Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
ρε εδω εχουμε θεμα για τον σαντος κ εσεις λετε παλι τα δικα σας??????????????? :whatever:
- sidpanos
η μεγάλη ομάδα αδερφέ δεν στέκεται στο αν έμπαινε το δοκάρι...PERS9 έγραψε:Αν έμπαινε το δοκάρι του φιλομένο και δεν κερδίζαν το φάουλ όπου προήρθε το γκολ στο τελευταίο λεπτό να δω τι θα λέγατε μερικοί...Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με υπομονή...Αλλά η υπομονή θέλει πρώτα αυτογνωσία και ρεαλισμό..
Αφήστε τον Σάντος να δουλέψει...Θα είναι λάθος αν θα φύγει (πράγμα που δεν το νομίζω δηλαδή)..
Αφήστε την ομάδα να δουλέψει και κάντε ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!! Για πρώτη φορά γίνεται σοβαρή δουλειά σε αυτήν την ομάδα..Μην τα γ^^^^^^^με όλα με τις πρώτες στραβές....
καθαρίζει το ματς,έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας μα κανένας να την αμφισβητήσει...
-
Δεν υπάρχει θέμα Σάντος ρεεεεεεεεεεεεεε!
Σαντόσκυλα όλου του κόσμου...
Σαντόσκυλα όλου του κόσμου...

Αν εξαιρέσω το τελευταίο (ποιό σχολείο;gika έγραψε:Θα μπορούσα να πω πολλά...
Δεν θα το κάνω σημερα... Ειμαι πτωμα, τα μυαλά μου πονάνε, και πάνω απο ολα είμαι πικραμενος...
Ενα θα πω...
Κριμα...
Αξιζαμε τη νική...
Κάκο, αντε γεια...
Καληνυχτα! Αυριο σχολείο...

Ronaldo, συμφωνώ μαζί σου σχεδόν σε όλα. Η σημαντικότερη διαφωνία μου είναι οι απουσίες του γάβρου. Δύο είναι οι ενδεκαδάτοι (Μαρέσκα, Γκαλέτι), ενώ τρεις τέτοιοι έλειπαν και από μας (Κοντρέρας, Βιτόλο, Σνάουτσνερ). Όταν ακούω (και αυτό δεν απευθύνεται σε σένα) ότι ο γάβρος έπαιξε μισός, συφιλιάζομαι. Λες και εμείς παίξαμε πλήρεις. Οι τραυματισμοί για τον γάβρο αποτελούν άλλοθι (έλεος, δεν λέω να αποτελούν και για μας, αλλά ίδια μέτρα & ίδια σταθμά, αδέρφια). Για εμάς αιτία να κυνηγήσουμε τους γιατρούς, τον προπονητή και τη διοίκηση. Τελικά, ποιά ομάδα υποστηρίζουμε;
Και κάτι τελευταίο: Σε κάθε ήττα, καλύτεροι είναι αυτοί που δεν έπαιξαν (δεν είναι δικό μου αυτό!).

- Maximus
Εγω παω για υπνο αδερφια...
Αντι να κραζουμε,παμε και λιγο στο τοπικ της εθνικης μπασκετ να γραψουμε και κανενα καλο λογο...
Αντι να κραζουμε,παμε και λιγο στο τοπικ της εθνικης μπασκετ να γραψουμε και κανενα καλο λογο...
-
Έλα ρε συ..Εδώ τον gay τον προβάλανε ως μιση ομάδα που πήρε ηρωικό διπλό μέσα στη φλεγόμενη Τούμπα. Στην τελευταία πρόταση υπάρχουν 3 ψέμματα και μια αλήθεια..stephanos έγραψε: Η σημαντικότερη διαφωνία μου είναι οι απουσίες του γάβρου. Δύο είναι οι ενδεκαδάτοι (Μαρέσκα, Γκαλέτι), ενώ τρεις τέτοιοι έλειπαν και από μας (Κοντρέρας, Βιτόλο, Σνάουτσνερ). Όταν ακούω (και αυτό δεν απευθύνεται σε σένα) ότι ο γάβρος έπαιξε μισός, συφιλιάζομαι. Λες και εμείς παίξαμε πλήρεις. Οι τραυματισμοί για τον γάβρο αποτελούν άλλοθι (έλεος, δεν λέω να αποτελούν και για μας, αλλά ίδια μέτρα & ίδια σταθμά, αδέρφια). Για εμάς αιτία να κυνηγήσουμε τους γιατρούς, τον προπονητή και τη διοίκηση. Τελικά, ποιά ομάδα υποστηρίζουμε;
Και κάτι τελευταίο: Σε κάθε ήττα, καλύτεροι είναι αυτοί που δεν έπαιξαν (δεν είναι δικό μου αυτό!).
