Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
ο σαντος το ειπε καθαρα περσυ παιδια...."ο ΠΑΟΚ του χρονου δεν θα παιξει πλει οφ".............αυτο σημαινει πως θα τερματισουμε εκτος 5αδας..

Και για να πω κάτι αγωνιστικό, θεωρώ ότι τακτικά σήμερα ο Σάντος ήταν σωστός, έπαιξε ορθολογικά και η ομάδα που κατέβασε αρχικά ήταν η ενδεδειγμένη και είμαι σίγουρος γι'αυτό, απλά θέλει 20 σελίδες για να το αναλύσω.
Όμως έχω το καθαρό μυαλό όπως παραδέχομαι ότι κατέβασε σωστή ενδεκάδα (ο Σαβίνι ήταν απο τους κορυφαίους μας, ξαναδείτε το μάτς, το είδα ήδη δύο φορές + 5 φορές τα στιγμιότυπα), να μπορώ να δώ ότι κατα την διάρκεια του αγώνα δεν παρενέβη καθόλου ώστε να αλλάξει τη ροή του μάτς...
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, όταν η ομάδα οπισθοχώρησε μετά το γκόλ, επί 35 λεπτά, μέχρι το ημίχρονο, δεν κατάφερε να πείσει στο Σορλέν και το Φωτάκη που είχαν φτάσει στο σημείο να παίζουν στην ίδια ευθεία με το Γκαρσία και πιό πίσω να ανέβουν λίγα μέτρα ώστε να μην κλείνεται η ομάδα...
Ενώ ο Κουτσιανικούλης ήταν αρνητικός σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού (όχι απλά μέτριος, αρνητικός) τον κράτησε μέσα μέχρι το 90' και μάλιστα αντικατέστησε έναν εκ των κορυφαίων του, τον Βιερίνια... Δηλαδή έκανε την αλλαγή στο 88' (αλλαγή στο 88' για να κάνει τι, καθυστέρηση?) και έβγαλε και τον λάθος παίκτη...
Ενώ οι Σορλέν και Φωτάκης ήταν μέτριοι και ειδικά ο Γάλλος στο 2ο ημίχρονο (ο Φωτάκης στο 1ο) χρειάστηκε να φτάσει το 83ο λεπτό για να κάνει αλλαγή και πάλι τότε έβγαλε τον Γκαρσία που ναι μεν κουράστηκε αλλά ήταν εκ των κορυφαίων και σίγουρα όχι χειρότερος του Σορλέν και ο Ιβιτς έπαιξε έτσι αρκετά πίσω, έξω απο το πεδίο δράσης του...
Μπορώ λοιπόν να πώ ότι μου άρεσε η σύνθεση που κατέβασε στο γήπεδο (για ομάδα Σάντος), όμως μπορώ να πώ ότι δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του στην εξέλιξη του αγώνα... Νομίζω ότι αυτά που γράφω είναι αντικειμενικά και θεωρώ αδιανόητο να μην είδε κάποιος αυτά που λέω... Ήταν ολοφάνερα...
Όμως έχω το καθαρό μυαλό όπως παραδέχομαι ότι κατέβασε σωστή ενδεκάδα (ο Σαβίνι ήταν απο τους κορυφαίους μας, ξαναδείτε το μάτς, το είδα ήδη δύο φορές + 5 φορές τα στιγμιότυπα), να μπορώ να δώ ότι κατα την διάρκεια του αγώνα δεν παρενέβη καθόλου ώστε να αλλάξει τη ροή του μάτς...
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, όταν η ομάδα οπισθοχώρησε μετά το γκόλ, επί 35 λεπτά, μέχρι το ημίχρονο, δεν κατάφερε να πείσει στο Σορλέν και το Φωτάκη που είχαν φτάσει στο σημείο να παίζουν στην ίδια ευθεία με το Γκαρσία και πιό πίσω να ανέβουν λίγα μέτρα ώστε να μην κλείνεται η ομάδα...
Ενώ ο Κουτσιανικούλης ήταν αρνητικός σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού (όχι απλά μέτριος, αρνητικός) τον κράτησε μέσα μέχρι το 90' και μάλιστα αντικατέστησε έναν εκ των κορυφαίων του, τον Βιερίνια... Δηλαδή έκανε την αλλαγή στο 88' (αλλαγή στο 88' για να κάνει τι, καθυστέρηση?) και έβγαλε και τον λάθος παίκτη...
