Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Το μόνο ας πούμε πλεονέκτημα του Λημνιού είναι το ότι είναι γηγενής. Κανένα άλλο, δυστυχώς. Δεν έχεις το ένας εναντίον ενός, δεν έχει τελική πάσα και δεν έχει το γκολ. Δικαιολογημένα έχουμε όλοι μας υψηλές βλέψεις και απαιτήσεις και θέλουμε κάτι πολύ καλύτερο μεσοεπιθετικά.
Αλλά γιατί παίζει τόσο πολύ το όνομα του;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
Αυτό μεταφέρουν όλοι οι ρεπόρτερ, ότι ο ραζβαν ξέρει ότι ο Λημνιος θα αποδεχθεί τον ρολο του και θα κρατήσει τις ισορροπίες, σίγουρα από μένα και εσένα 1-2 πράγματα παραπάνω θα ξέρουν. Αλλιώς κρινόταν ο Λημνιος ως βασικός αλλιώς θα κριθεί ως 4ο-5η λύση για εξτρεμ και από τον πάγκο. Αν δεις και εγω πριν 5-6 μέρες έχω γράψει « Τι Λημνιος ρε παιδιά σοβαρά τώρα;» Αλλά βλέποντας καλύτερα ότι δεν θες και δεν έχεις ανάγκη έναν παικταρα που θα σου αλλάξει εικόνα,και έναν γηγενή γιατί δεν έχεις χώρο για ξένους στην λίστα θες απλά μια λύση. Μου λες θα μπορούσε αυτήν την θέση να την καλύψει ο Βρακάς η ο δαρελας πχ. Ναι, αλλά ο Βρακάς αξιολογήθηκε και στάλθηκε στην β ομάδα, για τον δαρελα θα ήταν καλό να παίζει λίγο στην μεγάλη ομάδα η να παίζει ασταμάτητα στην β ομάδα; και του χρόνου να παίζει δανεικός σε μια ομάδα πρώτης κατηγορίας. Και το κασέ προφανώς με τις υπάρχων συνθήκες δεν θα είναι καθόλου μεγάλες…alexgarcia6 έγραψε:
Καταρχήν δεν ξέρουμε οτι δεν θα κάνει άνω-κάτω τα αποδυτήρια! Ερωτηματικό είναι
Προσωπικά, όταν εχω 5 παίκτες που ανα πάσα στιγμή μπορουν να παίξουν ως βασικοί, δεν νομίζω οτι χρειάζεται να πλαισιωθουν απο "έμπειρο" 6ο. Μπορεί ο 6ος να είναι στοίχημα, λαχείο, πιτσιρίκος, οτι θές πες το. Δεν το χρησιμοποιώ συχνά σαν επιχείρημα, αλλα σ'αυτην την περιπτώση αρμόζει το οτι έχουμε τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα, δεν είναι μακριά οι γηγενείς
Και αν παρθεί συνειδητά η απόφαση να έρθει έμπειρος παίκτης για 6ος, ε αυτός δεν γίνεται να είναι ο Λημνίος.
Εδώ είμαστε, στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ, ας κάνουμε μια βόλτα στο θέμα "18. Δημήτρης Λημνιός" να δούμε τι βλέπαμε τον καιρό που ήταν στην ομάδα! Δεν γίνεται όλοι όσοι γράφανε να ήταν υπερβολικοί! Και στο κάτω-κάτω, μνήμη έχουμε, τον θυμόμαστε. Αντικειμενικά δεν έχει να προσφέρει τίποτα ποδοσφαιρικά
Πόσο μάλλον οταν είναι τελείως ανενεργός, προέρχεται απο σοβαρότατο τραυματισμό, και δεν έχει και "μικρό" συμβόλαιο
-
Γράφτηκε και από την φόρτσα, το μίλησε και χθες ο τοσκιτσης το μίλησε και ο κολκας σήμερα στο ραδιόφωνοΓερασίμου έγραψε:Το μόνο ας πούμε πλεονέκτημα του Λημνιού είναι το ότι είναι γηγενής. Κανένα άλλο, δυστυχώς. Δεν έχεις το ένας εναντίον ενός, δεν έχει τελική πάσα και δεν έχει το γκολ. Δικαιολογημένα έχουμε όλοι μας υψηλές βλέψεις και απαιτήσεις και θέλουμε κάτι πολύ καλύτερο μεσοεπιθετικά.
