Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024
- miburosaito
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024
16-25 και 0-1 ο ΠΑΟΚ!
Ειχαμε καλη εικονα σχετικα, με καποια λαθη παλι που θα πρεπει να τα κοψουμε...
Πιεσαμε απο το σερβις κατα διαστηματα, ενω στη κοντρα-μπαλα η παρουσια της Ηλιοπουλου μας δινει καλυτερες συνθηκες για επιθεση απο οτι με Βιγγαρς.
Αν συνεχισουμε τη πιεση θα μπορεσουμε να παρουμε το σημερινο πολυτιμο τριποντο
Ειχαμε καλη εικονα σχετικα, με καποια λαθη παλι που θα πρεπει να τα κοψουμε...
Πιεσαμε απο το σερβις κατα διαστηματα, ενω στη κοντρα-μπαλα η παρουσια της Ηλιοπουλου μας δινει καλυτερες συνθηκες για επιθεση απο οτι με Βιγγαρς.
Αν συνεχισουμε τη πιεση θα μπορεσουμε να παρουμε το σημερινο πολυτιμο τριποντο
16-25 περιπατος.
Εκκμεταλευτηκαμε την κακιστη υποδοχη του Μαρκοπουλου.
Καποιος που ειναι στο γηπεδο μπορει να μας πει αν ειναι στις αναπληρωματικες Βιγκαρς
και Μιλανοβα ?
Εκκμεταλευτηκαμε την κακιστη υποδοχη του Μαρκοπουλου.
Καποιος που ειναι στο γηπεδο μπορει να μας πει αν ειναι στις αναπληρωματικες Βιγκαρς
και Μιλανοβα ?
Εύκολα το καλύτερο σετ της φετινής χρονιάς...
Μπράβο στα δικά μας τα κορίτσια.
Η σημαντική διαφορά που βλέπω είναι ότι δεν αφήσαμε καμία φάση, πολλές άμυνες και με αυτοθυσία. Εξαιρετική η Κλέπκου και στην επίιθεση
Μπράβο στα δικά μας τα κορίτσια.
Η σημαντική διαφορά που βλέπω είναι ότι δεν αφήσαμε καμία φάση, πολλές άμυνες και με αυτοθυσία. Εξαιρετική η Κλέπκου και στην επίιθεση
Sto live της ομοσπονδίας φαίνεται στις αναπληρωματικές η Μιλάνοβα αλλά όχι η Βίγκαρς (ούτε η Τσούμπα προφανώς). Δεν αναφέρεται κάποια άλλη πασαδόροςCylon-4 έγραψε: Καποιος που ειναι στο γηπεδο μπορει να μας πει αν ειναι στις αναπληρωματικες Βιγκαρς
και Μιλανοβα ?
- miburosaito
Οταν εχεις νορμαλ πασαδορο κατευθειαν αλλαζει η εικονα της ομαδας....
Οχι οτι παιζουμε κατι τρελο, αλλα αρχισαμε λιγο να κανουμε καποια βασικα κομματια του παιχνιδιου με σωστο τροπο
Επισης εχω την αισθηση -οπως και στο προηγουμενο παιχνιδι- οτι ο Σερβος γκρινιαζει λιγοτερο..
Οχι οτι παιζουμε κατι τρελο, αλλα αρχισαμε λιγο να κανουμε καποια βασικα κομματια του παιχνιδιου με σωστο τροπο
Επισης εχω την αισθηση -οπως και στο προηγουμενο παιχνιδι- οτι ο Σερβος γκρινιαζει λιγοτερο..
Τον είδα σε κάμια στιγμή να χειροκροτάει κάπως...κρυφά...προσέχοντας μην τον πιάσει η κάμερα...κρίμα να μην μπορώ να το κάνω gifmiburosaito έγραψε: Επισης εχω την αισθηση -οπως και στο προηγουμενο παιχνιδι- οτι ο Σερβος γκρινιαζει λιγοτερο..
- miburosaito
17-25 και 0-2 ο ΠΑΟΚ!
Εχω δουλιτσα και δεν θα μπορεσω να δω το τελευταιο και νικηφορο σετ
Αλλα αν συνεχισουμε ετσι σε μπλοκ-αμυνα και με καλα σερβις δεν μας φοβαμαι!
