8.Soualiho Meïté
- Σουριναμέζος
Re: 8.Soualiho Meïté
Έχει όλα τα προσόντα για να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο, φαίνεται όμως ότι ο λόγος που δεν κατάφερε να σταθεί εκεί (Μίλαν, Μπενφίκα) είναι η ελλειματική προσοχή που έχει. Με λίγα λόγια είναι τεράστια παικτούρα αλλά αφαιρείται εύκολα.
Θα ζήσουμε με αυτό, πληρωμή της ρήτρας σήμερα
Θα ζήσουμε με αυτό, πληρωμή της ρήτρας σήμερα
100 κιλά μπάλα. Παιχτούρα ... Αυτές οι μπαλιές με το εξωτερικό φάλτσο, τρίπλα με το δεξί και πάσα με το αριστερό. Απίστευτος παίκτης.
- figurehead4
Όλους τους καινούριους μας παίχτες προσπαθώ να τους μάθω. Πολλές φορές βλέπω ένα ματς ξανά και ξανά για να σταθώ στα καλα και στα άσχημα του καθενός. Είμαι.και λίγο επιεικής πάντα στην αρχή.
Με τον Μεϊτέ ενθουσιαστηκα από την αρχή και κάποια στιγμή έπεσα στη λούμπα πως είναι αδιάφορος και του τα σούρα. Δεν είναι όμως. Εκτός από παιχτούρα απίστευτη, είμαι βέβαιος πως έχει πορωθει με την ομάδα και πως γουστάρει εδώ.
Προχθές το παιχνίδι του ήταν εκπληκτικό κατά τη γνώμη μου. Η πόρωση προκύπτει από άλλα μικροπραγματα που μαζί οδηγούν εκεί.
Με τον Μεϊτέ ενθουσιαστηκα από την αρχή και κάποια στιγμή έπεσα στη λούμπα πως είναι αδιάφορος και του τα σούρα. Δεν είναι όμως. Εκτός από παιχτούρα απίστευτη, είμαι βέβαιος πως έχει πορωθει με την ομάδα και πως γουστάρει εδώ.
Προχθές το παιχνίδι του ήταν εκπληκτικό κατά τη γνώμη μου. Η πόρωση προκύπτει από άλλα μικροπραγματα που μαζί οδηγούν εκεί.
- ΑποστόληςΑ
Πολύ ιδιαίτερος παίκτης. Ναι καλός, αλλά πολύ αργός. Για Ελλάδα ΟΚ, αλλά για Ευρώπη και για γρήγορες ομάδες, όχι. Προσωπικά δεν θα έδινα τα 4Μ της ρήτρας του.
- figurehead4
Μέσα από μια ομάδα διακριθεντων εγώ ψήφισα έσερνα ρε τρελέ.
Ήταν απλά εκπληκτική η κάθε σου ενέργεια.
Χίλια μπράβο παιχταρά μου. Χίλια μπράβο, τι να πει κανείς.
Απίστευτη ποιότητα
Ήταν απλά εκπληκτική η κάθε σου ενέργεια.
Χίλια μπράβο παιχταρά μου. Χίλια μπράβο, τι να πει κανείς.
Απίστευτη ποιότητα
Τον κρατας για Ελλαδα και φερνεις τον Μαξ για Ευρωπη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πολύ ιδιαίτερος παίκτης. Ναι καλός, αλλά πολύ αργός. Για Ελλάδα ΟΚ, αλλά για Ευρώπη και για γρήγορες ομάδες, όχι. Προσωπικά δεν θα έδινα τα 4Μ της ρήτρας του.
-
Κ γω προσωπικά δε θα τα δινα. Δεν τα χω οχι τίποτα αλλοΑποστόληςΑ έγραψε:Πολύ ιδιαίτερος παίκτης. Ναι καλός, αλλά πολύ αργός. Για Ελλάδα ΟΚ, αλλά για Ευρώπη και για γρήγορες ομάδες, όχι. Προσωπικά δεν θα έδινα τα 4Μ της ρήτρας του.

Εγω προσωπικά τον θεωρω αρρωστη παιχταρα και ελπιζω να τον κρατησουμε και του χρονου!
- kataramenos5
Τους φρανκφουρτεζους παντως τους καταπιεΑποστόληςΑ έγραψε:Πολύ ιδιαίτερος παίκτης. Ναι καλός, αλλά πολύ αργός. Για Ελλάδα ΟΚ, αλλά για Ευρώπη και για γρήγορες ομάδες, όχι. Προσωπικά δεν θα έδινα τα 4Μ της ρήτρας του.
- ΑποστόληςΑ
Είναι πραγματικά καλός παίκτης με ποιότητα, δεν το συζητώ. Το θέμα είναι: Θα πληρώσεις τα 4Μ της ρήτρας του; Αυτό, κατά τη γνώμη μου, θα εξαρτηθεί:
1. Από το αν θα πληρώσουμε τη ρήτρα του Marcos Antonio, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν το γνωρίζουμε
2. Από το αν θα αποκτήσουμε τον Maksimovic.
1. Από το αν θα πληρώσουμε τη ρήτρα του Marcos Antonio, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν το γνωρίζουμε
2. Από το αν θα αποκτήσουμε τον Maksimovic.