Ο Ραζβάν ανανέωσε και άρα θα πρέπει να στηριχθεί ολόψυχα ώστε να κάνει σωστά την δουλειά του. Εάν θέλει Λημνιό ας του πάρουμε Λημνιό. Αλλά θέλει; Από που προκύπτει αυτό; Από τους δημοσιογράφους που μπορεί να έχουν καλή σχέση με το μανατζερικό γραφείο; Γιατί και το καλοκαίρι μας είχαν γανώσει τα αυτιά για τον Πέλκα και πως θα πρέπει να τον πάρουμε αφού τον θέλει ο Λουτσέσκου που έχει μείνει μόνο με τον Μουργκ και πως θα βγει η χρονιά.
εγω θεωρώ μια χαρα λυση τον λημνιο
λεφτα να ριξουμε σε 2 αμυντικους,μαξι και ισως φορ!

-
Αν όντως θέλουν τον Λημνιό καλώς ας έρθει ,μακάρι να είναι καλά το παιδί . Η έλευση του Λημνιου μου δείχνει ότι ο Ντελιας ,όπου μέχρι και το τέλος του Σεπτέμβρη φαινόταν ότι δεν είναι έτοιμος ακόμη , είχε τεράστια εξέλιξη όπου λογίζεται πια το πρώτο βιολί ,θα μείνει για αρκετό καιρό στην ομάδα. Όπως και ότι ο Τάισον θα προσφέρει ακόμα ένα χρόνο . Έχει πάρει μπρος και ο Ντεσποντοφ ,ο Μουργκ ποιος Μουργκ . Ο Λημνιός είναι αρκετά καλός και τριπλα έχει και σουτ ,ειδικά αν παίξει αριστερά... Μακάρι το παιδί να είναι καλά και να ξαναβρεί τον εαυτό του.
-
Διάβασα ο Λημνίος έχει τρίπλα και σουτ και έπαθα το πρώτο μίνι εγκεφαλικό, πριν την ώρα μου
επειδή ο ντέλιας περνάει εύκολα τους αντιπάλους, θα πάρουμε τον λημνιό για να φέρει ισορροπία
τουλαχιστον το αλλο το βραζιλιανικο φουρνοκάπακο τον τεϊλορ δεν το ξεραμε.
Με Λημνιο θα εχω δυσκολο εργο.
Με Λημνιο θα εχω δυσκολο εργο.
Σίγουρα χρειαζόμαστε δεξί μπακ. Όπως έχω ξαναγράψει ο δεσπότης είναι άλλος παίκτης με τον Βιέρι και άλλος με τον σαστρε που μπορεί και ανεβαίνει και του δίνει στήριγμα......Ρε μπας και ο ραζβαν σκοπεύει να κάνει τον Λημνιό το επόμενο δεξί μας μπακ για μια δεκαετία;;;;;;;; Για σκεφτείτε το ....
-
- ΑποστόληςΑ
alexgarcia6 έγραψε:Διάβασα ο Λημνίος έχει τρίπλα και σουτ και έπαθα το πρώτο μίνι εγκεφαλικό, πριν την ώρα μου

-
Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι το δεξί μπακ και άμα τελικά δεν παει στο κοπα αφρικα ο μπαμπά. Αν αποκτηθεί ένα μπακ δεξια που θα καταπίνει τα εξτρεμ και τα μπακ τις ελλαδας με ταχυδύναμη και θα μπουκάρει, όπως κάνει ο μπαμπά, όπως έκανε ο ματος και ο βιερινια, για το ποιος θα είναι είναι 3ο-2ο αριστερό εξτρεμ λίγο με απασχολεί, δεν γίνεται να φέρεις ίδια πάστα με ταισον ντελια ντεσποντοφ αντριγια για εκεί, απλα να κάνει και ο ταισον τα ρεπό του θέλω, και όταν κάνει τα ρεπό του να μπορει να παίξει και κάποιος ως αλλαγή ένα 20-30 λεπτό αν παίζει ο ντελιας αριστερά. Το όλο θέμα είναι τι θα γίνει με μπαμπά και με αυτόν που θα ερθει δεξια γιατί αυτά θα καθορίσουν την συνέχεια και όχι ποιος θα είναι 3ο-2η επιλογή σε μια θέση
Λοιπον εμενα δεν με χαλαει καθολου να επιστρεψει ο Λημνιος.Μου αρεσε οταν ηταν στην ομαδα.
Το μοναδικο αρνητικο που μπορω να βρω ειναι ενδεχομενως η κατασταση στην οποια βρισκεται.
Το μοναδικο αρνητικο που μπορω να βρω ειναι ενδεχομενως η κατασταση στην οποια βρισκεται.