Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- Σουριναμέζος
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Αν υπάρχει κάποια δόση αλήθειας στα Τούρκικα δημοσιεύματα, φαίνεται καλή επιλογή ο Γουαδελουπιανός
Για να τρολάρουμε λίγο... από Γαλλία δεν είναι που πήραμε Λεβέκ και Ρομπέρ;nunies4 έγραψε:Το πακετο παντως εμενα μου αρεσει. Γενικα θεωρω το Γαλλικο πρωταθλημα ισως το πιο ταχυδυναμικο πρωταθλημα στην Ευρωπη που μπορεις να βρεις διαμαντια.
Οπως ειπα ομως και εχθες....οτι νομιζουν. Το κερδισαν.
Πάντως στα σοβαρά, όντως το Γαλλικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο αθλητικά. Λόγω εύκολης πρόσβασης στην Αφρικανική αγορά, μπορείς όντως να βρεις διαμαντάκια.
- Patricio_4
Και γιατί να θέλει να έρθει εδώ αν είναι να παίρνει τα μισά λεφτά?
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλά την διαφορά την εντοπίσεις μόνος σου. Δεν την ανέφερα πριν.Anthimox έγραψε:Για να τρολάρουμε λίγο... από Γαλλία δεν είναι που πήραμε Λεβέκ και Ρομπέρ;nunies4 έγραψε:Το πακετο παντως εμενα μου αρεσει. Γενικα θεωρω το Γαλλικο πρωταθλημα ισως το πιο ταχυδυναμικο πρωταθλημα στην Ευρωπη που μπορεις να βρεις διαμαντια.
Οπως ειπα ομως και εχθες....οτι νομιζουν. Το κερδισαν.![]()
Πάντως στα σοβαρά, όντως το Γαλλικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο αθλητικά. Λόγω εύκολης πρόσβασης στην Αφρικανική αγορά, μπορείς όντως να βρεις διαμαντάκια.
Και ο Σαματα από το 1,8 στο 1 ήρθεPatricio_4 έγραψε:Και γιατί να θέλει να έρθει εδώ αν είναι να παίρνει τα μισά λεφτά?
-
Leonardo10
Ακριβώςnunies4 έγραψε:Και ο Σαματα από το 1,8 στο 1 ήρθεPatricio_4 έγραψε:Και γιατί να θέλει να έρθει εδώ αν είναι να παίρνει τα μισά λεφτά?
Για να σηκώσει το ευρωπαϊκό.Patricio_4 έγραψε:Και γιατί να θέλει να έρθει εδώ αν είναι να παίρνει τα μισά λεφτά?
- Patricio_4
Ο Σαμάττα ήξερε τι παλτό ήταν και ότι δεν θα έβρισκε υψηλότερο συμβόλαιο πουθενά, ως ελεύθερος ήρθε εξάλλου.
Αυτός έχει άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο με τη Μπεσικτας
Αν είναι να μας βγει Σαματτα να μην έρθει καθόλου ρε αλάνια, μέτρο σύγκρισης είναι αυτό?
Αν είναι να μας βγει Σαματτα να μην έρθει καθόλου ρε αλάνια, μέτρο σύγκρισης είναι αυτό?
-
Leonardo10
Ποιος τον σύγκρινε με τον σαματα ρε αδερφε τι λες; Απλά λέμε ότι μπορούν να το φέρουν οι συνθήκες έτσι ώστε να ερθει κάποιος με μικρότερο συμβόλαιο, τι επειδή μπορει να πει και αυτός κάπου με μικρότερο συμβόλαιο παει να πει ότι είναι παλτό; Άλλωστε είναι γνωστό ότι δημιουργούν υπεραξίες στα συμβόλαια οι τουρκικές ομάδες, συμβόλαιο πάνω από 1-1,2 δεν βρίσκει αυτόςPatricio_4 έγραψε:Ο Σαμάττα ήξερε τι παλτό ήταν και ότι δεν θα έβρισκε υψηλότερο συμβόλαιο πουθενά, ως ελεύθερος ήρθε εξάλλου.
Εδώ και 2 μέρες σέρνεται το θέμα Ροσσιε. Το ότι δεν υπάρχει διάψευση σημαίνει τουλάχιστον ότι ενδιαφέρει...
καλος, πολυ καλος ο ροζιε -ειδικα στο ακατανομαστο παιγνιο ειναι εξαιρετικο μπακ τοπ επιπεδου- ΑΛΛΑ ίσως (αν οχι αντιστοιχος) ακόμα καλύτερος ο Αταλ που παραχωρεί ως αντάλλαγμα η Νις επειδή στήριξε την Παλαιστίνη δημόσια με ποστ αντισημητικου περιεχομένου. απλά μερικά εύκολα άλματα λογικής

- Patricio_4
Αυτό που εξηγώ είναι ότι ο Σαμάττα ναι μεν ήρθε με πολύ μειωμένο συμβόλαιο αλλά υπό διαφορετικές συνθήκεςLeonardo10 έγραψε:Ποιος τον σύγκρινε με τον σαματα ρε αδερφε τι λες; Απλά λέμε ότι μπορούν να το φέρουν οι συνθήκες έτσι ώστε να ερθει κάποιος με μικρότερο συμβόλαιο, τι επειδή μπορει να πει και αυτός κάπου με μικρότερο συμβόλαιο παει να πει ότι είναι παλτό; Άλλωστε είναι γνωστό ότι δημιουργούν υπεραξίες στα συμβόλαια οι τουρκικές ομάδες, συμβόλαιο πάνω από 1-1,2 δεν βρίσκει αυτόςPatricio_4 έγραψε:Ο Σαμάττα ήξερε τι παλτό ήταν και ότι δεν θα έβρισκε υψηλότερο συμβόλαιο πουθενά, ως ελεύθερος ήρθε εξάλλου.
- Patricio_4
Ο Αταλ είναι εξαιρετικός παίχτης μακάρι να έρθει αλλά μπορεί να χτυπήσει και καλύτερα πρωταθλήματα
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5