Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
οφ/τόπικ
Πιστεύω οτι είναι ο τεχνοκράτης που έλειπε απο την ομάδα απλά και ξεκάθαρα.
Αθλητικός διευθυντής και CEO στην μεγαλύτερη ομάδα της Ρωσίας δέν είναι και λίγο, και βλέπω πολύ θετικά την όλη εξέλιξη. Είναι γνωστό οτι ενθουσιάζομαι εύκολα , είναι αλήθεια. Θα έπρεπε όμως να μπούμε στο μυαλό του Ιβάν για να καταλάβουμε τί θέλει να κάνει, και πότε και με ποιά άτομα θα τα καταφέρει. Μόνο τυχαία δέν είναι η κίνηση.
Στράφνικ, είναι άλλη προοπτική. Το ίδιο γεγονός βλέπουμε, απλά εγώ απο άλλη γωνία.
Πιστεύω οτι είναι ο τεχνοκράτης που έλειπε απο την ομάδα απλά και ξεκάθαρα.
Αθλητικός διευθυντής και CEO στην μεγαλύτερη ομάδα της Ρωσίας δέν είναι και λίγο, και βλέπω πολύ θετικά την όλη εξέλιξη. Είναι γνωστό οτι ενθουσιάζομαι εύκολα , είναι αλήθεια. Θα έπρεπε όμως να μπούμε στο μυαλό του Ιβάν για να καταλάβουμε τί θέλει να κάνει, και πότε και με ποιά άτομα θα τα καταφέρει. Μόνο τυχαία δέν είναι η κίνηση.
Στράφνικ, είναι άλλη προοπτική. Το ίδιο γεγονός βλέπουμε, απλά εγώ απο άλλη γωνία.
Έρχεται σε ρόλο σαν αυτό του Τσιστιακοφ λογικά... Να δούμε πώς θα πάει.
Εγώ τείνω να αποδεχθώ πως κανένας δεν θα μείνει για αρκετά χρόνια στην ομάδα, ωστόσο όλοι αφήνουν κάτι πίσω...ακόμα κι αν φεύγουν σαν αποτυχημένοι...
Θυμάμαι αυτόν που είχε έρθει από την Μασια για τις ακαδημίες. Έφυγε νύχτα χωρίς να έχει αφήσει κάτι χειροπιαστό. Αλλά και μόνο που έρχονται τέτοιοι άνθρωποι με παραστάσεις κάνει καλό στον σύλλογο.
Εγώ τείνω να αποδεχθώ πως κανένας δεν θα μείνει για αρκετά χρόνια στην ομάδα, ωστόσο όλοι αφήνουν κάτι πίσω...ακόμα κι αν φεύγουν σαν αποτυχημένοι...
Θυμάμαι αυτόν που είχε έρθει από την Μασια για τις ακαδημίες. Έφυγε νύχτα χωρίς να έχει αφήσει κάτι χειροπιαστό. Αλλά και μόνο που έρχονται τέτοιοι άνθρωποι με παραστάσεις κάνει καλό στον σύλλογο.
- kataramenos5
ΠΑΟΚΤσηδικες υπερβολες ...εν μερη.Τα μηνυματα ομως εντος ομαδος λενε οτι οι καινουριοι που ενσωματωθηκαν αργα Μειτε, Οζντοεφ Σαματα κλπ ειναι ακομα στο 70%.Εχουμε δρομο μπροστα μας καρντασια.Χαρειτε το.Jairo έγραψε: Δέν θα υπάρξει ομάδα να μπορέσει να μας ανταγωνιστεί σε κανέναν τομέα εκτός εαν φτάσει σε επίπεδα Bayern Μονάχου και επάνω.
-
Σοδιτσα.
Επειδή σκάσαμε στο φαγητό σήμερα στο οικογενειακό τραπέζι, όχι τίποτα άλλο
Επειδή σκάσαμε στο φαγητό σήμερα στο οικογενειακό τραπέζι, όχι τίποτα άλλο
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
- abc_o_ karpouzas
- PAOKevolution
- Μπαρκαρούτσος
Αιντε πασακα μου, sign re malaka. Να μας βαλεις Τσουλου του χρονου, να τελειωνουμε και με αυτην την καταρα