Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Δεν ξέρω την τωρινή κατάσταση του Λημνιού, ούτε τον συμπαθούσα ιδιαίτερα όσο ήταν στον ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι και για πέταμα όπως γράφουν πολλοί εδώ μέσα. Για την ακρίβεια είναι ένας αρκετά καλός παίκτης, που κάνει δουλειές μέσα στο γήπεδο και είναι παίκτης ομάδας. Στην φάση που είναι η καριέρα του μπορεί και να βοηθήσει και να βοηθηθεί στον ΠΑΟΚ. Κι αν τους κάνει, τον κρατάνε και για του χρόνου.
- navigator11
Τέλη του έτους εμφανίστηκαν ξανά, βλέπω,... αγνά ανησυχούντες για την τσέπη του Ιβάν, τον "άμπαλο" μεταγραφικά Λουτσέσκου κλπ;; 
- kataramenos5
Τα πες ολα και συμφωνουμε .Απλα ρε geo εγω θα προτιμουσα αν ειναι να παμε σε μετριες επιλογες να το παλεψουμε περισσοτερο με τις ακαδημιες ξερω γω .Το δαμε τοσες φορες οτι θελουν χρονο να δειξουν πραγματα .Ο Βρακας αν θυμαμαι καλα τα χε παει καλα στα φιλικα.Απ την αλλη τοσα χρονια φορτωνομαστε συμβολαια μετρίων που μετα ζοριζομαστε να ξεφορτωθουμε.Αποκτησαμε φοβιες πλεον.K_geo έγραψε:διυλίζουμε τον κώνωπα..
ΑΝ μπορούμε να βρούμε με την κατωθιν σειρα:
-ΓΗΓΕΝΗ
-Να παίζει και στα 2 άκρα
-Να ειναι καλύτερος από το Βρακά
-Χειρότερος από Τάισον, Ντέλια κτλ ώστε να αποδεχτεί και πιο εύκολα το ρόλο του
-οικονομικά οκ
-Να μην χρειάζεται μεγάλο χρόνο προσαρμογής
-Αν γίνεται να μην ειναι σε ηλικία..συνταξης
Τότε να πούμε οκ, ποιος Λημνιός.
Κατα τα άλλα, μακάρι να γινόταν να βρούμε ΓΗΓΕΝΗ δεξί μπακ στα επίπεδα του Μπάμπα αλλά λίγο δύσκολο.......
αυτα.
Φυσικα αλλα τα ματια του προπονητη κι αλλα του αμπαλου μπαρμπα κατ δε το συζηταω.Just saying ..
- NikLiverpool
Αν έρθει (μεγάλο αν) ο Λημνιός και τον αναστήσει και αυτόν ο Λούτσε εγώ θα κατεβάσω όλα τα τζιτζιλι μπίτζιλι χαιμαλιά απο τον καθρέφτη του αυτοκινήτου και θα κρεμάσω εικόνα του Λούτσε 
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία, χαρά και ηρεμία.
Στα των μεταγραφικών, μπορεί να έχει διαρρεύσει ότι η ομάδα θα πάει για δεξί μπακ και αριστερό εξτρεμοδέκαρο αλλά προσωπικά δε θα μου προξενήσει εντύπωση να γίνουν αλχημείες κανα μήνα και να γίνουν άλλες μεταγραφές (πχ να αγοραστεί δεξί στόπερ και να πάει ο Κεντζιόρα δεξιά αποκλειστικά ή να αγοραστεί κανα μαμούνι φορ να καλύψει Σαματά και να παίζει αριστερα και να κλείνει σαν 2ος φορ κλπ). Βέβαια πάντα υπάρχουν και παίχτες πολυεργαλεία (πχ να αποκτηθεί πλάγιος αμυντικός που παίζει και στις δύο θέσεις). Οψόμεθα....
