Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

τα ερπετά σήμερα που είχαν απέναντι τα 8 εκ. του Σισέ τι έπρεπε να κάνουν?? να ξεβρακωθούν πριν αρχ'ισει το ματς??
αλλά έπαιξαν μπάλλα και ας έχασαν....τους έκαναν 3-4 ευκαιρίες και έπαιξαν μπάλλα που έμεις δεν θα παίξουμε ΠΟΤΕ έτσι όπως πάμε....και μήπως θυμάσαι και πέρυσι μέσα στο γάβρο τι μπάλλα παίξανε και πως χάσανε???
ΕΛΕΟΣ ξεκολλήστε λίγο.....
PERS9

Δημοσίευση από PERS9 »

sidpanos έγραψε:
PERS9 έγραψε:Αν έμπαινε το δοκάρι του φιλομένο και δεν κερδίζαν το φάουλ όπου προήρθε το γκολ στο τελευταίο λεπτό να δω τι θα λέγατε μερικοί...Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με υπομονή...Αλλά η υπομονή θέλει πρώτα αυτογνωσία και ρεαλισμό..
Αφήστε τον Σάντος να δουλέψει...Θα είναι λάθος αν θα φύγει (πράγμα που δεν το νομίζω δηλαδή)..
Αφήστε την ομάδα να δουλέψει και κάντε ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!! Για πρώτη φορά γίνεται σοβαρή δουλειά σε αυτήν την ομάδα..Μην τα γ^^^^^^^με όλα με τις πρώτες στραβές....

η μεγάλη ομάδα αδερφέ δεν στέκεται στο αν έμπαινε το δοκάρι...
καθαρίζει το ματς,έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας μα κανένας να την αμφισβητήσει...

Για πια μεγάλη ομάδα λες, για την Man.United που έβαλε σήμερα τέσσερα στην City??? Που έχει 24 χρόνια τον ίδιο προπονητή και όσα γκολ και να έβαζε σήμερα η City, η United πάλι θα την κέρδιζε!!!
Παίζουμε τίποτα δέκα χρόνια συνεχόμενα Champions League και δεν το ξέρω????
Ή παίζει το παρελθόν μπάλα, η ιδέα,η φανέλα, ο κόσμος???
Πάρτε το χαμπαρι μεγάλη ομάδα αγωνιστικά, όπως παλιά ( 20 κ χρόνια αήτητη με τον γαύρο , κλπ) τώρα αρχίζουμε να (ξανα)γινόμαστε...
Και αυτό θέλει υπομονή, πίστη, τύχη και έλλειψη γκρίνιας....
Εμείς όμως μου φαίνεται πως έχουμε μόνο το τελευταίο...

P.S. : Αλλάξτε στην ΠΑΕ γυμναστές, δεν πάει άλλο...
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

trelopaoki444 έγραψε:Δηλαδη ο Μαλεζας ειναι γρηγορος? Μαλιστα. Το ακουσαμε κ αυτο. Δηλαδη ειναι το ιδιο ευελικτος με τη μπαλα χαμηλα με τον Κοντρερας και το Σαβινι? Μην τρελαθουμε ρε αδερφε τωρα σε παρακαλω μη λετε οτι να ναι. Και θεωρεις οτι ειναι εμπειρος με μια χρονια που εκανε? Δηλαδη μπορει πλεον να σηκωσει το βαρος της αμυνας μας και να την κατευθυνει οπως κανει ο Κοντρερας για παραδειγμα? Ξαναλεω ο Μαλεζας θα μπει στη θεση του Τσιριλο μονο αν ειναι διπλα του καποιος που να μπορει να μιλαει και να κατευθυνει τους συμπαικτες του αλλα και με μεγαλυτερη ταχυτητα απο αυτον (Κοντρερας) .
Και για να συμπληρωσω εγω ειμαι ικανοποιημενος απο τη διαθεση της ομαδας και θεωρω οτι θα δουμε πολυ καλυτερη μπαλα φετος. Θεωρω επισης οτι η απουσια του Κοντρερας ειναι καταλυτικη και σιγουρα το διδυμο με τον Τσιριλο θα ειναι πολυ καλυτερο απο το περσινο αμυντικα. Κρατα αυτα τα λογια και μιλαμε σε ενα δυο μηνες
Φιλε Ροναλντο δε μιλαω το ποσο κανει τα 100 μετρα γιατι απο οτι ξερω ειναι απο τους πιο γρηγορους παιχτες μας αλλα τα πρωτα 5 μετρα και εκει ειναι ΠΟΛΥ αργος. Οπως και το οτι ποσο ευκολα αλλαζει κατευθυνση στο σωμα του που και εκει ειναι αστριφτος οπως και ολοι οι ψηλοι αλλωστε. Ο Κοντρερας παλι εχειπολυ πιο χαμηλο κεντρο βαρους και εχει εμπειρια να βγαινει παντα πρωτος στη μπαλα το οποιο ειναι θεμα ταχυτητας σκεψης. Δηλαδη εσεις θα εμπιστευοσασταν διδυμο Μαλεζα-Σαβινι ή Μαλεζα-Μπιζερα σημερα? Περιμενω απαντηση απο οποιον θελει αλλα με επιχειρηματα π.χ γιατι οχι Τσιριλο-Μπιζερα ή σαβινι
Nαι ο Μαλεζάς είναι γρήγορος. Ναι μπορεί να κατευθύνει την άμυνα. Αρκεί να τον εμπιστευτεί ο προπονητής. Ναι είναι έμπειρος ο Μαλεζάς και τι να την κάνω την εμπειρία του Τσιρίλο αφου ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ. Αν το δεις σε καμια ΑΕΚ σε κανένα χρόνο θα αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Συμφωνώ μαζί σας παιδιά...Και επίσης συμφωνώ για τους γυμναστές...Που είναι ο περσινός???Αυτός πολύ καλός ήταν...

