Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
μαζοχισμός < (λόγιο δάνειο) γαλλική masochisme[1] (από το όνομα του συγγραφέα Λεοπόλδου φον Ζάχερ-Μάζοχ)Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ αναπολώ Γλύκο κάθε μέρα.
η ιδιότητα μερικών ανθρώπων να αντλούν ευχαρίστηση από οδυνηρές καταστάσεις
- Σουριναμέζος
Το θέμα δεν είναι αν μας κάνει ο Ζίβκο στην κατάσταση που βρίσκεται για να παίξει τα 5/6 παιχνίδια. Το θέμα είναι πόσο εύκολο είναι να βρεθεί τερματάς που θα είναι πραγματικά καλύτερος του Ζίβκο (όχι η μία ή η άλλη) που θα δεχτεί να έρθει γνωρίζοντας ότι αν δεν προκύψει τραυματισμός θα παίζει 5 ματς το χρόνο.Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Θα γράψω για τελευταία φορά, για να μην γίνομαι κουραστικός, για το θέμα του τερματά. 'Οποιος πιστεύει ότι ο Ζ.Ζίφκοβιτς αξίζει να είναι ο δεύτερος τερματάς του ΠΑΟΚ ας μην διαβάσει το υπόλοιπο πόστ.
Η άποψη ότι ο δεύτερος θα παίξει 5 παιχνίδια (και αν) άρα δεν χρειάζεται να είναι κάτι καλό, εμπεριέχει παιδική αφέλεια και συγγνώμη από τα παιδιά του φόρουμ αν προσβάλλω κάποιον. Η θέση του τερματά είναι η πιο κομβική, το λάθος του και φαίνεται και στοιχίζει βαθμούς. Αντίθετα η ικανότητά του δίνει βαθμούς.
Δεν είναι μόνο το μάτι μας πάνω στην ομάδα, είναι και το "μάτι" των υπολοίπων. Επειδή ζούμε στην συγκεκριμένη χώρα , με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν κάποιος "πατούσε¨ τυχαία αλλά παρατεταμένα πάνω στον Κοτάρσκι σε κανένα κόρνερ ή μελέ στην περιοχή, λίγο πριν τα πλέι οφ. Και δεν χρειάζεται να είναι από το ΠΟΚ, φιλιππινέζες υπάρχουν πολλές.
Μας φαντάζεστε να βγάζουμε τα πλέι-οφ με Ζίφκοβιτς;
Πάρτε έναν απλώς σοβαρό δεύτερο, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο......Δεν είμαι ούτε μάνατζερ ούτε γνωστός κάποιου, δεν έχω να προτείνω κανέναν, απλά τρέμω στην παραπάνω ιδέα.
Ευχαριστώ
Ο Καπίνο που αναφέρουμε για παράδειγμα είμαστε σίγουροι ότι θα δεχόταν και δεν θα απαντούσε ότι παίζει βασικός στον Παναιτωλικό βρέξει χιονίσει και δεν θέλει να έρθει για πάγκο? Ο Πασχαλάκης τότε είχε δεχθεί αλλά είχε και το απωθημένο να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα.
Αν φέρναμε τον Μελίσσα ή τον Νίκο Παπαδόπουλο για παράδειγμα και χρειαζόταν να λείψει ο Κοτάρσκι έναν μήνα ο ίδιος κρύος ιδρώτας θα με έλουζε όπως και τώρα με τον Ζίβκο
Και εγω. Για να θυμαμαι που ημασταν και που εχουμε φτασει...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ αναπολώ Γλύκο κάθε μέρα.
- thomas Murg
Με τον Ζιφκο δεν φτάσαμε ένα βήμα πριν τους ομίλους του τσλ; Και σίγουρα δεν έφταιξε αυτός για την αποτυχία με Κράσνονταρ
διαβαζω για καπινους , μπαρκες και διουδιδες και παπαδοπουλος και με πιανει εμετος.. καλυτερα μοναστηρλης και ας ειναι κωνος
Αν εξαιρέσεις τον Πασχα θυμαστε ποσους τερματαδες που καναν παπαδες στις ομαδες τους πηραμε και τι κανανε στην δικη μας?
- Amsterdamer_87
Ο Ζιφκο δεν κανει ουτε για 2ος,γιατι απλα δεν εμπνεει καμμια εμπιστοσυνη αποδεδειγμενα,με βαση την αποδοση
που ειχε και τα χαζα γκολ που εχει δεχθει οσες φορες επαιξε..
Θεωρω πως χρειαζομαστε καλυτερη εναλακτικη σε 2ο τερματα απο τον Ζιφκο και ο Μανδας θα ηταν οτι πρεπει,
δεν ξερω αν αυτος ο Αιγυπτιος πιτσιρικας που εχουμε ειναι τοσο καλος οσο λενε..
Παντως πρεπει η θεση να θωρακιστει γιατι αν τυχει κατι χτυπα ξυλο στον Κοταρσκι,θα εχουμε μεγαλο προβλημα..
που ειχε και τα χαζα γκολ που εχει δεχθει οσες φορες επαιξε..
Θεωρω πως χρειαζομαστε καλυτερη εναλακτικη σε 2ο τερματα απο τον Ζιφκο και ο Μανδας θα ηταν οτι πρεπει,
δεν ξερω αν αυτος ο Αιγυπτιος πιτσιρικας που εχουμε ειναι τοσο καλος οσο λενε..
