Θεόδωρος Ζαγοράκης
-
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Δηλαδη δεν πρεπει να μιλαμε να πηγαινουμε σαν τα προβατα στη σφαγη!Αλλα κ αυτα εκεινη την ωρα βελαζουν!!!!!
Δεν ειπε κανεις μας να φυγει ο ζαγορ να τους βαλει κατω κ να τους τα χωσει λεμε!!!!!!
Να μπει ταξη κ να ειναι σοβαροι!Να εχουν ψυχη κ παθος κ ας χασουν ολα τα παιχνιδια!Να βγαζουν φωτιες !!!!!
Δεν ειπε κανεις μας να φυγει ο ζαγορ να τους βαλει κατω κ να τους τα χωσει λεμε!!!!!!
Να μπει ταξη κ να ειναι σοβαροι!Να εχουν ψυχη κ παθος κ ας χασουν ολα τα παιχνιδια!Να βγαζουν φωτιες !!!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτός ο άνθρωπος που αγωνιστικά όταν έπαιζε δεν τα παρατούσε ποτέ και εμψύχωνε όλους τους συμπαίκτες του σε δύσκολες στιγμές, τώρα ως πρόεδρος σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις φαίνεται να θέλει να τα παρατήσει τόσο εύκολα...
Και τι ναι ο Ζαγόρ να μείνει κάνοντας ότι του υπαγορεύουν οι "οπαδοί"?? Όχι πάρε αυτόν, όχι διώξε αυτόν, όχι κάνε τ ένα, όχι κάνε τ άλλο... Σκύλε χαρά στο κουράγιο σου...
++++++++++ΑΠΕΙΡΟgate4mitsos έγραψε:21000 διαρκειας,αμκ παντου και παντα ο λαος διπλα στην ομαδα ακομα και μετα την ερχομο του γκαγκατση(!!!) και ο ζαγορακης σκεφτεται να παραιτηθει επειδη υπαρχει λιγη γκρινια στην ομαδα αφου εχουμε καταφερει να χασουμε απο μια βαλερεγκα μες στο ναο,να αποκλειστουμε απο τον τελη της ολλανδιας,να φερουμε χ μες στην τριπολιτσα και να χασουμε απο τον χειροτερο γαυρο των τελευταιων ετων που επαιζε χωρις τοσους βασικους και με προπονητη για 2 παιχνιδια???
Τι να πω,ο καπετανιος εγκαταλειπει τελευταιος το καραβι του οταν εχουν ολα τελειωσει,αμα εχει τελειωσει κατι στην ομαδα(εκτος απο τον σαντος) ας μου το πειτε...
Θοδωρη ακομα και αν φυγεις παντα θα σε εχω μεσα στην καρδια μου αλλα δεν θα δεχτω ποτε οτι απομακρυνθηκες απο την διοικηση λογω της γκρινιας και της κριτικης...
Άμα..... το έβαζε ο Φιλομένο...... (γκάυ)
Άμα δεν έκαμνε το λάθος ο Τσιρίλο......... (Αστέρας)
Άμα το έβαζε ο Ίβιτς..... (Χέρενφέιν)
Αν έμπαινε του Παπάζογλου.... (Βαλερέγκα)
Άν ο Σορλέν δεν έπαιρνε κόκκινη..... (βάζελος)
Αν ο Κοντρέρας δεν ήταν τραυματίας......
Αν οι σαρδέλες ήταν αστακοί.....
Αν..... η γιαγιά μου είχε @ρχίδια θα ήταν ο παππούς μου.
Αδερφέ ο μόνος που δεν φταίει γι' αυτήν την κατάσταση είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ.
ΥΓ
Αν το έβαζε ο Φιλομένο..... θα χάναμε 2-3! Πάρτε το χαμπάρι....
Άμα δεν έκαμνε το λάθος ο Τσιρίλο......... (Αστέρας)
Άμα το έβαζε ο Ίβιτς..... (Χέρενφέιν)
Αν έμπαινε του Παπάζογλου.... (Βαλερέγκα)
Άν ο Σορλέν δεν έπαιρνε κόκκινη..... (βάζελος)
Αν ο Κοντρέρας δεν ήταν τραυματίας......
Αν οι σαρδέλες ήταν αστακοί.....
Αν..... η γιαγιά μου είχε @ρχίδια θα ήταν ο παππούς μου.
Αδερφέ ο μόνος που δεν φταίει γι' αυτήν την κατάσταση είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ.
ΥΓ
Αν το έβαζε ο Φιλομένο..... θα χάναμε 2-3! Πάρτε το χαμπάρι....
