7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από aivas19 »

Τσαμπουκαλεμενος και ουσιαστικοτατος. Μπαινει για να κερδισει το ματς
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Μας έχει κακομάθει, Γιάνναρε. Έκανες και σήμερα φοβερό παιχνίδι και ήδη όλα αυτά που κάνεις τα θεωρούμε αυτονόητα. Μπράβο σου! Απίστευτη βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

αυτές οι υποδοχές με πλάτη στην εστία, που τη σπας με τη μία (χωρίς κοντρόλ) πλάγια, δημιουργούν πάντα υπεραριθμία. μπράβο στον πιτσιρικά

κατά τη γνώμη μου σήμερα ήταν το καλύτερο παιχνίδι του
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

thomas Murg έγραψε:Μας έχει κακομάθει, Γιάνναρε. Έκανες και σήμερα φοβερό παιχνίδι και ήδη όλα αυτά που κάνεις τα θεωρούμε αυτονόητα. Μπράβο σου! Απίστευτη βελτίωση.
Όντως κάνει απίστευτα πράματα και πλέον θεωρούνται αυτονόητα . Είχε συμμετοχή σχεδόν σε ολες τος επικίνδυνες καταστάσεις που δημιουργήσαμε
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Ναι, δυστυχώς τα θεωρούμε αυτονόητα όσα κάνει. Την επαθα κι εγώ που τον λατρεύω. Έγραψα σε τόσα threads και όχι εδώ, ενώ έκανε παπάδες πάλι. Ουσία, τσαμπουκάς, ποιότητα, τρέξιμο μέχρι τέλους...
Για πλάκα θα έχει φέτος 10 γκολ και 10 ασίστ και λίγα λέω. Χώρια όλα τα υπόλοιπα.

Για λίγο που έπαιξε μαζί με Τζιμα ευχήθηκα να είναι μαζί στον ΠΑΟΚ στα 100 χρόνια. Ξέρω ότι είναι τρελό όνειρο, αλλά Χριστούγεννα είναι και μια ευχή δεν πειράζει.
Δεν θα τους σταματά κάνεις και πουθενά. Όχι στο αιλαδισταν. Αυτό Κλάιν. Πουθενά
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Πολυ καλό τελείωμα στο πρώτο γκολ. Μπορεί η μπάλα να αλλάζει πορεία επειδή χτυπάει στον αμυντικό αλλα απο το ριπλέι φένεται οτι τη στέλνει στην άλλη γωνία απο εκεί που έχει φορά το σώμα του τερματοφύλακα. Και να μην υπήρχε κόντρα πάλι γκολ θα ταν.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Ρε Γιαννακη αγορι μου.

Πως την χαιδευεις ετσι τη μπαλα. Σαν να ειναι γκομενα στο κρεβατι τη γυρνας ρε παιδι μου. Τι ερωτα κανεις ρε φιλε. Δε χορταινω να σε βλεπω.

Μακαρι να κατσεις κανα δυο (και 5-6 μη σου πω) χρονια ακομα.
Μην ξεχνας ποσο πολυ απολαμβανεις τη μπαλα φετος με τους συμπαιχτες σου. Καλο κ το εξωτερικο αλλα ας περιμενει λιγο να σε χορτασουμε πρωτα.

Σημερα που σε εβλεπα να γυριζεις στο 6 κ να περνεις τη μπαλα ειχα ονειρωξεις. Σαν να εβλεπα εναν τεραστιο μαεστρο να περνει τη μπακετα του κ να οργανωνει τη συμφωνικη ορχηστρα του.

ΥΓ. ΜΕΙΝΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Miles

Δημοσίευση από Miles »

trelopaoki444 έγραψε: Πως την χαιδευεις ετσι τη μπαλα. Σαν να ειναι γκομενα στο κρεβατι τη γυρνας ρε παιδι μου. Τι ερωτα κανεις ρε φιλε. Δε χορταινω να σε βλεπω.
Μπανιστιρτζήδες θα μας κάνει όλους.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Είσαι άλλη κατηγορία ρε Ντελια αγόρι μου και το αστείο είναι ότι όσα εξωπραγματικα κάνεις μας φαίνονται πλέον φυσιολογικά
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μου αρεσε π ενας πολυ κοντος κομπλεξικος αθηνεζος με ερυθρολευκα αισθηματα, ελεγε οτι ο Ντελιας δεν σκοραρει
Για πολυ γελιο θα ειναι αμα το φτιαξουν βιντεακι, να λεει αυτος τη μ@λακια του κ στο επομενο καρε να παστελωνει αβερτα ο Ντελιας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Οι κόκκινοι θα βλέπουν για χρόνια αυτόν τον εφιάλτη:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

«Είναι αλήθεια, υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Όλοι έχουμε εξαιρετική σχέση μεταξύ μας και αυτό φαίνεται και βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο στα παιχνίδια. Και στις προπονήσεις ακόμα το κλίμα είναι πολύ καλό και η δουλειά γίνεται ακόμα καλύτερη για όλους. Ο ένας μεταδίδει χαρά στον άλλον και αυτό μας κάνει να το απολαμβάνουμε το παιχνίδι. Οι καλές σχέσεις που έχουμε όλοι μας αποτυπώνονται στον αγωνιστικό χώρο».

Αυτό!
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

«Προσπαθώ να είμαι το ίδιο παιδί και να βελτιώνομαι κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο σε όλους τους τομείς. Αυτός είναι ο στόχος μου. Να βελτιώνομαι αρχικά ως άνθρωπος πρώτα από όλα και μετά ως ποδοσφαιριστής»
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε σας εφταναν τα Ελγινια ρε κοκκινομουρηδες ?θελετε ν αρπαξετε κι αλλα?

https://www.express.co.uk/sport/footbal ... ran-Cashin
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”