Πάντως μετά την άκρως επιτυχημένη μεταγραφική περίοδο καλοκαιριού θεωρώ ότι μια εμπιστοσύνη προς τους αρμόδιους θα πρέπει να υπάρξει.
ΥΓ μην δούμε κανα Λύρατζη να επανεργοποιείται και αναστηθεί και παραμιλάμε....
Στα των μεταγραφικών, μπορεί να έχει διαρρεύσει ότι η ομάδα θα πάει για δεξί μπακ και αριστερό εξτρεμοδέκαρο αλλά προσωπικά δε θα μου προξενήσει εντύπωση να γίνουν αλχημείες κανα μήνα και να γίνουν άλλες μεταγραφές (πχ να αγοραστεί δεξί στόπερ και να πάει ο Κεντζιόρα δεξιά αποκλειστικά ή να αγοραστεί κανα μαμούνι φορ να καλύψει Σαματά και να παίζει αριστερα και να κλείνει σαν 2ος φορ κλπ). Βέβαια πάντα υπάρχουν και παίχτες πολυεργαλεία (πχ να αποκτηθεί πλάγιος αμυντικός που παίζει και στις δύο θέσεις). Οψόμεθα....
Πάντως μετά την άκρως επιτυχημένη μεταγραφική περίοδο καλοκαιριού θεωρώ ότι μια εμπιστοσύνη προς τους αρμόδιους θα πρέπει να υπάρξει.
ΥΓ μην δούμε κανα Λύρατζη να επανεργοποιείται και αναστηθεί και παραμιλάμε....
- nikos_algio
Να κάνουμε ένα poll που για το ποιος θέλουμε να είναι ο 6ος (!) μεσοεπιθετικός της ομάδας!
1) Μεταγραφή παίκτη που θα είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας - Λημνιός
2) Δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση στη θέση - μπορεί να καλυφθεί από τον Βρακά
3) Άλλος που θα προορίζεται για βασικός
1) Μεταγραφή παίκτη που θα είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας - Λημνιός
2) Δεν χρειαζόμαστε ενίσχυση στη θέση - μπορεί να καλυφθεί από τον Βρακά
3) Άλλος που θα προορίζεται για βασικός
Δύσκολη απόφαση και μεγάλο στοίχημα του Λημνιού. Για κάθε παίκτη που μπαίνει στην 22άδα, κάποια πόρτα κλείνει για άλλον. Από την στιγμή που θα φέρεις κάποιον (τυχαίο παράδειγμα Νάσμπεργκ), συμπληρώνεις αυτούς που παίζουν στην συγκεκριμένη θέση (πχ αριστερό Σέντερ Μπάκ). Αν δεν σου βγεί, έχεις κολλήσει, θα πρέπει να φύγει για να πάρεις κάτι καλύτερο.
Γι αυτό και από το καλοκαίρι οι μεταγραφές είναι πιό ψαγμένες. Αν έρθει ο Λημνιός είμαι σίγουρος οτι ξέρουν την κατάσταση που βρίσκεται, πότε μπορεί να αγωνιστεί και τί ποτένσιαλ υπάρχει. Αν δεν έρθει και πάλι πάει να πεί οτι το έψαξαν και αποφάσισαν αρνητικά. Είδωμεν...
Γι αυτό και από το καλοκαίρι οι μεταγραφές είναι πιό ψαγμένες. Αν έρθει ο Λημνιός είμαι σίγουρος οτι ξέρουν την κατάσταση που βρίσκεται, πότε μπορεί να αγωνιστεί και τί ποτένσιαλ υπάρχει. Αν δεν έρθει και πάλι πάει να πεί οτι το έψαξαν και αποφάσισαν αρνητικά. Είδωμεν...