Ενώ οι Σορλέν και Φωτάκης ήταν μέτριοι και ειδικά ο Γάλλος στο 2ο ημίχρονο (ο Φωτάκης στο 1ο) χρειάστηκε να φτάσει το 83ο λεπτό για να κάνει αλλαγή και πάλι τότε έβγαλε τον Γκαρσία που ναι μεν κουράστηκε αλλά ήταν εκ των κορυφαίων και σίγουρα όχι χειρότερος του Σορλέν και ο Ιβιτς έπαιξε έτσι αρκετά πίσω, έξω απο το πεδίο δράσης του...
Μπορώ λοιπόν να πώ ότι μου άρεσε η σύνθεση που κατέβασε στο γήπεδο (για ομάδα Σάντος), όμως μπορώ να πώ ότι δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του στην εξέλιξη του αγώνα... Νομίζω ότι αυτά που γράφω είναι αντικειμενικά και θεωρώ αδιανόητο να μην είδε κάποιος αυτά που λέω... Ήταν ολοφάνερα...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- sidpanos
παρασάνδαλε όσο πικρό είναι αυτό που λες,είναι έμμεσα η αλήθεια...
όχι γιατί το ήθελε,απλώς γιατί προς τα κει έγερνε το παιχνίδι....
όχι γιατί το ήθελε,απλώς γιατί προς τα κει έγερνε το παιχνίδι....
Και μην αυταπατάσθε ότι υπάρχει περίπτωση να διώξει απόψε τον Σάντος... Ουδεμία...!! Πέστε στο Μίνο να πάει να πιεί κανα ποτάκι, τον κερνάω κιόλας αν θέλει, αλλά να αφήσει τις μαλακίες... Ο Ζαγοράκης δεν είναι γελοίος να λέει τη μια βδομάδα ότι στηρίζει τον προπονητή μέχρι τέλους και την επόμενη βδομάδα μετά απο υποφερτή εμφάνιση και άδικη ήττα να τον διώξει... Απλά δεν παίζει αυτό το σενάριο... Πιο πιθανό είναι να πεί ότι όποιος δεν θέλει το διαρκείας του να το επιστρέψει και να πάρει πίσω τα λεφτά του παρά να διώξει τον Σάντος τώρα...
Ο Σάντος φέυγει μόνο μετά απο 5 συνεχόμενες ήττες ή καλοκαίρι...
Ο Σάντος φέυγει μόνο μετά απο 5 συνεχόμενες ήττες ή καλοκαίρι...
-
Τις αλλαγές τις έκανε πριν το γκολ του Παπαδόπουλου, οπότε αυτό που λές δεν ισχύει!PARASANDALOS έγραψε:ηθελε να κανουμε καθυστερησεις να μην φαμε κ 3
- navigator11
δεν υπαρχουν πολλα σημεια διαφωνιας στις γνωμες μας.ακομα δεν εφτασε ο χρονος για να αντικατασταθει ο σαντος.αληθεια,που οποιος την παραβλεπει,υπερεκτιμα τις δυνατοτητες της ομαδας.με βαση και το ροστερ της ερχομενης χρονιας,το ξανασυζηταμε το ζητημα.paok x.m. έγραψε:Οχι φιλε μου arisk εχεις απολυτο δικαιο σε οτι αφορα την συνεντευξη!Δεν ξερει ο ανθρωπος που ειναι αλλα δεν φταιει αυτος!Τοσα χρονια ετσι τον εμαθε τον ΠΑΟΚ!Οπως ολοι καταλαβαμε και εχει πει και ενα παλικαρι ειναι πολυ καλος προπονητης στο να παρει ενα μπουρδελο σαν τον ΠΑΟΚ το 5-6 και να τον κανει ομαδα 3η ή 4η ή αμα του κατσει 2η με μικρη αποσταση απο κορυφη!Να του κανει ενα βημα παραπανω ομως πιστευω οτι δεν μπορει.Ποτε πρωταθλητρια και νικητρια με @@!Η να το θεσω πιο σωστα ετσι οπως εγω τουλαχιστον το βλεπω αυτο το βημα παραπανω θα γινει πολυ αργα οπως και τα υπολοιπα βηματα με αυτον τον προπονητη!
