτή είναι η άμυνα και η αντίδραση στην πίκρα. Δεν φώναξα όμως. Εμεινα σιωπηλός. Γιατί πέρασαν χιλιάδες σκέψεις απ το μυαλό μου. Οι διπλανοί μου στα προηγούμενα παιχνίδια φώναζαν και έβριζαν τον προπονητή γιατί δεν βάζει τον Κουτσιανικούλη και τον Βιερίνια και βάζει τον Κονσεισάο. Χθες οι ίδιοι από το 55' φώναζαν γιατι δεν βάζει αλλαγή τον Κονσεισάο!!! Ακόμα ακόμα γιατί δεν βάζει τον Ιβιτς !!! Εφερα στο μυαλό μου όλο το παιχνίδι. Πως αλλιώς θα μπορούσε να παίξει η ομάδα? Δεν βρήκα κανένα σφαλμα στον προπονητή. Αυτούς έχει μ αυτούς παίζει. Μέτρησα τις απουσίες. Κι είδα πόσο στοίχησαν στην ομάδα. Ιδίως στην άμυνα οι ελλείψεις Κοντρέρας, Σνάουτσερ, ακόμα κι αυτή του Μ. Αντόνιο. Είδα πόσο αργή ηταν η ομάδα ενώ στα άκρα έπαιζαν δύο ταχύτατοι παίκτες. Ούτε μία αντεπίθεση δεν βγήκε. Γιατί? Γιατί απουσίαζε ο Βιτόλο κι ο Γκαρσία για να δώσει τη μπάλα εκεί που πρέπει περνάει 1 λεπτό !!! Ηθελε άραγε ο Σάντος τον Τσιρίλο? ΟΧΙ τον Αντράντε ήθελε. Ηθελε ο Σάντος να συνεχίσει και φέτος με τον Ιβιτς? ΟΧΙ τον Νουνιο Ασιζ ήθελε. Είχε η διοίκηση χρήματα να τους αποκτήσει? ΟΧΙ δεν είχε !!! Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτή την ομάδα έχουμε... αυτήν θα βλέπουμε ελπίζοντας όσο περνάει ο χρόνος να βελτιώνεται. Ας πάψουμε πλέον να διακατεχόμαστε απ τις "ένδοξες" στιγμές του παρελθόντος. Οι οποίες στο κάτω κάτω ποιές ήταν απ το 85 και μετά? Οι νίκες επί του Ολυμπιακού. Το πάθος, το ΠΑΟΚ είσαι κλπ κλπ. Αλλαξαν οι εποχές και οι συνθήκες του ποδοσφαίρου. Και λέω το εξής απλό. Ακουγα χθες και φώναζα κι εγώ μ όλη τη δυναμη της φωνής και της ψυχής μου "Γαμήστε τον πούστη τον Ολυμπιακό" !!! Ποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ να το καταλάβει και να γυαλίσει το μάτι του? Ο Λεοντιάδης? Ο Τουρσουνίδης? Ο Βασιλάκος? Ο Μπορμπόκης? Ο Αλεξανδρίδης? κι άλοι 4-5 ελληννες της ενδεκάδας? ΠΟΙΟΣ? Και ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού να χεστεί πάνω του? Ποιος Ελληνας???????? ΠΟΙΟΣ??? Ας αποφασίσουμε ότι πέρασαν εκείνες οι εποχές κι ας πορευθούμε προσγειωμένοι στο παρόν, ατενίζοντας το μέλλον. Με εμπιστοσύνη στη διοίκηση και τον προπονητή. Μόνο έτσι θα ανέβουμε σκαλιά. Μπορεί αυτό να γίνεται αργά αλλά γίνεται σταθερά.
