Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
- Caballo Viejo
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
Επί δεκαετίες, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, έχω φάει ατελείωτο σκατό κι απογοητεύσεις από τον ΠΑΟΚ αλλά ταυτόχρονα έχω μάθει να τις διαχειρίζομαι και να προχωράω. Ωστόσο, η πίκρα που νιώθω απόψε είναι ανείπωτη...για τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε ένα δικό μας ματς. Με τον κωλόγαβρο ρε π....η μου...
Τι να το κάνω που κατεβήκαμε με επιθετικές βλέψεις και παίξαμε σχετικά καλά; Απόψε η άμυνά μας, στο κέντρο της αλλά και τα πλάγια, ήταν η χειρότερη που έχω δει ποτέ (και βλέπω ΠΑΟΚ χρόνια ατέλειωτα). Τρύπια κυριολεκτικά. Για κλάματα... Αυτό το δίδυμο Τσιρίλο - Σαβίνι είναι ναυάγιο και ο Λίνο τραγωδία (εξαιρείται ο φιλότιμος Αραμπατζής). Και το χειρότερο για μένα είναι πως την ευθύνη την έχει ο Σάντος, που τον πιστεύω ακόμα. Όμως, τα φετινά πειράματα του με την άμυνα μας έχουν στοιχίσει πολύ. Αναρωτιέμαι; Δεν είδε πως να ναυάγησαν οι Ιταλοί στην Τρίπολη; Δεν είχε τον Μπιζέρα και τον Μαλεζά για το κέντρο της άμυνας; Ειδικά τον δεύτερο;
Τέλος, μπροστά, για τον Μουσλίμοβιτς, δεν λέω τίποτα, διότι το πράγμα έχει καταντήσει αηδία...
Καληνύχτα σε όλους και ελπίζω την Τετάρτη που θα ξαναμπώ στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να είμαστε όλοι μας λιγάκι πιο ήρεμοι. Απόψε έχω γίνει κυριολεκτικά άλογο και δεν θα αντέξω την δικαιολογημένη γκρίνια των ημερών που θα ακολουθήσουν. Δεν με παίρνει..
Τι να το κάνω που κατεβήκαμε με επιθετικές βλέψεις και παίξαμε σχετικά καλά; Απόψε η άμυνά μας, στο κέντρο της αλλά και τα πλάγια, ήταν η χειρότερη που έχω δει ποτέ (και βλέπω ΠΑΟΚ χρόνια ατέλειωτα). Τρύπια κυριολεκτικά. Για κλάματα... Αυτό το δίδυμο Τσιρίλο - Σαβίνι είναι ναυάγιο και ο Λίνο τραγωδία (εξαιρείται ο φιλότιμος Αραμπατζής). Και το χειρότερο για μένα είναι πως την ευθύνη την έχει ο Σάντος, που τον πιστεύω ακόμα. Όμως, τα φετινά πειράματα του με την άμυνα μας έχουν στοιχίσει πολύ. Αναρωτιέμαι; Δεν είδε πως να ναυάγησαν οι Ιταλοί στην Τρίπολη; Δεν είχε τον Μπιζέρα και τον Μαλεζά για το κέντρο της άμυνας; Ειδικά τον δεύτερο;
Τέλος, μπροστά, για τον Μουσλίμοβιτς, δεν λέω τίποτα, διότι το πράγμα έχει καταντήσει αηδία...
Καληνύχτα σε όλους και ελπίζω την Τετάρτη που θα ξαναμπώ στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να είμαστε όλοι μας λιγάκι πιο ήρεμοι. Απόψε έχω γίνει κυριολεκτικά άλογο και δεν θα αντέξω την δικαιολογημένη γκρίνια των ημερών που θα ακολουθήσουν. Δεν με παίρνει..
- Pegasus1589
μολις μπηκα σπιτι. δεν ακουσα τιποτα, δεν διαβασα τιποτα.
στηριζω 100% τον σαντος που πιστευω οτι ειναι ο μονος που δεν φταει.
δεν γουσταρω την μοδα της γκρινιας και την μαγκια του "να φαμε τον προπονητη".
τι φταει? η πιεση του κοσμου στον προπονητη, το κανακεμα στους παικτες, η απουσια του κοντρερας και η αστοχια (ανικανοτητα?) του μουσλιμοβιτς.
εαν ο σαντος θελει να κανει ριζικες αλλαγες στον κορμο της ομαδας και να αναθεωρησει τις αποψεις του για ορισμενους παικτες ειμαι μαζι του. στην κερκιδα οποιος και αν ειναι, οπως και αν τον λενε. ποιος τσιριλο, ποιος μουσλιμοβιτς και ποιος χ,ψ,ω.
