Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
arisk

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από arisk »

Πάντως θα ήθελα ειλικρινά πολύ να απαντήσει κάποιος επι της ουσίας σε αυτό που γράφω... Μην γράφουμε γιατί έβαλε αυτόν και όχι εκείνον ή τον άλλον... Να μου πεί κάποιος, "ναι ρε συ Άρη, εγώ είμαι υπερήφανος για την ομάδα που είδα σήμερα στο γήπεδο"... ή "νιώθω ότι η ομάδα μου αγωνίστηκε σαν μεγάλη ομάδα, έτσι θέλω να την βλέπω να παίζει"... ή "οι δηλώσεις του προπονητή είναι σοβαρές και δεν είναι γελοίες για αυτόν ή τον άλλον λόγο"...

Ειλικρινά θέλω να μου πεί κάποιος ότι κάνω λάθος, θα με κάνετε πολύ χαρούμενο αν όντως κάνω λάθος, ΠΡΟΤΙΜΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΡΙΑ...

Μακάρι να είμαι εγώ αυτός που τον φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει και να μην είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ αυτός...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ναι ρε συ Αρη...Εγω ειμαι περηφανος για την ομαδα μου...Με τις κοκκινες φανελες δεν παιζαμε;

ΥΓ.

Περα απο την πλακα...εχεις απολυτα δικιο...Ολα τα λεφτα η δηλωση του...

Τωρα πραγματικα πιστευω οτι αυτο που ειπε για την Νασιοναλ στην πορτογαλια, οντως μπορει να το ειπε σοβαρα...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

είμασταν καλύτεροι από το γαύρο σήμερα.. έτσι νομίζω. λόγω άλλων συγκυριών χάσαμε
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Οι δηλώσεις του θεωρώ ότι ήταν σωστές. Η ομάδα μπροστά παίζει καλά και σύντομα θέλω να πιστεύω πως θα γίνουν αλλαγές στην άμυνα και θα θυμηθούμε το περσινό παλιό καλό μπετόν αρμέ που, όταν μπροστά δε γινόταν κάτι, ήξερε να κρατάει έστω το Χ. Οφείλει να αποπνέει αισιοδοξία άσχετα αν πικράθηκε από το αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και η οπτική του είναι μακροπρόθεσμη (να γιατί δε θέλει πλέιοφ και πέρσι "βραχυκύκλωσε" σε αυτά). Αυτό είναι συνήθως καλό. Μένει να το δούμε φυσικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