- ContrerasPablo
ας κοψουμε αυτο το κομπλεξικο ποιηματακι δεν με νοιαζουν οι τιτλοι,αν ειχες τιτλους μια χαρα θα ησουν....οχι εσυ φιλε νοβ προσωπικα ολοι που το λεμε...ΠΑΟΚ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ,θα φωναζω,θα παω γηπεφο,θα παρω μετοχες,θα στηριζω,αλλα για το καλο του παοκ,ελαχιστους παικτες συμπαθω πλεον,αυτους που παλευουν,που την ιδρωνουν και την ματωνουν την φανελα,που οσο παιζουν προσπαθουν και δινουν το 100%,ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΘΕΛΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ,ΟΠΩΣ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ,Ο ΣΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ....ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑΣ,ΦΩΝΑΖΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ,ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ..novito έγραψε:sskape ΠΑΟΚ δεν έγινα ούτε για τη μπαλάρα, ούτε για τις νίκες στα ντέρμπι, ούτε για τα πρωταθλήματα...
Αν η ομάδα δεν εμπνέει κάποιον να κάνει κερκίδα τότε κάτι δεν πάει καλά... Άσε που η παρακμή χθες στην κερκίδα ξεκίνησε αρκετά νωρίτερα απ την υποχώρηση της ομάδας.... Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό...
Φυσικά και δεν είπα ότι δεν φταίει (μόνο) ο κόσμος που δεν κερδίσαμε τον πεθαμένο (όπως λες) γαύρο χθες. Απλά σαν οαπδός νοιώθω ότι η πρώτη μου και μεγλύτερη ευθύνη είναι η κερκίδα και η παρότρυνση της ομάδας να λιώσει τον αντίπαλο.... Αν εγώ κοιμάμαι στην κερκίδα και το μόνο που περνάει στο χόρτο είναι μια μουρμούρα, τότε δεν έχω απαιτήσεις για τίποτα.... δε μπορώ να έχω προσωπικά...
Ήρθα χτες, πτώμα και με την ψυχολογία στο πάτωμά στο σπίτι... Στο δρόμο φυσικά δεν άνοιξα ραδιόφωνο, γιατί αν το έκανα ίσως να με βρίσκανε με κομμένες φλέβες... Μπήκα σπίτι και βρήκα τον υπολογιστή στη σελίδα του παοκμάνια, όπου προφανώς θα τον είχα ξεχάσει, φεύγοντας φουριόζος για το ματς...
Έκατσα στον υπολογιστή και διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα μέχρις εκείνη τη στιγμή στο φόρουμ... Έκρινα ότι και τα υπόλοιπα ποστ θα ήταν μέσα στην γκρίνια όπως εκείνα, κι έτσι δεν τα διάβασα... Πήγα έκανα ένα σύντομο ντουζ, και πιο χαλαρός ξαναμπήκα και έγραψα αυτό...
...
Σήμερα στο σχολείο, όρεξη για μάθημα 0... Έτσι ανάλυση επί της ανάλυσης, κουβέντα επί της κουβέντας με τα υπόλοιπα ΠΑΟΚτσάκια, σε συνδυασμό με το πιο καθαρό μυαλό, έβγαλα κάποια συμπεράσματα...
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα! Πολύ καλύτερα... Ξεκίνησε δυνατά και μέχρι το 30κάτι ο γαύρος δεν υπήρχε στο γήπεδο... Κάπου εκεί η ομάδα άρχισε να υποχωρεί... Ο μεγάλος δάσκαλος Φερνάντο, που πολλοί από όσα διάβασα κρίνετε (ή καλύτερα κατακρίνετε), φώναζε συνέχεια στους παίκτες να βγούνε μπροστά... Οι παίκτες για έναν ανεξήγητο λόγο έμεναν πίσω! Ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους και με ένα καλούτσικο γκολ μας ισοφάρισε σε 1-1. Ότι έγινε, έγινε... Η ομάδα πάγωσε όπως και η κερκίδα... Κάπως έτσι πήγαμε στο ημίχρονο...