:pano:
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Μαλλον τελειωνει ο Φερναντο συντομως... ηθελα να γραψω καποιες σκεψεις χωρις νευρα και μιζερια αλλα αλλαξα γνωμη. Ημουν στην 2 σημερα πισω απο τον παγκο. Ενα πραγμα μονο θα αναφερω που δινει το στιγμα του φετινου Παοκ δυστυχως.

Εχουμε βαλει το γκολ και αφου εχουμε ταμπουρωθει για κανα εικοσαλεπτο σηκωνεται (!) επιτελους ο Σαντος και κανει νοημα στους παικτες "ολοι μπροστα, ανεβειτε" με τα χερια... και οι παικτες τον κοιτουν απορημενοι και με μια αμηχανια... δυστυχως αυτη η συντηρητικοτητα του προπονητη μας εχει πλεον περασει και στους παικτες.

Ο Σαντος ειναι καλος προπονητης για συγκεκριμενο στυλ ομαδων. Στο dna του Παοκ της "Τουμπας" δεν ταιριαζει. Δεν μπορει να μπει στο πολεμικο κλιμα της φουλ επιθεσης που βγαινει απο το "ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ"... Ειδικα στον Ναο. Γνωμη μου...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εμενα αυτο που με θλιβει ειναι πως,περαν της πικρας ασφαλως για τη μη επιτευξη της νικης,εχουμε κολλησει τη νοοτροπια της αεκ και των οπαδων της προ μερικων ετων,που ελλειψει αγωνιστικων στοχων,ειχαν σαν "κλου" της χρονιας τη νικη επι του ερυθρολευκου πουστροψαρου.κι αυτο πραγματκα με διαολιζει περισσοτερο και απο την ηττα καθ'εαυτην.ξεκολλατε μωρε,υπαρχει αγωνας-φωτια την τεταρτη.το παρελθοντολογειν μονο μιζερια και απογοητευση προκαλει.και φιλικα,οσοι ονειρευεστε απο σημερον χηρευσασα τη θεση του προπονητη στον παοκ,αλλαξτε πλευρο και σκεπαστειτε.φθινοπωριασε.....

φιλε PERS9 ο,τι και να λες,εκαστος βλεπει αυτο που θελει να δει.αυθυποβαλλεται.σου λεει ρε μπαγλαμα σαντος τι με νοιαζει εμενα που στην τριχα δεν κερδισες το ματς?εμενα τρωθηκε το γοητρο μου μια ακομα χρονια.πως παω σημερα στη δουλεια?θα μου τη λενε.αυτα που λες εσυ τα ακουνε βερεσε.απ'οτι δειχνουν τα πραγματα μονο το γαυρο και το ρουλη να κερδαμε κι ολοι οι αλλοι (που δινουν τους ιδιους βαθμους,βαθμους που εδω και χρονια δε μαζευαμε ουτε εντος τουμπας,ποσο μαλλον εκτος) ......
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

PERS9 μα δεν νομίζω ότι γκρινιάζω ή οτιδήποτε άλλο όταν σου λέω πως μια ομάδα αν θέλει να λέγεται μεγάλη και κάνει πρωταθλητισμο,να στέκεται στο ένα δοκάρι....Κάνει το αυτονόητο,παίζει έτσι όπως πρέπει να παίξει,και κλείνει στόματα...
Η σημερινή δήλωση σάντος κρύβει πάρα πολλά...
είπε πως η ομάδα έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα,δεν φοβήθηκε..ειμαστε περήφανοι και τα αποτελέσματα θα έρθουν....

