Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
To inpaok αναφέρει ότι υπάρχουν δημοσιεύματα του εξωτερικού ότι ενδιαφερόμαστε για τον Jean Onana, αμυντικό μέσο της Besiktas με υπηκοότητα Καμερούν, που λόγω ύψους παίζει και σαν στόπερ: https://www.transfermarkt.com/jean-onan ... ler/656441
ΥΓ: ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ!
-
Αυτος μαλιστα. Ξερει μπαλαΑποστόληςΑ έγραψε:To inpaok αναφέρει ότι υπάρχουν δημοσιεύματα του εξωτερικού ότι ενδιαφερόμαστε για τον Jean Onana, αμυντικό μέσο της Besiktas με υπηκοότητα Καμερούν, που λόγω ύψους παίζει και σαν στόπερ: https://www.transfermarkt.com/jean-onan ... ler/656441
Οτι παικτη εχω δει που ακουγεται για εμας απο Τουρκια, εχει τιμωρια για το πρωταθλημα
Τι εχει συμβει;

Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Υπερπαπας ακούγετε γιατι αυτος ειναι καθαρο 6αρι.
Σε 4 ματς σε ολη του την καριερα εχει γυρισει στοπερ και αυτα σε 3-4-3 με 3αδα πισω.
Αποθρασύνθηκαν με τον Φατιχ Τεριμ οι Τουρκο αρδ και τα μουσια του παπα πλεον φτανουν γόνατο.
Σε 4 ματς σε ολη του την καριερα εχει γυρισει στοπερ και αυτα σε 3-4-3 με 3αδα πισω.
Αποθρασύνθηκαν με τον Φατιχ Τεριμ οι Τουρκο αρδ και τα μουσια του παπα πλεον φτανουν γόνατο.
- Patricio_4
Κάτι πήρε το μάτι μου για Ουαγκέ. Ξέρει κάτι κανένας?
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θέλει να τους στείλει η Μπεσικτας γιατί πάει κατά διαόλου σε πρωτάθλημα και Ευρώπηicue έγραψε:Οτι παικτη εχω δει που ακουγεται για εμας απο Τουρκια, εχει τιμωρια για το πρωταθλημαΤι εχει συμβει;
Ελπίζω να υπάρχει στο τμήμα σκάουτινγκ η λίστα του Μπότο για τους τερματοφύλακες. Ήταν όντως η θέση που είχε "μάτι" ο Πορτογάλος.
- iremidynami 4+
Συμφωνω, μακρια απο την υγεια του συλλογου μας.obanebane έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από Έλληνες γαλουχημένους με την βρωμιά του ΠΟΚ,έχει δικά του παιδιά που στην πλειοψηφία τους αγαπάνε την ομάδα.
Οι υπόλοιποι να πάνε στα μπουρδελα της Αθήνας.
Έχει μωρέ ανάγκη ο ΠΑΟΚ τους Καπινους τους Σιωπηδες και τους Κουρμπεληδες; συνέλθετε.
Μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο κλίμα της ομάδας όλα αυτά τα απομεινάρια του ΠΟΚ.
- Σουριναμέζος
Είχα διαβάσει ότι έχει επανέλθει πλήρως και κάνει πολύ καλή χρονιά στην Ανόρθωση. Θα ήταν ωραία ιστορία η επιστροφή του.Patricio_4 έγραψε:Κάτι πήρε το μάτι μου για Ουαγκέ. Ξέρει κάτι κανένας?
- ΑποστόληςΑ
Η σφίνα όμως τα λέει αλλιώς...Demir έγραψε:Rosier μάλλον τραμπζον ..
Για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, πρώτος στόχος ήταν ο Γουίλιαμ της Κρουζέιρο, ο οποίος μάλιστα είχε προσυμφωνήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά προέκυψε μια πληροφορία, που αναγκάζει τον Δικέφαλο να αλλάξει γραμμή πλεύσης!
Η πληροφορία από Βραζιλία αναφέρει ότι υπήρχε όρος στο συμβόλαιο του Γουίλιαμ, πως εάν σωθεί η Κρουζέιρο (κάτι που επιτεύχθηκε), είναι υποχρεωμένος να μείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά, ενώ υπάρχει και ανάλογη ρήτρα!
Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ κάνει «στροφή» προς Τουρκία μεριά και αρχίζει να επανεξετάζει την περίπτωση του Ροζιέ, ο οποίος ανήκει μεν στην Μπεσίκτας, αλλά θέλει να φύγει και έχει προσυμφωνήσει (κι αυτός) με την πρόταση του ΠΑΟΚ.
- Μπαρκαρούτσος