Εγώ σε λέω ότι θα εκρδίζαμε 3-1 άμα τόβαζε ο φιλομένο...
Τέσπα. Έτσι κι αλλιώς τώρα έτσι όπως ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ τα πράγματα (οι κράχτες) να δούμε τι θα γίνει και ποιανού θα περάσει... (το δικό τους ή κανενός)
Τέσπα. Έτσι κι αλλιώς τώρα έτσι όπως ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ τα πράγματα (οι κράχτες) να δούμε τι θα γίνει και ποιανού θα περάσει... (το δικό τους ή κανενός)
Στο προσφατο παρελθον μας εχουμε διωξει Παντελακη , Σαννον ( και τον ξαναφεραμε ) εχουμε δωσει την ομαδα με τις ευλογιες μας σε Βουλινο, Μπατατουδη, Γουμενο, Παγωνη παρα λιγο στον Καμπανη σεκατι παραλιγο επενδυτες, οπως ο Panos μετα εσωρουχα και τα μαγιο κλπ κλπ κλπ.
Πανω απο ολα με ενδιαφερει το καλο της ομαδας και περα απο προπονητες στην παρουσα φαση ΜΟΝΟ ο Ζαγορακης μπορει να το διαφυλαξει.
Πανω απο ολα με ενδιαφερει το καλο της ομαδας και περα απο προπονητες στην παρουσα φαση ΜΟΝΟ ο Ζαγορακης μπορει να το διαφυλαξει.
- pagotatzis
καλά σκεφτόμουν εγώ και το έχω γράψει άλλωστε ότι ο πρόεδρος συνδέει την παρουσία του santos με την δικιά του.
αυτό είναι λάθος του προέδρου μας.
μάλλον προκύπτει από το ότι ο ζαγοράκης δεν σκέφτεται και δεν πρακτέι σαν επιχειρηματίας αλλα σαν οπαδός η ακόμα σαν ποδοσφαιριστής.
μακάρι να μείνει ,
αν φύγει δεν φοβάμαι να γυρίσουμε στα παλιά γιατί απλά ο ζαγοράκης έχει φροντίσει να είναι άνθρωποι στην ομάδα που θέλουν να την δούνε ψιλά.
αυτό είναι λάθος του προέδρου μας.
μάλλον προκύπτει από το ότι ο ζαγοράκης δεν σκέφτεται και δεν πρακτέι σαν επιχειρηματίας αλλα σαν οπαδός η ακόμα σαν ποδοσφαιριστής.
μακάρι να μείνει ,
αν φύγει δεν φοβάμαι να γυρίσουμε στα παλιά γιατί απλά ο ζαγοράκης έχει φροντίσει να είναι άνθρωποι στην ομάδα που θέλουν να την δούνε ψιλά.
- Maximus
Και εγω σας ξαναλεω...φιλε eleos,να βλεπουμε τα πραγματα αντικειμενικα...
Η ευκαιρια του Ντιογκο στο 59 ηταν μεγαλυτερη απο τη δικη μας...και πιο νωρις...
Η ευκαιρια του Ντιογκο στο 59 ηταν μεγαλυτερη απο τη δικη μας...και πιο νωρις...
Όσες και οι απουσίες του ΠΑΟΚ... όχι τίποτα άλλο, αλλά ας σταματήσει αυτή η καραμέλα που θέλουν κάποιοι....gate4mitsos έγραψε:....να χασουμε απο τον χειροτερο γαυρο των τελευταιων ετων που επαιζε χωρις τοσους βασικους ....
υ.γ. Φυσικά το παραπάνω δεν αναιρεί ότι ήταν απ τους χειρότερους γαύρους που χουμε δει τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα...
shark4 έγραψε:Στο προσφατο παρελθον μας εχουμε διωξει Παντελακη , Σαννον ( και τον ξαναφεραμε ) εχουμε δωσει την ομαδα με τις ευλογιες μας σε Βουλινο, Μπατατουδη, Γουμενο, Παγωνη παρα λιγο στον Καμπανη σεκατι παραλιγο επενδυτες, οπως ο Panos μετα εσωρουχα και τα μαγιο κλπ κλπ κλπ.

Έκτακτο ΔΣ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του θα εξετάσουν τα αίτια της κακής πορείας του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα.
Στόχος του διοικητικού συμβουλίου είναι η λήψη αποφάσεων και η ανεύρεση τρόπων που θα βοηθήσουν την ομάδα να ανακάμψει. Θέμα Σάντος επιμένουν από την διοίκηση ότι δεν υπάρχει, ούτε θέμα αποχώρησης του προέδρου της ΠΑΕ.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 50506.html
Διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Θόδωρος Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του θα εξετάσουν τα αίτια της κακής πορείας του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα.