1)Ποια μισή ομάδα? Με 2 απουσίες? Εμείς είχαμε 3!
2)Ποιο ηρωικό διπλο? Στον 90' με ελεγχόμενο γκολ οφσαιντ?
3)Ποια φλεγόμενη Τούμπα ρε?? Έλεος...
Και πάμε και στην αλήθεια..ότι είναι gay
- PABLO GARCIA1
Μαρέσκα Γκαλέτι και Ζαιρί είναι ΟΛΟ το δημιουργικό κέντρο του γάβρου...που έπαιζε και με υπηρεσιακό προπονητή....που έπαιξε και μεσοβδόμαδα...που έπαιζε και εκτός έδρας....
Αρκούν αυτά?????
Αρκούν αυτά?????
- PAOK_NORTH_ARMY
1-0 από τα αποδυτήρια με μια κερκίδα που μέχρι εκείνο το σημείο έδινε ωραίο παλμό. Φανερά ΧΕΣΜΕΝΟΙ οι γαύροι.
Γιατί δε συνεχίζεις έτσι γαμώτο??? Τι στο διάλο κατεβάζει η κούτρα σας και γυρνάτε πίσω? Γιατί για ακόμα μια χρονιά μας γαμάτε την ψυχολογία? Γιατί για ακόμα μια χρονιά δε μας σέβεστε λίγο?
12 χρόνια είναι πάρα πολλά δυστυχώς. Υπάρχει έκδηλο κόμπλεξ πλέον όταν παίζουμε με την συγκεκριμένη ομάδα. Σε 2-3 χρόνια δε θα χαλιόμαστε και καθόλου. Θα ξέρουμε ότι πάμε για Χ2. Σκληρό να το λες και υποτιμητικό αλλά δε βρίσκω άλλα λόγια.
Είμαι πολύ απογοητευμένος. Το μοναδικό ματς που κάθε χρόνο περιμένω με τόση λαχτάρα. Αλλά γιατί να ξενερώνουμε?? Θα κερδίσουμε τον Άρη (πλέον είναι το μόνο ντέρμπι που κερδίζουμε γιατί το κόμπλεξ που έχουμε εμείς με τους γαύρους και κατ επέκταση με το ΠΟΚ, το έχουν αυτοί με μας) και όλα θα είναι καλά.
Ήταν πραγματικά τραγική εικόνα να έχει τελειώσει το ματς και μετά από μισή ώρα η 4 να είναι ακόμα ψιλογεμάτη με κόσμο σκυθρωπό να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη. Ο Σάντος φταίει? Οι παίχτες φταίνε? Το κόμπλεξ φταίει? Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε φταίει η γκαντεμιά, ο Κάκος και ο καιρός και ο ΟΤΕ.
Υ.Γ Μετά το ματς πήγαμε από τα επίσημα γιατί ακουγόταν βαβούρα. Κλασικά η μισή αστυνομική δύναμη της Θεσσαλονίκης βρισκόταν εκεί. Ο εργοδότης τους είχε δώσει ρητή εντολή και πάλι.
Τέσπα, σε κάποια φάση ένας που ελαφρώς την είχε ακούσει έτσι όπως τον έκοψα, πήγε να χωθεί στον Μουσλίμοβιτς. Ένας φίλος με είπε ότι πήγε να τον χτυπήσει. Και με αστραπιαίες ενέργειες, ο τύπος που προστατεύει τον ΠΑΟΚ (εκείνη η ντουλάπα κυριολεκτικά, 2πλασιος από τον Ποικιλίδη) τον πιάνει από τον λαιμό και άρχισε να τον βαράει αλύπητα. Επί 1-2 λεπτά τον βαρούσε. Μου προκάλεσε πολύ άσχημη εντύπωση. Εντάξει, σπρώξτον να φύγει, χώστου και καμιά ψιλή και άφησέ τον. Αυτός τον γ@μησε στην κυριολεξία. Ε, από κει και μετά ήρθαν και οι γκρίνιες για τον Ζαγοράκη και τους υπαλλήλους του κτλ κτλ αφού είχαν προηγηθεί συζητήσεις απείρου κάλους με τους σεκιουριτάδες που βρίσκονταν εκεί. ΟΠΟΥ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ.