πολυ "λογικα",συμφωνα με τους επικριτες,τις λακιεςμα του καθε παιχτη ατομικα τις χρεωνεται ο προπονητης.επρεπε στο 2ο ημιχρονο να βαλει μαλεζα-μπιζερα.δεν τρωγεστε μερικοι μωρε.ειναι πιο τιμιο να πειτε απλα "δε μας νοιαζει τι στον λουτσο προπονητης εισαι,δε σε γουσταρουμε λογω σκατοφατσας,νοοτροπιας,χρωματος δερματινου (ειτε ο,τιδηποτε αλλου μπορειτε να επινοησετε),σηκω και φυγε",παρα να τον καυτηριαζετε για δηθεν λαθος χειρισμους,που τουλαχιστον σημερα ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα.εισαστε εμπαθεις μαζι του,ωστοσο ακομα κι αυτο το σεβομαι.οπως κι οτι ολα τα καλως καμωμενα ειναι αποδοτεα στους παιχτες και μονον κι οι καρπαζιες επισης στον προπονητη και μονον.αυτη ειναι η μοιρα του εν ελλαδι εργαζομενου προπονητη.εχω απεριοριστη εμπιστοσυνη στο ζαγορακη.ευτυχως κι αυτη τη φορα θα κλεισει τα αυτια του και τα ματια του μπροστα σε δηθεν "καλοπροαιρετες" φωνες να εκδιωξει το σαντος γιατι ειναι ηττοπαθης,γιατι στηνει την ομαδα αμυντικογενως και ο οσφπ δεν μπορει για κανα μισαωρο να αλλαξει μπαλλια στα 10 μετρα και βαζει γκολ με τρυπημα απο την πλευρα που αγωνιζεται ενας κατ'ευφημισμον πλαγιος μπακ,χωρις ομως να υπαρχει ΣΗΜΕΡΑ απο εκει αλλη εναλλακτικη.γιατι ρε μαλακα σαντος δεν μπηκε η σουταρα του φιλομενο κι ολοι τωρα να τον λιβανιζουν κι εσυ να'χεις την ησυχια σου,παροτι δε θα σου αναγνωριζαν κανενα μεριδιο στην επιτυχια?τα περι πεναλτυ και γκολ οφσαιντ δεν τα βαζω καν σαν θεματικη ενοτητα στην προς σαντος κριτικη.αν τυγχανε τετοιας διαιτητικης αντιμετωπισης λογου χαριν ο οσφπ με βαζελο στο καραισκακη,αμφιβαλω αν θα καταφερνε να δει το φως της μερας ο κακος μεχρι να ξαναεβγαζε μαλλια!!ειμαι σκασμενος με αυτο το εκ νεου "θαυμα",γιατι βασει στατιστικης και μην αμφιβαλει κανεις,περι μαγικης εικονας προκειται το τελικο αποτελεσμα,ερχονται καπακι και οι αναρθρες κραυγες κατα παντων,ποσο ν'αντεξω ο ανθρωπος??
φιλε αρη ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας προπονητης.δε ρεει στο αιμα του παοκτσηδηλικι.βλεπει τους αγωνες αυτους,ορθα ως αγωνες που απλα δινουν 3 βαθμους.και σου λεω πως ναι,εγω περηφανος μπορει να μη νοιωθω γι'αυτο που ειδα σημερα στο χορτο,αλλα πολυ πιο ευχαριστημενος σε σχεση με ολα τα ντερμπυ που δωσαμε περυσι ειμαι.θεωρω οτι καναμε το καλυτερο παιχνιδι απο εναρξεως της χρονιας,δειχνοντας το μεγαλυτερο παθος και εχοντας τη μεγαλυτερη διαρκεια σε καλη αγωνιστικη αναπτυξη.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Παίζει καλά? Δηλαδή εννοείς ότι σου άρεσε αυτό που είδες? Ο μηδέν αυτοματισμός? Οι μηδέν ευκαιρίες μετά απο οργανωμένη επίθεση? Χρειαζόντουσαν 10 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ για να παίξουμε αυτό το ποδοσφαιρο? Δηλαδή όταν λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ θα στρώσει εννοούσαμε ότι θα παίζει όπως σήμερα? Αυτή είναι η ομάδα που φτιάξαμε δηλαδη? Ο μεγάλος ΠΑΟΚ? Το σημερινό λεγόταν ποδόσφαιρο δηλαδή? Συγνωμη κιόλας που δεν το κατάλαβα...

Εγω προσωπικά είμαι διατεθειμένος αν μου πει ο Ζαγοράκης ότι θα χρειαστεί άλλα δύο χρόνια για να φτιάξει ομάδα, θα τον πιστέψω και θα τον περιμένω άλλα δύο χρόνια κάνοντας υπομονή γιατί ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ!

Όμως λυπάμαι πάρα πολύ αν όντων ο Φερνάντο Σάντος, ο προπονητής μας, εννοούσε αυτά που είπε και δεν τα είπε μεταφορικά...

Συγνώμη, αλλά δεν είμαι υπερήφανος για αυτό που είδα σήμερα επι 4 ώρες... Και λέω 4 ώρες γιατί είδα το μάτς απο το γήπεδό, αλλά σκεπτόμενος μήπως δεν έβλεπα καλά και κάνω λάθος, έκατσα και το είδα και δέυτερη φορά στη μαγνητοσκόπηση στο Νovasports2... Και επαναλαμβάνω... Ειλικρινά και ταπεινά συγνώμη, αλλά δεν είμαι υπερήφανος για αυτό που είδα σήμερα...

