Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από iasoiako »

Ίσως τελειώσει ο Σαστρε.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Για τον Ροζιέ, γράφει το σδνα, ρώτησε-ενδιαφέρθηκε και ο βάζελος. Αυτό εμένα μου λέει ότι η Μπεσίκτας καίγεται να τον ξεφορτωθεί και τα τουρκικά αρδ έχουν βαλθεί να τον πλασάρουν παντού.
Οπότε δε νομίζω να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από μας, παπάς ήταν.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ο τοσκιτσης είπε πως λόγο συμπεριφοράς και ξερωντας ποσό λεπτός είναι ο Λουτσεσκου με τέτοια ζητήματα δεν προχώρησε σε πρόταση, συζητήσεις κτλπ με τον ροζιερ. Κατά ποσό ισχύει αυτά που είπε δεν ξέρω, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάτι πήρε το μάτι μου ότι τελευταία είχε μαλώσει με τον αμπουμπακαρ της Μπεσίκτας

Δεν κάνουμε παράθεση όταν αναφερόμαστε ή απαντάμε στο αμέσως προηγούμενο post.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

iasoiako έγραψε:Ίσως τελειώσει ο Σαστρε.
Ο Σαστρε, για εναν πολύ περίεργο λόγο, πληρώνει δυο κακές εμφανίσεις πέρυσινες στην αρχή, όπου πραγματικά ήταν πολύ κακός. Κατα τ αλλα, εγώ δεν θυμάμαι καλύτερο δεξί μπακ πλην του Μάτος.
Και τα χρήματα με τα οποία ήρθε ήταν ελάχιστα, και τα χρήματα τα οποία παίρνει είναι πολύ νορμάλ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Πολύ καλός φέτος ο Σἀστρε και απορώ γιατί τόση υποτίμηση. Δεν είναι τυχαίο ότι η αγωνιστική άνοδος της ομάδας έγινε με τον Ισπανό βασικό.
Εχει βέβαια τα θεματάκια του στην άμυνα, ε εντάξει αν ήταν άψογος εκεί θα μιλούσαμε τώρα για το καλύτερο μπακ του πρωταθλήματος.

Πάντως μας έχει μείνει ακόμη ο Μάτος στο μυαλό. Οταν ξεκαθαρίσουμε στο μυαλό μας ότι Μάτος δεν θα ξαναβρούμε τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια τότε θα έχουμε πιο ξεκάθαρη σκέψη.
Leonardo10

Όντως ο σαστρε μια χαρα παίκτης είναι και μέχρι στιγμής μου φαίνεται βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι, για αυτό ευθύνεται και η συνολική εικόνα της ομάδας, έχει βέβαια θέματα αμυντικά, δεξί μπακ θα αποκτηθεί όχι τόσο λόγο σαστρε αλλά περισσότερο λόγο βιερινια - Λυρατζής. Που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ο ένας λογο ηλικίας και ο άλλος λόγο των τραυματισμών που έχασε τον ρυθμό και την εμπιστοσύνη. Ο σαστρε είναι ο ιδανικός σε αυτό το ροτεισον του ραζβαν, όπως γίνεται και με Μπαμπα Ράφα και είναι και οι δυο ευχαριστημένοι από τον χρόνο συμμετοχής
Salpigoal

Δημοσίευση από Salpigoal »

Το μεγάλο πρόβλημα του Σάστρε θεωρώ είναι αμυντικά, όπου είναι όχι απλά κακός αλλά επικίνδυνος. Αυτό πληρώνει και γι αυτό δεν χαίρει της εμπιστοσύνης του Λούτσε. Εϊναι κακός όχι μόνο στο 1 εναντίον 1 όπου τον περνάνε σαν σταματημένο, αλλά κυρίως στις τοποθετήσεις του.. αφήνει πολλά κενά...δεν έχει ποτέ το νου του στην πλάτη του...δυσκολεύεται να ακολουθήσει τις κινήσεις των υπολοίπων στην άμυνα και να συγχρονιστεί μαζί τους.
Αυτό είναι το πρόβλημα και δεν θα αλλάξει ποτέ γιατί αυτός είναι ο Σάστρε.
Προφανώς ο Λούτσε το τελευταίο διάστημα, θεωρεί ότι η συγκεκριμένη αμυντική τρύπα στα δεξια, δεν θα κοστίσει πολύ λόγω του ποδόσφαιρου κατοχής που παίζει η ομάδα και λόγω των βοηθειών που προσφέρει ο Ζιλε στην πλευρά.
Αλλά μην τρελαθούμε τελείως....ο παίκτης είναι επικίνδυνος και χρειάζεται αναβάθμιση η θέση αν θέλουμε να πάμε για κάτι καλύτερο αγωνιστικά (π.χ. ευρώπη).
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Υπερβολικοί οι αναθεματισμοί . Εννοείται ότι δεν είναι επικίνδυνος . Κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις . Φυσικά και σηκώνει αναβάθμιση η θέση . Ίσως είναι από τις πιο εύκολες θέσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο .
icue

Δημοσίευση από icue »

Αναμεσα σε ΠΑΟΚ και Ερυθρο Αστερα ο Μαξιμοβιτς γραφουν οι Σερβοι. Πραγμα που σημαινει οτι ισχυει αυτο που ειχε ακουστει οτι για προσωπικο λογο ηθελε να ερθει κοντα στο σπιτι του.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Το σπίτι του είναι εδώ, ποιόν ερυθρό αστέρα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χθες το βράδυ στις ειδήσεις του STAR είπαν ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τον δεξιπόδαρο, Καμερουνέζο στόπερ Che Malone, που αγωνίζεται στην ...Τανζανία.
Leonardo10

Ελα ρε Μαξίμοβιτς παιχταρα στην καψούρα σου ποιον ερυθρό Αστέρα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Χωρικός έγραψε:
iasoiako έγραψε:Ίσως τελειώσει ο Σαστρε.
Ο Σαστρε, για εναν πολύ περίεργο λόγο, πληρώνει δυο κακές εμφανίσεις πέρυσινες στην αρχή, όπου πραγματικά ήταν πολύ κακός. Κατα τ αλλα, εγώ δεν θυμάμαι καλύτερο δεξί μπακ πλην του Μάτος.
Και τα χρήματα με τα οποία ήρθε ήταν ελάχιστα, και τα χρήματα τα οποία παίρνει είναι πολύ νορμάλ.

Έτσι συμφωνώ,απλώς έχει λίγο θέματα αμυντικά.
Κατά τα άλλα μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αντε ρε μπρατε...ελα να το κλειδωσουμε.
loukas1963

Δημοσίευση από loukas1963 »

nunies4 έγραψε:Αντε ρε μπρατε...ελα να το κλειδωσουμε.
Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς φέρεται να βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ.
Ετσι γραφουν πολλα sites μιλαμε για μεταγραφη βομβα αν γινη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”