Γιατί δε συνεχίζεις έτσι γαμώτο??? Τι στο διάλο κατεβάζει η κούτρα σας και γυρνάτε πίσω? Γιατί για ακόμα μια χρονιά μας γαμάτε την ψυχολογία? Γιατί για ακόμα μια χρονιά δε μας σέβεστε λίγο?
12 χρόνια είναι πάρα πολλά δυστυχώς. Υπάρχει έκδηλο κόμπλεξ πλέον όταν παίζουμε με την συγκεκριμένη ομάδα. Σε 2-3 χρόνια δε θα χαλιόμαστε και καθόλου. Θα ξέρουμε ότι πάμε για Χ2. Σκληρό να το λες και υποτιμητικό αλλά δε βρίσκω άλλα λόγια.
Είμαι πολύ απογοητευμένος. Το μοναδικό ματς που κάθε χρόνο περιμένω με τόση λαχτάρα. Αλλά γιατί να ξενερώνουμε?? Θα κερδίσουμε τον Άρη (πλέον είναι το μόνο ντέρμπι που κερδίζουμε γιατί το κόμπλεξ που έχουμε εμείς με τους γαύρους και κατ επέκταση με το ΠΟΚ, το έχουν αυτοί με μας) και όλα θα είναι καλά.
Ήταν πραγματικά τραγική εικόνα να έχει τελειώσει το ματς και μετά από μισή ώρα η 4 να είναι ακόμα ψιλογεμάτη με κόσμο σκυθρωπό να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη. Ο Σάντος φταίει? Οι παίχτες φταίνε? Το κόμπλεξ φταίει? Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε φταίει η γκαντεμιά, ο Κάκος και ο καιρός και ο ΟΤΕ.
Υ.Γ Μετά το ματς πήγαμε από τα επίσημα γιατί ακουγόταν βαβούρα. Κλασικά η μισή αστυνομική δύναμη της Θεσσαλονίκης βρισκόταν εκεί. Ο εργοδότης τους είχε δώσει ρητή εντολή και πάλι.
Τέσπα, σε κάποια φάση ένας που ελαφρώς την είχε ακούσει έτσι όπως τον έκοψα, πήγε να χωθεί στον Μουσλίμοβιτς. Ένας φίλος με είπε ότι πήγε να τον χτυπήσει. Και με αστραπιαίες ενέργειες, ο τύπος που προστατεύει τον ΠΑΟΚ (εκείνη η ντουλάπα κυριολεκτικά, 2πλασιος από τον Ποικιλίδη) τον πιάνει από τον λαιμό και άρχισε να τον βαράει αλύπητα. Επί 1-2 λεπτά τον βαρούσε. Μου προκάλεσε πολύ άσχημη εντύπωση. Εντάξει, σπρώξτον να φύγει, χώστου και καμιά ψιλή και άφησέ τον. Αυτός τον γ@μησε στην κυριολεξία. Ε, από κει και μετά ήρθαν και οι γκρίνιες για τον Ζαγοράκη και τους υπαλλήλους του κτλ κτλ αφού είχαν προηγηθεί συζητήσεις απείρου κάλους με τους σεκιουριτάδες που βρίσκονταν εκεί. ΟΠΟΥ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ.
Διαβάζετε goal ρε...?? Είστε τρελοί...?? Αυτοί δεν πετυχαίνουν τίποτα βρε...?? Λεωφορείο να τους βάλεις μπροστά στην εστία δεν θα το πετύχουν...

-
Diogo 1.2/το χρόνοOrwell έγραψε:Μαρέσκα Γκαλέτι και Ζαιρί είναι ΟΛΟ το δημιουργικό κέντρο του γάβρου...που έπαιζε και με υπηρεσιακό προπονητή....που έπαιξε και μεσοβδόμαδα...που έπαιζε και εκτός έδρας....
Αρκούν αυτά?????
Dudu 6 μυριάκια μόνο η μεταγραφή
Μελμπερκ 1/το χρόνο
Αυτά μήπως φτάνουν? Μήπως περισσεύουν κιόλας?
- PABLO GARCIA1
τότε φίλε μου κακώς συζητάμε....
ας καταθέτουμε πριν από κάθε ματς τα μπάτζετ των ομάδων και ο αγώνας να μην γίνεται καθόλου....
και ας σταματήσουμε να έχουμε ψευδαισθήσεις ότι κάποτε θα νικήσουμε το γάβρο γιατί μπάτζετ παραπάνω απ' αυτόν δεν προβλέπεται να έχουμε ποτέ.....
και κακώς πάμε και στο γήπεδο σύμφωνα με τη λογική σου...αλλά έλα που υπάρχουν και κάτι Καβάλες ευτυχώς που δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι...
