22. Stefan Schwab

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: 22. Stefan Schwab

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγώ τον βρήκα πολύ ουσιαστικό.
Και σε όλα τα ματς που τον είδα στην Τούμπα από κοντά ήταν από τους καλύτερους της ομάδας.

Θεωρώ μια ανανέωση με τραμπα του χρόνου συμμετοχής μεταξύ αυτού και του Τσιγγάρα, θα ήταν λογικό για του χρόνου. Ωστόσο ας περιμένουμε να δούμε πώς θα τελειώσει τη σεζόν.

Sent from my AC2003 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο Αυστριακός μέσος, μίλησε για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης αφορούσε την κίνηση να πάρει αγκαλιά στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, τον μικρό φίλο της ομάδας Γιαννάκη.

Ο Σβαμπ άνοιξε ουσιαστικά την καρδιά του, λέγοντας μεταξύ άλλων τα δύσκολα θέματα που είχε να διαχειριστεί, όπως ο θάνατος του πατέρα και του αδερφού του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ ανέφερε:
«Είναι μια συναρπαστική σεζόν, γιατί δεν θυμάμαι άλλη φορά τέσσερις να διεκδικούν πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ελλάδα. Όλα είναι πιθανά δεν υπάρχουν φαβορί φέτος. Έχουμε τεράστιο κίνητρο ως ΠΑΟΚ και παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Χάσαμε δύο τελικούς κυπέλλων και φέτος θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση και να κερδίσουμε τρόπαια. Επίσης όλα είναι πιθανά και στο Conference, αλλά υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος. Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε και την άνοιξη στην Ευρώπη.

Στη συνέχεια είπε:
«Συνεισφέρω οικονομικά στο αθλητικό κομμάτι για άτομα με ειδικές ανάγκες στην Αυστρία κάθε χρόνο. Υπάρχει ένας απίστευτος αριθμός ανθρώπων με ισχυρή θέληση που αντιμετωπίζουν αυτό το κομμάτι με πολύ θετικό τρόπο. Για εμένα είναι πρότυπα αυτοί οι άνθρωποι. Ως εκ τούτου, είμαι ανοιχτός σε κάθε είδους υποστήριξη για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο ΠΑΟΚ ως σύλλογος παίρνει συχνά πρωτοβουλίες σε τέτοια θέματα και θεωρώ πως είναι κάτι που πρέπει να τυγχάνει ολοένα και μεγαλύτερης προσοχής. Με αυτόν τον τρόπο, περισσότεροι άνθρωποι θα ενθαρρύνονται να κάνουν κάτι καλό.

Νομίζω ότι γενικά επηρεάζομαι από την ιστορία της ζωής μου. Τα αδέρφια μου ήταν πάντα πρότυπα για μένα. Πήραμε καλή παιδεία από την οικογένεια μας και μεγαλώσαμε με έναν τρόπο που μας έμαθε να τους σεβόμαστε όλους.

Σκέφτομαι χωρίς παρωπίδες και δεν περιορίζω τον τρόπο σκέψης μου. Ξέρω τι συμβαίνει στον κόσμο και πώς νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι. Οπότε προσπαθώ να βοηθάω όπου μπορώ. Ο μικρός Γιάννης και η οικογένειά του είναι μόνιμοι φιλοξενούμενοι στο γηπέδου μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος πολύ ανοιχτός στους φιλάθλους του. Εμείς οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά μας χαιρόμαστε όταν μπορούμε να χαρίσουμε ένα χαμόγελο: Το να τους υπογράψουμε αυτόγραφα, να βγούμε φωτογραφίες μαζί τους είναι κάτι απλό και ωραίο. Συμφωνήσαμε με την οικογένεια του Γιάννη να δημιουργήσουμε μια όμορφη στιγμή για αυτόν. Νομίζω ότι ήταν μεγάλη έκπληξη για το παιδί όταν τον έβαλα στο γήπεδο με όλους τους παίκτες».

