Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 23-9-09 19:00 Novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
arisk

Re: Πανιωνιος - ΠΑΟΚ 23-9-09 19:00 Novasports1

Δημοσίευση από arisk »

Hey, για να μην παρεξηγηθούμε άδικα, "πάγκο" λέω το κρεββάτι μου...!! Και "Φερνάντο" δεν εννοώ τον καρπουζά, Φερνάντο λέω την κοπέλα μου...!! Μάλιστα όταν είμαι στις μάυρες μου της φοράω και φανέλα του ολυμπιακού...!! Αφού δεν μπορώ να γ@μήσω τον αληθινό γαύρο... Τί να κάνω... Αρκούμαι σε υποκατάστατα...!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή δεν έχει ούτε τα ψυχολογικά, αλλα ούτε και τα αγωνιστικά αποθέματα, για να κερδίσει εύκολα οποιονδήποτε αντίπαλο. Αν θέλετε, δεν έχει ούτε καν την τύχη λιγάκι με το μέρος της! Το παιχνίδι κλείνει, κατά τη γνώμη μου, περισσότερο στον άσο, με την ισοπαλία επίσης πιθανή λόγω κακής κατάστασης και του αντιπαλου.
Τα πράγματα ήδη αρχίζουν να στενεύουν επικίνδυνα για τον φετινό ΠΑΟΚ και πλέον κάθε απώλεια βαθμών θα είναι καθοριστική.
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Μέχρι στιγμής φέτος μετά από ένα μήνα αγωστικών υποχρεώσεων αναστήσαμε τη Χέρενφέιν και τον Σόλιντ, την Τρίπολη, τον γαύρο και τον Ντιόγκο.... ήρθε η ώρα για το Φερέρα και τον Ρεκόμπα;;;
Άβαταρ μέλους
fox 4

Δημοσίευση από fox 4 »

+1000000 :(
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ξερός άσος είναι το ματς....
Ειδικότης μας η ανάσταση νεκρών.....Ούτε ο Χριστός δεν τα κατάφερε τόσο καλά με το Λάζαρο....
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Είστε απαράδεκτοι. Δεν ξέρω την ηλικία σας, μπορεί να μην είχα το θάρρος να σας το πω κατάμουτρα αλλά το γράφω εδώ. Είστε απαράδεκτοι. Τίποτε άλλο, γράψτε ό,τι θέλετε, εγώ περιμένω το διπλό με 0-1 ή 0-2 κατά προτίμηση γιατί είμαι τρελός. Καλή βδομάδα.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Απαράδεκτος δεν είναι αυτός που βλέπει κατάματα την πραγματικότητα, αλλά αυτός που κάνει ότι την αγνοεί. Αυτός που βάζει το κεφάλι μέσα στην άμμο και κάνει ότι δεν βλέπει.
Αυτή τη στιγμή για μένα φαβορί για τη νίκη είναι ο νιόνιος. Αν κερδίσουμε εμείς θα είναι έκπληξη με τα σημερινά δεδομένα.
Και καλό είναι - και το λέω για όλους μας - η οργή που βράζει μέσα μας να μην πέφτει στους ομοϊδεάτες μας. Δεν είναι σωστό.

Νομίζεις ότι υπάρχει εδώ μέσα κανένας που θέλει να χάσουμε; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! Αν χάσουμε όλοι μας θα πονέσουμε διπλά. Και περισσότερο από όλους εγώ. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να δω αυτά που πρέπει να δω...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο Π.Α.Ο.Κ θα κερδισει και θα δειξει τον πραγματικο του χαρακτηρα..Ας μην το εχουν ξεγραμμενο τελειως καποιοι... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μακάρι αδελφέ! Αυτό θέλουμε όλοι μας.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

DimisK έγραψε:Απαράδεκτος δεν είναι αυτός που βλέπει κατάματα την πραγματικότητα, αλλά αυτός που κάνει ότι την αγνοεί. Αυτός που βάζει το κεφάλι μέσα στην άμμο και κάνει ότι δεν βλέπει.
Αυτή τη στιγμή για μένα φαβορί για τη νίκη είναι ο νιόνιος. Αν κερδίσουμε εμείς θα είναι έκπληξη με τα σημερινά δεδομένα.
Και καλό είναι - και το λέω για όλους μας - η οργή που βράζει μέσα μας να μην πέφτει στους ομοϊδεάτες μας. Δεν είναι σωστό.

Νομίζεις ότι υπάρχει εδώ μέσα κανένας που θέλει να χάσουμε; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ! Αν χάσουμε όλοι μας θα πονέσουμε διπλά. Και περισσότερο από όλους εγώ. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να δω αυτά που πρέπει να δω...
Φαβορί με ποια κριτήρια είναι ο Πανιώνιος; Θα τρελαθούμε τελείως;

Δεν υπάρχουν άνθρωποι εδώ λες που θέλουν να μην πάμε καλά σε αυτό το παιχνίδι με την ελπίδα να φύγει ο Σάντος; Δεν έχω αποδείξεις αλλά θα πόνταρα άνετα.

Οργή έχω αλλά όχι για το χθεσινό παιχνίδι αλλά για τη στάση μερικών που είναι έτοιμοι να κάνουν την κηδεία του φετινού ΠΑΟΚ και του Σάντος επειδή ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΟΚ. Δεν το λέω για σένα προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Καταλαβαίνω την πίκρα σου. Αλλά το ίδιο αισθανόμαστε όλοι....
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Όχι Dimisk, ασφαλώς έχω πίκρα και ασφαλώς δεν είμαι τόσο αλαζόνας ώστε να νομίζω ότι ο πιο πικραμένος οπαδός του ΠΑΟΚ είμαι εγώ. Θες να ρίξεις τους τόνους, ΟΚ το σέβομαι αυτό και δε συνεχίζω. Μακάρι την Πέμπτη τέτοια ώρα να συζητάμε με άλλα δεδομένα. :pano:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μπα, εγώ δε θα πονέσω, έχω πάθει ΑΝΟΣΙΑ ή ΑΝΟΗΣΙΑ με αυτά που έχω βιώσει.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Θα κερδισουμε γιατι ετσι πρεπει :pano:
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

DimisK έγραψε:Απαράδεκτος δεν είναι αυτός που βλέπει κατάματα την πραγματικότητα, αλλά αυτός που κάνει ότι την αγνοεί. Αυτός που βάζει το κεφάλι μέσα στην άμμο και κάνει ότι δεν βλέπει.

συμφωνώ με ολόκληρο το post και κυρίως με τις τονισμένες φράσεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”