Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Δημοσίευση από novito »

PAOK SYMI επιμένω στο θέμα της κερκίδας γιατί ναι ίσως το μοναδικό που αφορά 100% εμάς. Πολύ περισσότερο σίγουρα απ τον προπονητή, τα συστήματα, τους παίκτες, κλπ, για τα οποία δε μπορώ να κάνω και πολλά...
Και απ τη στιγμή που σαν οπαδοί ήμασταν μέτριοι, δεν έχω ... "όρεξη" να ασχοληθώ με την ομάδα. Ίσως κάποιοι με παρερμηνεύσετε, αλλά εγώ στο γήπεδο πάω πρώτα για την κερκίδα!! Γιατί, ΠΑΟΚ είσαι...

υ.γ. Και να συμπληρώσω κάτι που έγραψε ο pyrgioths και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο:
pyrgioths έγραψε:.......ΠΑΟΚ εγινα για τον κοσμο του...χεστηκα για τους παιχτες...κι αυτη την στιγμη βλεπω εναν σχεδον ανυπαρκτο λαο..ευχομαι την τεταρτη ας ειμαστε και 100 ατομα να φωναζουμε και οι 100...αυτο ειναι ΠΑΟΚ!!!απο το 1ο μεχρι το 90ο λεπτο+τις καθυστερισεις!!!
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Κ γω συμφωνω κ με σενα κ με τον pyrgioth αλλα μπορουμε να επιβαλουμε σε κανεναν την αποψη μας;
Αν υπαρχει τροπος να γινει κατι να διορθωθει αυτο ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ;
sskape

Δημοσίευση από sskape »

φιλε novito εχεις σκεφτει οτι μπορει ο κοσμος να ειναι τοσο χαλια γιατι ετσι τον ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ???
Η ομαδα ακομη και περσυ, που βαθμολογικα ειχε επιτυχημενη χρονια δεν επαιξε ποτε καλο ποδοσφαιρο.
Με τον Σαντος εχεις 0 νικες σε 17 ντερμπυ. μηπως και αυτος ειναι ενας λογος που ο κοσμος δεν εχει πια διαθεση να τσιριξει???
μηπως μας εχουν μαθει οτι δεν μπορεις ουτε καν να σκεφτεσαι οτι θα χαρεις μια περηφανη νικη????

μηπως η αμυντικογενης και φοβισμενη ομαδα μας δεν μας εμπνεει να κανουμε καλη κερκιδα???

μηπως ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ????

Ε οχι και να φταιει ο κοσμος που δεν κερδισαμε χθες τον πεθαμενο γαυρο. Ειναι ιεροσυλια για τον κοσμο μας αυτο.
μπορει να μην ειχαμε καλη κερκιδα , ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ 21000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ

ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΕΙΝΑΙ???????????
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

sskape ΠΑΟΚ δεν έγινα ούτε για τη μπαλάρα, ούτε για τις νίκες στα ντέρμπι, ούτε για τα πρωταθλήματα...
Αν η ομάδα δεν εμπνέει κάποιον να κάνει κερκίδα τότε κάτι δεν πάει καλά... Άσε που η παρακμή χθες στην κερκίδα ξεκίνησε αρκετά νωρίτερα απ την υποχώρηση της ομάδας.... Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό...
Φυσικά και δεν είπα ότι δεν φταίει (μόνο) ο κόσμος που δεν κερδίσαμε τον πεθαμένο (όπως λες) γαύρο χθες. Απλά σαν οαπδός νοιώθω ότι η πρώτη μου και μεγλύτερη ευθύνη είναι η κερκίδα και η παρότρυνση της ομάδας να λιώσει τον αντίπαλο.... Αν εγώ κοιμάμαι στην κερκίδα και το μόνο που περνάει στο χόρτο είναι μια μουρμούρα, τότε δεν έχω απαιτήσεις για τίποτα.... δε μπορώ να έχω προσωπικά...
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Καλημέρα στο forum (αν και δεν είναι και η καλύτερη σίγουρα)