Για την αγκαλιά του με τον Γιαννάκη και για τις δικές του ευαισθησίες:
«Ήμουν πολύ μικρός όταν πέθανε ο αδερφός μου και αυτό επηρέασε περισσότερο τα άλλα δύο μεγαλύτερα αδέρφια μου παρά εμένα. Δεν μπορούσα να καταλάβω ακόμα τι συνέβαινε, αλλά ήμασταν εκεί ο ένας για τον άλλον. Επίσης, όταν πέθανε ο πατέρας μου, που ήταν πολύ λυπηρό γιατί είχε μόλις είχε... συνταξιοδοτηθεί και ήθελε κυρίως να παρακολουθήσει περισσότερους αγώνες ποδοσφαίρου μαζί μου. Η υποστήριξη της συζύγου μου με βοήθησε πολύ σε αυτή τη διαδικασία. Ταυτόχρονα, ο πατέρας μου ήταν ένα κίνητρο για μένα να γίνομαι καλύτερο γιατί, αν ζούσε, θα επέμενε να επικεντρωθώ αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο και να γίνω καλύτερος».

Για το γεγονός πως πρόκειται για έναν συναισθηματικό άνθρωπο σημείωσε:
«Τα συναισθήματα είναι πολύ σημαντικά στον αθλητισμό, δεν μπορείς χωρίς αυτά. Αλλά είναι επίσης απαραίτητο να μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε και να μην μας κυριεύουν. Είμαι παίκτης ομάδας κα δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παρακινούμε ο ένας τον άλλον. Ειδικά το να παίζεις σε γεμάτα γήπεδα σε επηρεάζει πολύ. Το θερμό κοινό σε... ανεβάζει και αυτό συμβαίνει στον ΠΑΟΚ. Δεν έχει σημασία αν κερδίζεις ή χάνεις για να σε υποστηρίξουν. Στόχος είναι να μπορείς να κάνεις ευτυχισμένους πολλούς ανθρώπους με τις νίκες και αυτό είναι το κίνητρο μας».

---

Αρχηγαρα
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Αυτος κ ο Κρεσπο,ειναι κοσμηματα,οταν με το καλο τελειωσουν την καριερα τους,θα τους ηθελα στην ομαδα μας σε αλλο ποστο,ειναι εξυπνοι με τρομερη προσωπικοτητα και πρεπει σαν οργανισμος να τους εκμεταλλευτουμε με την καλη εννοια.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Αμαρτία να φύγει και αυτός από τον οργανισμό
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να τους κάνουμε επενδυτές στην ΚΑΕ;
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Χρόνια πολλά να χαίρεσαι το όνομα σου ..
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Δεν τον φοβαμαι τον Στεφανο, ξερει ποδοσφαιρο και ξερει να καθαριζει το μυαλο του!
Το χαμενο πεναλτι δε μου λεει απολυτος τιποτα, εξακολουθει να ειναι η προσφορα του θετικη για οσο αγωνιστηκε!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ο χειρότερος παίκτης σήμερα και όχι μόνο για το χαμένο πέναλτι

Κλασσικός Σβάμπ μετά από διακοπή δηλαδή
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι αναιμικό πέναλτυ χτύπησες ρε...
Να ξεχάσουμε τη σημερινή ημέρα γενικώς.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Κακό παιχνίδι σήμερα. Φέρει ευθύνη για το κακό πρώτο μισάωρο
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ευτυχώς που δεν σε παίρνουν χαμπάρι όλοι οι τερματοφύλακες. Σε ψάρωσε ότι θα έπεφτε στην άλλη γωνία και το έπιασε με άνεση.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

θα μας τρελάνεις ρε φίλε.. σου ρχεται στο δεξί για σουτ και πέφτεις να κάνεις κεφαλιά ψαράκι
αν είναι δυνατόν

άντε να τελειώνει το συμβόλαιό σου
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Το είπε και μόνος του. Το δεξί είναι για περπάτημα…
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Νταξει ρε παιδια δεν ειναι σεντερ φορ
Ηταν πολυ καλος σαν αλλαγη και εβγαλε και ασιστ
Мир

22. Stefan Schwab

Δημοσίευση από Мир »

Βασικα την κακη ενεργεια έκανε ατο στο γκολ μας που δεν βρηκε μπαλα αλλα το εσωσε ο Μπαμπα.

Στην αλλη φαση με την κεφαλια ψαρακι δεν μπορεις να τον κακισεις.

Εδω ο Ακπομ σε αδεια εστια ειχε βρει αερα πριν πουληθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 08 Ιαν 2024, 19:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”