στηριζω 100% τον σαντος που πιστευω οτι ειναι ο μονος που δεν φταει.
δεν γουσταρω την μοδα της γκρινιας και την μαγκια του "να φαμε τον προπονητη".
τι φταει? η πιεση του κοσμου στον προπονητη, το κανακεμα στους παικτες, η απουσια του κοντρερας και η αστοχια (ανικανοτητα?) του μουσλιμοβιτς.
εαν ο σαντος θελει να κανει ριζικες αλλαγες στον κορμο της ομαδας και να αναθεωρησει τις αποψεις του για ορισμενους παικτες ειμαι μαζι του. στην κερκιδα οποιος και αν ειναι, οπως και αν τον λενε. ποιος τσιριλο, ποιος μουσλιμοβιτς και ποιος χ,ψ,ω.
- Gerard04
Θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια και τους φιλους του οπαδου του ΠΑΟΚ που πεθανε εκεινη την καυτη μερα στο ΠΑΟΚ-Λεβαδιακος στην 6. Σημερα οι φιλοι του εβαλαν λουλουδια στην θεση του.. Δεν θα τον ξεχασω...
για το ματς. δεν πειραζει. του χρονου θα το ξαναπαλεψουμε.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Κι εκει ψηλα πουτανα θα τα κανει
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gerard04 την Κυρ 20 Σεπ 2009, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και κατι ακομη. ποια ομαδα στην ευρωπη εχει φορ που δεν βαζει γκολ και ειναι ψηλα στην βαθμολογια? υπαρχει καμια? δεν με ενδιαφερει ο λογος. δεν με νοιαζει αν παιρνει ή δεν παιρνει καλες πασες.
το αποτελεσμα με νοιαζει. υπαρχει ομαδα στην ευρωπη που εχει φορ των 7-8 γκολ και να ειναι ψηλα στην βαθμολογια?
νομιζω πως οχι. εμεις πως θα ειμαστε ψηλα?
το αποτελεσμα με νοιαζει. υπαρχει ομαδα στην ευρωπη που εχει φορ των 7-8 γκολ και να ειναι ψηλα στην βαθμολογια?
νομιζω πως οχι. εμεις πως θα ειμαστε ψηλα?
ΠΑΟΚ μια ζωή...συνεχίζουμε....!!!Τετάρτη διπλό στη Νέα Σμύρνη...
o γαυρος αν δεν κανω λαθος πηρε πρωταθλημα περσυ με τον φιογκο των 7-8 γκολ...δεν ειναι αυτο που λες μετρο συγκρισης...
Αλλα ειναι τα προβληματα μας...
Αλλα ειναι τα προβληματα μας...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Pegasus1589 έγραψε:paokpool έγραψε:Θα ξαναρωτήσω....
Είδε κανείς..... παρατήρησε κανείς τι έκανε ο...... αναπλυρωματικός..... περαστικός.... προπονητής του γκάυ στο 80' ;
Έβγαλε χαφ και έβαλε σέντερ φορ!
Γιατί το έκανε;
Γιατί είδε ότι πίσω ήμασταν για μακριά γαϊδούρα. Μια άλλη, πιο πιθανή εξήγηση από το "πνεύμα νίκης" κατά τη γνώμη μου.
Ίσως έχεις δίκαιο αδερφέ, όμως ακόμα και να ισχύει η δική σου εκδοχή..... σημασία έχει πως το κατάλαβε. Γιατί είναι προπονητής και δουλειά του είναι να καταλαβαίνει κάποια πράγματα.
Εγώ μια φορά.... παρόμοια κίνηση από τον δικό μου προπονητή δεν μπορώ να φανταστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpool την Δευ 21 Σεπ 2009, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
paokpool έγραψε:Θα ξαναρωτήσω....
Είδε κανείς..... παρατήρησε κανείς τι έκανε ο...... αναπλυρωματικός..... περαστικός.... προπονητής του γκάυ στο 80' ;
Έβγαλε χαφ και έβαλε σέντερ φορ!
Γιατί το έκανε;
Γιατί ξέρει πως επιβάλετε να νικήσω.... γιατί είμαι ολυμπιακός και σας έχω γραμμένους στα αρχίδι@ μου και εσάς....
και την κόλαση σας....
και όλες τι καταστάσεις σας.
Αυτό πάει να πει..... είμαι νικητής! Είμαι ένα πράγμα.... που δεν κοστίζει ούτε Ευρώ.