Για μένα το ματς χάθηκε στο 1ο ημίχρονο γιατί όταν παίζεις με τον χειρότερο ολυμπιακό των τελευταίων 15 χρόνων βάζεις το γκολ γρήγορα και με την ώθηση της έδρας και μετά κάθεσαι και δεν πας να βάλεις ένα ακόμα να το καθαρίσεις είσαι άξιος της μοίρας σου. Και σε αυτό δεν φταίει μόνο ο Santos που έχει ποτίσει την ομάδα με αυτή τη νοοτροπία αλλά και οι παίχτες που δεν είχαν καθόλου τσαμπουκά και έτσι λογικά το τρως στο τέλος γιατί χωρίς Contreras δεν έχεις την άμυνα που είχες πέρσι.

Αγωνιστικά ο sexy Bruno δεν υπάρχει στο πρώτο γκολ αυτός έχει τον φλώρο και απλά τον κοιτάει και γενικά αν ο καράφλας ήθελε θα τον είχε στείλει με τους τσαμπουκάδες που έκανε γιατί καλό το πάθος αλλά διώξε και τη μπάλα μην τον κοιτάς και εκεί τη να κάνει ο Santos. Αραμπατζής τραγικός ξανά έκανε τον Λεονάρντο να μοιάζει με τον Μέσι και το αλάνι που είναι σε άλλον πλανήτη και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην ξεκινάει ο Filomeno που είναι σε καλύτερη φόρμα. Ο Κούτσια δεν βοήθησε καθόλου με λίγες καλές ατομικές ενέργειες όπως και ο Sorlen που ήταν μέτριος.
Στα θετικά ο Βιερίνια που παίρνει τα πάνω του και ο Γκαρσία που έκανε πολύ δουλειά θετικός για μένα και ο Σαβίνι που προσπαθεί. Οι αλλαγές του Santos άκυρες με τον Ίβιτς να μην υπάρχει λόγος για να μπει και τον Sergio που έπρεπε να είχε μπει για μένα στο ημίχρονο και όχι στο 88.

Στεναχωριέμαι γιατί είχαμε μια τεράστια ευκαιρία να πατήσουμε το πτώμα του gay που ανέβηκε στη Τούμπα και εμείς είπαμε «όχι δεν θα πάρουμε» σε αυτό φταίμε όλοι και όχι μόνο Santos που έχει πολλές ευθύνες και αυτός αλλά δεν είναι μόνο αυτός, είναι και ο κόσμος που κοιμάται και οι παίχτες που δεν έχουν καθόλου αγωνιστικό τσαμπουκά και είναι μόνο για καμιά μανούρα. Γιατί και ο πο@@** γιός Τοροσίδης είναι για καμιά μανούρα αλλά μετά σκυλιάζει και παίζει σαν να είναι ο Ρονάλντο (έλεος).
Ο Κάκος ήταν κακός αλλά δεν μας αδίκησε απλά έχασε τον έλεγχο και απλά έκοβε τον ρυθμό.

Τέλος δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου και πέρσι έτσι πήγες στα ντέρμπυ αλλά από τα άλλα ματς βγήκες 2ος και έκανες την καλύτερη σου χρονιά οπότε τα κεφάλια μέσα από όλους κομμένη η κλάψα και πάμε για νίκη με νιόνιο και συνεχίζουμε είναι νωρίς ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα αλλά και χειρότερα σοβαρότητα θέλει για το πώς θα διαχειριστούμε την κρίση!!

Υ.Γ 1. Που ήταν ο κόσμος?? Γιατί πια δεν μπορούμε να βγάλουμε ένα καλό ρυθμικό σύνθημα για την ΠΑΟΚΑΡΑ να το τραγουδάμε για 90 λεπτά?? θυμηθείτε με το ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ολε ολε οοο (ρυθμός Αρβανιτάκη) ή το οοο ΠΑΟΚΑΡΑ που το λένε όλοι έχει ρυθμό και μπορείς να το τραγουδάς 90 λεπτά χωρίς τέλος.

Υ.Γ 2 Θέλω πίσω τον Contreras!!!

Y.Γ 3 Φτάνει πια με τον Άγγελο δεν κάνει για το παραπάνω με το μυαλό που κουβαλάει ΠΑΟΚΑΡΑΣ δεν λέω αλλά είναι γραφικός και ακόμα και αν φύγει τελικά ο Santos που είναι κάτι που θα το κρίνουν άλλοι και όχι εγώ (εγώ δεν θέλω να φύγει) ας έρθει κάποιος άλλος.
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Βιεϊρίνια. Τίποτα άλλο.

Ο Σάντος έβαλε μέσα το σχήμα που ήθελαν οι περισσότεροι από εμάς. Το γιατί δεν παίξαμε επιθετικά με Κουτσια-Μουσλι-Βιεϊρίνια μπροστά και Φωτάκη-Σορλέν στο κέντρο είναι ένα ερώτημα. Δεν μπορεί ο Σάντος; Δεν ξέρει; Δεν ξέρουν οι παίκτες που έχουν συνηθίσει να αμύνονται καλά και να βάζουν ένα γκολ για το κλασικό 1-0 και τέλος; Πολλά από μπάλα δεν ξέρω για να κρίνω ποιά είναι η σωστή απάντηση. Πάντως έβλεπα τον Σάντος να τους φωνάζει να ανέβουν. Αλλά κι αυτός αν δεν τους έχει δείξει στην προετοιμασία και στις προπονήσεις τι σημαίνει δημιουργικό ποδόσφαιρο και ποιός είναι ο ρόλος τους μέσα στο γήπεδο και πώς πρέπει να παίζουν για να δημιουργούν φάσεις και να σκοράρουν, τότε... κλάφτα. Κι απ’ό,τι φαίνεται αυτά δεν τους τα ’χει μάθει.

Πάντως Κουτσια-Μουσλι-Βιεϊρίνια μπροστά δεν σημαίνει ντε και καλά επιθετικό σχήμα. Έβλεπα ότι τις περισσότερες φορές το σχήμα ήταν 4-5-1 με τον Μουσλι μόνο του μπροστά. Κατά τη γνώμη μου για να παίξεις επιιθετικά και να κλείσεις τον αντίπαλο στην περιοχή του (όπως πρέπει να κάνεις στην Τούμπα με όλους), οφείλεις να έχεις δύο επιθετικούς (Φιλομενο-Μουσλι).
Άβαταρ μέλους
htg

Δημοσίευση από htg »

DimisK έγραψε:Ένα μεγάλο μπράβο στον pepermint που τα έλεγε μέρες τώρα, αλλά εγώ όχι απλά διαφωνούσα μαζί του, αλλά με είχε τσατίσει! Και είχε απόλυτο δίκιο...Sorry Pepermint...

Για το ματς, τι να πω; Αντί για νίκη 4-0, χάσαμε! Με 1-0 στο 10 και αντί να τους πατήσουμε στο λαιμό, κάτσαμε πίσω. Έλεος! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ! Αναστήσαμε τους πεθαμένους! ΕΛΕΟΣ!

Σάντος σε ευχαριστούμε για ότι προσέφερες στην ομάδα μας, αλλά δεν κάνεις για πρωταθλητισμό. Τέλος! Όχι μόνο είσαι αμυντικογενής, αλλά δεν εμπνέεις και τσαμπουκά στους παίκτες. Να τους πεις ¨μπείτε και λιώστε τους"! Όπως έλεγε ο Αγγελάρας, που μπορεί να μην είχε τις...γνώσεις σου, αλλά ήξερε τι σημαίνει ΠΑΟΚ!

Θοδωρή....ξέρεις τι πρέπει να κάνεις....

Το διπλό στη Νέα Σμύρνη είναι πλέον απολύτως απαραίτητο για να μην πάει στράφι η χρονιά! Το ακους Φερνάντο;

Δεν γράφω τίποτα άλλο γιατί μπορεί να το μετανιώσω.....

