Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Θα κάνει μήνες για να ξαναπαίξει καλό παιχνίδι. Κάτι οι απανωτοί τραυματισμοί, κάτι η κακή ψυχολογία του που φάνηκε και μέσα στο παιχνίδι, θα περάσει δύσκολα φέτος. Τον υπολογίζω όμως για το δεύτερο γύρο εκτός αν αλλάξει κάτι. Υπάρχουν από πίσω Φιλομένο και Παπάζογλου.
Πιστεύω ότι έκανα αρκετή υπομονή για να καταλήξω να δώσω την παρακάτω ονομασία για αυτόν τον παίχτη... Μετά από τους ούκ' ολίγους χαρακτηρισμούς του σε συζητήσεις οπαδών..μετά από τόσες καταθλιπτικές επιδόσεις σε ΠΟΛΛΑ παιχνίδια...
βασικα.......
οταν παει τουαλετα και κατουραει όρθιος παθαίνει καμια κράμπα? κανα τράβηγμα?
πρεπει να τραυματίζετε και στον ύπνο του οταν γυρνάει πλευρο.
Κατά πρώτον εύχομαι ο τραυματισμός να μην είναι σοβαρός.
Κατά δεύτερον, ελπίζω να μην τον τελειώσουμε τον παίκτη ώστε να πουληθεί με ένα σεβαστό ποσό και να μην πάνε χαμένα τα λεφτά του συμβολαίου του 2 χρόνια.
Άλλος φουνταριστός να τρώει ξύλο μπροστά δεν υπάρχει.και δεν προβλέπεται να υπάρχει και μετά τον Ιανουάριο.
Οπότε προσπαθούμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από το Μουσλίμοβιτς και δεν τον απαξιώνουμε διότι πίσω του υπάρχει μόνο ο Παπάζογλου που έχει να παίξει μπάλα 2 χρόνια και ο Φιλομένο που δεν είναι κλασσικός φουνταριστός.
Υ.Γ. Λάθος που δεν έκαναν την ανταλλαγή με τον Τζιμπούρ...
Φιλε Crank η ανταλλαγη του τζιμπουρ θα ταν οτι χειροτερο.. Ενας παικτης που δημιουργει προβληματα και εσωτερικα και εξωτερικα δεν χρειαζεται σε μας.. Εχουμε ηδη πολλα προβληματα δηστυχως δεν χρειαζομαστε κι αλλα..
Τωρα για τον Μουσλιμοβιτς.. ΚΑταρχην δεν δεχομαι σαν δικαιολογια το οτι τρωει ολο το ξυλο.. δηλ ολοι οι επιθετικοι στην Ελλαδα δεν τρωνε ξυλο??
δεν κερω εγω το παλικαρι τον ειχα σε πολλη εκτικηση αλλα σιγα-σιγα μου δειχνει οτι δεν ειναι αυτο που ψαχναμε..
Το αν φταιει το οτι ειναι μονος η το συστημα δεν θα το κρινω εγω.. εγω κρινω αυτο που βλεπω.. και βλεπω εναν επιθετικο να εχει να βαλει γκολ απο περυσι ενω ειχε πολλες ευκαιριες...
(και οπως ειπε και ενας μιρλας απο πισω μου στο ματς με τον αστερα : Αυτον τον τσεζαρεκ ποσο θελει να τον παρουμε ρε??? με τα μισα λευτα καλυτερος απο αυτον που εχουμε ειναι...)
Του εύχομαι πάνω από όλα ταχεία ανάρρωση και υγεία.
Κατά δεύτερον, πιστεύω ότι (δυστυχώς) έχει αρχίσει να κλείνει τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ, τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για λόγους ψυχολογίας).
Παρα πολύ πιο γρήγορα από ο,τι θα φανταζόμουν όταν πρωτοήρθε!
Δεν φταιει απολυτα αυτος...Εγω επιμενω να τον δουμε και σε εναν ΠΑΟΚ αλλου προπονητη που θα παιζει επιθετικα και θα του εχει και αλλον περιφερειακο επιθετικο διπλα του...Να δουμε επιτελους τι ψαρια πιανει...
Κρίμα και περίμενα φέτος από την προετοιμασία που θα έκανε να βγάζει μάτια αλλά μόνο έτσι δεν έγινε. Ενώ το χει το γ@μημ€νο το τόπι, είτε απο γκίνια, είτε απο αγχος, είτε απο δεν ξερω γω τι δεν μπορει να στρώσει...