Ένα πράγμα που ίσως ο Κετσπάγια δεν το είχε..... ή χρειαζόταν χρόνο για να το δείξει. Γι' αυτό και πήρε μάλλον και παπούτσι..... και ο γκάυ πήρε 2 θετικά αποτελέσματα σε 4 μέρες!
Απλά τα πράγματα... και είναι μαγκιά τους.
Φίλε , αυτό που ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ έγραψες καλό θα ήταν να μπει στην κεντρική σελίδα για να το δουν όλοι!!!!
Αν είναι κάποιος admin και κοιτάει εδώ , ας το κάνει!!!!!!!!!!!

Thanks!

-
φέρτε πίσω τον παλιό τάπητα...ή μήπως δεν επιτρέπεται να κρίνουμε τον τάπητα γιατί είναι εντός γηπέδου?Ξέχασα να κάνω την ερώτηση στον κ. Ζαγοράκη.
- trelopaoki444
Δυστυχως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. ΑΛΛΑ ειναι αδικο να κραζουμε το Σαντος ο οποιος κατεβασε την ενδεκαδα που εχει το 80% των οπαδων μας στο μυαλο του εβαλε το γκολ αλλα παρολο που τους φωναζε να πανε μπροστα αυτοι λες και ειχαν βαριδια στα ποδια. Κακα τα ψεματα οτι και ναλεμε ολοι η Τουμπα ειναι πολυ δυσκολη εδρα για καποιους παιχτες μας......
Υπομονη μαγκες, ο δρομος του πρωταθλητισμου δεν ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα. Θα φαμε πολλες ξενερες αλλα εμεις ΠΡΕΠΕΙ να στηριξουμε διοικηση παιχτες και προπονητη. Αλλιως αν ειναι το μπουλο ολοι και να παιζουμε με τα 20χρονα Παοκτσακια για 4-5 θεση. Η ομαδα εχει πολλες ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ και αυτο φανηκε απο τον τροπρ παιχνιδιου της αλλα θελει ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, για τα ευκολα υπαρχουν και οι ομαδες του ΠΟΚ
Υπομονη μαγκες, ο δρομος του πρωταθλητισμου δεν ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα. Θα φαμε πολλες ξενερες αλλα εμεις ΠΡΕΠΕΙ να στηριξουμε διοικηση παιχτες και προπονητη. Αλλιως αν ειναι το μπουλο ολοι και να παιζουμε με τα 20χρονα Παοκτσακια για 4-5 θεση. Η ομαδα εχει πολλες ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ και αυτο φανηκε απο τον τροπρ παιχνιδιου της αλλα θελει ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, για τα ευκολα υπαρχουν και οι ομαδες του ΠΟΚ
Gerard04 έγραψε:Θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια και τους φιλους του οπαδου του ΠΑΟΚ που πεθανε εκεινη την καυτη μερα στο ΠΑΟΚ-Λεβαδιακος στην 6. Σημερα οι φιλοι του εβαλαν λουλουδια στην θεση του.. Δεν θα τον ξεχασω...
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
φιλε μου ξεχασες το ματς του κυπελλου

τεσπα,μετα το σημερινο ματς πλεον ειμαι πεπεισμενος πως ο σαντος δε δουλευει καθολου επιθετικη οργανωση στην ομαδα....ενω εβαλε τους πιο επιθετικογενης μας παιχτες...οταν εβγαιναν μπροστα δεν ηξεραν πως και που να δωσουν και ποτε....αυτοματισμοι μηδεν...το γκολ μας προηλθε απο κεφαλια του βιερινια(!).....
ο μουσλι πρεπει να παρει ποδι,και ο σαντος επισης απτο επομενο καλοκαιρι,να βρουμε εναν προπονητη που να χει παιξει σε αγγλικο η ισπανικο πρωταθλημα και να φτιαξουμε τον παοκ τον επομενων χρονων...γιατι φανηκε πως ο παοκ του σαντος μεχρι το περσινο φτανει και οχι παραπανω
Παιδιά, απάντηση δεν πήρα ακόμα, ο Μαλέζάς που έβγαζε πέρυσι μάτια γιατί δεν παίζει? Για να παίζει ο παικταράς ο Τσιρίλο? Γι'αυτό ποιός ευθύνεται? Ο ποτιστής του χορτου?
- trelopaoki444
Ρε loverboy να σε ρωτησω κατι? Παρακολουθεις τις προπονησεις τις ομαδας? Γιατι αν τις παρακολουθεις και βλεπεις οτι ο Μαλεζας μαμαει πες το μου να σου δωσουμε δικιο. Επειδη περσι πετουσε πρεπει να πεταει και φετος? ΕΛΕΟΣ οτι θελουμε λεμε?