Ελπίζω να κάνω λάθος και στο γήπεδο με τις ασπρόμαυρες φανέλες να εμφανίστηκε μια πολύ καλή ομάδα που έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και δικαιούται να χαρακτηριστεί μεγάλη ομάδα και απλά να μην το είδα εγώ... Μακάρι... Ειλικρινά μακάρι...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

navigator11 έγραψε:φιλε αρη ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας προπονητης.δε ρεει στο αιμα του παοκτσηδηλικι.βλεπει τους αγωνες αυτους,ορθα ως αγωνες που απλα δινουν 3 βαθμους.και σου λεω πως ναι,εγω περηφανος μπορει να μη νοιωθω γι'αυτο που ειδα σημερα στο χορτο,αλλα πολυ πιο ευχαριστημενος σε σχεση με ολα τα ντερμπυ που δωσαμε περυσι ειμαι.θεωρω οτι καναμε το καλυτερο παιχνιδι απο εναρξεως της χρονιας,δειχνοντας το μεγαλυτερο παθος και εχοντας τη μεγαλυτερη διαρκεια σε καλη αγωνιστικη αναπτυξη.
Αν μια ομάδα (πχ ο Εργοτέλης) πέρισυ έπαιζε χάλια και φέτος παίζει λιγότερο χάλια (όπως είπαμε πχ ο Εργοτέλης), σημαίνει ότι μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλη ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο...??
Έχουμε απλά διαφορετική άποψη για το τι μπορεί να μας κάνει υπερήφανους...
Εμένα το μόνο που με κάνει υπερήφανο αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχουν 21.000 άνθρωποι που αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας για να υποστηρίξουν την ομάδα γνωρίζοντας ότι δεν θα δουν τίποτα σπουδαίο, απλά και μόνο επειδή αγαπούν το δικέφαλο...Με κάνει υπερήφανο το γεγονός ότι αυτή την ομάδα που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο την πληρώνω εγώ, οι συνοπαδοί μου και κάποια ΠΑΟΚτσάκια που βρίσκονται στη διοίκηση και δεν κρέμομαι αο τα @ρχίδι@ κανενός εθνικού προδότη και υπόδικου για κατασκοπία σε βάρος της ίδιας του της χώρας (κόκκαλης)... Με κάνει υπερήφανο ότι πάμε 30.000 άτομα, κάνουμε το κλαρίνο μας και ύστερα φεύγουμε σαν κύριοι μόνο και μόνο γιατί σεβόμαστε και αγαπάμε την ομάδα μας και δίνουμε απλόχερα την αγάπη και την εμπιστοσύνη μας στον Ζαγοράκη... Αυτά με κάνουν υπερήφανο... Το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μου μόνο κλάμα μου προκαλεί, όχι υπερηφάνια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Δευ 21 Σεπ 2009, 01:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

άρη αυτό είναι η ειδοποιός διαφορά του μικρού απο τον μεγάλο προπονητή....του πετυχημένου απο τον αποτυχημένο...η διαφορά είναι μια λεπτή γραμμή...
το τι ζητάει μέσα στο γήπεδο...
αν θέλει να κλέψει το αποτέλεσμα,αν θέλει να κλέψει την δεύτερη θέση από μια άλλη ομάδα...
Αν θέλει να την κερδίσει με φούλ επίθεση και να βγεί πρώτος ή έκτος....

συμφωνώ απόλυτα πως η τύχη είναι κάτι με το οποίο ασχολούνται όσοι δεν έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους,δεν έχουν πλάνο κτλ κτλ...
γιατί σύμπτωση που επαναλαμβάνεται,δεν είναι σύμπτωση...

