70. Mbwana Ally Samatta
- ο τζο ο νάγκμπε
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Προπονητική εγώ δεν ξέρω, αλλά μου κατηγορείτε το αδέρφι εδώ και έχω μια απορία. Ο ΠΑΟΚ φέτος έχω την εντύπωση οτι βασίζει την επίθεσή του στους πολλούς χώρους που δημιουργούνται στην περιοχή. Για να εκμεταλλευτεί ακριβώς τους ικανούς και κινητικούς μεσοεπιθετικούς του, μου φαίνεται οτι δεν είναι τυχαίο. Θέλει ακριβώς το αντίθετο δλδ απ αυτό που λέγανε παλιά (για καλό) "φορ που γεμίζει την περιοχή". Εμμέσως το χει πει κι ο Σαμάτα νομίζω, οτι του έχει ζητηθεί να κάνει περισσότερα και διαφορετικά απ΄όσα κλασσικά έκανε σαν επιθετικός. Τώρα αν είναι έτσι και με τα οριακά οφσάιντ θα είχε γράψει 5-6 γκολ μέχρι τώρα μάλλον είναι το λογικό. Ο προπονητής θα ξέρει αν του κάνει τις δουλειές που πρέπει και κάποια πράματα εμείς μπορεί να μην τα βλέπουμε. Αυτά και υγεία σε όλους και στην ομαδάρα.
- falconakis
Γράφε εσυ αγορίνα και συνέχισε τις ασσίστ και ας τα ακυρώνουν για ένα νύχι και μια παλάμη. Να ο νέος ΑΚΠΟΜ!!!!

aivas19 έγραψε:Εφτασε τον Ακπομ!Miles έγραψε:Πρώτος σκόρερ στα οφσάιντ γκολ θα βγεις!
Ο οποίος ακπομ είχε ξεκινήσει κάπως έτσι με συνεχόμενα ακυρωμένα γκολ για οφσάιντ. Μέχρι που πήρε μπρος στο δεύτερο γύρο και τα υπόλοιπα είναι ιστορία...
- ΑποστόληςΑ
Με τη διαφορά ότι ο Akpom τότε ήταν νέος και ακόμη αναπτυσσόταν ως ποδοσφαιριστής. Ο Samatta είναι 31 ετών.
- Montrealiotis
Τα οριακά οφσάιντ πάντως δείχνουν ότι ερχεται κοντά στο γκολ.
Εδώ ο Λουτσεσκου έκανε ξανά παίχτη τον Μουργκ. Στον Σαματα θα κολλήσει; Μόνο μην πάρει τρία χρόνια
Εδώ ο Λουτσεσκου έκανε ξανά παίχτη τον Μουργκ. Στον Σαματα θα κολλήσει; Μόνο μην πάρει τρία χρόνια

++++++sn0ufel4 έγραψε:aivas19 έγραψε:Εφτασε τον Ακπομ!Miles έγραψε:Πρώτος σκόρερ στα οφσάιντ γκολ θα βγεις!
Ο οποίος ακπομ είχε ξεκινήσει κάπως έτσι με συνεχόμενα ακυρωμένα γκολ για οφσάιντ. Μέχρι που πήρε μπρος στο δεύτερο γύρο και τα υπόλοιπα είναι ιστορία...
- john4serres
Τώρα κοιτάμε ηλικίες, Αποστόλη;ΑποστόληςΑ έγραψε:Με τη διαφορά ότι ο Akpom τότε ήταν νέος και ακόμη αναπτυσσόταν ως ποδοσφαιριστής. Ο Samatta είναι 31 ετών.
- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