Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Τι γίνεται ρε παιδιά με Λημνιό, Κίτσιου, Μπισε κ Καντουρι?
Είναι πολλοί συνοπαδοί εδώ μέσα που αγωνιούν. Δεν μπορούν να κοιμηθούν.
Για ΑΡΔ να μη γράψω, βαρέθηκα με τις αβάντες τους τόσα χρονια...
Δεν αντέχουν να βλέπουν την μπαλάρα που παίζει πλέον η ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Δεν προλαβαίνουν να προσαρμοστούν τόσο γρήγορα στο νέο επίπεδο της ομάδας :opaokara:
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Έρχεται ως αποτυχημένος εκεί που πήγε. Αν έρθει..
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Kicker: ο Λημνιός φεύγει από την Κολωνία. Πιθανότατοι προορισμοί του ΠΑΟΚ ή ΠΑΟ.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Γερασίμου έγραψε:Kicker: ο Λημνιός φεύγει από την Κολωνία. Πιθανότατοι προορισμοί του ΠΑΟΚ ή ΠΑΟ.
Άγιε μου Τερίμ κάνε το θαύμα σου! :lol:
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Ξαναλέω: αν τραυματιστεί ο Κοτάρσκι η χρονιά τελείωσε.....

Πείτε μου τώρα ότι δεν χρειάζεται σοβαρός δεύτερος τερματάς, (έλληνας ή ξένος) ή ότι είναι πεταμένα λεφτά. Τα πιο απαραίτητα λεφτά είναι. Αυτή την στιγμή στηρίζεις ΟΛΟ το εγχείρημα πάνω στον Ζίφκο που έχει αποδείξει ότι ΔΕΝ....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν υπάρχει καλός τερματάς πίσω από τον Κοτάρσκι, ή ακλό αριστερό μπακ πίσω από τον Baba. Οι δεξιοί αμυντικοί είναι ΟΛΟΙ μέχρι καλούτσικοι, ενώ από δεξιά στόπερς έχουμε έναν οριακά καλό. Για να μην μιλήσω για φορ.
Προφανώς το επίπεδο ΠΑΟΚ έχει ανέβει πολύ και αρκετοί παίκτες του μας φαίνονται λίγοι.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Σωστό για Κοταρσκι αλλά αυτή τη στιγμή θέλω όσο τπτ να μην πάει ο μπαμπα στην εθνική. Είναι τεράστια η διαφορά όταν παιζει
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

πέρααν οι μέρες
δεν άλλσξαν πολλά
καλό δεξ'ι μπακ καταρχάς
κ βλέπουμε
όσον αφορά τον Λημνιό , τον θέλω επειδή ειναι γουρλής :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν υπάρχει καλός τερματάς πίσω από τον Κοτάρσκι.
Αυτο με τον αναπληρωματικο τερματοφυλακα ειναι ενα ιδιαιτερα σημαντικο θεμα
Το ζητουμενο ειναι να μην φτασει να μας απασχολησει, γερος να ειναι ο Κοταρσκι, γιατι ετσι κ φτασει να μας απασχολησει, θα ειναι πολυ αργα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

+1926

rainmaker έγραψε:
Miles έγραψε:Ο Βαρώτσος είσαι;

O ορισμός της ψαγμένης απάντησης αλλά μάλλον για προηγούμενες γενιές...

Και οι νεότεροι ξέραμε τον Βαρώτσο! Δεν ήθελε σεισμούς όχι για να μην πάθει τίποτα κανείς, αλλά για να μην τον πρήζουν τα κανάλια κάθε φορά! :mrgreen:

[youtube]gUSVqsEYBTM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Σουριναμέζος έγραψε:
Immemoric έγραψε:Για να μπορείς να βγάλεις ένα ασφαλές συμπέρασμα πρέπει να δεις πολλές περιπτώσεις και να συγκρίνεις. Αλλά επίσης να εξετάσεις τα δεδομένα κατά βάθος. Με ένα δυο παραδείγματα, δεν βγάινει αποτέλεσμα, λέγοντας έτσι είναι επειδή έτσι. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι άμα τραυματιστεί ο Κοτάρσκι την έχουμε βαμμένη. Να βγάλεις τον άλλον από τη ναφθαλίνη να παίξει σερί παιχνίδια είναι πολύ πιθανό να μας στοιχήσει, όπως άλλωστε έχει γίνει και στο παρελθόν. Ας έχεις έναν καλύτερο για δεύτερο. Και ας τους να ανταγωνίζονται. Άλλωστε ο υγιής ανταγωνισμός για μια θέση στην 11δα βελτιώνει τον παίχτη.

ΥΓ δεν λέω ότι πρέπει να υπάρχει αναγκαστικά ροτέισιον. Ας το αποφασίσει ο προπονητής βάσει έρευνας και εξέτασης.
Αν έχεις κάποιο παράδειγμα που έγινε rotation στην θέση 1 και ήταν η σεζόν πετυχημένη είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό ευχαρίστως να το ακούσω. Το μόνο που έχω δει να πετυχαίνει είναι το μοίρασμα διοργανώσεων.

Αλλά ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη για το αν ισχύει ότι το rotation στο 1 είναι by default συνταγή αποτυχίας ή όχι και ας δούμε κάτι που δεν είναι και τόσο debatable : Δεν το κάνει ο Λουτσέσκου, δεν το έκανε ούτε στην Ξάνθη λ, ούτε στην Αραβία, ούτε φυσικά στις 5 σεζόν του στον ΠΑΟΚ, μπορείς εύκολα να δεις στο transfermarkt ότι σε όλες τις δουλειές του ο Λουτσέσκου έχει έναν που παίζει βρέξει χιονίσει και έναν που παίζει 4-5 σκοτωμένα ματς.

Οπότε με δεδομένο ότι όποιος προσεγγίσουμε θα ξέρει ότι ουσιαστικά δεν θα παίζει εκτός αν χτυπήσει ο Κοτάρσκι, πόσο καλύτερος του Ζίβκοβιτς θα είναι αυτός που θα δεχτεί?

ΥΓ ο Καπίνο μας κάνει για αυτό τον ρόλο? Θα τον δεχόταν?
Ναι ο Καπινο μάλιστα. Ένας καλός τερματας δεύτερος που θα ανταγωνιστεί τον Κοταρσκι. Αυτό θέλω εγώ, όχι ένα αυστηρο και τυπικό ροτεισιον. Η Άρσεναλ πχ έχει δυο κορυφαίους τερματοφύλακες και παίζουν και οι δυο (ο ένας έχει 18 παιχνίδια φέτος και ο άλλος 9).
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ναι όντως μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει ανοίξει συζήτηση για 2ο τερματοφύλακα και περιπτώσεις Ελλήνων να μην τρώνε θέση ξένου παρόμοιες όπως το κάπινο άμα δεχόντουσαν τον ρολο θα ήταν ιδανικές. Πάντως όσες φορες βλέπω να το ρωτάνε οι ρεπόρτερ για 2ο τερματοφύλακα τους φαίνεται παρόλο που ρωτάμε…
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το συμβόλαιο του Zivko Zivkovic λήγει 30.06.2024 και ο Luce του έχει εμπιστοσύνη, θεωρώντας τον ιδανικό δεύτερο goalkeeper. Μετά από αυτόν υπάρχει ο Ταλιχμανίδης, που εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι. Αν θέλουμε κάποιον καλό τερματοφύλακα για δεύτερο (ή πρώτο, αν φύγει το καλοκαίρι ο Kotarski) θα περιμένουμε το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα Filathlos.gr και sportime.gr, θα είναι ο Λημνιός.
icue

Δημοσίευση από icue »

Ειναι αληθεια οτι εχουμε βγαλει παικτη απο τις ακαδημιες σχεδον σε ολες τις θεσεις εκτος απο τερματοφυλακα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”