Δεν θέλω να μιζεριάσω,αλλά διερωτόμαι το αυτονόητο....δεν περιμένεις απο τον προπονητή σου ο οποίος είναι σοβαρός,διακεκριμένος κτλ να έχει την ομάδα έτοιμη στην αρχή του πρωταθλήματος?Γι αυτό δεν κάνει προετοιμασία?
Γι αυτό δεν δουλεύουν στις προπονήσεις?
Ακόμη και σήμερα-άλλη μια φορά-είδα μια ομάδα που με το ποδόσφαιρο που έπαιξε έδωσε τροφή σε όποιον θέλει και μπορεί να πεί ή να κάνει κάτι[κόσμος,εφημερίδες,λοιποί φίλαθλόι,διαιτητής]....

Δεν μιζεριάζω επίσης όταν λέω πως 3 χρόνια τώρα δεν έχω καταλάβει την προσωπική σφραγίδα του σάντος στην ομάδα...κάτι που θα το δεις και θα πεις είναι έργο σάντος...
Οι νίκες και οι ήττες είναι καθαρά λόγω ικανοτήτων των εκάστοτε παιχτών...

πιο σημαντικό όλων θεωρώ πως είναι δικαίωμα μου να μπορώ να πω πως αυτός κάνει για την ομάδα μου,και αυτός όχι...γιατί δημοκρατία είναι να σέβομαι και την άποψη του άλλου εκτός απο το να μπορώ να λέω την δική μου...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

νομίζεις αυτό πικραίνει τον κόσμο?? νομίζεις ότι το θέμα ήταν η νίκη επί του γάβρου??
νομίζεις ότι αν έμπαινε το γκολ του Φιλομένο και κερδίζαμε όλοι θα είμασταν χαρούμενοι??
Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ με το κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο μπάτζετ που φτάνει στα 10 εκ. παίζει κάτι που μοιάζει με μπάλλα...που έχει να πάρει σημαντικό ματς σε μιά γεμάτη Τούμπα κανείς δεν θυμάται από πότε.... που κατεβαίνει μιά ζωή χεσμένος στα μεγάλα ματς...που μόλις βάζει ένα γκολ τρέχει γρήγορα πίσω να το κρατήσει....
Και αυτό με τα " ατομικό λάθος ήταν δεν φταίει ο Σάντος" κούρασε....και ο γάβρος από ατομικό λάθος έφαγε πρώτος γκολ....αλλά όταν του δίνεις κατοχή και δεν πιέζεις αυτά συμβαίνουν....εδώ ο Ζεβλάκοφ έφτασε να παίζει δεξί εξτρέμ,τι να λέμε τώρα......
Αυτή η ομαδούλα που μας απέκλεισε...εκείνη ντε η μικρή Ολλανδέζα....δεύτερη απ' το τέλος είναι με 4 β. σε 7 ματς...σήμερα νέο κλαρίνο εντός έδρας 0-2...έτσι ενημερωτικά.
PaokPtolemaidaG4

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=47746

εδω δηλαδη τα μπατζετ δεν επαιζαν??
PaokPtolemaidaG4

Ο Σαντος τελειωνει αυριο απο οτι διαβασα. Λυπαμαι που γινεται τωρα αντι για το καλοκαιρι που θα υπηρχε χρονος για τον νεο προπονητη. Τελος παντων ας περιμενουμε νεοτερα.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

θεωρώ πως η αποφασιστικότητα μετράει...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

σιντ σφραγιδα εβαλε ο σαντος στην ομαδα στον τομεα της πιστης στην επιτευξη της νικης.περυσι νομιζω ολοι ειχαμε μια βεβαιοτητα πως με τον ενα ειτε τον αλλο τροπο θα βαζαμε γκολ και θα το παιρναμε το εκαστοτε ματς.και πηραμε πολλους βαθμους σε τελευταιες επιθεσεις.εκτος κι αν ηταν απλα σφραγιδα μπακαγιοκο και με την αποχωρηση του εσβησε το αστρο που τον και κατ'επεκτασιν μας συνοδευε .....
τωρα οσον αφορα στο σαντος,δεν κατανοω πως ο καθ'ολα σοβαρος ζαγορακης ενδεχεται να υποπεσει σε τετοιο ολισθημα.εκτος κι αν ο σαντος αποφασισε να παρει των ομματιων του.απο μερους ζαγορ παντως θεωρω απιστευτη τη ληψη τετοιας αποφασης.τεσπα,οψομεθα!!!!!!!!!
φιλε orwell,για σενα δεν ξερω,αλλα για τη συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου,το πιστευω.εχει αναχθει ο αγωνας με τον ολυμπιακο πια σε μιαν αρρωστημενη εμμονη,που οσο δεν πραγματοποιειται,καθε χρονο θεριευει και περισσοτερο και καταναγκαζει τη σκεψη καθε οπαδου.κακα τα ψεμματα,ετσι εχουν τα πραγματα.τα αλλα που λες ειναι νομιζω ο μανδυας που καλυπτει τις ενδομυχες αυτες οπαδικες σκεψεις!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 21 Σεπ 2009, 03:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Που το διάβασες αυτό ρε Τίμο...?? Έλα και ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ...!! Μόνο μη μου πείς ότι το διάβασες στο goalday και έχασα τζάμπα τον ύπνο μου... Θα έρθω και θα σου αλείψω όλα τα cd με μαρμελάδα και απο Dj Timo θα γίνεις Dj Marmelino...!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