Παντως πρεπει η θεση να θωρακιστει γιατι αν τυχει κατι χτυπα ξυλο στον Κοταρσκι,θα εχουμε μεγαλο προβλημα..
Οι αντίπαλοί μας να δειςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ αναπολώ Γλύκο κάθε μέρα.
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Αδυνατώ να συλλάβω την συλλογιστική σου. Καταρχάς έχει σημασία μόνο το επόμενο παιχνίδι. Το κερδίζεις πας ένα βήμα μπροστά, το χάνεις κάνεις ένα βήμα πίσω. Κανένα πρωτάθλημα δεν κρίνεται από 4-5 παιχνίδια. Η ΑΕΚ είχε την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στα ντέρμπι και είναι τρίτη. Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου και αναφέρομαι σε όλες τις ομάδες, πολύ δύσκολα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα παραπάνω παιχνίδια, οι ποδοσφαιριστές όσο καλοί κι αν είναι χρειάζονται μια περίοδο προσαρμογής. Οι παίκτες που θα έρθουν ας ταιριάζουν όσο τον δυνατόν στα θέλω του προπονητή κι ας έρθουν στο παρά ένα.Jules Winnfield έγραψε:3/1 Άρης -ΠΑΟΚ
20/1 ΠΑΟΚ-ΠΑΟ
3/2 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
10/2 ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ
Αυτα τα παιχνίδια σημαίνουν πρωτάθλημα. Με 4Χ4 τα playoff θα είναι διαδικαστικό θέμα.
Συνεπώς ,αν θεωρούν πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, θα έπρεπε οι στόχοι να έχουν ήδη κλειδώσει. Δεν πιστεύω να φτάσουμε πάλι να πατάμε το F5 στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ...
- kataramenos5
Εναν παπα ρε παιδια. Καλα λεει ο Κατ παραπανω…..
Και δεν φτανει αυτο θα γινει παλι κανα καλοκαιρινο και θα μας πουνε ξαφνικα αυτος και αυτος. Ουτε να διαφωνησουμε δεν θα προλαβουμε. Οποτε ριξτε τωρα κανα παππα.
Και δεν φτανει αυτο θα γινει παλι κανα καλοκαιρινο και θα μας πουνε ξαφνικα αυτος και αυτος. Ουτε να διαφωνησουμε δεν θα προλαβουμε. Οποτε ριξτε τωρα κανα παππα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Σάβ 30 Δεκ 2023, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί να μην έρθει ο Καπίνο και ο κάθε Καπίνο ? Είναι ελκυστικότερη η θέση του πρώτου τερματοφύλακα του Παναιτωλικού από την θέση του 2ου σε οποιαδήποτε ομάδα του Big 4 ? Και ας παίξει 10 παιχνίδια τον χρόνο.Σουριναμέζος έγραψε:
Το θέμα δεν είναι αν μας κάνει ο Ζίβκο στην κατάσταση που βρίσκεται για να παίξει τα 5/6 παιχνίδια. Το θέμα είναι πόσο εύκολο είναι να βρεθεί τερματάς που θα είναι πραγματικά καλύτερος του Ζίβκο (όχι η μία ή η άλλη) που θα δεχτεί να έρθει γνωρίζοντας ότι αν δεν προκύψει τραυματισμός θα παίζει 5 ματς το χρόνο.
Ο Καπίνο που αναφέρουμε για παράδειγμα είμαστε σίγουροι ότι θα δεχόταν και δεν θα απαντούσε ότι παίζει βασικός στον Παναιτωλικό βρέξει χιονίσει και δεν θέλει να έρθει για πάγκο? Ο Πασχαλάκης τότε είχε δεχθεί αλλά είχε και το απωθημένο να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα.
Αν φέρναμε τον Μελίσσα ή τον Νίκο Παπαδόπουλο για παράδειγμα και χρειαζόταν να λείψει ο Κοτάρσκι έναν μήνα ο ίδιος κρύος ιδρώτας θα με έλουζε όπως και τώρα με τον Ζίβκο
Για τον Μελίσσα θεωρώ ότι έχεις λάθος. Έχει βελτιωθεί και κάνει πολύ καλά πρωταθλήματα στην Κύπρο.
Εφόσον λέμε ότι θέλουμε Ελληνα αναπληρωματικό δεν υπάρχουν άλλες λύσεις. Αυτές οι 3-4 είναι και τέλος.
Να βάλουμε δηλαδή 2 άπειρους. Ταλιχμανίδη και Μοναστηρλή.Demir έγραψε:διαβαζω για καπινους , μπαρκες και διουδιδες και παπαδοπουλος και με πιανει εμετος.. καλυτερα μοναστηρλης και ας ειναι κωνος
Ασφαλώς.
Και πρώτοι εσείς θα είστε που θα κράζετε μετά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Σάβ 30 Δεκ 2023, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
O κυριος Γλυκος εχει παιξει μουντιαλ. Γιατι τετοιος αφορισμος;nunies4 έγραψε:Και εγω. Για να θυμαμαι που ημασταν και που εχουμε φτασει...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ αναπολώ Γλύκο κάθε μέρα.