Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
- abc_o_ karpouzas
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
δηλ τωρα ειμαστε πρωταθλητες χειμωνα???
ο σπικερ στις καθυστερισεις ολο ελεγε οτι η αεχ ψαχνει την νικη που θα την ανεβασει στην κορυφη της βαθμολογιας....
πουτσα παλι πουτσα παλι λαμογια....
ο σπικερ στις καθυστερισεις ολο ελεγε οτι η αεχ ψαχνει την νικη που θα την ανεβασει στην κορυφη της βαθμολογιας....
πουτσα παλι πουτσα παλι λαμογια....
- Μπαρκαρούτσος
Almeyda προπονηταρά, ποιος Lucescu τώρα που κάνει πειραματισμούς και έχασε τα αποδυτήρια...
Φαγώθηκαν όλοι χθες "προσωρινά πρώτος ο ΠΑΟΚ" και "προσωρινά" έτσι , "προσωρινά" αλλιώς. Λες και δε χρειάζεται να παίξει η αρμάδα του Αλμεηδα...
Φάτε την στα μόνιμα τώρα.
Φάτε την στα μόνιμα τώρα.
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Και βρήκα και αυτό το διαμαντάκι, πάλι Σεπτέμβρη 2023:
Και 15 βαθμους πισω"Τον Δεκέμβρη θα είμαστε καλά"
- Montrealiotis
- Mitsospaoki4
- Moderator
Με νίκη στην Κηφισιά είμαστε πρωταθλητές χειμώνα χειμωνα. ..όχι σαν τους αλλους του πρώτου γύρου..
Περίεργο που δεν το έδωσε και αδικία που δεν είχε αλλά 20 λεπτά κάθυστερησεις.
Από την αρχή της σεζόν Μάνταλος, παλασιος βουτάνε και περνούμε πεναλτάκια πονταλακια. Για τον καημένο τον γαύρο τι να πεις - κόκκινη από τα αποδυτήρια αν χρειαστεί. Εμείς μανσέτες και 3 δευτερόλεπτα βαρ και έξω.
Τι καούρα έχουμε για Έλληνες διαιτητές; Ας εξαφανιστούν, μόνο εισαγωγή διαιτητές σε όλα τα επίπεδα και random rotation σε όλες τις χώρες του πλανήτη
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από την αρχή της σεζόν Μάνταλος, παλασιος βουτάνε και περνούμε πεναλτάκια πονταλακια. Για τον καημένο τον γαύρο τι να πεις - κόκκινη από τα αποδυτήρια αν χρειαστεί. Εμείς μανσέτες και 3 δευτερόλεπτα βαρ και έξω.
Τι καούρα έχουμε για Έλληνες διαιτητές; Ας εξαφανιστούν, μόνο εισαγωγή διαιτητές σε όλα τα επίπεδα και random rotation σε όλες τις χώρες του πλανήτη
Sent from my iPhone using Tapatalk
Νομίζω πρωταθλητές χειμώνα είναι αυτοί που είναι πρώτοι με τη λήξη του πρώτου γύρου. Άρα ήταν ο βαζελος την προηγούμενη αγωνιστική
Α να μπραβο. Να κερδίσουμε την Κηφισιά για να κανουμε γιορτες σαν ανθρωποι.
ΥΓ Ειμαι περιεργος αν οταν πρωτοποροι, θα εμφανιστει εισαγγελιες για τις ομορφιες στο βικελιδης. Εκτος αν Κουλης το εξαιρεσει και διεξαχθει με κοσμο.
ΥΓ Ειμαι περιεργος αν οταν πρωτοποροι, θα εμφανιστει εισαγγελιες για τις ομορφιες στο βικελιδης. Εκτος αν Κουλης το εξαιρεσει και διεξαχθει με κοσμο.
- constadine
Αυτό ξέρω και εγώ και αυτό θα έγραφα.tolis14 έγραψε:Νομίζω πρωταθλητές χειμώνα είναι αυτοί που είναι πρώτοι με τη λήξη του πρώτου γύρου. Άρα ήταν ο βαζελος την προηγούμενη αγωνιστική
Μα χθες έλεγαν οι χάρτινοι πως 18:50 θα είμαστε δευτερχαχαχαχχααχα
Τυχεροί οι παίκτες της Κηφισιάς και οι Έλληνες διαιτητές... Θα κάνουν γιορτές με δώρο....