είπες να μην αναφερθούμε σε παίχτες...
θα πω μόνο κάτι χωρίς να θέλω να εκθειάσω ή να υποβιβάσω κάτι..
ο μουσλίμοβιτς κάνει αυτό εκείνο και το άλλο...
γκολ όμως δεν βάζει....αυτό ζητάς απο τον επιθετικό σου...
αν θεωρείς λοιπόν πως είναι άτυχος,συνεχίζεις στο πλάνο σου...[ασχέτως που οι 8 μήνες σε διαψεύδουν]
αν θεωρείς πως μπορεί αλλα...... βάζεις και ένα δεύτερο φορ και τον βοηθάς..
αν θεωρείς πως μπορεί τόσο[δεν ενστερνίζομαι την άποψη γιατί άλλα είδα απο μούσλι τις περσυνές αγωνιστικές] βάζεις άλλον στη θέση του...
πάνω κάτω το ίδιο ισχύει και για τους άλλους....

ο σάντος ακολουθεί ένα μοντέλο και κοουτσάρει...
αν έχει γκαρσία στο κέντρο,αργό και βαρή κόφτη,θα παίξει με δύο στο κέντρο και έναν μπροστά..
και αυτό είναι το σημείο κλειδί του προπονητή...της φιλοσοφίας του...
θεωρεί πως το σημαντικότερο μέρος της ομάδας είναι το αμυντικό χαφ...-Η ΑΜΥΝΑ...αυτός δηλαδή που θα βοηθήσει τους αμυντικούς,και θα πάρει την πρώτη πάσα για την επίθεση....
όταν έχει τον βιτόλο,θεωρώ πως δεν έχει πρόβλημα για 4-4-2...
δεν στέκομαι όπως καταλαβαίνεις στα συστήματα,αλλά στις προσωπικές ικανότητες του κάθε ποδοσφαιριστή και πως πιστεύει ότι μπορεί να τις χρησιμοποιήσει...

έχοντας συνηθίσει σε ένα επιθετικό ποδόσφαιρο σου φαίνεται ξένη η τακτική του σάντος....η τακτική του αποτελέσματος...πως και το 1-0 και το 6-3 σου δίνει τις 3 μονάδες...
απλώς ξέρουμε όλοι πως το 1-0 σε ντέρμπι δεν έρχεται...
και ειδικά εκτός που έχουμε σχεδόν σίγουρο πως αν γίνει το 1-0 κατά μας,δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομύριο να δούμε το 1-1...μάλιστα η μια πιθανότητα αυτή,εξαντλήθηκε πέρσυ με αεκ44 στο 3-1...
γιατί για τον σάντος υπάρχουν 30 ματς την σεζόν και όχι ένα ή δύο...

θα μου απαντήσεις εύλογα...αν κέρδιζα σήμερα ή στην τρίπολη και παίξω με δύο μπροστά ή δεν δω την ομάδα μου να δίνει χώρο στον αντίπαλο ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΕ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ....

εδώ λοιπόν έρχεται ο άλλος προπονητής, ο ψ και λέει...θα κατεβαίνω επιθετικά θα κάνω αυτό εκείνο και το άλλο...πιθανότατα και από αυτά που είδαμε τα τελευταία χρόνια,1-2 στο καραισκάκη και 2-3 απο καλλιθέα στη τούμπα...αυτό το αφήνω στην κρίση του καθενός να επιλέξει αυτό που του αρέσει...

τέλος και κλείνοντας.....
Ο ζαγοράκης επέλεξε κάποιον για προπονητή...δεν έχει σημασια ποιός είναι...
σημασία έχει πως ο προπονητής αυτός έχει διαφορετική αντιμετώπιση των πραγματων απο τον λαό που έγινε ΠΑΟΚ όχι γιατί κέρδιζε κάθε κυριακή,αλλά γιατί με βρωμιά της πήραν αυτά που δικαιούταν και ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΒΛΕΠΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Άρη, αντικειμενικά ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα σε σχέση με τα περσινά ντέρμπι, σαφώς μπορεί να παίξει πολύ πολύ καλύτερα!

Για το τι εννοούμε όταν λέμε ότι θα στρώσει η ομάδα, σε παραπέμπω στη δήλωση του Σάντος, πριν από καμιά 10αριά μέρες που είχε πει ότι ο ΠΑΟΚ σε ένα μήνα θα παίζει μπάλα.

