14. Andrija Zivkovic
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Re: 14. Andrija Zivkovic
Αφού κάνει ατομικό ακόμα, το πιθανότερο είναι το να είχε θλάση. Συνεπώς οι υπάρχουσες ενδείξεις είναι η απουσία του με ΟΦΗ και Άρη και πιθανόν και της ρεβάνς στον Βόλο, με τον παίκτη μας να αρχίζει να παίρνει ξανά αγωνιστικά λεπτά από το ματς της Τούμπας με τα Γιάννινα.
Ρε Αντρίγια, δεν πετάγεσαι μέχρι Ισπανία να πάρεις την υπογραφή του Nemanja για τον Ιούλιο;
Ρε Αντρίγια, δεν πετάγεσαι μέχρι Ισπανία να πάρεις την υπογραφή του Nemanja για τον Ιούλιο;
- ΑποστόληςΑ
- theodorsalonika
Καλα στεφανα παικταρα. Να ζησετε ομορφη και καλη ζωη με την κοπελια σου. Ολα τα καλα του κοσμου σας ευχομαι.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- constadine
Έχουν βγάλει φήμη (νομίζω τα αρειανά) ότι δεν έπαιζε ,επειδή ήρθε πρόταση ή επειδή ήθελε να φύγει.
Το έχω πιθανό ,η πρόταση που έκανε στην κοπέλα του , κάποιοι να διάβασαν μόνο τον τίτλο του άρθρου και να νόμιζαν ότι ήρθε πρόταση από ομάδα για τον Αντρίγια και να υπέθεσαν ότι για αυτό δεν παίζει .
Το έχω πιθανό ,η πρόταση που έκανε στην κοπέλα του , κάποιοι να διάβασαν μόνο τον τίτλο του άρθρου και να νόμιζαν ότι ήρθε πρόταση από ομάδα για τον Αντρίγια και να υπέθεσαν ότι για αυτό δεν παίζει .
Βλακείες των οαρειανων
Βγαζουν φημες τα αρειανα?
Καμια φημη οτι τους παιρνουμε δικο τους παικτη το καλοκαιρι π μενει ελευθερος κ δεν ανανεωνει σ αυτους, θα μας πουν αν ακουσαν?
Βγαζουν φημες τα αρειανα?
Καμια φημη οτι τους παιρνουμε δικο τους παικτη το καλοκαιρι π μενει ελευθερος κ δεν ανανεωνει σ αυτους, θα μας πουν αν ακουσαν?