και κόψε κάτι από την μεταγραφή του 2ντου...πολλά έβαλες πάνω στη φούρια σου...μόνο 3 ήταν.
ας καταθέτουμε πριν από κάθε ματς τα μπάτζετ των ομάδων και ο αγώνας να μην γίνεται καθόλου....
και ας σταματήσουμε να έχουμε ψευδαισθήσεις ότι κάποτε θα νικήσουμε το γάβρο γιατί μπάτζετ παραπάνω απ' αυτόν δεν προβλέπεται να έχουμε ποτέ.....
και κακώς πάμε και στο γήπεδο σύμφωνα με τη λογική σου...αλλά έλα που υπάρχουν και κάτι Καβάλες ευτυχώς που δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι...
και κόψε κάτι από την μεταγραφή του 2ντου...πολλά έβαλες πάνω στη φούρια σου...μόνο 3 ήταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA1 την Δευ 21 Σεπ 2009, 02:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατι δεν το ειδα στην tv και δεν καταλαβα τι ειχε ακριβως γινει, μπορει καποιος να μου εξηγηση την φαση με το κορνερ του σορλεν στο β!Παει κατεθειαν γκολ και πανω στην γραμμη την βγαζει ο φιλομενο ή εγινε κατι αλλο?Ουτε στο φιλμ του αγωνα το αναφερει το site αλλα εχω την εντυπωση οτι κατι τετοιο εγινε.Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Όχι, αλλά να μην λέμε κι οτι θέλουμε, και όπως μας συμφέρει, είχε απουσίες, είχες απουσίες. Του λείπει το δημιουργικό του κέντρο, σου λείπει η άμυνα. Που στο κάτω κάτω από ατομικά λάθη τα έφαγες τα γκολ..
- PAOK_NORTH_ARMY
ΟΚ εντάξει το βρήκαμε. Όταν κάτι δε πάει καλά, τις βγάζουμε και τις συγκρίνουμε να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη. Παραθέτουμε τα μπάτζετ των ομάδων, τα χρήματα που δαπανήσαμε για παίχτες εμείς και οι άλλοι, πόσα τρώει ο Ζαγοράκης και πόσα ο Κόκκαλης στα μπουζούκια και πάει λέγοντας.
Και τι έγινε ρε φίλε που έβγαλε χαφ ο μπάντοβιτς και έβαλε επιθετικό???paokpool έγραψε:Θα ξαναρωτήσω....
Είδε κανείς..... παρατήρησε κανείς τι έκανε ο...... αναπλυρωματικός..... περαστικός.... προπονητής του γκάυ στο 80' ;
Έβγαλε χαφ και έβαλε σέντερ φορ!
Γιατί το έκανε;
Γιατί ξέρει πως επιβάλετε να νικήσω.... γιατί είμαι ολυμπιακός και σας έχω γραμμένους στα αρχίδι@ μου και εσάς....
και την κόλαση σας....
και όλες τι καταστάσεις σας.
Αυτό πάει να πει..... είμαι νικητής! Είμαι ένα πράγμα.... που δεν κοστίζει ούτε Ευρώ.
Ένα πράγμα που ίσως ο Κετσπάγια δεν το είχε..... ή χρειαζόταν χρόνο για να το δείξει. Γι' αυτό και πήρε μάλλον και παπούτσι..... και ο γκάυ πήρε 2 θετικά αποτελέσματα σε 4 μέρες!
Απλά τα πράγματα... και είναι μαγκιά τους.
Μοίπως χάσανε το κέντρο και κάναμε εμείς μέσα σε λίγα λεπτά 3-4 ευκαιρίες????
Εκείνη η μαγκιά του προπονητή τους??Που βάλανε ένα γκολ από τραγικό λάθος της άμυνας μας???
Ο σάντος που έβγαλε τον γκαρσία δλδ τι έβαλε??Αμυντικό ή επιθετικό χαφ ( ivic)???
Δεν κατέβηκε δλδ ο σάντος με τρείς επιθετικούς σήμερα να πάρει το ματς?? Άλλο ματς μάλλον είδαμε....
ΠΕΡΣΥ ΣΟΥ ΕΘΙΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ (Με κοντρερας και σναουτσνερ είσαι άλλη ομάδα πίσω)...ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΤΣΙΡΚΟ ΣΚΕΤΟ...
ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΘΙΑΞΕΙ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ( ΦΩΤΑΚΗΣ) ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΤΕΡΑ ( ΒΙΕΡΙΝΙΑ, ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ ) ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΑ ΜΑΤΣ ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ...
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΤΕ!!!!!!