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα βγήκε πιο δυνατά και κάναμε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Φιλομένο... Ο Ολυμπιακός επίσης δεν υπήρχε και πάλι... Ο χρόνος κυλούσε, ο ΠΑΟΚ ανέβαινε... Κάπως έτσι φτάσαμε στο 90 όπου και ήρθε το γκολ του γαύρου, από το πουθενά..
Συμπέρασμα? Ήμασταν καλύτεροι, με πολλές παραπάνω ευκαιρίες για γκολ... Επίσης ήμασταν άτυχοι, γιατί γκολ σαν το τελευταίο και σε τέτοιο λεπτό μόνο αν είσαι άτυχος τρως. Μην πω και για τον Φιλομένο και το δοκάρι...
Αλλά θα μου πείτε, γίνεται να είσαι πάντα άτυχος?
Ναι... Αν με το παραμικρό όλοι γκρινιάζουμε, μιρλιάζουμε, βγαίνουμε στα ραδιόφωνα, γράφουμε στα φόρουμ, ότι η ομάδα δεν είναι καλή, ο τάδε παίκτης να φύγει, ο Σαντος να φύγει κ.ο.κ., φυσικό είναι να μην πηγαίνουμε καλά... Καλομελέτα και έρχεται λένε... Εδώ ισχύει το αντίθετο... Έχουμε καλή ομάδα, φαίνεται βελτιωμένη από πέρσι επιθετικά, τώρα που θα γυρίσει ο Κοντρέρας θα δέσει και αμυντικά... Αφήστε την ομάδα να ρολάρει, να φτιάξει το κλίμα και όλα θα γίνουν... Στηρίξτε την ομάδα... ΑΓΑΠΉΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...
Γυρνάει η τύχη... Υπομονή...
Ένα άλλο κεφάλαιο που χθες θα ξεκινούσα με αυτό αλλά μετά από σκέψη σήμερα το άφησα στο τέλος... Το θέμα ακούει στο όνομα Τάσος Κάκος. Και εχθές όπως και κάθε φορά που μας σφυρίζει ήταν ανεκδιήγητος... Αρχίζει το παιχνίδι και ο Ντιόγκο προκαλεί συνέχεια... Κλοτσιές στον Γκαρσία, αγκωνιά στον Βιειρίνια και ο Κάκος τίποτα! Να μην ρωτήσω αν βαρούσε την αγκωνιά ο Γκαρσία στον Ντιόγκο τι θα γινότανε... Συνεχίζει το ματς και ο γαύρος με τον Ντιόγκο και τον Ντουντου συνεχίζουν να προκαλούν και ο Κάκος συνεχίζει να είναι στον κόσμο του... Αποκορύφωμα,η φάση που ο σέντερ μπακ τους πέφτει μόνος του στην περιοχή τους, ο Κάκος δεν σφυρίζει τίποτα, και ο παίκτης πιάνει με τα χέρια την μπάλα. Αντί να δώσει κίτρινη στον παίκτη και πέναλτι δίνει το απίθανο και ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ!!! Πόσες και πόσες άλλες μαλακίες έκανε ο Κάκος που δεν αναφέρω... Το θέμα μου στην προκειμένη περίπτωση είναι μήπως πρέπει η διοίκηση να αρχίσει να προστατεύει λίγο την ομάδα από την διαιτησία?? Μήπως να βγάλει μία ανακοίνωση, να ζητήσει εξαίρεση του Κάκου κτλ? Ο Γκαγκάτσης δεν ήρθε για να εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ στα κέντρα αποφάσεων? Πως μας εκπροσωπεί? Πίπες τους κάνει? ΈΛΕΟΣ... Κάτι πρέπει να γίνει ΧΘΕΣ σε αυτόν τον τομέα... Η διοίκηση δεν είναι μόνο για να φτιάχνει προπονητικά κέντρα και να σβήνει τα χρέη...
Αυτά πάνω κάτω... Ελπίζω άλλη πίκρα να μην πάρουμε... Παίκτες, προπονητές, πρόεδροι να βάλουν τα δυνατά τους και να ξέρετε... Ποτέ δεν είναι αργά...

