Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Τροπαιοδότης είναι μόνο ο άγιος Πέτρος Μάνταλος ο Δεκελειανός.
Ο γνωστός και ως "ερχόμενος";
Σε ορισμένες γραφές αναφέρεται και ως τροπαιοφόρος, όμως στη σύνοδο της Τροιζήνας για να αποφευχθεί το σχίσμα του ποκ, οι αναφορές αυτές κρίθηκαν ως απορριπτέες και οι συντάκτες τους αφοριστηκαν.
Σε ορισμένες γραφές αναφέρεται και ως τροπαιοφόρος, όμως στη σύνοδο της Τροιζήνας για να αποφευχθεί το σχίσμα του ποκ, οι αναφορές αυτές κρίθηκαν ως απορριπτέες και οι συντάκτες τους αφοριστηκαν.
Re: Προπαγάνδα και
Παλομπαρινι στο mute, οτι καλύτερο έχω ακούσει-keeper- έγραψε:Εγώ πάλι λατρεύω τον Παλομπαρινι τον τροπαιοφόρο !!

- ΑποστόληςΑ
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τροπαιοδότης είναι μόνο ο άγιος Πέτρος Μάνταλος ο Δεκελειανός.

- BlackMagicPAOK
Ο Πάγκος είναι ήπιων τόνων περιγράφει με δίκαιο τρόπο, αλλά κουράζει με τις "παρομοιωσεις" και τα πολλά γλυκανάλατα. Νομίζω ότι είναι Γριά!Luigi Vampa έγραψε:Αν βλέπεις μόνο τα χαιλαιτς καλός είναι ο Πριντεζης. Εμένα μ αρέσει ο Παγκος. Δεν ξέρω τι ομάδα είναι κ τέτοια μη με φατε
Αστειος ειναιrainmaker έγραψε:Φοβερά κουραστικός ο Πρίντεζης
Αυτός ο ρυθμός που έχει στην ομιλια-περιγραφη μπορεί να ειναι για να δώσει χρώμα και ενδιαφέρον, αλλά γίνεται ανυπόφορος
Στην Τριπολη σε κατι ευκαιριες π εκανε ο Αστερας στην αρχη, μας πηρε τα αυτια να ουρλιαζει
Μετα στα γκολ του ΠΑΟΚ κατεβηκε η ενταση της φωνουλας του
Γιατι αραγε?
- Μπαρκαρούτσος
Δεν θέλατε Paokmania Web Radio, ακούστε τώρα τον κάθε αντιΠΑΟΚτσή!
Ειστε αδικοι νομιζω παιδια με τον Πρίντεζη, μια χαρα φωναρες βαζει σε καθε γκολ της ΠΑΟΚαρας
- Kabamaru11
Luigi Vampa έγραψε:Αν βλέπεις μόνο τα χαιλαιτς καλός είναι ο Πριντεζης. Εμένα μ αρέσει ο Παγκος. Δεν ξέρω τι ομάδα είναι κ τέτοια μη με φατε
Γριακλης απ οσο ξερω,δεν μου αρεσει καθολου ο Παγκος,δεν βγαζει καμια καυλα στα γκολ μας.Στα γκολ των υπολοιπων ειναι λιγο πιο ενθερμος βεβαια....
ποιός δεν ήθελε ρε συ Μπάρκα; Μια χαρά ήταν και το ραδιο και το άλλο που κάναμε τσατ το βράδυ, δεν θυμάμαι πώς το λέγαμε και μιλούσαμε όλοι μαζί. Ωραία χρόνια. Πάντα θεωρούσα πως ήταν σημαντική υποχρέωση για τα παιδιά που έτρεχαν αυτά τα πράγματα και γι αυτό σταμάτησαν. Όχι;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν θέλατε Paokmania Web Radio, ακούστε τώρα τον κάθε αντιΠΑΟΚτσή!
Κατ αρχήν εσύ την κοπάνησες εξωτερικό ρε! Πώς θα έκανες μεταδόσεις; οεο;;
- Μπαρκαρούτσος
Δεν είχε αρκετό κόσμο. Αν το αγκάλιαζε ο κόσμος και φέρναμε και κανέναν χορηγό και έβγαζα κατιτίς, δεν θα χρειαζόταν να φύγω
Εκεί πλήρωνα ο ίδιος (μετακινήσεις, εξοπλισμό κτλ)

Daskalos_4 έγραψε:Ειστε αδικοι νομιζω παιδια με τον Πρίντεζη, μια χαρα φωναρες βαζει σε καθε γκολ της ΠΑΟΚαρας

Εγω διαβαζοντας το σχολιο
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν θέλατε Paokmania Web Radio, ακούστε τώρα τον κάθε αντιΠΑΟΚτσή!

άσε ρε!χαχαχαχαχαχΜπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν είχε αρκετό κόσμο. Αν το αγκάλιαζε ο κόσμος και φέρναμε και κανέναν χορηγό και έβγαζα κατιτίς, δεν θα χρειαζόταν να φύγω![]()