10. Thomas Murg
Re: 10. Thomas Murg
Ο Μούργκ είναι παίκτης ψυχολογίας. 3 ζρόνια λέγαμε ότι είναι παίκτης Β εθνικής και φέτος κάνει παπάδες. Εμένα για νέο συμβόλαιο μόνο αν ανανεώσει ο προπονητής που είναι καθηγητής ψυχολογίας. Θα δούμε, δε θα παραξενευτώ αν φύγει πάντως.

- ΑποστόληςΑ
Θυμάμαι ότι πέρυσι κατέκρινα τον Luce που έδινε ευκαιρίες στον Σουριναμέζο και όχι στον Murg. Όχι ότι μου άρεσε πέρυσι o Murg, αλλά με την λογική πως αφού ο Μπισε ήταν κακός και δεν υπήρχε περίπτωση να ανανεώσει γιατί να μην δώσει ευκαιρίες στον Murg που θα τον είχαμε άλλον ένα χρόνο ακόμη;Napoli4 έγραψε:Αν ανανεωσει ο Λουτσεσκου, ας μείνει ο παίκτης. Τώρα που βρήκε το κουμπί του.
-
Daskalos_4
Σας χαλαει δεν σας χαλαει η αποφαση βρίσκεται στα χερια Λουτσεσκου και Μεγα Μουργκ. Τομας ψυχαρα για παντα ΠΑΟΚαρα! 
Καλά. Ας σου βάλει καμία 15αριά γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν (με μερικά από αυτά σε κρίσιμα παιχνίδια) και θα δω τότε τι θα λέτε κι οι τελευταίοι AΠΙCTOI.
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]rockavlon έγραψε:Sign ρε μαλακα
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Φέτος μαζί με Ζιβκοβιτς και Τάισον είναι οι πιο επιδραστικοι παίκτες. Σήμερα πήρε το παιχνίδι μόνος του. Πραγματικά πάτησε σε κάθε σπιθαμή του γηπέδου. Ανελέητο πρεσινγκ μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Αν έκανε τέτοιες εμφανίσεις τα τρία προηγούμενα χρόνια, σήμερα θα έπαιζε στην Στουτγκάρδη.
Αν έκανε τέτοιες εμφανίσεις τα τρία προηγούμενα χρόνια, σήμερα θα έπαιζε στην Στουτγκάρδη.
Ανανέωστε βρε , ρολιστας πολυτελείας αν συνεχίσει έτσι κι όχι μόνο
Έλα με κάνα 500 2+1 , πάμε
Ανανέωστε βρε , ρολιστας πολυτελείας αν συνεχίσει έτσι κι όχι μόνο
Ο Μουργκ θα μείνει στην ιστορία έτσι κι αλλιώς,αφού είναι ο 100ος σκόρερ μας στην Ευρώπη!!
- Amsterdamer_87
- thomas Murg
Στιγμή από το μέλλον. Θα ψάχνουμε μεσοεπιθετικό που να Μουργκίζει.
Έβαλε τα δύο πιο κρίσιμα γκολ του χθεσινού παιχνιδιού κάνοντάς τα να μοιάζουν πολύ εύκολα. Πιθανότατα άλλος στη θέση του θα είχε σουτάρει με τη μία και με αμφίβολη εξέλιξη.
Μπράβο, μπράβο, μπράβο!
ΥΓ. Εάν μια φορά ο Λούτσε λατρεύει παίκτες ομάδας, τους παίκτες που φτιάχνει αυτός να παίζουν για την ομάδα τους λατρεύει εκατό.
Έβαλε τα δύο πιο κρίσιμα γκολ του χθεσινού παιχνιδιού κάνοντάς τα να μοιάζουν πολύ εύκολα. Πιθανότατα άλλος στη θέση του θα είχε σουτάρει με τη μία και με αμφίβολη εξέλιξη.
Μπράβο, μπράβο, μπράβο!
ΥΓ. Εάν μια φορά ο Λούτσε λατρεύει παίκτες ομάδας, τους παίκτες που φτιάχνει αυτός να παίζουν για την ομάδα τους λατρεύει εκατό.
- pisakaipoupoula
Του αξίζει η ανανέωση με χαμηλότερο συμβόλαιο φυσικά.
Πολύ ωραία τα φετινά που κάνει πέραν της ποιότητας και απλότητας που βγάζει είναι και απίστευτα αποτελεσματικός στο πρεσάρισμα και ο νο 1 λόγος του 2-4 στο Καραισκάκη, κέρδισε το χειροκρότημα τον θαυμασμό μας και μάλλον την ανανέωση αλλά 3 χρόνια είναι αυτά Τόμας μου
Πολύ ωραία τα φετινά που κάνει πέραν της ποιότητας και απλότητας που βγάζει είναι και απίστευτα αποτελεσματικός στο πρεσάρισμα και ο νο 1 λόγος του 2-4 στο Καραισκάκη, κέρδισε το χειροκρότημα τον θαυμασμό μας και μάλλον την ανανέωση αλλά 3 χρόνια είναι αυτά Τόμας μου