Το θεμα ειναι αν ο ΠΑΟΚ εχει απο τωρα το υλικο να κανει το βημα παραπανω ή ακομα φτιαχνει ομαδα!Αν η απαντηση ειναι η δευτερη τοτε ναι τον εχει αναγκη αν η πρωτη τοτε ....!Η προσωπικη μου παντα γνωμη ειναι οτι το υλικο δεν το εχουμε γιαυτο και τον εχουμε ακομα αναγκη!Δεν πιστευω οτι η ομαδα δηλαδη ειναι για 100 π.χ. και με σαντος αποδιδουμε εστω και 50 ή 70!Πιστευω τις βγαζει ενα 90%!Δεν ξερω πολλους αλλους που να εμειναν στο παγκο του ΠΑΟΚ και να το εκαναν!
Νομιζω οτι με σαντος τα βηματα μπροστα θα ειναι πολυ αργα αλλα και σταθερα!Απο περισυ ειμαστε καλυτεροι ασχετα αν δεν παμε τοσο ψηλα φετος!Ομως ισως με καποιον αλλον προπονητη αναγνωρισμενο να ειναι πολυ πιο γρηγορα και μεγαλα αλλα μπορει να ειναι και προς τα πισω!
Παρολα αυτα δυστυχως ενα μεγαλο του μειον ειναι οτι δεν εχει νοοτροπια νικητη με αποτελεσμα να μην το περναει στην ομαδα!Ειναι απαραδεκτο να παιζεις αυτον τον γαυρο με το 1-0 απο το 10 με σφαιρες απο δεξια και αριστερα στην κοντρα και να μην βγαλεις ευκαιρια!Τακτικα το παιχνιδι το επαιξε καλα στην κοντρα να ανοιχτει ο ολυμπιακος και να το κανουμε 2-0 αλλα ουσιαστικα το παρακανε και απο μεριας ψυχολογιας τα σκατωσε!
Πραγματικα παλευω με τον εαυτο μου να καταληξω καπου και νομιζω οτι ο σαντος ειναι απλα ενας καλος προπονητης.Σαν σοβαρη ομαδα δεν αλλαζεις μεσα στην μεση της σεζον προπονητη με τπτ!Αυτα τα κανουν ομαδουλες για να παραμυθιαζουν το κοσμο τους!Αλλα το καλοκαιρι οι υπευθυνοι που ξερουν τα 1000πλασια (και λιγα λεω)απο εμας νομιζω οτι πρεπει να το σκεφτουν λιγο το θεμα!
- PAOK_NORTH_ARMY
Πριν πάω για ύπνο θα επαναλάβω κάτι γιατί πιστεύω ότι είναι αυτό που μένει απο το σημερινό παιχνίδι...
Τις δηλώσεις του προπονητή μας... Το πώς βλέπει αυτά που συμβαίνουν... Δήλωσε τα εξής...
"Να ξέρουνε οι φίλαθλοι μας ότι θα πρέπει να είναι υπερήφανοι με το ποδόσφαιρο που είδανε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ήταν μια ομάδα που έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα. Αν παίζουμε συνέχεια έτσι, θα έρθουν και οι πολλές νίκες"...
Τις δηλώσεις του προπονητή μας... Το πώς βλέπει αυτά που συμβαίνουν... Δήλωσε τα εξής...
"Να ξέρουνε οι φίλαθλοι μας ότι θα πρέπει να είναι υπερήφανοι με το ποδόσφαιρο που είδανε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ήταν μια ομάδα που έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα. Αν παίζουμε συνέχεια έτσι, θα έρθουν και οι πολλές νίκες"...
- PAOK_NORTH_ARMY
Ακριβώς. ΟΚ ρε παίδες, αφού είστε ευχαριστημένοι με την σημερινή μας εμφάνιση άρα συμφωνείτε και με τις δηλώσεις του κόουτς. Αν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρεύεστε ΟΚ, πάω πάσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_NORTH_ARMY την Δευ 21 Σεπ 2009, 02:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
δηλαδη αν εμεις ειμαστε μεγαλη ομαδα ο γκαυ τι ειναι υπερ ομαδα????????? αχχααχχααχαχ
:whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever:

:whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever: :whatever:
Ο Σάντος εννούσε ότι πέρσυ που στόχος σου ήτανε πρώτα να θιάξεις ομάδα και μετά να διεκδικήσεις την έξοδο σου στην Ευρώπη, κατέβαινες σε αυτα τα παιχνίδια πρώτα για να μην χάσεις και μετά για να πάρεις την νίκη..Γι αυτό και έπαιζες και πιο αμυντικογενή...