ρε ναβιγκέιτορ είμαι ο σάντος...και θα σ μιλήσω καθαρά με αυτά που έχουμε δει...έρχομαι την πρώτη χρονιά...πέρνω μια ομάδα...είναι στο 1.βλέπω ότι είναι μόνο για 1 και βγαίνω και το διατυπώνω σε συνέντευξη τύπου,για να έχω την πλάτη μου καλυμένη...η ομάδα ένατη,και ακριβώς όπως άρχισε το πρωτάθλημα,έτσι το τελείωσε...αλλαγή καμία...

καλοκαίρι...προετοιμασία κοντά στους δύο μήνες...πρωτάθλημα..σφιχτή ομάδα που κερδίζει 1-0 και δύσκολα παραδίδεται...αποτέλεσμα η δεύτερη θέση...εμφανής η διαφορά στην ποιότητα όμως με τις συν-διεκδηκήτριες ομάδες....έχανες πριν μπεις στο γήπεδο...στα υπόλοιπα απλά ματς,άλλα ήταν νικηφόρα[απο τα οποία άλλα εύκολα και άλλα πιο ψυχοφθόρα] άλλα ισόπαλα..η μόνη διαφορά τους κάποια προσωπική ενέργεια ποδοσφαιριστή στο 90'.είτε λέγεται μπακα είτε κάπως αλλιώς....πλει οφ μετά και στα παιχνίδια με τους υπόλοιπους συν-διεκδηκητές,ήττες μέσα έξω...αποτέλεσμα...4 θέση..αλλά ανεβαίνω στο 2..

καλοκαίρι..προετοιμασία...πρώτο παιχνίδι τέλη ιουλίου...η ομάδα παίζει καλά...κερδίζει....
δεύτερο παιχνίδι....ήττα...είσαι χαρούμενος για την πρόκριση...δεν κοιτάς που έχασες απο ένα ματσο ψαράδες πρωταθλήματος με συντελεστή 1,5[το δικό μας 2,και είναι ανάλογο της δυναμικότητας των ομάδων..]
έρχονται μετά [και ενώ γίνονται προπονήσεις καθημερινά] τα ματς με χέρενφεν...αποκλεισμός....σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να πω πως ήταν άδικος....Αν θες να προκριθείς έναντι μιας ομάδας που πέρασε στην επόμενη φάση με ένα σουτ,και να θεωρείς πως συνομότησε το σύμπαν,δεν έχεις δικαίωμα για κάτι παραπάνω....
άσχημες εμφανίσεις μέχρι τώρα...Λεβαδιακός και χάλια εμφάνιση....ου απο την κερκίδα και 3-0...όπως μετά σχολιάστηκε αυτό ήταν κάτι που δεν θα ξαναγίνει...
αστέρας και γαύρος μετά....τα αποτελέσματα γνωστά...κατεβαίνω στο 1 πάλι...με ίδιο κορμό....

καταλήγοντας κάπου απο αυτό το μακρυναρι....

ο σάντος είναι ένας προπονητής που ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα...
κρίνοντας μόνο απο αυτά έχουμε....
9η θέση
4η θέση
9 θέση/4η αγωνιστικη...

στην κρίση του καθενός λοιπόν είναι να πεί αν είναι αποτυχημένος ή επιτυχημένος ένας προπονητης που διαχειρίζεται το 4ο κατα σειρά μπάτζετ του πρωταθλήματος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sidpanos την Δευ 21 Σεπ 2009, 03:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PaokPtolemaidaG4

http://www.sportnet.gr/report.php?id=199339

ΑριςΚ εκτος απο κει το γραφουν κι εδω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”