Ποιοτικό είναι το θέμα, όχι ποσοτικό. Η ομάδα κρίνει ότι αυτή η συγκεκριμένη θέση πρέπει να αναβαθμιστεί.Dimitris_L4 έγραψε:Δεξί στόπερ θα έχουμε μόνο αυτόν για ένα μήνα.. Δεξί μπακ έχουμε σαστρε αρχηγό κ λυρα αν υπάρχει τόσο πολυ αναγκηsn0ufel4 έγραψε:Γιατί ο Κεντζιόρα υπολογίζεται στα στόπερ
Και σέντερ μπακ θέλουν αναβάθμιση θα μου πεις, αλλά εκεί δαπανήθηκαν ποσά και μπορεί να περιμένουν να αποδώσουν.
Τα δεξιά μπακ που έχουμε από την άλλη και οι 3 δεν κοστίζουν ούτε την αγορά του Εκονγκ, μας παίρνει. Βλέπω και τον Αντρέ να πηγαίνει αριστερά όσο κρατά το κόπα άφρικα
Και πολύ κρατήθηκαν!Τώρα πέρασαν λίγες μέρες απ'τις τεσσάρες και τις εξάρες και θεωρούν οτι ψιλοξεχάστηκε το θέμαnavigator11 έγραψε:Τέλη του έτους εμφανίστηκαν ξανά, βλέπω,... αγνά ανησυχούντες για την τσέπη του Ιβάν, τον "άμπαλο" μεταγραφικά Λουτσέσκου κλπ;;
Τι γινεται παιδια;;; Ολα καλα;; Περασαν λιγες μερες και γυρισαμε παλι στο "εμεις ξερουμε καλυτερα" και στο "δυσμοιρε Ιβαν που στα μασουλανε;¨
Και εγω δεν ειμαι φαν του Λημνιου και το εχω πει αλλα πανω απο ολα ο Ραζβαν, ο Γιωργης και ο οργανισμος με την φετινη πορεια κερδισαν το δικαιωμα να κανουν ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και θεωρουν ΑΥΤΟΙ καλυτερο για την ομαδα.
Ολα τα αλλα ειναι σαλτσες δικες μας που καλο ειναι να υπαρχουν δεν λεω, για να γινεται κουβεντουλα...
Και εγω δεν ειμαι φαν του Λημνιου και το εχω πει αλλα πανω απο ολα ο Ραζβαν, ο Γιωργης και ο οργανισμος με την φετινη πορεια κερδισαν το δικαιωμα να κανουν ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και θεωρουν ΑΥΤΟΙ καλυτερο για την ομαδα.
Ολα τα αλλα ειναι σαλτσες δικες μας που καλο ειναι να υπαρχουν δεν λεω, για να γινεται κουβεντουλα...
Αυτο που ειπατε.."ξεχασαν"τα "παιδια"τις 4αρες και ειπαν να μπουν μπας και γινει κατι και σταματησει το τρένο.
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά μην αρχίζουμε αυτό το γαϊτανάκι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως κακά τα ψέματα όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφη και παιχταρα στο πιο κρίσιμο ματς μέχρι τώρα μπαίνει για να κάνουμε καθυστερήσεις (Ντεσποντοφ με Άιντραχτ ) είναι δύσκολο ο 6ος σου μεσοεπιθετικός να είναι και αυτός πανωραφισιος .το καλοκαίρι λέγαμε ότι θελουμε οπωσδήποτε μια προσθήκη ακόμα εκεί αλλά κανείς μας δεν υπολόγιζε τον μουργκ . Που όχι μόνο πρέπει να λογίζεται σαν μεταγραφή αλλά μαζί Μπαμπά και Οζντοεφ στις πιο πετυχημένες του καλοκαιριού ,μεχρι στιγμης .Όποτε και εγώ πιστεύω χωρίς να με τρελαίνει ότι ο Λημνιος είναι μια λογική λύση . Ειδικά αν είναι σε καλή κατάσταση θα βοηθησει για τον ρόλο που θα έχει .και όλα αυτά δια τις ατόπου απαγωγής . Έλληνας που ξέρει τα θέλω του ρασβαν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού και προορίζεται για το 6ο σου χαφ.Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν άλλον πλην Πελκα.ίσως και χατζηστραβος από Σέρρες αλλά δεν ξέρουμε αν το έχει σε μεγάλη ομάδα και αν παίζει 10 ή πιο πίσω πλέον .