Εννούσε δηλαδή ο Σάντος ότι σήμερα έπαιξες τον γαύρο επιθετικά (4-3-3) και με μοναδικό στόχο να τον κερδίσεις..Νίκη πάση θυσία και με οποιοδήποτε ρίσκο..Γιατί για μια μεγάλη ομάδα ακόμα και σε ένα παιχνίδι με τον αιώνια και με κάθε τρόπο πρώτο του πρωταθλήματος ολυμπιακό η ισοπαλία σημαίνει ήττα..
Αυτό εννοούσε ο Σάντος με τα λεγόμενα του και όσοι έχουν παρακολουθήσει τον τρόπο έκφρασης και την νοοτροπία αυτού του ανθρώπου δεν ήταν δύσκολο να καταλάβουν τα παραπάνω...
Εννούσε δηλαδή ο Σάντος ότι σήμερα έπαιξες τον γαύρο επιθετικά (4-3-3) και με μοναδικό στόχο να τον κερδίσεις..Νίκη πάση θυσία και με οποιοδήποτε ρίσκο..Γιατί για μια μεγάλη ομάδα ακόμα και σε ένα παιχνίδι με τον αιώνια και με κάθε τρόπο πρώτο του πρωταθλήματος ολυμπιακό η ισοπαλία σημαίνει ήττα..
Αυτό εννοούσε ο Σάντος με τα λεγόμενα του και όσοι έχουν παρακολουθήσει τον τρόπο έκφρασης και την νοοτροπία αυτού του ανθρώπου δεν ήταν δύσκολο να καταλάβουν τα παραπάνω...
Ταλαιπωρούμε έναν άνθρωπο που είναι κύριος και απαιτούμε να παίξει επιθετικά...
Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει τέτοια φιλοσοφία και δεν γνωρίζει το ιδιαίτερο dna του ΠΑΟΚ.
Εάν τον κρατήσουν για να μας κάνει σούπερ επιθετική ομάδα τότε κάνουν πολύ μεγάλο λάθος διότι ο άνθρωπος ποτέ του δε δίδαξε επιθετικό ποδόσφαιρο.
Ή τον κρατάς και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο του μισού μηδέν ή τον λές ευχαριστώ που με οργάνωσες σωστά και φέρνεις έναν προπονητή κατάλληλο να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο.
Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει τέτοια φιλοσοφία και δεν γνωρίζει το ιδιαίτερο dna του ΠΑΟΚ.
Εάν τον κρατήσουν για να μας κάνει σούπερ επιθετική ομάδα τότε κάνουν πολύ μεγάλο λάθος διότι ο άνθρωπος ποτέ του δε δίδαξε επιθετικό ποδόσφαιρο.
Ή τον κρατάς και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο του μισού μηδέν ή τον λές ευχαριστώ που με οργάνωσες σωστά και φέρνεις έναν προπονητή κατάλληλο να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο.
ΣΑΝΤΟΣ (Ειλικρινά, καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί μας είναι λυπημένοι, όπως κι εμείς, αλλά θα πρέπει να είναι περήφανοι γιατί οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων κι αν παίζουμε έτσι θα έρθουν πολλές νίκες".))
Ρε παιδιά αυτός δεν είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ????? Για εμάς τα λέει αυτά τα πράγματα? Σε εμάς το λέει να είμαστε περήφανοι για τους παίχτες που τα έδωσαν όλα?????? Τι έγινε άλλο παιχνίδι έβλεπα εγώ???? Εγώ είδα μία ομάδα να βάζει το goal και να αμύνεται μαζικά πίσω από το κέντρο? Να είμαι περήφανος που έχασα μέσα στην έδρα μου από τον μισητό αντίπαλο? Για πιο πράγμα να είμαι περήφανος ας μου εξηγήσει κάποιος!!!!