Ο πόνος μου από χτες το βράδυ είναι απίστευτος.....Απίστευτος.....
Μαζί σου αδερφέ!!!!!!Απ' όλα όσα διάβασα...μαζί σου...Και εννοείται κι ο αδεφός Peppermint...έτσι κι εγώ στην αρχή επιφυλακτικός με τις απόψεις του αδερφού, κρατώντας μια δόση αισιοδοξίας και ελπίδας ότι ίσως τα πράγματα αλλάξουν...Ξύπνησα κανά δυό ματς νωρίτερα όμως.Η κατάσταση δεν παλεύεται.Απαιτούμε ΑΛΛΑΓΕΣ!!!Είτε έχει να κάνει με προπονητή,παίκτες,διοίκηση.Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.Βγαίνεις πέρυσι 2ος και αντί να το εκμεταλευτείς...Για φέτος,μερικοί λένε νωρίς είναι...Ένας στόχος πάει και ένας άλλος ξεκίνησε όπως να'ναι,άντε να δούμε...

Γαμώ την τρέλλα μου δηλαδή!!!Δείξε μου ότι μπορείς να κάνεις κάτι καλό και θα κάνω μόκο...Που όμως όταν βάζεις ένα μπαλάκι και μετά πίσω;;;Και σε ντέρμπυ;;;Και με τον κωλόγαυρο;;;;Και με τα χάλια που έχει;;;Και θέλωντας να αποδείξεις ορισμένα πράγματα σε κάποιους που σε κατακρίνουν;;;Και δεν αναφέρομαι μόνο σε Σάντος.Έτσι θα μπας μπροστά;;;;Αυτή είναι νοοτροπία ΝΙΚΗΤΗ που έχετε;;;Να την χέσω τέτοια νοοτροπία!!!μια :whatever: είναι...Πάλι πίκρα,πάλι γκρίνια...έτσι είναι...

Άντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ...πόσο υπομονή ακόμα;;;;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος htg την Δευ 21 Σεπ 2009, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Για τα αγωνιστικά βαριέμαι ή μάλλον σιχάθηκα να διαφωνήσω άλλο.

Για την κερκίδα είναι αναμενόμενο. Μην περιμένετε ξανά την "παλιά καλή" κερκίδα ειδικά σε ντέρμπι όπου πάει κάθε καρυδιάς καρύδι. Στα μικρά παιχνίδια θα κάνουμε πλέον τη διαφορά κι ένας από τους λόγους είναι ότι (ακόμα) δεν έχουμε βγάλει υβριστικά για τις μικρές ομάδες που να τα φωνάζουμε 60 από τα 90 λεπτά του αγώνα.

Θέλω να χτίσει ο Ολυμπιακός 23χρονη παράδοση στην Τούμπα όπως χτίσαμε εμείς αλλά στα 10 χρόνια που απομένουν να πάρουμε ό,τι πήρε αυτός τα 23 χρόνια που έχανε Τούμπα. Γίνεται; Αν ναι, προσωπικά χέστηκα αν χάνουμε ή φέρνουμε ισοπαλία μες στην Τούμπα στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Το κύπελλο φυσικά, όπως και τα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι μια άλλη ιστορία.

Η ένδεια τίτλων τονίζει ακόμα περισσότερο την τάση μας να είμαστε αντιολυμπιακοί και αντιαρειανοί. Με τα αντί- όμως δε γίνεται τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ένα ματς που έπρεπε να τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο, το χάσαμε κιόλας. Ότι και να λέμε τώρα δεν πρόκειτε να αλλάξει το αποτέλεσμα.. Συνεχίζουμε και το μέλλον θα δείξει..
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