Λίγη υπομονή ακόμη..λίγη!
hasio_john έγραψε:Μόλις ενημέρωσε ο Μίνος στην ΝΕΤ ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με τον Σάντος....
Αύριο θα υπάρχουν εξελίξεις .. (λέει)

Νομίζω ότι ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο Σάντος...
Οι αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής είναι οι χειρότερες. Θόδωρε, μη βιάζεσαι, σκέψου το καλά..
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Φίλε yiannisPAOKitalia, συγνώμη έκανα edit στο post μου και δεν σκέφτηκα ότι μπορεί κάποιος να απαντήσει και εγώ να γράψω και κάτι άλλο εκ των υστέρων. :(
Οπότε ξαναγράφω το ρεζουμέ, αυτό στο οποίο διαφωνούμε.

Αν μια ομάδα (πχ ο Εργοτέλης) πέρισυ έπαιζε χάλια και φέτος παίζει λιγότερο χάλια (όπως είπαμε πχ ο Εργοτέλης), σημαίνει ότι μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλη ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο? Εγώ λέω σίγουρα όχι...
Ίσως έχουμε απλά διαφορετική άποψη για το τι μπορεί να μας κάνει υπερήφανους...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ενταξει αδερφε arisk,οι γνωμες ειθισται να διιστανται.εγω δεν ειπα οτι εκσπερματισα κιολας,αλλα σε γενικες γραμμες ας μου επιτραπει να πιστευω οτι σε τετοιο παιχνιδι,που ευκολοτατα θα μπορουσε να μετατραπει σε κλωτσοπατιναδα,εγω ειδα μιαν ομαδα με σχετικα ορθολογικη αναπτυξη,που το γκολ το κυνηγησε,ιδιως στο β ημιχρονο,εκανε φασεις,ακομα και μη προιον αυτοματισμων,σιγουρα οχι λιγοτερες σε σχεση με το αντιστοιχο περσινο παιχνιδι (κι ο οσφπ εκανε κανα 2 καλες φασεις στο β ημιχρονο,αν ηταν προιον αυτοματισμων παλι δεν το κρινω) κι εχασε για "αδιευκρινιστους" ακομη κατ'εμε λογους.το αν το ποδοσφαιρο που παρουσιαζει τωρα η ομαδα ειναι το οραματισθεν απο το τεχνικο επιτελειο δε δυναμαι να το πω.δεν ξερω αν εσυ το προεξοφλεις οτι ετσι εχουν τα πραγματα.αν ναι,δικαιως εισαι αγανακτισμενος.εγω παλι δεν το νομιζω.κι εγω ειμαι αποφασισμενος να κανω γαιδουρινη υπομονη,παροτι πικραινομαι,γιατι πιστευω σε ολα τα μελη της τριανδριας.
οσο για την "ενημερωση" του μινου,ακομα στημενος για να ακουσω τον παταγο ειμαι!!!ασε ρε γιωργακη .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 21 Σεπ 2009, 01:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Για μένα τα πράγματα είναι απλά....
άσχετα από ποιοί θα παίξουν,άσχετα από ποιό σύστημα θα παίξει η ομάδα....
αυτοσκοπός είναι το 1-0....Αυτό το έχει περάσει στο DNA της ομάδας....Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις η ομάδα έφαγε το 1-1 στο β' μπήκε αλλιώς αλλά....η Τούμπα για πολλοστή φορά μ'΄αυτόν, είχε ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ, ο γάβρος συνήθισε το γήπεδο και βέβαια φάνηκε τότε ότι η ομάδα ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ...σέντρες σέντρες ,σέντρες....Τραγικές αλλαγές χρονικά....γύμνια από παίκτες μπροστά.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΒΡΟ...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αν ισχυει αυτο που ειπε ο Μινος, τοτε ειμαι σιγουρος οτι ο Ζαγορακης το εχει σκεφτει καλα και δεν ειναι εν βρασμω ψυχης...(αν ισχυει)..