Έκατσα στον υπολογιστή και διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα μέχρις εκείνη τη στιγμή στο φόρουμ... Έκρινα ότι και τα υπόλοιπα ποστ θα ήταν μέσα στην γκρίνια όπως εκείνα, κι έτσι δεν τα διάβασα... Πήγα έκανα ένα σύντομο ντουζ, και πιο χαλαρός ξαναμπήκα και έγραψα αυτό...
Στη συνέχεια έκλεισα τον εκνευρισμένο με αυτά που διάβαζε υπολογιστή μου, και έπεσα για ύπνο...gika έγραψε:Θα μπορούσα να πω πολλά...
Δεν θα το κάνω σημερα... Ειμαι πτωμα, τα μυαλά μου πονάνε, και πάνω απο ολα είμαι πικραμενος...
Ενα θα πω...
Κριμα...
Αξιζαμε τη νική...
Κάκο, αντε γεια...
Καληνυχτα! Αυριο σχολείο...
...
Σήμερα στο σχολείο, όρεξη για μάθημα 0... Έτσι ανάλυση επί της ανάλυσης, κουβέντα επί της κουβέντας με τα υπόλοιπα ΠΑΟΚτσάκια, σε συνδυασμό με το πιο καθαρό μυαλό, έβγαλα κάποια συμπεράσματα...
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα! Πολύ καλύτερα... Ξεκίνησε δυνατά και μέχρι το 30κάτι ο γαύρος δεν υπήρχε στο γήπεδο... Κάπου εκεί η ομάδα άρχισε να υποχωρεί... Ο μεγάλος δάσκαλος Φερνάντο, που πολλοί από όσα διάβασα κρίνετε (ή καλύτερα κατακρίνετε), φώναζε συνέχεια στους παίκτες να βγούνε μπροστά... Οι παίκτες για έναν ανεξήγητο λόγο έμεναν πίσω! Ο Ολυμπιακός βρήκε χώρους και με ένα καλούτσικο γκολ μας ισοφάρισε σε 1-1. Ότι έγινε, έγινε... Η ομάδα πάγωσε όπως και η κερκίδα... Κάπως έτσι πήγαμε στο ημίχρονο...
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα βγήκε πιο δυνατά και κάναμε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Φιλομένο... Ο Ολυμπιακός επίσης δεν υπήρχε και πάλι... Ο χρόνος κυλούσε, ο ΠΑΟΚ ανέβαινε... Κάπως έτσι φτάσαμε στο 90 όπου και ήρθε το γκολ του γαύρου, από το πουθενά..
Συμπέρασμα? Ήμασταν καλύτεροι, με πολλές παραπάνω ευκαιρίες για γκολ... Επίσης ήμασταν άτυχοι, γιατί γκολ σαν το τελευταίο και σε τέτοιο λεπτό μόνο αν είσαι άτυχος τρως. Μην πω και για τον Φιλομένο και το δοκάρι...
Αλλά θα μου πείτε, γίνεται να είσαι πάντα άτυχος?
Ναι... Αν με το παραμικρό όλοι γκρινιάζουμε, μιρλιάζουμε, βγαίνουμε στα ραδιόφωνα, γράφουμε στα φόρουμ, ότι η ομάδα δεν είναι καλή, ο τάδε παίκτης να φύγει, ο Σαντος να φύγει κ.ο.κ., φυσικό είναι να μην πηγαίνουμε καλά... Καλομελέτα και έρχεται λένε... Εδώ ισχύει το αντίθετο... Έχουμε καλή ομάδα, φαίνεται βελτιωμένη από πέρσι επιθετικά, τώρα που θα γυρίσει ο Κοντρέρας θα δέσει και αμυντικά... Αφήστε την ομάδα να ρολάρει, να φτιάξει το κλίμα και όλα θα γίνουν... Στηρίξτε την ομάδα... ΑΓΑΠΉΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...
Γυρνάει η τύχη... Υπομονή...