Επιστρέψαμε και πάλι,αλλά αυτή τη φορά η πίκρα είναι αβάσταχτη οδυνηρή.Δεν θα με ενδιέφεραν τα 15.000χλμ που έχουμε κάνει σε 11 μήνες ούτε τα 1000χλμ που κάναμε πάλι σε δώδεκα ώρες.Τα διαρκείας οι μετοχές τα ταξίδια θεωρώ ότι είναι ελάχιστο χρέος για τον ΠΑΟΚ που μεγαλώσαμε .Έναν ΠΑΟΚ λεβέντη πολεμιστή μιας ομάδας που εκφράζει όχι απλά ένα ποδοσφαιρικό σωματείο αλλά μια στάση ζωής.
Τι να πω για άλλη μια φορά στα βουρκωμένα μάτια του δωδεκάχρονου γιού μου.Τι και αν του χαιδεύουν τα μαλλιά,αν τον παρηγορούν τα αδέρφια στην κερκίδα.Κοίταζα μια τα μάτια του,κοίταζα μια το γήπεδο,μια τις κερκίδες.Αισθάνθηκα ότι τον πρόδωσα.Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό ρε γαμώτο.Δεν με εκφράζει αυτό.
Θα ήξερα τι να πω αν είχαν ψυχή, πάθος, καρδιά και ας έχαναν.
Θα ήξερα τι να πω αν πίεζαν ,αν προσπαθούσαν και ας έχαναν.
Τι να πω για μια ομάδα άτολμη φοβισμένη. Για τον ΠΑΟΚ μας που στο δέκα προηγείται και γυρίζει όλος πίσω.
Τον έβλεπα να κοιμάται κουλουριασμένος στο πίσω κάθισμα με το κασκόλ για μαξιλάρι και τη μπλούζα(που του είχαν δώσει δώρο τα παιδιά στο γήπεδο)αγκαλιά και με έπιανε το παράπονο.Συνειδητοποίησα ότι ούτε αύριο θα είχα κάτι να του πω.
Θόδωρε από τότε που ανέλαβες μιλάς για την νοοτροπία.Δεν ξέρω ρε Θόδωρε τι φταίει,ποιος φταίει, αλλά αυτή η αρρωστημένη νοοτροπία δεν άλλαξε. Θόδωρε σε παρακαλώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου κάνε κάτι δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό.Είμαστε μαζί σου και το ξέρεις.Κάνε τον ΠΑΟΚ μας ξανά ΛΕΒΕΝΤΗ. Κάνε μας να κοιτάζουμε με περηφάνια τα μάτια των παιδιών μας.
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Και τι να κάνουμε, να βάλουμε τα κλάματα?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Να συμπληρωσω επισης οτι για οσους νομιζουν και λενε οτι δοκαρι μεσα-Θεος, δοκαρι εξω-παλτό...αυτο δεν ισχυει ουτε μια στο εκατομυριο για το χτεσινο ματς...Και μιλαω για την φαση του Φιλομενο με το δοκαρι του...Αν το εβαζε,τωρα δεν θα μιλαγαμε και παιξαμε καλα κλπ κλπ...

Απλα να θυμισω οτι την μεγαλυτερη ευκαιρια στο β ημιχρονο, την ειχε ο γαυρος πιο πριν με τον φιογκο στο 59' και το απιστευτο κολοφαρδομπλοκαρισμα του Χαλκια...Φαντασου...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

PAOK SYMI έγραψε:http://www.sport24.gr/html/ent/914/ent.316914.asp
ΟΧΙ ρε παιδιά να φύγει ο Ζαγοράκης ... !!! Ο Σάντος πρέπει να την κάνει μόνο!!
Δηλαδή εξαιτίας του χέστη θα χάσουμε και την προεδράρα μας??

Όσο για τον Γκαρσία που λέει το άρθρο , καλά τα έλεγα σε προηγούμενα ποστ , αλλά μερικοί παντογνώστες πήγαν να το περάσουν στο χαλαρό ότι και καλά γίνεται και στις μεγαλύτερες ομάδες!!! Εντάξει τότε... :roll:
Δύσκολες μέρες έρχονται παιδιά αν φύγει ο πρόεδρος! Το παλτό πρέπει να την κάνει μόνο!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Και τι ναι ο Ζαγόρ να μείνει κάνοντας ότι του υπαγορεύουν οι "οπαδοί"?? Όχι πάρε αυτόν, όχι διώξε αυτόν, όχι κάνε τ ένα, όχι κάνε τ άλλο... Σκύλε χαρά στο κουράγιο σου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”