Εκτός και αν υπάρχει στα σκαριά πιθανή πώληση Ντελια το καλοκαίρι ή μη ανανέωση μουργκ ή Τάισον και πάρεις παιχταρα πιο πολύ για του χρόνου .
Επίσης κάποια στιγμή λογικά εκεί στον Μάρτιο θα αρχίσει να κλείνει το ροτεισιον και στα πολύ κρίσιμα δεν θα έχουμε κάθε αγώνα 7-8 αλλαγές . Και κάποιοι παίχτες κομβικοί δύσκολα θα βγαίνουν από την ενδεκάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς . Ήδη το βλέπουμε στα χαφ που ο τσιγγαρας έχει κάποιο καιρό που παίζει λίγο έως καθόλου .
Εκτός και αν υπάρχει στα σκαριά πιθανή πώληση Ντελια το καλοκαίρι ή μη ανανέωση μουργκ ή Τάισον και πάρεις παιχταρα πιο πολύ για του χρόνου .
Επίσης κάποια στιγμή λογικά εκεί στον Μάρτιο θα αρχίσει να κλείνει το ροτεισιον και στα πολύ κρίσιμα δεν θα έχουμε κάθε αγώνα 7-8 αλλαγές . Και κάποιοι παίχτες κομβικοί δύσκολα θα βγαίνουν από την ενδεκάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς . Ήδη το βλέπουμε στα χαφ που ο τσιγγαρας έχει κάποιο καιρό που παίζει λίγο έως καθόλου .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 28 Δεκ 2023, 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολα αυτά που γράφονται εδω και πόσες σελίδες για το αν κανει ή οχι ο Λημνιός, γράφτηκαν ξανα μεσα στα τοπικ των μεταγραφών καλοκαιριού. και φυσικά στο τέλος δεν ήρθε. Όπως πιστεύω δεν θα έρθει ουτε τώρα. Οπότε τζάμπα ξανακάνουμε αναλύσεις.
Γενικά πιστεύω θα κάνουμε 1 μεταγραφή και αυτη θα είναι δεξι μπακ. Δεν θα πειράξει τίποτα αλλο ο Ραζβαν. Ήδη τον επόμενο μήνα έχει πολύ δουλεια όσον αφορά τις ισσοροπίες:
Να ενσωματώσει στο ροτέισον τον Μ.Αντονιο
Να γίνει αύξηση στα καθήκοντα του Τζίμα λόγο απουσίας Σαματα
Να γίνει βασικός ο ράφα και αλλαγή του ο Βιερίνια
Να ενσωματωθεί το καινούργιο δεξί μπακ.
Γενικά πιστεύω θα κάνουμε 1 μεταγραφή και αυτη θα είναι δεξι μπακ. Δεν θα πειράξει τίποτα αλλο ο Ραζβαν. Ήδη τον επόμενο μήνα έχει πολύ δουλεια όσον αφορά τις ισσοροπίες:
Να ενσωματώσει στο ροτέισον τον Μ.Αντονιο
Να γίνει αύξηση στα καθήκοντα του Τζίμα λόγο απουσίας Σαματα
Να γίνει βασικός ο ράφα και αλλαγή του ο Βιερίνια
Να ενσωματωθεί το καινούργιο δεξί μπακ.
επίσης μην ξεχνάμε ότι ο Λημνιός έπαιζε στην ουσία full back και την δουλεία μπροστά την έκανε ο Μάτος.
Εγώ νομίζω ότι ο Λημνιός σαν δεξί μπακ έχει να δώσει πολλά
Εγώ νομίζω ότι ο Λημνιός σαν δεξί μπακ έχει να δώσει πολλά