Τώρα μάλλον κάτι μου ήρθε στο μυαλό? μήπως ο κύριος Φερνάντο μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι κάθεται στον πάγκο της νασιοναλ της πορτογαλίας και επειδή έχασε από τον πρωταθλητή δεν πειράζει και πρέπει οι παίχτες να είναι περήφανοι που έχασαν μόνο με ένα goal διαφορά? μάλλον αυτό πρέπει να είναι.
Ρε παιδιά αυτός δεν είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ????? Για εμάς τα λέει αυτά τα πράγματα? Σε εμάς το λέει να είμαστε περήφανοι για τους παίχτες που τα έδωσαν όλα?????? Τι έγινε άλλο παιχνίδι έβλεπα εγώ???? Εγώ είδα μία ομάδα να βάζει το goal και να αμύνεται μαζικά πίσω από το κέντρο? Να είμαι περήφανος που έχασα μέσα στην έδρα μου από τον μισητό αντίπαλο? Για πιο πράγμα να είμαι περήφανος ας μου εξηγήσει κάποιος!!!!
Τώρα μάλλον κάτι μου ήρθε στο μυαλό? μήπως ο κύριος Φερνάντο μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι κάθεται στον πάγκο της νασιοναλ της πορτογαλίας και επειδή έχασε από τον πρωταθλητή δεν πειράζει και πρέπει οι παίχτες να είναι περήφανοι που έχασαν μόνο με ένα goal διαφορά? μάλλον αυτό πρέπει να είναι.
- DimisK
- Επικοινωνία:
H δήλωση που θα κάνω αυτή τη στιγμή χαριτωλογόντας θα την έλεγα ιστορική, αφού μπορεί να θεωρηθεί και κολοτούμπα. Και μπορεί και να είναι. Αλλά όταν βλέπεις αυτά που είδαμε και βλέπουμε μήνες τώρα, δεν μπορείς να μείνεις κολλημένος στις ίδιες απόψεις.
Καλοί μοι φίλοι η δεύτερη θέση που πήραμε πέρσι στην κανονική διάρκεια είναι το ταβάνι του Σάντος και του ΠΑΟΚ του Σάντος. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει και δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο Σάντος ήταν και θα είναι αμυντικογενείς και ηττοπαθείς. Το πιστεύω πλέον ακράδαντα.
Δεν είναι που πόνεσα για την ήττα. Αύπνος είμαι. Είναι ο αμυντικός τρόπος που παίξαμε, αυτός που με πόνεσε. Ας παίζαμε επιθετικά κι ας χάναμε. Αλλά δεν θα χάναμε. Πιστεύω ότι θα διασύραμε τον γαύρο. Και τον αναστήσαμε εξαιτίας του Σάντος.
Κύριοι η γνώμη που πλέον είναι ότι ο Σάντος έδωσε ότι είχε να δώσει στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να γίνει αυτή τη στιγμή. Ας γίνει ότι είναι καλύτερο για την ομάδα και την ηρεμία της. Η χρονιά ακόμα έχει δρόμο, δεν έχει χαθεί.
Θόδωρε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Και πίστεψέ με, δεν υπάρχει άλλη λύση....
Πονάω.....
Καλοί μοι φίλοι η δεύτερη θέση που πήραμε πέρσι στην κανονική διάρκεια είναι το ταβάνι του Σάντος και του ΠΑΟΚ του Σάντος. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει και δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο Σάντος ήταν και θα είναι αμυντικογενείς και ηττοπαθείς. Το πιστεύω πλέον ακράδαντα.
Δεν είναι που πόνεσα για την ήττα. Αύπνος είμαι. Είναι ο αμυντικός τρόπος που παίξαμε, αυτός που με πόνεσε. Ας παίζαμε επιθετικά κι ας χάναμε. Αλλά δεν θα χάναμε. Πιστεύω ότι θα διασύραμε τον γαύρο. Και τον αναστήσαμε εξαιτίας του Σάντος.
Κύριοι η γνώμη που πλέον είναι ότι ο Σάντος έδωσε ότι είχε να δώσει στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να γίνει αυτή τη στιγμή. Ας γίνει ότι είναι καλύτερο για την ομάδα και την ηρεμία της. Η χρονιά ακόμα έχει δρόμο, δεν έχει χαθεί.
Θόδωρε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Και πίστεψέ με, δεν υπάρχει άλλη λύση....
Πονάω.....