Ένα άλλο κεφάλαιο που χθες θα ξεκινούσα με αυτό αλλά μετά από σκέψη σήμερα το άφησα στο τέλος... Το θέμα ακούει στο όνομα Τάσος Κάκος. Και εχθές όπως και κάθε φορά που μας σφυρίζει ήταν ανεκδιήγητος... Αρχίζει το παιχνίδι και ο Ντιόγκο προκαλεί συνέχεια... Κλοτσιές στον Γκαρσία, αγκωνιά στον Βιειρίνια και ο Κάκος τίποτα! Να μην ρωτήσω αν βαρούσε την αγκωνιά ο Γκαρσία στον Ντιόγκο τι θα γινότανε... Συνεχίζει το ματς και ο γαύρος με τον Ντιόγκο και τον Ντουντου συνεχίζουν να προκαλούν και ο Κάκος συνεχίζει να είναι στον κόσμο του... Αποκορύφωμα,η φάση που ο σέντερ μπακ τους πέφτει μόνος του στην περιοχή τους, ο Κάκος δεν σφυρίζει τίποτα, και ο παίκτης πιάνει με τα χέρια την μπάλα. Αντί να δώσει κίτρινη στον παίκτη και πέναλτι δίνει το απίθανο και ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ!!! Πόσες και πόσες άλλες μαλακίες έκανε ο Κάκος που δεν αναφέρω... Το θέμα μου στην προκειμένη περίπτωση είναι μήπως πρέπει η διοίκηση να αρχίσει να προστατεύει λίγο την ομάδα από την διαιτησία?? Μήπως να βγάλει μία ανακοίνωση, να ζητήσει εξαίρεση του Κάκου κτλ? Ο Γκαγκάτσης δεν ήρθε για να εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ στα κέντρα αποφάσεων? Πως μας εκπροσωπεί? Πίπες τους κάνει? ΈΛΕΟΣ... Κάτι πρέπει να γίνει ΧΘΕΣ σε αυτόν τον τομέα... Η διοίκηση δεν είναι μόνο για να φτιάχνει προπονητικά κέντρα και να σβήνει τα χρέη...
Αυτά πάνω κάτω... Ελπίζω άλλη πίκρα να μην πάρουμε... Παίκτες, προπονητές, πρόεδροι να βάλουν τα δυνατά τους και να ξέρετε... Ποτέ δεν είναι αργά...

- pagotatzis
μάλλον άλλο mats βλέπατε όλοι όσοι είδατε 4 ευκαιρίες στο b μέρος
είχαμε την φάση με τον filomeno το goal που ήρθε από κόρνερ και η φάση του cirillo πάλη από κόρνερ
αυτά!!τίποτα άλλο!!!
έτσι γουστάρετε να βλέπετε ΠΑΟΚ μέσα στην τούμπα:
με 4 ευκαιρίες σε όλο το mats,και 2 να είναι από στημένες φάσεις;;;;
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
είχαμε την φάση με τον filomeno το goal που ήρθε από κόρνερ και η φάση του cirillo πάλη από κόρνερ
αυτά!!τίποτα άλλο!!!
έτσι γουστάρετε να βλέπετε ΠΑΟΚ μέσα στην τούμπα:
με 4 ευκαιρίες σε όλο το mats,και 2 να είναι από στημένες φάσεις;;;;
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
εγω θα συμφωνησω με τον γκικα! επισηςοπως τα σκεφτομαι ταν πραγματα με τα τρελα λ7 που βλεπω να ριχνουν οι αλλοι τι να πω? η μονη αποτυχια που θα μπορουσε να εχει φετος ο ΠΑΟΚ θα ηταβ να μην βγει ουτε 4ος! αυτο που θελω αυτη τη στιγμη ειναι να κανει οτι μπορει α Ζαγορ για να σβηστουν τα χρεη και τα αλλα θα μπουν στο δρομο τους! ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΕ! ΣΤΥΡΙΞΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!