Ο Κουμπαρακης θα ειναι στο VARΜπαρκαρούτσος έγραψε:Ελπίζω το VAR να δουλεύει φέτος...
Νικη εστω κ με μισο μηδεν
Φυσικα οτιδηποτε περισσοτερο ερθει ειναι ευπροσδεκτο
Ο Κουμπαρακης θα ειναι στο VARΜπαρκαρούτσος έγραψε:Ελπίζω το VAR να δουλεύει φέτος...
Αντωνης Τσακαλέας στο twitter:
Χωρίς Ζίβκοβιτς - Τάισον στην Τρίπολη
Πιο σημαντική η απουσία του "εφήβου" Taison μιας και κατά την γνώμη μου αποτελεί το βαρόμετρο της ομάδας.Οχι ότι οι άλλες δύο απουσίες και κυρίως του Andrija δεν είναι.Κατα την ταπεινή μου γνώμη ίσως να ήταν προτιμότερη η παρουσία του Βρακα στην αποστολή αντ τρίτου τερματοφύλακα!!!!! μιας και ουσιαστικά δεν θα εχουμε αλλαγή εξτρέμ! Μάλλον όμως θεωρείται τελειωμένη υπόθεση...... Ήρθε η ώρα να βγεί μπροστά ο Κύριλλος και να το πάρει πάνω του.Cylon-4 έγραψε:Χωρις Ζιφκοβιτς, Ταισον και Μιχαηλιδη
η αποστολη και επισημα....
Ο Ταλιχμανιδης ειναι 21ος στην αποστολη.boogeyman77 έγραψε:Πιο σημαντική η απουσία του "εφήβου" Taison μιας και κατά την γνώμη μου αποτελεί το βαρόμετρο της ομάδας.Οχι ότι οι άλλες δύο απουσίες και κυρίως του Andrija δεν είναι.Κατα την ταπεινή μου γνώμη ίσως να ήταν προτιμότερη η παρουσία του Βρακα στην αποστολή αντ τρίτου τερματοφύλακα!!!!! μιας και ουσιαστικά δεν θα εχουμε αλλαγή εξτρέμ! Μάλλον όμως θεωρείται τελειωμένη υπόθεση...... Ήρθε η ώρα να βγεί μπροστά ο Κύριλλος και να το πάρει πάνω του.Cylon-4 έγραψε:Χωρις Ζιφκοβιτς, Ταισον και Μιχαηλιδη
Για αυτο θελουμε κι αλλον μεσοεπιθετικοastral έγραψε:Αντωνης Τσακαλέας στο twitter:
Χωρίς Ζίβκοβιτς - Τάισον στην Τρίπολη
Αυτο θα γινειboogeyman77 έγραψε:Πιο σημαντική η απουσία του "εφήβου" Taison μιας και κατά την γνώμη μου αποτελεί το βαρόμετρο της ομάδας.Οχι ότι οι άλλες δύο απουσίες και κυρίως του Andrija δεν είναι.Κατα την ταπεινή μου γνώμη ίσως να ήταν προτιμότερη η παρουσία του Βρακα στην αποστολή αντ τρίτου τερματοφύλακα!!!!! μιας και ουσιαστικά δεν θα εχουμε αλλαγή εξτρέμ! Μάλλον όμως θεωρείται τελειωμένη υπόθεση...... Ήρθε η ώρα να βγεί μπροστά ο Κύριλλος και να το πάρει πάνω του.Cylon-4 έγραψε:Χωρις Ζιφκοβιτς, Ταισον και Μιχαηλιδη
Αν είναι να παίξουμε με δύο φορ (που δεν το έχει κάνει ο Razvan παρά μόνο για ένα πεντάλεπτο) θα γίνει μόνο με Τζίμα -Brandon.Ειναι παιχνίδι που δεν μας παίρνει να παίζουμε με δέκα και να καταστρέφονται επιθέσεις μας.Αν και είμαι σίγουρος πως η επίθεση μας θα αποτελείται από Despodov Ντελια στα άκρα,Murg και Brandon.Αν ξεκινήσει για οποιοδήποτε λόγο Samatta...σφιξαμε.Hayate έγραψε:Πας με Μπραντον Σαματα μπροστά και στα πλάγια Ντελια Ντεσποτοφ