Στόχος του διοικητικού συμβουλίου είναι η λήψη αποφάσεων και η ανεύρεση τρόπων που θα βοηθήσουν την ομάδα να ανακάμψει. Θέμα Σάντος επιμένουν από την διοίκηση ότι δεν υπάρχει, ούτε θέμα αποχώρησης του προέδρου της ΠΑΕ.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 50506.html
- DimisK
- Επικοινωνία:
eleos έγραψε:Ασε μας ρε φίλε που κουράστηκες...DimisK έγραψε:Κουράστηκα. Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια. Μόλις χάσουμε ένα ντέρμπι και ακουστούν και μερικές αποδοκιμασίες, αμέσως "παραιτούμαι". Ειλικρινά δεν μπορώ να τον καταλάβω ώρες-ώρες.....
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....
Δηλαδή αυτος που κουβαλάει με τις αποφάσεις του στη πλάτη 100.000 κόσμο, την ιστορία μιας ομάδας και το δικέφαλο ΑΕΤΟ δε κουράστηκε?
Έχει τα κακά αποτελέσματα και έχει και εσένα και τους υπόλοιπους με παρόμοιες ιδέες ΚΑΘΕ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΦΟΡΑ να γκρινιάζετε. Πόσο βλάκας ναναι να μείνει? Ανάγκη μας έχει Η ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΝ??
Άμα τόβαζε ο φιλομένο τώρα ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ. Τώρα κράξιμο και καλαμπόκια...
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ???
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ??
ΦΥΓΕ ΖΑΓΟΡ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ!!!
Mα τέλος πάντων τις σωστές ισορροπίες πότε θα τις βρούμε; Το ότι 20-30 άτομα κάτι φώναξαν στο Ζαγοράκη δεν σημαίνει ότι ο κόσμος δεν τον θέλει. Τον θέλει στη συντριπτική του πλειοψηφία. Και αυτό έπρεπε να αρκούσε στον Ζαγοράκη. Ποτέ, κανένας πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν είχε την αποδοχή του Ζαγόρ! Τι άλλο θέλει; Γιατί δίνει βάση στους 20-30 αγανακτισμένους, οι οποίοι σήμερα μπορεί να έχουν μετανιώσει κιόλας; Ή μήπως νόμιζε ο Ζαγόρ ότι δεν θα έχει κριτική και ότι όλοι θα δέχονταν ότι κι αν έκανε, σαν να μιλούσε σε πρόβατα; Δεν το νομίζω.
Κανείς μα κανείς δεν ζήτησε να φύγει ο Ζαγόρ. Μην μπερδεύετε τις βούρτσες με τις...ξέρετε.
Το να διαμαρτυρηθείς κόσμια είναι μια υγιής αντίδραση. Το ότι είναι εκνευρισμένος όπως εμείς, το καταλαβαίνω. Απογοητευμένος, επίσης, κουρασμένος, επίσης. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί διαρκώς έχει στο μυαλό του την παραίτηση. Αυτό είπα και τίποτα παραπάνω.
Όταν αναλάμβανε τον ΠΑΟΚ δεν ήξερε τι θα αντιμετωπίσει; Ή μήπως δεν του έχουν πάει όλα δεξιά; Όλα πήγαν καλύτερα από ότι περιμέναμε. Ο κόσμος έχει συσπειρωθεί όσο ποτέ. Έχει βάλει το χέρι στην τσέπη σε δύσκολες εποχές και θα το ξανακάνει. Όταν πληρώνεις έχεις και απαιτήσεις.
Αυτή είναι και η έννοια της λαϊκής βάσης. Όχι να θέλουμε λαϊκή βάση, αλλά να μην μιλάμε κιόλας! Ελεος eleos! Διαφορετικά ας μας αναλάβει ένας Κόκκαλης και τότε, ναι, θα έχει δικαίωμα αυτός να λέει "Μην μιλάτε, εγώ κάνω κουμάντο". Και θα έχει δίκιο και όταν τσατίζεται.
Τώρα όμως όχι!
Τα υπόλοιπα που λες είναι υπερβολές, αλλά δεν σε παρεξηγώ. Κι εγώ έτσι αισθάνομαι.
Aυτό που δε καταλαβαίνω είναι γιατί τρώμε το τυράκι ότι φεύγει ο Ζαγόρ....
Αν και ίσως να μας χρειάζεται τελικά...
Αν και ίσως να μας χρειάζεται τελικά...