Εχω δουλιτσα και δεν θα μπορεσω να δω το τελευταιο και νικηφορο σετ
Αλλα αν συνεχισουμε ετσι σε μπλοκ-αμυνα και με καλα σερβις δεν μας φοβαμαι!
Φτου φτου μην μας ματιασουνε σημερα....
Ολα τα κοριτσια πανε καλα, αλλα ξεχωριζουν
Ηλιοπουλου και Κυπαρισση..
Ολα τα κοριτσια πανε καλα, αλλα ξεχωριζουν
Ηλιοπουλου και Κυπαρισση..
Έχουμε εξαιρετικές αλληλεπικαλύψεις, με αποτέλεσμα να βγάζουμε άμυνες.
Μου φαίνεται αυτό είναι το κλειδί σήμερα.
Μου φαίνεται αυτό είναι το κλειδί σήμερα.
fuzztone έγραψε:Sto live της ομοσπονδίας φαίνεται στις αναπληρωματικές η Μιλάνοβα αλλά όχι η Βίγκαρς (ούτε η Τσούμπα προφανώς). Δεν αναφέρεται κάποια άλλη πασαδόροςCylon-4 έγραψε: Καποιος που ειναι στο γηπεδο μπορει να μας πει αν ειναι στις αναπληρωματικες Βιγκαρς
και Μιλανοβα ?
Ευχαριστω...
Η κσλύτερη φετινή εμφάνιση (από όσες έχω δει), ακόμη και στο 3ο σετ που ανέβηκε πολύ το Μαρκόπουλο έστω και δύσκολα πήραμε το σετ.
Το ότι πήραμε το σετ με αμιγώς Ελληνική ομάδα κάτι λέει νομίζω.
Όλες ήταν εξαιρετικές σήμερα, ειδικά στο ομαδικό παιγνίδι, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια. Θα μείνω στις 2 που ήρθαν από τον πάγκο στο τελευταίο σετ, την Οικονομίδου και την Τερζόγλου, που άμεσα συνεισέφεραν σημαντικά.
Το ότι πήραμε το σετ με αμιγώς Ελληνική ομάδα κάτι λέει νομίζω.
Όλες ήταν εξαιρετικές σήμερα, ειδικά στο ομαδικό παιγνίδι, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια. Θα μείνω στις 2 που ήρθαν από τον πάγκο στο τελευταίο σετ, την Οικονομίδου και την Τερζόγλου, που άμεσα συνεισέφεραν σημαντικά.
ΠΑΟΚ Ντάρκο Ζάκοτς): Ηλιοπούλου, Πολυνοπούλου 9 (6/8 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Κλέπκου 11 (9/21 επ., 2 άσσοι, 42% υπ.-25% άριστες), Κυπαρίσση 13 (9/15 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ, 59% υπ.-32% άριστες), Γουίλιαμς 7 (7/23 επ.), Τσιόγκα 5 (4/7 επ., 1 μπλοκ), / Ξανθοπούλου (λ, 36% υπ.-29% άριστες), Οικονομίδου 4 (3/3 επ, 1 μπλοκ), Τερζόγλου 1 (1/1 επ.).
Οι πόντοι του Μαρκοπουλου προήλθαν από 6 άσσους, 28 επιθέσεις, 4 μπλοκ και 18 λάθη αντιπάλων και του ΠΑΟΚ προήλθαν από 6 άσσους, 39 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων.
Ζακοτς:
Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου για την εμφάνιση. Το Μαρκόπουλο πάλεψε το παιχνίδι άλλα ήμασταν καλύτεροι σήμερα.
Επιτέλους νικήσαμε μακριά από την έδρα μας. Παρά τα προβλήματα που έχουμε θεωρώ πως μας άξιζε κάτι καλύτερο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
Θα δώσουμε την καρδιά μας για να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον»
Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου για την εμφάνιση. Το Μαρκόπουλο πάλεψε το παιχνίδι άλλα ήμασταν καλύτεροι σήμερα.
Επιτέλους νικήσαμε μακριά από την έδρα μας. Παρά τα προβλήματα που έχουμε θεωρώ πως μας άξιζε κάτι καλύτερο μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
Θα δώσουμε την καρδιά μας για να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον»