DimisK έγραψε:Ένα μεγάλο μπράβο στον pepermint που τα έλεγε μέρες τώρα, αλλά εγώ όχι απλά διαφωνούσα μαζί του, αλλά με είχε τσατίσει! Και είχε απόλυτο δίκιο...Sorry Pepermint...
Για το ματς, τι να πω; Αντί για νίκη 4-0, χάσαμε! Με 1-0 στο 10 και αντί να τους πατήσουμε στο λαιμό, κάτσαμε πίσω. Έλεος! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ! Αναστήσαμε τους πεθαμένους! ΕΛΕΟΣ!
Σάντος σε ευχαριστούμε για ότι προσέφερες στην ομάδα μας, αλλά δεν κάνεις για πρωταθλητισμό. Τέλος! Όχι μόνο είσαι αμυντικογενής, αλλά δεν εμπνέεις και τσαμπουκά στους παίκτες. Να τους πεις ¨μπείτε και λιώστε τους"! Όπως έλεγε ο Αγγελάρας, που μπορεί να μην είχε τις...γνώσεις σου, αλλά ήξερε τι σημαίνει ΠΑΟΚ!
Θοδωρή....ξέρεις τι πρέπει να κάνεις....
Το διπλό στη Νέα Σμύρνη είναι πλέον απολύτως απαραίτητο για να μην πάει στράφι η χρονιά! Το ακους Φερνάντο;
Δεν γράφω τίποτα άλλο γιατί μπορεί να το μετανιώσω.....
Ο πόνος μου από χτες το βράδυ είναι απίστευτος.....Απίστευτος.....
Μαζί σου αδερφέ!!!!!!Απ' όλα όσα διάβασα...μαζί σου...Και εννοείται κι ο αδεφός Peppermint...έτσι κι εγώ στην αρχή επιφυλακτικός με τις απόψεις του αδερφού, κρατώντας μια δόση αισιοδοξίας και ελπίδας ότι ίσως τα πράγματα αλλάξουν...Ξύπνησα κανά δυό ματς νωρίτερα όμως.Η κατάσταση δεν παλεύεται.Απαιτούμε ΑΛΛΑΓΕΣ!!!Είτε έχει να κάνει με προπονητή,παίκτες,διοίκηση.Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.Βγαίνεις πέρυσι 2ος και αντί να το εκμεταλευτείς...Για φέτος,μερικοί λένε νωρίς είναι...Ένας στόχος πάει και ένας άλλος ξεκίνησε όπως να'ναι,άντε να δούμε...
Γαμώ την τρέλλα μου δηλαδή!!!Δείξε μου ότι μπορείς να κάνεις κάτι καλό και θα κάνω μόκο...Που όμως όταν βάζεις ένα μπαλάκι και μετά πίσω;;;Και σε ντέρμπυ;;;Και με τον κωλόγαυρο;;;;Και με τα χάλια που έχει;;;Και θέλωντας να αποδείξεις ορισμένα πράγματα σε κάποιους που σε κατακρίνουν;;;Και δεν αναφέρομαι μόνο σε Σάντος.Έτσι θα μπας μπροστά;;;;Αυτή είναι νοοτροπία ΝΙΚΗΤΗ που έχετε;;;Να την χέσω τέτοια νοοτροπία!!!μια :whatever: είναι...Πάλι πίκρα,πάλι γκρίνια...έτσι είναι...
Άντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ...πόσο υπομονή ακόμα;;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
htg την Δευ 21 Σεπ 2009, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.