icue έγραψε:Μεχρι και ο Λημνιος θα παιξει μπαλα σε αυτη την ομαδα.
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- ΑποστόληςΑ
-
Leonardo10
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Πολυ καλη επιλογη θα ηταν ο Danny da Costa,ειχε ξαναγραφει γι αυτον παλαιοτερα,γρηγορος,δυνατος,καλος στο κεφαλι,αθληταρας.
- ΑποστόληςΑ
Ειδικά όταν η Besiktas ζητάει 5Μ.spiridoula έγραψε:Νομιζω δεν εχει βαση το δημοσιευμα στην Τουρκια ,οτι ο ΠΑΟΚ ετοιμαζει προταση για Rosier
- Metagrafakias
Ο Λημνιος αν αποκτηθει,θα αποκτηθει θεωρω διοτι θα ειναι μια ευκολη μεταγραφη γηγενη παικτη με κανονικο συμβολαιο για βαθος παγκου να παρει τη θεση του Βρακα κλπ...
Μη ξεχνατε με Λημνιο πηραμε 2 νταμπλ,διοτι ειναι αριστος τακτικα και εχεις την πολυτελεια να ανεβαζεις τα μπακ σου χωρις προβληματα πισω...
Απο κει και περα οι 2 μεταγραφαρες που πρεπει να γινουν, θεωρω οτι θα γινουν ανεξαρτητα του Λημνιου...
Μια δεξια μπακαρα και σαν κερασακι στην τουρτα ισως και προς τελος Ιανουαριου εναν μεσοεπιθετικο....
Γενικα στην Ελληνικη αγορα πρεπει να εχουμε παντα στραμενα τα ματια μας για παικτες που εχουν να δωσουν πραγματα δεν αρκουν μονο οι ακαδημιες...Εχεις θεμα με τις ευρωπαικες λιστες,δεν μπορεις να κανεις ομαδα σε 3 διοργανωσεις με 25 ξενους....
Μη ξεχνατε με Λημνιο πηραμε 2 νταμπλ,διοτι ειναι αριστος τακτικα και εχεις την πολυτελεια να ανεβαζεις τα μπακ σου χωρις προβληματα πισω...
Απο κει και περα οι 2 μεταγραφαρες που πρεπει να γινουν, θεωρω οτι θα γινουν ανεξαρτητα του Λημνιου...
Μια δεξια μπακαρα και σαν κερασακι στην τουρτα ισως και προς τελος Ιανουαριου εναν μεσοεπιθετικο....
Γενικα στην Ελληνικη αγορα πρεπει να εχουμε παντα στραμενα τα ματια μας για παικτες που εχουν να δωσουν πραγματα δεν αρκουν μονο οι ακαδημιες...Εχεις θεμα με τις ευρωπαικες λιστες,δεν μπορεις να κανεις ομαδα σε 3 διοργανωσεις με 25 ξενους....
- Σουριναμέζος
Με τα χίλια. Πολύ δύσκολη περίπτωση βέβαιαKabamaru11 έγραψε:Πολυ καλη επιλογη θα ηταν ο Danny da Costa,ειχε ξαναγραφει γι αυτον παλαιοτερα,γρηγορος,δυνατος,καλος στο κεφαλι,αθληταρας.
Ως τι θα παιζει παιδια ο Λημνιος? Δεξι εξτρεμ με αμυντικες αρετες? Εκει εχω τον Ζιφκο και τον Δεσποτα. απο την αλλη εχω Ταισον Ντελια. Δεκαρια Δεσποτα, Ταισον Ντελια και τον Μουργκαρο. Τραβιουνται πολυ και οι φορ μας αριστερα δεξια. Εαν ερχοταν καποιος κανα φορ ποιο περιοχης παγκιτη με εφεση στο κουτι για τις δυσκολες ωρες με τα πουλμαν.
Ο Πελκινιο περισσοτερο νοημα βγαζει.
Αλλα μετα τα καλοκαιρινα δεν θα εκφρασω αποψη. Εδω ο αλλος εβαλε τον Μουργκ με Μπειταρ και εγω στην κερκιδα κουφαθηκα. Πω πω που καταντησαμε ειχα σκεφτει. Αλλα μετα ειδα τι κανανε. Οποτε οτι θελουν.
Εγω θελω Μαξ και μπακ δεξι.
Ο Πελκινιο περισσοτερο νοημα βγαζει.
Αλλα μετα τα καλοκαιρινα δεν θα εκφρασω αποψη. Εδω ο αλλος εβαλε τον Μουργκ με Μπειταρ και εγω στην κερκιδα κουφαθηκα. Πω πω που καταντησαμε ειχα σκεφτει. Αλλα μετα ειδα τι κανανε. Οποτε οτι θελουν.
Εγω θελω Μαξ και μπακ δεξι.
οχι λημνιό σας παρακαλώ
αμάν κάναμε να δούμε εξτρέμ με προσωπικές ενέργειες
δε θέλω να τον δω να τρέχει και να τρακάρει πάνω στον πρώτο αμυντικό
αμάν κάναμε να δούμε εξτρέμ με προσωπικές ενέργειες
δε θέλω να τον δω να τρέχει και να τρακάρει πάνω στον πρώτο αμυντικό
- Patricio_4
Δεν πιστεύω πως θα πάμε για Λημνιό. Οι επιλογές της ομάδας μέχρι τώρα δείχνουν ότι δεν θέλουμε ξαναζεσταμένο φαγητό. Θυμίζω ότι το καλοκαίρι ακούστηκαν τα ονόματα των Πελκα, Κρμεντσικ, Λημνιου, Σταφυλίδη και παρόλα αυτά δεν ήρθε κανένας
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ασφαλώς και είναι τρολιά!icue έγραψε:Εγω το βιντεο το βλεπω πιο πολυ ως τρολια σε αυτα που ακουγονται και γραφονται για τον Σαββιδη.
.
Εν τω μεταξύ, αυτός ο Σκιαδαρέσης ίδιος με τον Ιωσηφίδη δεν είναι;;
Ασχετα απο ονοματα και αξιες, δεν γινεται να βαζουμε στην ιδια κατηγορια εναν παικτη 25 χρονων με τρεις παικτες που εχουν μαξ 1-2 καλες χρονιες ακομα στην καριερα τους.Patricio_4 έγραψε:Δεν πιστεύω πως θα πάμε για Λημνιό. Οι επιλογές της ομάδας μέχρι τώρα δείχνουν ότι δεν θέλουμε ξαναζεσταμένο φαγητό. Θυμίζω ότι το καλοκαίρι ακούστηκαν τα ονόματα των Πελκα, Κρμεντσικ, Λημνιου, Σταφυλίδη και παρόλα αυτά δεν ήρθε κανένας
- Metagrafakias
Η υποθεση Μπαλουτα που βγηκε στο προσκηνιο ισως εχει βαση διοτι ο παικτης παιζει και κεντρικος αμυντικος...
-
Maezono Masakiyo
Άμα έρθει αυτός όμως λόγικα δεν έρχεται ο Μαξίμοβιτς. Τώρα το Γενάρη τουλάχιστον.