Αλλωστε, ο τελευταιος που θελει να φυγει ο Σαντος, ειμαι εγω! Θα πρεπει να κερασω ενα γερο φαγοποτι απο το στοιχημα που εχω βαλει υπερ του Σαντος... :opaokara:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Διαφωνούμε στο ότι συμφωνούμε. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι περήφανος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα σήμερα. Απλά μου άρεσε που σε ένα ντέρμπι άλλαξε λίγο τη νοοτροπία. Αυτό βέβαια είναι οξύμορο, γιατί μετά το γκολ η ομάδα τραβήχτηκε πίσω, αλλά..μην τα θέλουμε όλα. Αγάλι-αγάλι..Ήμασταν λίγο καλύτεροι, την επόμενη φορά ακόμη περισσότερο.
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Οχι φιλε μου arisk εχεις απολυτο δικαιο σε οτι αφορα την συνεντευξη!Δεν ξερει ο ανθρωπος που ειναι αλλα δεν φταιει αυτος!Τοσα χρονια ετσι τον εμαθε τον ΠΑΟΚ!Οπως ολοι καταλαβαμε και εχει πει και ενα παλικαρι ειναι πολυ καλος προπονητης στο να παρει ενα μπουρδελο σαν τον ΠΑΟΚ το 5-6 και να τον κανει ομαδα 3η ή 4η ή αμα του κατσει 2η με μικρη αποσταση απο κορυφη!Να του κανει ενα βημα παραπανω ομως πιστευω οτι δεν μπορει.Ποτε πρωταθλητρια και νικητρια με @@!Η να το θεσω πιο σωστα ετσι οπως εγω τουλαχιστον το βλεπω αυτο το βημα παραπανω θα γινει πολυ αργα οπως και τα υπολοιπα βηματα με αυτον τον προπονητη!

Το θεμα ειναι αν ο ΠΑΟΚ εχει απο τωρα το υλικο να κανει το βημα παραπανω ή ακομα φτιαχνει ομαδα!Αν η απαντηση ειναι η δευτερη τοτε ναι τον εχει αναγκη αν η πρωτη τοτε ....!Η προσωπικη μου παντα γνωμη ειναι οτι το υλικο δεν το εχουμε γιαυτο και τον εχουμε ακομα αναγκη!Δεν πιστευω οτι η ομαδα δηλαδη ειναι για 100 π.χ. και με σαντος αποδιδουμε εστω και 50 ή 70!Πιστευω τις βγαζει ενα 90%!Δεν ξερω πολλους αλλους που να εμειναν στο παγκο του ΠΑΟΚ και να το εκαναν!

Νομιζω οτι με σαντος τα βηματα μπροστα θα ειναι πολυ αργα αλλα και σταθερα!Απο περισυ ειμαστε καλυτεροι ασχετα αν δεν παμε τοσο ψηλα φετος!Ομως ισως με καποιον αλλον προπονητη αναγνωρισμενο να ειναι πολυ πιο γρηγορα και μεγαλα αλλα μπορει να ειναι και προς τα πισω!

Παρολα αυτα δυστυχως ενα μεγαλο του μειον ειναι οτι δεν εχει νοοτροπια νικητη με αποτελεσμα να μην το περναει στην ομαδα!Ειναι απαραδεκτο να παιζεις αυτον τον γαυρο με το 1-0 απο το 10 με σφαιρες απο δεξια και αριστερα στην κοντρα και να μην βγαλεις ευκαιρια!Τακτικα το παιχνιδι το επαιξε καλα στην κοντρα να ανοιχτει ο ολυμπιακος και να το κανουμε 2-0 αλλα ουσιαστικα το παρακανε και απο μεριας ψυχολογιας τα σκατωσε!

Πραγματικα παλευω με τον εαυτο μου να καταληξω καπου και νομιζω οτι ο σαντος ειναι απλα ενας καλος προπονητης.Σαν σοβαρη ομαδα δεν αλλαζεις μεσα στην μεση της σεζον προπονητη με τπτ!Αυτα τα κανουν ομαδουλες για να παραμυθιαζουν το κοσμο τους!Αλλα το καλοκαιρι οι υπευθυνοι που ξερουν τα 1000πλασια (και λιγα λεω)απο εμας νομιζω οτι πρεπει να το σκεφτουν λιγο το θεμα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”